Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
Πρόσεξε κανένας την δήλωση του Κασναφέρη στο ματς της Ξανθούλας;
Είπε ότι είχε πολύ άγχος γιατί από τον πάγκο είναι αλλιώς από το να είσαι μέσα στο γήπεδο,γιατί από μέσα από το γήπεδο μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο από ότι από έξω....
Ο άνθρωπος είπε κάτι που είναι φυσικό και φυσιολογικό να το πει ένας πρωην παίχτης που τώρα είναι στον πάγκο μιας ομάδας (σαν προπονητής,βοηθός ή άλλο..) αλλά πρώην διατητής δεν στέκει.....
Ουσιαστικά παραδέχτηκε δημοσίως πως σαν διαιτητής έκοβε και έραβε.....
Όπως λέει και ο φίλος μου ο Ογκουνσότο στην γνωστή θεϊκή δήλωση του:
.........ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???
Είπε ότι είχε πολύ άγχος γιατί από τον πάγκο είναι αλλιώς από το να είσαι μέσα στο γήπεδο,γιατί από μέσα από το γήπεδο μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο από ότι από έξω....
Ο άνθρωπος είπε κάτι που είναι φυσικό και φυσιολογικό να το πει ένας πρωην παίχτης που τώρα είναι στον πάγκο μιας ομάδας (σαν προπονητής,βοηθός ή άλλο..) αλλά πρώην διατητής δεν στέκει.....
Ουσιαστικά παραδέχτηκε δημοσίως πως σαν διαιτητής έκοβε και έραβε.....
Όπως λέει και ο φίλος μου ο Ογκουνσότο στην γνωστή θεϊκή δήλωση του:
.........ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???
Καλή η ιδέα..Το έχω σκεφτεί πολλές φορές..iliasthes έγραψε:Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να θορυβηθούνε είναι να γίνει μαι συντονισμένη κίνηση, από τους συνδέσμους μας. Να κινητοποιήσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και αφού έχουμε εξασφαλίσει καμιά 500ρια συμμετοχές στην προσπάθεια τουλάχιστον, να ανακοινώσουν οτι καλούνε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αρνούμενοι να καταβάλλουν το ποσό που αναγράφεται για την ΕΡΤ.
Παρόμοια κίνηση είχε γίνει στο παρελθόν από την Μελίνα Μερκούρη, η οποία είχε δικαιωθεί δικαστικά και πλήρωνε τον λογαριασμό της έτσι και η ΔΕΗ ήταν υποχρεωμένη να δέχεται οτι το ρεύμα πληρώθηκε κανονικά. Μόνο έτσι θα την ακούσουνε. Διαφορετικά θα τους πληρώνουμε μια ζωή για να κάνουνε τα παιδιά μας γάβρους και σκουλήκια.
Η μόνη εναλλακτική λύση είναι να παρει η ερτ τα τηλεοπτικά μας..
Αν το κάνει θα πρεπει να μας αβαντάρει θέλει δεν θέλει γιατι αλλιώς θα χάνει πελάτες...
Πιστεώ οτι γι' αυτο θα έπρεπε να πιέσουμε γιατι η διακοπή της πληρωμής της ερτ είναι πιο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία...
