Στήριξη και ιδέες για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

RESPECT!

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

EGW ZHTW SYGNWMH APO TON APARADEKTO, ...

GIATI TON FWNAKSA SHMERA ...
POY ME PHRE THLEFWNO GIA 1153 FORA, ...
KAI ME EIPE PWS TO SITE EPESE.

STHN ARXH EIPA NA KOPSW TIS FLEVES MOY, ... (DEN EIXA KSYRAFAKIA)
META LEW NA PHDHKSW APO TO BALCONI SAN TON ZAXOPOULO, ... (EIMAI ISOGEIO)
PERASE APO TO MYALO MOU KAI TO XARAKIRI ... (ALLA EIXA PLASTIKA MAXAIRAKIA)

TELIKA EGRAPSA STO FORUM DHMOSIA KAI EKSILEW8HKA

GEIA SOY RE NIKOLA , ADELFE MOY

EXW STAMATHSEI NA ASXOLOYMAI ME TETOIA PLEON, ...
TA DINW OLA GIA THN PAOKARA, KAI AFHNW OSOYS ME KATHGOROYN STHN MIZERIA TOYS.
EGW PAOK EIMAI.

P.S. PAIDIA KAI EGW DEN EXW ELLHNIKOYS XARAKTHRES STO PLHKTROLOGIO MOY, ... SOVAROLOGW.
EINAI MEGALH TALAIPWRIA NA PSAXNW TA 8 ΚΑΙ ΤΑ ΧΨΞ κλπ

Edit Yiankos: Δες αυτό το τόπικ αδερφέ και θα μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να ποστάρεις Ελληνικά!
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Εγώ προσωπικά νομίζω πως όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα σε έναν σύλογο σαν τον ΠΑΟΚ μας είναι λογικό να υπάρχουν και9 πολλές διαφορετικές γνώμες!
Είναι φυσικό επόμενο να υπάρχουν λοιπόν και κάποιες στιγμές που μέσω μιάς συζήτησης φτάνουμε στα άκρα,όχι επειδή ο ένας είναι πιό ΠΑΟΚΤΣΗΣ από τον άλλον,αλλά λόγω της έντασης και της πικρίας μέσα μας!
Συνεπώς δεν τίθεται λόγος παρεξήγησης(προσωπική μου άποψη)!

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ!
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Ούτε αναλύσεις,ούτε τίποτα από μένα!
Απλά,συγχαρητήρια και χίλια μπράβο στα παιδιά του PAOKmania!ΓΙΑ ΟΛΑ......!!!!!
ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Γιατί ζητάς συγνώμη ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ;;;;
Ζητάς συγνώμη, επειδή μας έδωσες την ευκαιρία να πούμε την άποψή μας;;
Ζητάς συγνώμη, επειδή ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ, αλλιώς.... τον Υπολογιστή τον είχα ήδη τοποθετήσει στο παράρυθο κ στην επόμενη λάθος ΝΤΕΜΕΚ πάσα του Μπαιάνο τον πετούσα να γίνει χίλια κομμάτια;;;;
Ζητάς συγνώμη, γιατί καλά που υπήρχε ΒΑΓΓΤ, ΝΙΚΟΕΓΙΝ, ΑΛΕΚΑΚΙΟΥΣ κ όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ που έκαναν ραδιο κ μας ανέβαζαν πάλι μετά τις ματσάρες;;;
Γιατί ζητάς συγνώμη ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ, θέλω να πώ ΟΧΙ ΕΝΑ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΑ τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΑΡΑ κ γνώρισα έστω κ μέσα διαδικτύου ΕΣΑΣ!! ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εκεί που πρέπει!! ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εγώ το μονο που έχω να πω και το λέω χωρίς να θέλω να καλοπιάσω η να κολακέψω κανένα κι έχοντας το "πλεονέκτημα" ότι δε γνωρίζω (δυστυχώς) κανένα σας προσωπικά είναι το γεγονός ότι σπανια έχω δει ένα side να δουλεύετε από ανθρώπους που δεν ασχολούνται επαγγελματικά αποκλειστικά με αυτό και να έχει τέτοια οργάνωση, τέτοια λειτουργικότητα και τέτοια απήχηση στο κοινό , όπως αυτό εδώ του PAOKMANIA.gr

Για το λόγο αυτό οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που μοχθούν και παλεύουν για να μείνει έτσι όπως είναι. Σίγουρα εφόσον είμαστε τόσοι πολλοί εδώ μέσα, λογικό είναι να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφορες στις απόψεις μας, κάτι το οποιο είναι εποικοδομητικό, θετικό και συμβάλλει στην ιδέα της δημοκρατικής έννοιας που πάντοτε χαρακτήριζε εμάς τους Έλληνες.

Αδέρφια Απαράδεκτε, Τρελογιατρέ, Vaggt, Μηδενιστή, Zorro και όλοι οι άλλοι, συνεχίστε το όνειρο σας. Μην καμφθεστε από τις δυσκολίες και τους "μετά Χριστόν προφήτες" και τους υπονόμους. Κάνετε φοβερή δουλειά και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εγώ όπως και να έχει είμαι μαζί σας. Και δεν έχω αντιληφθεί ούτε ίχνος διχόνοιας η προπαγάνδας η οτιδήποτε άλλο.

