ΠΑΟΚ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης
Το football 24/7 "μαζεύει" ότι δημοσιευμένο άρθρο κινείται στο internet για τις ελληνικές ομάδες της Super League, και του ΠΑΟΚ.
Οι aggregators χρησιμοποιούνται κατα κόρον στο εξωτερικό για να "μαζεύουν" νέα απο blogs και γνωστές ιστοσελίδες, όπως είναι το BBC παράδειγμα.
Βέβαια δεν μπορούμε αυθαίρετα να παίρνουμε δημοσιευμένα άρθρα-video-εικόνες απο παντού, για αυτό και χρησιμοποιούμε την βοήθεια που μας παρέχουν το google news reader, youtube, flickr και sync.gr
Οι aggregators χρησιμοποιούνται κατα κόρον στο εξωτερικό για να "μαζεύουν" νέα απο blogs και γνωστές ιστοσελίδες, όπως είναι το BBC παράδειγμα.
Βέβαια δεν μπορούμε αυθαίρετα να παίρνουμε δημοσιευμένα άρθρα-video-εικόνες απο παντού, για αυτό και χρησιμοποιούμε την βοήθεια που μας παρέχουν το google news reader, youtube, flickr και sync.gr
Κώστας Βασιλόπουλος
http://sport24.yooblog.gr/2008/09/23/462/#more-462
Το διαβάσατε αυτό?
Τι γνώμη έχετε?
Εμένα μου έκανε εντύπωση ένα σχόλιο ενός παπάρα που λέει ότι είναι μακεδόνας αλλά οπαδός της αεκ και μας τη λέει ότι και καλά δεν είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ!
Το διαβάσατε αυτό?
Τι γνώμη έχετε?
Εμένα μου έκανε εντύπωση ένα σχόλιο ενός παπάρα που λέει ότι είναι μακεδόνας αλλά οπαδός της αεκ και μας τη λέει ότι και καλά δεν είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ!
- sakisPAOK1926sweden
Τι να πει κανεις????
Τετοιου τυπου σχολια θα βρισκονται διασπαρτα στα ποδια μας σαν αγκαθια...
Προσπαθουν με καθε τροπο να μας μειωσουν και σαν συλογο και σαν οπαδους!!! Κλασικη τακτικη...αλλα δεν πιανει φετος...
Οποτε και θα αρκεστω σε ενα τυπικο "Κε Βασιλοπουλε, χ@στηκε η φοραδα στ' αλωνι και η γιδα στο περβολι"...
Τετοιου τυπου σχολια θα βρισκονται διασπαρτα στα ποδια μας σαν αγκαθια...
Προσπαθουν με καθε τροπο να μας μειωσουν και σαν συλογο και σαν οπαδους!!! Κλασικη τακτικη...αλλα δεν πιανει φετος...
Οποτε και θα αρκεστω σε ενα τυπικο "Κε Βασιλοπουλε, χ@στηκε η φοραδα στ' αλωνι και η γιδα στο περβολι"...
κλεινουμε ματια και αυτια
γεμιζουμε μυαλο και καρδια με ΠΑΟΚ
και ειμαστε στο πλευρο του θοδωρου
.. οτι και να γινει εμεις θαμαστε μαζι.. (ποιος αραγε μπορει να το ξεχασει και να ξεχασει την ανατριχιλα που ενιωσε εκεινη τη στιγμη)
ΔΕΝ δινουμε σημασια σε κανεναν και σε τιποτα παρα μονο στον ΠΑΟΚ
αντε παοκαραααααααααααααααααααααααααααααα
γεμιζουμε μυαλο και καρδια με ΠΑΟΚ
και ειμαστε στο πλευρο του θοδωρου
.. οτι και να γινει εμεις θαμαστε μαζι.. (ποιος αραγε μπορει να το ξεχασει και να ξεχασει την ανατριχιλα που ενιωσε εκεινη τη στιγμη)
ΔΕΝ δινουμε σημασια σε κανεναν και σε τιποτα παρα μονο στον ΠΑΟΚ
αντε παοκαραααααααααααααααααααααααααααααα
- splioufos4