Παίδες προσωπικά δεν καταδέχομαι να πέσει το επίπεδο των ποδοσφαιρικών μου γνώσεων τόσο χαμηλά παρακολουθώντας τους. κάθε κυριακή λαμβάνει χώρα μια συνάθροιση ηλιθίων άσχετων με το ποδόσφαιρο που ο καθένας λέει το μακρί του και το κοντό του. Όταν παρακολουθώ την συγκεκριμένη εκπομπή την παρακολουθώ μόνο για να δω τα γκολ και πάντα φοράω κράνος μην με πετύχει καμιά κοτσάνα από αυτές που εκτοξεύονται κάθε λεπτό μην πω δευτερόλεπτο. Η εκπομπή αυτή απευθύνεται σε ηλίθια άτομα τα οποία είναι κολλημένα με της ομάδες του ΠΟΚ τα οποία κάθε κυριακή είναι κολλημένα στην τηλεόραση για να ακούσουν αν ήταν πέναλτυ ή όχι η βουτιά του κάθε Εντίνιο. Ρε σεις όταν δείχνουν τις φάσεις εκτός του ότι εμβαθύνουν σε θέματα τα οποία δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και διαστερβλώνουν τα πάντα λέγοντας πράγματα που ούτε ο καλύτερος προπονητής στο κόσμο δεν θα τα σκεφτόταν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και τα βέλη που χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια της ανάλυσης των φάσεων είναι στραβά τί περιμένετε μετά. Εγώ θυμάμαι την αθλητική κυριακή από όταν είχε αναλυτικά ρεπορτάζ για Β και Γ εθνική. Τι να συγκρίνουμε τώρα που έχουν καταντήσει την εκπομπή Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι
- paoktrella
Λοιπον εχθες χρονομετρησα το ρεπορταζ που αφορουσε το παιχνιδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ .Αφου πρωτα ειδα ολες μα ολες τις φασεις του γαυρου κ αναλυση πανω στην αναλυση κ ακουσα κ για αυτον τον ντιογο κ για τον αλλο τον καστιγια κ επισης αφου ειπωθηκε καμια 50αρια φορες το αποτελεσμα του ντερμπυ της αθηνας ,ο χρονος του ρεπορταζ για εμας ηταν τα πολλα 6 λεπτα κ 20 δευτερολεπτα(πριν βγει ο Μινος)...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ θα ηθελα παρα πολυ να σχολιασω την φανελα του συμπολιτη μας γιατι θα σκασω!!!Μονο εμενα μου φανηκε οτι ηταν οπως η Μάγια η μέλισσα?..Τό γελιο λεμε!!ζζζζ ζζζζζ ζζζζζ πατς..
Οι στολές τύπου hoops όπως της ιστορικής QPR ή της Reading είναι χρόνια στο κουρμπέτι και το τυπικό είναι άσπρο μπλέ, οπώς έκανε και η γριά φέτος μια εμφάνιση. ΑΛΛΑ το να πας και να κάνεις βασική τα hoops με κιτρίνο μαύρο είναι αν όχι γελίο τουλάχιστον διασκεδαστικό, πάντως εγώ καλού κακού θα ψάξω για κανά μαγαζάκι που να πουλάει μέλι στο χαριλάου ίσως να είναι δίπλα στη μπυραρία και το καφέ :-p.chrissie έγραψε:Λοιπον εχθες χρονομετρησα το ρεπορταζ που αφορουσε το παιχνιδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ .Αφου πρωτα ειδα ολες μα ολες τις φασεις του γαυρου κ αναλυση πανω στην αναλυση κ ακουσα κ για αυτον τον ντιογο κ για τον αλλο τον καστιγια κ επισης αφου ειπωθηκε καμια 50αρια φορες το αποτελεσμα του ντερμπυ της αθηνας ,ο χρονος του ρεπορταζ για εμας ηταν τα πολλα 6 λεπτα κ 20 δευτερολεπτα(πριν βγει ο Μινος)...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Κ θα ηθελα παρα πολυ να σχολιασω την φανελα του συμπολιτη μας γιατι θα σκασω!!!Μονο εμενα μου φανηκε οτι ηταν οπως η Μάγια η μέλισσα?..Τό γελιο λεμε!!ζζζζ ζζζζζ ζζζζζ πατς..
Και ένα βιντέακι που ποσταρίστηκε στο sport24 (στήλη φρέντος)
http://freddos.yooblog.gr/2008/08/29/572/
Α και για το τόπικ (ξεχάστηκα με το βιντεάκι) σχετικά... Δυστυχώς η ΕΡΤ είναι κράτος εν κράτη και ότι και να κάνουμε και να πούμε αυτοί θα κάνουν ότι τους πουν τα αφέντικα δλδ οι γαυροχανουμοβάζελοι. Το αστείο είναι ότι ακόμα και τα 3 δευτερόλεπτα του Μίνου οι γαυροβαζελοχανουμορούληδες το θεωρούν ότι η ΕΡΤ φιλάει το κόλο του ΠΑΟΚ (το έχω ακούσει άπειρες φορές)..
