[Φιλικό] Π.Α.Ο.Κ. - FC Partizan Κυριακή 7/9/08 21:00
- bloodlessz
Ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του εδώ μέσα!!! Δεν έχουμε ούτε χούντα ούτε στρατιωτικό νομο. Αρκεί να είναι τεκμηριωμένη και να βασίζεται σε λογικά επιχειρήματα.alter4 έγραψε:dimitraros έγραψε:Όχι παιδιά, δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να λες στον άλλο πάρε εισιτήριο διαρκείας και μέσα είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και φιλικά, να γίνονται 20.000 πωλήσεις και μετά να του λες, ξέρεις αλλάξαμε γνώμη!
Είναι τελείως ερασιτχενική η κίνηση αυτή, σαν να τον κοροϊδέυεις τον άλλον. Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν απλά ότι τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα διατεθούν στο προπονητικό κέντρο και να δείτε ότι θα έπαιρναν πάρα πολλοί εισιτήριο κι ας είχαν διαρκείας.
Τώρα για τον αριθμό που θα έπρεπε να εκδοθούν, η απάντηση νομίζω ότι είναι προφανής. Όταν πουλάς 20.000 διαρκείας και το γήπεδο χωράει 29.000 θα εκδοθούν 9.000 εισιτήρια. Όλοι θέλουν να βρεθούν τα χρήματα για το προπονητικό κέντρο, όμως όχι με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω είναι η πρώτη φετινή λάθος κίνηση της διοίκησης.
Αντε βρε βλάκα που ήρθες μέσα στις 22 Ιουλίου να μας πεις οτι είναι το πρώτο λάθος της διοίκησης....αντι να λες τις μαλακίες σου πες μας πως αλλίως θα βρεθούν τα χρήματα.
Ένα ποτό έξω έχει 7 ευρώ και ένα πακέτο τσιγάρα άλλα 3 μας κάνουν δέκα. Βλάκα ένα σαββατο βράδυ μη βγείς κάτσε μέσα αν είσαι ΠΑΟΚτσής.
Κανονικά γενική είσοδο 30 ευρώ έπρεπε να βάλει η ΠΑΕ σε τέτοιο φιλικό με τα έσοδα για το προπονητικό κέντρο. Όλοι μάθαμε τη καραμέλα ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του και αρχίζουμε τις μαλακίες μόλις μας φύγει κανένα ευρώ απο τη τσέπη. Δε ντρεπόμαστε λέω εγω...με τα λεφτά που έχουμε δώσει για τον ΠΑΟΚ παίρναμε καινουριο αυτοκίνητο και ήρθες να μας πεις οτι σε κοροιδεψε ο Ζαγοράκης. Σιχαμένο ερπετό. Γαμημένε συμπολίτη γαμω τον οδοντίατρο. Αντε πάνε κανα σφράγισμα να βουλώσεις καμιά κουφάλα απο τα συνεχόμενα τσιμπούκια και τις συνεχόμενες σφαλιάρες.ΒΛΑΚΑ.
Κανεις, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει έναν συνάνθρωπο του, που σημειωτέον είναι οπαδικά αδερφός μας!
Θα συνιστούσα λοιπόν εντελώς φιλικά και αδερφικά, να σταματήσουν οι ύβρεις, οι προσβολές και οι προσωπικές επιθέσεις.
Δεν θα το ανεχθώ αυτό άλλη φορα!!!
Κανεις μας δεν έχει το αλάθητο του παπα ούτε και το φωτοστέφανο του αγίου!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!!!
- paoktrella
Συγγνώμη ρε παιδιά κάνουμε ολόκληρο ντόρο για τα 10 και 20 και τα 30 ευρώ που θα δώσουμε για το mats η ένα ακόμα mats , δηλαδή για να καταλάβω εάν ο theo έλεγε : παιδιά φέτος το διαρκειας έχει 150 αλλα θα δώσετε 170 ευρώ για να ξεκινήσουμε το έργο δηλαδή τότε δεν θα περνάτε διαρκειας η το καταλαβαίνω λάθος.εδώ έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια από την διοίκηση και τώρα μας πονάει το δεκάρικο οποιος δεν γουστάρει ας μην πάει γήπεδο και μην το παίρνετε προσωπικά είμαστε ΠΑΟΚ και γουστάρουμε και το έχουμε καμάρι αυτό που βλέπουμε με τα ματια μας και ας μην το πιστεύουμε.

- paoki_sweden
- zamou4
+1000paoktrella έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά κάνουμε ολόκληρο ντόρο για τα 10 και 20 και τα 30 ευρώ που θα δώσουμε για το mats η ένα ακόμα mats , δηλαδή για να καταλάβω εάν ο theo έλεγε : παιδιά φέτος το διαρκειας έχει 150 αλλα θα δώσετε 170 ευρώ για να ξεκινήσουμε το έργο δηλαδή τότε δεν θα περνάτε διαρκειας η το καταλαβαίνω λάθος.εδώ έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια από την διοίκηση και τώρα μας πονάει το δεκάρικο οποιος δεν γουστάρει ας μην πάει γήπεδο και μην το παίρνετε προσωπικά είμαστε ΠΑΟΚ και γουστάρουμε και το έχουμε καμάρι αυτό που βλέπουμε με τα ματια μας και ας μην το πιστεύουμε.