Ας μη ξεχνάμε ότι η ιστορία μας έχει διδάξει ότι εμείς οι Έλληνες σε περιόδους ειρήνης τρωγόταν συνεχώς μεταξύ τους (μεσσηνιακοι πόλεμοι, πελοποννησιακός πόλεμος κλπ) αλλα σε μια προκειμενη απειλή από έξω, συσπειρώνονταν πάντοτε σα μια γροθιά και τη αντιμετώπιζαν ενωμένοι. Αν στη θέση της Ελλάδας βάλουμε τον Π.Α.Ο.Κ, τότε ήρθε πιστεύω η ώρα να γίνουμε όλοι μας μια γροθιά..

Αυτά τα λίγα...

Με τιμή

Πλάτων Κυφωνίδης
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paokpool έγραψε:
TK in UK έγραψε:To PAOKmania fetos ekane to perasma ths xronias eukolotero me ta osa blepame. Emena proswpika me sugkinise kai me bohthise me ekane na thumithw kai na parhgorhthw.

Euxaristw re paidia na'ste kala kai elpizw na sas sunanthsw apo konta kapoia mera

+1000000000000000

Μπράβο ρε φίλε....!
Ακριβώς έτσι είναι.
Ειδικά για εμάς στο εξωτερικό, που χρόνια τώρα, τρώγαμε ενα ξερό αποτέλεσμα στην μάπα...
με κάποιο "δημοσιογραφικό" σχόλειο από την χαβούζα....!

Nα'στε καλά Αδέρφια από το PAOKmania.....!
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια... και όχι μόνο.

:twisted: :twisted: :twisted:

Σωστοί και οι δυο σας αδέρφια...

Έχουν ανοίξει τα ματια μας με το PAOKMANIA. Μιλάω πάντοτε σαν κάτοικος εξωτερικού. Τα μασκαρεμένα φρούτα της ελληνικής τηλεόρασης έχουν χάσει πλέον τα προσωπεία τους.

Ευχαριστώ παίδες!!!
konstantin

Δημοσίευση από konstantin »

ZHTO TO PAOKMANIA reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

Αδερφε APARADEKTE ειλικρινα δεν μπορω να εκφρασω
τα συναισθηματα μου για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ το μονο
που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω σε εσενα και σε ολα
τα παιδια που βαλανε το χερακι τουs.
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

oli PAOKKKKKKKKKKKKKK REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Paokmania σ' ευχαριστώ!

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Παιδια εδω και πολυ καιρο θελω να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου και να πω ενα μεγαλο ευχαρηστω σε ολα τα αδερφια που οργανωσαν,εκαναν πραγματικοτητα και συνεχως αναβαθμιζουν εναν διαδυκτιακο τοπο οπου ολοι εμεις οι παοκτσηδες μπορουμε να εκφραζομαστε και να ανταλλασουμε αποψεις.
Πιστευω οτι εκφραζω πολλους λεγοντας σας ενα μεγαλο ευχαρηστω.
Να ξερετε οτι ειμαστε αρωγοι στην προσπαθεια σας και οτι θα σας στηριξουμε ακομα περισσοτερο και στο μελλον.
Πιστευω οτι μας ενωνουν πολλα πραγματα περα απ την αγαπημενη μας ομαδα,εξαλλου η μπαλα ειναι μονο η αφορμη.
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 4
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Συμφωνω και εγω με τους προηγουμενους και ζητω συγνωμη αν καποιες φορες σας εχω ψιλοκραξει.
+1
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Δημοσίευση από Samurai4 »

+ 1 με γυρο χωρις κρεμμυδι ομως. βαλε και μια coca cola . ναι, ναι ,ναι,ναι, ω ναι, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Platon

Re: PAOKMANIA ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ

Δημοσίευση από Platon »

taxidriver4 έγραψε:Παιδια εδω και πολυ καιρο θελω να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου και να πω ενα μεγαλο ευχαρηστω σε ολα τα αδερφια που οργανωσαν,εκαναν πραγματικοτητα και συνεχως αναβαθμιζουν εναν διαδυκτιακο τοπο οπου ολοι εμεις οι παοκτσηδες μπορουμε να εκφραζομαστε και να ανταλλασουμε αποψεις.
Πιστευω οτι εκφραζω πολλους λεγοντας σας ενα μεγαλο ευχαρηστω.
Να ξερετε οτι ειμαστε αρωγοι στην προσπαθεια σας και οτι θα σας στηριξουμε ακομα περισσοτερο και στο μελλον.
Πιστευω οτι μας ενωνουν πολλα πραγματα περα απ την αγαπημενη μας ομαδα,εξαλλου η μπαλα ειναι μονο η αφορμη.
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 4

Σωστός ο αδερφός taxidriver4 . Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα και συνεχίστε σε αυτό το ρυθμό παιδιά!
Άβαταρ μέλους
GiGi
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από GiGi »

ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”