Φιλικά προετοιμασίας 2008-09

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Yiankos έγραψε:
gagas έγραψε:sorry κιολας ρε yianko αλλα δεν ειδες οτι ο ανθρωπος οτι ηταν ανετοιμος..?ουτε ζεσταμα δεν εκανε..πως τον εβγαλες κιολας λιγο?αν ειναι τοτε ειναι λιγος κ ο γκρεγκορυ..
Εγώ gaga λέω ότι είναι λίγος για να βγάλει τη χρονιά μόνος του ως 5ρι. Αυτός και ο Μαρμαρινός δεν φτάνουν .. Δεν είπα ότι είναι λίγος - μικρός παίχτης .. έλεος!
gagas έγραψε:
επισης ηθελα να τονισω οτι το κενο του βεργινη δεν θα φανει καθολου καθως ο 'μικρος΄με το νουμερο 5 ονοματι καρολος γαλαζουλας εδειξε απο το χρονο που αγωνιστηκε οτι εχει παρα πολυ καλα στοιχεια κ μπορει να φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο..
Αυτόν που έκανε 3 φάουλ σε 90'' λες;
για τον ντεγιαν ρε yianko απορω ακομα πως το εβγαλες το συμπερασμα απο το χθεσινο ματς..
ναι για εκεινον λεω.το οτι εκανε 3 φαουλ(το ενα φαουλ ηταν ευρυματικοτητα των διαιτητων) σε λιγο χρονο για εναν 18χρονο που παιζει πρωτη φορα με μεγαλη ομαδα σε κοινο δεν βλεπω που ειναι το μεμπτο..μην ξεχνας οτι μαρκαρε τον καστλ οχι κανεναν τυχαια..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Δεν συμφωνώ με την λογική του "ελάτε να βοηθήσετε την ομάδα". Για μένα, που είμαι μόνο μπασκετικός, ο ερχομός κάποιου στο κλειστό πρέπει να γίνεται μόνο από καψούρα και όχι από ελεημοσύνη για το μπάσκετ. Δεν ταιριάζουν στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα παρακαλετά. Όσο για την άποψη ότι και καλά, φιλικά είναι, δεν τρέχει τίποτα, θα επαναλάβω τα παραπάνω. Η καψούρα να δω την ομάδα δεν θα με άφηνε να περιμένω τα επίσημα. Γι αυτό και έτρεξα να δω το τουρνουά στην πόλη μου(Λάρισα) έστω και αν η ομάδα ήταν μισή. Βέβαια, τα πράγματα εδώ ήταν πιο τραγικά. Με το ζόρι καμιά 40ρια άτομα από τα οποία τα 10 γνωστά μου Παόκια. Τελικώς αποδεικνυόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και ας ξεκινήσουμε από τώρα να βρούμε λύσεις για το καλοκαίρι που θα την κάνει (δικαιολογημένα) ο Δρόσος.
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Δρόσος: «Πού είναι ο κόσμος;»
Δημοσίευση : 08:37 am 22 September 2008