Παιδια απο οτι μου ειπανε τελικα θα ερθουν το πολυ 100 Παρτιζανοι τη Κυριακη (και οχι απο Σαββατο οπως υπολογιζανε) γιατι μπορεσανε να βγαλουνε VISA μιας μερας μονο...ειπαμε οτι το προβλημα με τις visa ειναι μεγαλο για αυτους λογω γραφειοκρατιας κλπ...
Οποτε ολος ο χαβαλες την Κυριακη απο νωρις εκτος και μετα εντος γηπεδου....
Οποτε ολος ο χαβαλες την Κυριακη απο νωρις εκτος και μετα εντος γηπεδου....
-
Φίλε μου το να πω ότι είσαι απλά απαράδεκτος και ότι δεν ξέρεις να συζητάς το ξέρεις από τη στιγμή που γεννήθηκες.alter4 έγραψε:dimitraros έγραψε:Όχι παιδιά, δεν είναι έτσι. Δεν μπορείς να λες στον άλλο πάρε εισιτήριο διαρκείας και μέσα είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και φιλικά, να γίνονται 20.000 πωλήσεις και μετά να του λες, ξέρεις αλλάξαμε γνώμη!
Είναι τελείως ερασιτχενική η κίνηση αυτή, σαν να τον κοροϊδέυεις τον άλλον. Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν απλά ότι τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα θα διατεθούν στο προπονητικό κέντρο και να δείτε ότι θα έπαιρναν πάρα πολλοί εισιτήριο κι ας είχαν διαρκείας.
Τώρα για τον αριθμό που θα έπρεπε να εκδοθούν, η απάντηση νομίζω ότι είναι προφανής. Όταν πουλάς 20.000 διαρκείας και το γήπεδο χωράει 29.000 θα εκδοθούν 9.000 εισιτήρια. Όλοι θέλουν να βρεθούν τα χρήματα για το προπονητικό κέντρο, όμως όχι με αυτόν τον τρόπο. Νομίζω είναι η πρώτη φετινή λάθος κίνηση της διοίκησης.
Αντε βρε βλάκα που ήρθες μέσα στις 22 Ιουλίου να μας πεις οτι είναι το πρώτο λάθος της διοίκησης....αντι να λες τις μαλακίες σου πες μας πως αλλίως θα βρεθούν τα χρήματα.
Ένα ποτό έξω έχει 7 ευρώ και ένα πακέτο τσιγάρα άλλα 3 μας κάνουν δέκα. Βλάκα ένα σαββατο βράδυ μη βγείς κάτσε μέσα αν είσαι ΠΑΟΚτσής.
Κανονικά γενική είσοδο 30 ευρώ έπρεπε να βάλει η ΠΑΕ σε τέτοιο φιλικό με τα έσοδα για το προπονητικό κέντρο. Όλοι μάθαμε τη καραμέλα ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του και αρχίζουμε τις μαλακίες μόλις μας φύγει κανένα ευρώ απο τη τσέπη. Δε ντρεπόμαστε λέω εγω...με τα λεφτά που έχουμε δώσει για τον ΠΑΟΚ παίρναμε καινουριο αυτοκίνητο και ήρθες να μας πεις οτι σε κοροιδεψε ο Ζαγοράκης. Σιχαμένο ερπετό. Γαμημένε συμπολίτη γαμω τον οδοντίατρο. Αντε πάνε κανα σφράγισμα να βουλώσεις καμιά κουφάλα απο τα συνεχόμενα τσιμπούκια και τις συνεχόμενες σφαλιάρες.ΒΛΑΚΑ.
Το θέμα δεν είναι το 10ευρο. Ούτε εμένα θα μου λείψει, ούτε από κανέναν Παοκτσή που θέλει να στηρίξει την ομάδα. Το θέμα είναι να λειτουργεί η Παε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.
Αν θέλετε σ' αυτό το φόρουμ να γλύφουμε όλοι τον Ζαγοράκη πείτε το μου να το ξέρω. Στηρίζουμε όλοι έμπρακτα την διοίκηση όμως αυτό δε σημαίνει πως αν κάτι δε σου αρέσει δεν το λες. Εγώ στο γήπεδο θα πάω γιατί στηρίζω την προσπάθεια που γίνεται για το προπονητικό κέντρο όμως δεν παύει να αποτελεί λανθασμένη κίνηση το να βάλεις εισιτήριο σε ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι το έχεις πληρώσει με το διαρκείας σου.
Όσο για τα σχόλια για το ερπετό θα τα αφήσω ασχολίαστα καραγκιοζάκο. Μην ξεσπάς σ' αυτό το φόρουμ επειδή η ζωή σου είναι σίγουρα μίζερη