Η sup-ερτ3 ήταν είναι και θα παραμείνει παρακατιανό κανάλι, το makedoniaTV είναι 10 κλάσεις ανώτερο παίζει και παντρεμένοι με παιδία την καλύτερη σειρά ΟΛΩΝ τω εποχών η sup-ερτ3 έχει μόνο κατι ντοκυμαντέρ για την αχιβάδα της αυστραλίας. Εκείνη η εκπομπή του Χύτα που πέρσι με τον αλέφαντο κάναν ρεζίλι αυτόν το άσχετο τον τραπεζανίδη τι έγινε?
Το να κλείσουμε την TV δεν πρόκειτε να συγκινήσει κανέναν αλλά τουλάχιστον δεν θα τραβάμε πολλαπλά νευρικά όταν βλέπουμε τον πουρουπουπου και σια.... Οπότε καλύτερα να ακούσς ραδιο εκείνη την ώρα η έστω να διαβάζω τι γράφετε στο PAOKmania πάρα να βλέπω αλήτικη και να ακούω βαρούχα να μου γυρνάει τα μυαλά τον καθήγητη στις σχολές διαιτητών " Ο πράκτορας"
Η sup-ερτ3 ήταν είναι και θα παραμείνει παρακατιανό κανάλι, το makedoniaTV είναι 10 κλάσεις ανώτερο παίζει και παντρεμένοι με παιδία την καλύτερη σειρά ΟΛΩΝ τω εποχών η sup-ερτ3 έχει μόνο κατι ντοκυμαντέρ για την αχιβάδα της αυστραλίας. Εκείνη η εκπομπή του Χύτα που πέρσι με τον αλέφαντο κάναν ρεζίλι αυτόν το άσχετο τον τραπεζανίδη τι έγινε?
Το να κλείσουμε την TV δεν πρόκειτε να συγκινήσει κανέναν αλλά τουλάχιστον δεν θα τραβάμε πολλαπλά νευρικά όταν βλέπουμε τον πουρουπουπου και σια.... Οπότε καλύτερα να ακούσς ραδιο εκείνη την ώρα η έστω να διαβάζω τι γράφετε στο PAOKmania πάρα να βλέπω αλήτικη και να ακούω βαρούχα να μου γυρνάει τα μυαλά τον καθήγητη στις σχολές διαιτητών " Ο πράκτορας"
Re: ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ της ΝΕΤ...
+1ipanagio έγραψε:Δεν στεκει φιλε αυτο που λες με ολο το συμπαθειο!!!mi8rio έγραψε:ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΗ Η ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ....ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΩΜΑ-ΣΠΟΡ (ΕΡΑ ΣΠΟΡ) ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ????
ΑΠΛΑ, ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΚ....
Αυτο θα ισχυε(το μποικοταζ)αν ηταν καποιο αλλο ιδιωτικο ομως μεσο...
Και στις 2 περιπτωσεις και το ΕΡΑ σπορ και η ΝΕΤ ειναι δημοσια μεσα για την ενημερωση ολων των ελληνων πολιτων και ειναι υποχρεωμενοι να ενημερωνουν καταλληλα ολους τους ελληνες μιας και φορολογουμαστε!!!!
Δεν ειναι στα @@ μαγκες ουτε στεκει το μποικοταζ!!!
Αυτο που προτεινω εγω ειναι να επεμβουν οι ομαδες και συγκεκριμενα οι ΠΑΕ των περιφερειακων ομαδων...Ειδικα εμεις ως ΠΑΟΚ που αντιπροσωπευουμε την περιφερεια και εχουμε τοσο μεγαλη δυναμη ως λαος πρεπει να κανουμε κατι...Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να υπαρξει μια συμμαχια των ΠΑΕ αλλα ακομη και να μην υπαρξει αυτο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορει να κινηθει και να απαιτησει ο χρονος να ειναι μοιρασμενος αναλογικα με τον κοσμο στον οποιο απευθυνεται η καθε ομαδα(δηλαδη αναλογικα με τους ελληνες φορολογουμενους που εχει καθε ομαδα)...
Και μαλιστα απο αθηναικη εφημεριδα που εκανε τη δημοσκοπηση πανελλαδικα με τον ΠΑΟΚ να ειναι 3ος σε κοσμο(και χωρις τους αποδημους ελληνες που ολοι ξερουμε τι προελευση εχουν και κατ'επεκταση ποια ομαδα υποστηριζουν)...