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αγώνα του ΠΑΟΚ. Τα φώτα έκλεισαν, έμειναν ελάχιστα ανοικτά, 10 λέιζερ δούλευαν ακατάπαυστα και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό κάτω από τους ήχους μοντέρνας μουσικής. Ο κόσμος όμως δεν ήταν πολύς χθες στο «Παλατάκι». Περίπου 1000 άτομα και πανό από Θύρα 4, Χαριλάου, Επανωμή, Μάλγαρα, Σταυρούπολη, Χαλκιδική, ULTRAS, ΒΕΜ, Κατερίνη, Πυλαία. Βέβαια στο άκουσμα της παρουσίασης του Βασιλειάδη ο αρχηγός αποθεώθηκε από όλους. Ωστόσο ήταν αδικαιολόγητη η παρουσία τόσο λίγων φίλων του ΠΑΟΚ, σε μια μέρα που ούτε ποδόσφαιρο υπήρχε, ούτε βέβαια ο καιρός επέτρεπε εκδρομές για παραλίες. Ήταν εμφανώς απογοητευμένοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και σχολίαζαν το γεγονός. «Τι άλλο να κάνω. Δεν φτιάξαμε μια ομάδα για Ευρωλίγκα, αλλά έχω κάνει δύο ομάδες, η μία είναι περσινή. Ήρθα στον ΠΑΟΚ γιατί έχει κόσμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε στο γήπεδο» έλεγε ο Δημήτρης Δρόσος, ενώ δίπλα του σχολίαζε ο Νίκος Μπουντούρης: «Κερδίζαμε και έβλεπα τον πρόεδρο στεναχωρημένο. Δεν ήρθαν οι σύνδεσμοι. Μιλήσαμε πολλές φορές μαζί τους, μας είπαν πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτό που κάνουμε, αλλά στο γήπεδο δεν τους είδαμε. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στην επικοινωνία» έλεγε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Ούτε καν μεγάλος αριθμός διαιτητών δεν έδωσε το παρόν, αν και το τουρνουά έγινε στη μνήμη του μεγάλου Συμεών Μαυροσκούφη, πατέρα της καλαθοσφαιρικής διαιτησίας.

τα λογια ειναι περιττα...δυστυχως...http://www.metropolisradio.gr/8515

Ελπιζω σημερα στο παιχνιδι του τελικου να ''διορθωσουμε'' τη χθεσινη μας εικονα,ως λαο...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δυο νικες εναντιον δυο πιο ετοιμων ομαδψν.η μια νικη εναντιον της ολυμπιας που ειναι για φουντο,αλλα η δευτερη εναντια στο μαρουσι που θα ανταγωνιστουμε για την τριτη θεση,αν κ νομιζω οτι το μαρουσι θα ειναι λιγο χειροτερο απο περσυ,καθως ολοι φετος θα το υπολογιζουν περισσοτερο..
κ οι δυο νικες ηρθαν χωρις την στηριξη του κοσμου..με ενα γεματο παλατακι η ομαδαδεν θα φοβαται τπτ εντος εδρας,θα κοιταζει στα ισια καο τους μεγαλους της αθηνας οσο περιεργο κ αν φαινεται κ αυτο,ενω ταυτοχρονα θα παιρνει ωθηση και για τα εκτος,στα οποια ελπιζω οτι θα εχει τη στηριξη του πολυταξιδεμενου λαου!!!!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

blackmagic έγραψε:Εγω χθες πηγα σημερα ουτε που το σκεφτηκα νιωθω πολυ μ@λ@κ@ς,λεω για να μην εχει κοσμο καμια αποχη θα κανουμε,κανενα λαμογιο να διωξουμε θελουμε παλι,αρα σημερα εκανα και εγω αποχη
ασ΄τα αυτα.σημερα δεν μπορουσε η κοπελα σου κ δεν σε αφησε να πας μονος σου.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Παιδιά πριν λίγο ανακοινώσαν στο ραδιόφωνο ότι ο Δρόσος φέρνει τον Μάνου Τζινόμπιλι από τους San Antonio Spurs!!!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

κ εγω με την δικια μου πηγα..ηθελα να παω κ εγω απο νωρις να δω το μαρουσι,αλλα την λυπηθηκα..!ε σαν τους αριανους θα καταντησουμε που στο χαριλαου εχουν δωρεαν εισοδο στις γυναικες..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fotis52 έγραψε:
blackmagic έγραψε:οχι ρε σε αυτο εχω εξηγηθεί και με το χανουμι μαζι πηγαμε και στην κρητη μαζι πηγαμε :)
Κι εγω ο μ@λ@κ@ς την πηρα χθες μαζι μου.....Την ειχε 4 ωρες εκει γιατι ειδα και το προηγουμενο ματς.......Μαρτυρησε.......
τελειωσαν και τα μαυρα σπορια νωρις ρε γμτ απο τους πλανοδιους κ με εβαλε να ψαχνω στα κυλικεια γυρω γυρω απο το γηπεδο..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

fotis52 έγραψε:3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???????

3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ???????

Και θα εισαι ικανοποιημενος με 3 χιλιαρικα?
Ειμασταν το πολύυυυυ 1000..

Κρίμα.. Τα διαρκείας, μόλις και μετα βίας ξεπερνούν τα 2000 (χωρίς των συνδεσμιτών), σύμφωνα με των ανθρώπων της ομάδας!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

απο οτι φαινεται ο αγωνας με τον αρη ειναι η τελευταια τους ευκαιρια να δουνε ντερμπυ..αφου απο οτι λενε δεν θα λειτουργησουν τα τουρνικε..
εγω την ξεκαθαρισα οτι θα ερθει μονο σε μικρους αγωνες..

επισης περσυ την ειχα παει κ σε μπασκετ κ σε ποδοσφαιρο αλλα στο παλατακι δεν τις ειχε αρεσει τοσο πολυ κ ηθελε μονο τουμπα..
ευτυχως χθες κανανε εκεινη την παρουσιαση στην αρχη με τα φωτορυθμικα κ ενθουσιαστηκε κ μετα τις αρεσε κ ο βασιλειδης κ καβατζωθηκα για τα καλα..!!ισα που της παιρνω κ διαρκειας στο μπασκετ..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

να μου ζητησει κ κανενα αυτογραφο τωρακ να εχουμε άλλα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πω πω ρε Φώτη, γαμάτη παράφραση της διαφήμισης Jumbo από κάτω χαχαχαχα..

Για το Βασιλειάδη, πείτε τις κοπελιές σας ότι πρόλαβε άλλη!! :) :)
coolio4

Διαρκειας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

Δημοσίευση από coolio4 »

Γυρισα απογοητευεμενος απο το παλατακι παρα την νικη της ομαδας μας,λογω του μικρου αριθμου προσελευσης...Τα πηρα καποια στιγμη με τον κοσμο γιατι εμαθα οτι ο Δροσος ψιλοαπογοητευτηκε απο το θεαμα στην κερκιδα...(Ανθρωπος μεσα απο την ομαδα μου το ειπε)...Βεβαια μετα σκεφτηκα οτι ρε αδερφε πολλες φορες εχει παει ο κοσμος σε φιλικα στο μπασκετ?
ΟΚ ολα καλα...Δεν θελω ουτε να ριξω ευθυνες ουτε να κραξω...Ειναι λογικο να υπαρχει ενας παροξυσμος στον κοσμο απο την πορεια στο ποδοσφαιρο και απο το ερχομενο παιχνιδι με την σκουλικαντερ...Επισης εχει γινει λιγο λαστιχο τωρα τελευταια και οικονομικα δεν στεκονται ολοι και πολυ καλα...Ολα καλα και παλι...Οσοι ηταν στο τελευταιο παιχνιδι περσυ με τον ρουλη ας θυμηθουν την ψυχολογικη πιεση και το αγχος που περασανε μεχρι να μαθουμε οτι σωθηκαμε τελικα και ας κοιταξουν αυτο που γινεται φετος...Απο το νεκροκρεββατο περσυ και την εικονα διαλυσης που παρουσιαζε η ΚΑΕ ηρθε καποιος Δροσος ο οποιος χωρις να τραβαει και κανενα ζορι αποφασισε οχι μονο να την εξυγειανη αλλα να την ξανακανει πολυ μεγαλη οπως την δεκαετια του 90'....Επισης οσοι ειναι και μελη του Α.Σ ας θυμηθουν την καταντια και το αδιεξοδο που επικρατουσε στις συνελευσεις που εγιναν για την ευρεση λυσης στο τμημα μπασκετ....Αφου λοιπον τα σκεφτουμε ολα αυτα ας σηκωθουμε την επομενη κιολας μερα και να παμε να δωσουμε οσοι μπορουμε 80 ευρουλακια για να εκτιναξουμε τα διαρκειας σε εναν αριθμο πανω απο τα 4000 ωστε 1ον.Να ευχαριστησουμε αυτον τον ανθρωπο που μας ανελαβε και 2ον.Να δουμε τον μπασκετικο ΠΑΟΚ μα μεγαλουργει και ο λαος του να χορευει οπως το 91' στην ΓΕΝΕΥΗ!!!Δεν θα ξανασχοληθω με αυτο το θεμα...Ξερω οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος και δεν θελει παρακαλια....Αυτα ολα τα εγραψα για καποιους που νομιζουν οτι καποιος Δροσος δεν ειχε με τι να ασχοληθει και ειπε:Δεν παω να ριξω 3 εκατομμυριακια ευρω να παρω τον ΠΑΟΚ που ειναι διαλυμενος και πνιγμενος στα χρεη????
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Οσο για τα αγωνιστικα,σιγουρα οπως και στο ποδοσφαιρο ετσι και στο μπασκετ θα εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα απο περσυ...Δικη μου αποψη ειναι οτι αν παρουμε εναν παιχταρα στον ΑΣΣΟ μπορουμε να μιλαμε και για ευρωλιγκα....Ο Γκρεγκορυ βρισκει τα πατηματα του,ο Ντιαρα πανετοιμος,ο Τομασεβιτς πολυ ουσιαστικος και ο Βασιλειαδης καυτος!!!Μου αρεσε και ο Τσιαρας ενω δουλεια θελει ο Χαρισης...Με εναν παιχταρα στην θεση 1 και με την επιστροφη Ουεσσον και Κυριτση θα ειμαστε ετοιμοι να παρουμε κεφαλια!!!
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Προς όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...Μπας και πατήσει κανείς στο γήπεδο...Καυκής, Χαρίσης είναι λίγοι στον άσσο που πέρυσι έπαιζαν Ευρωλίγκα..Ο πρώτος ριμπάόυντερ της Α1 Ουέσον και μάλιστα σαν κοινοτικός και ο πιο βελτιωμένος περυσινός παίχτης του πρωταθλήματος Τσιάρας δε φτάνουν για το 4..Ο αρχηγός που γύρισε επιτέλους που τόσο πολύ το θέλαμε δεν είναι και ο Μπάνε..Ο πιο έξυπνος σέντερ σε όλη την Ευρώπη Τομάσεβιτς που πέρυσι έπαιζε στον Πρωταθλητή Ευρώπης, σε εμάς είναι κουτσός.. Ο Γκρέγκορυ??? Λίγος μωρέ, στο "3" ρε Δρόσο γιατί δεν έφερες τον Καρμέλο Άντονυ ή τουλάχιστον τον Πέτζα.."Και όχι θέλω μια βόμβα και όχι ποιός είναι αυτός ο Άκινς και δεν φέρατε ένα 4άρι.." ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!! Ντροπή μας γαμώ τη μιζέρια μου..Σήμερα χωρίς Ουέσον, Κύρίτση (κουτσός κι αυτός εεε?), Καυκή, Γιαννακίδη, Άκινς, με παίχτες ανέτοιμους..κερδίσαμε το πλήρες και έτοιμο Μαρούσι που έχει στο ρόστερ του Καλάθη, Πάντιους, Κις, Μαυροκεφαλίδη κ.ά..Αλλά έπρεπε να έχουμε Ραλίμι για να τους αντιμετωπίσουμε..Πέρυσι στήριξες Πανελούδη και Γαλατσόπουλο στο φινάλε..ΦΕΤΟΣ??? Πόσο γρήγορα ξεχνάμε...Αρχίστε να αναλύετε παίχτες και συστήματα από το PC σας τώρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”