13. Μιχάλης Γιαννακίδης

Trikaliotis

Re: 13. Μιχάλης Γιαννακίδης

Δημοσίευση από Trikaliotis »

MANIAKOS έγραψε:μιχαλη μη δισταζεις στα τριποντα αφου το χεις...
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο έλεγα! Σε πολλές φάσεις που ήταν ελεύθερος και είχε το σούτ δίσταζε..Που θα πάει, θα το αποκτήσει και το μπασκετικό θράσος!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το ίδιο είχε πάθει και στο φιλικό με την κούλα.
Βρε σούταρέ το και ό,τι γίνει, ειδικά όταν είσαι ελεύθερος. Το ένστικτο του σουτέρ, χωρίς να ξέρω και πολλά, πιστεύω ότι είναι ακριβώς αυτό. Να μην διστάζει...αυτοπεποίθηση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οπως λενε οταν το σκεφτεσαι πολυ το χανεις...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πουλεν!!!!!!!!Το οτι εχει εξαιρετικο σουτ φανηκε και περσι......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Mιχάλη δουλειά-δουλειά-δουλειά. είσαι Guard, με ύψος 1.92 (και χωρίς αλτικά προσόντα) μόνο πλάγιος δε γίνεται (δες την καριέρα του φίλου μας του βασιλειάδη που φαντάζομαι αποδέχεσαι οτι έχει καλύτερο σουτ από εσένα-παραπάνω δεν πάει!). θέλει ντρίμπλα, γρήγορα πόδια, διάβασμα φάσεων, pick@roll, pick@ pop κλπ. έστω να πάρεις ένα Pick από ψηλό να πατήσεις και να βάλεις ένα midrange σουτ (από αυτά που μας έβαλε μπόλικα ο λιθουανός χτες) ή έστω να κάνεις μια προσποιησούλα (αφού είδα οτι υπάρχει πλέον άπειρος χώρος σε αυτές τις μαζεμένες προς τα μέσα ζώνες) να περάσεις τον αντίπαλο (ή να πάρεις φάουλ) και να σουτάρεις πάλι από μέση απόσταση. ΔΟΥΛΕΙΑ!!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

εννοείται πως τα τρίποντά του τα πανηγύρισα έντονα χτες και τα χάρηκα και απολύτως λογικό τα τρίποντα ενός πιτσιρικά να προκαλούν ενθουσιασμό
ΑΛΛΑ
αν δεν αποκτήσει σύντομα περισσότερους τρόπους σκοραρίσματος είτε με σουτ από μέση απόσταση είτε με ντράιβ που θα του αποφέρουν έστω βολές, δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από παίκτη που θα περιμένει την έξτρα πάσα.
Θα έχει ενεργότατο ρόλο φέτος τόσο από άποψη συμμετοχής όσο και από προσπάθειες που θα του αναλογούν σε κάθε παιχνίδι.
Φέτος, πολλές επιθέσεις που θα ξεκινούν από σωστό και έγκαιρο μοίρασμα από τον Λάζο όταν θα υπάρχουν νταμπλ και τριπλ τιμ, θα καταλήγουν σε τρίποντα Δέδα και Γιαννακίδη.
Ελπίζω να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι του ο Μιχάλης και να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή.
Το ότι δεν πήρε και 2-3 επιπλέον ελεύθερα σουτ δεν το θεωρώ περίεργο.
Είναι η πρώτη φορά που αποκτά τέτοιου είδους παραστάσεις, σούταρε και 5-6, είναι λογικό να διστάσει και λίγο.
Όπως προείπα, κατ' εμέ, το ζήτημα - στοίχημα έγκειται αλλού.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Οταν αποκτησει περισσοτερους τροπους σκοραρισματος, θα κατηφορισει προς τοα κατω, σε γαυρο η βαζελο...δυστυχως αυτη ειναι η μπασκετικη πραγματικοτητα στην ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν πειράζει μιχάλη. τα σουτ που έπρεπε να τα πάρεις τα πήρες σωστά. keep trying και την επόμενη θα μπούν. εγώ θα keep λέειng οτι guard με τα χαρακτηριστικά του ζήση πρέπει να μπορεί να ντριμπλάρει (δεν γίνεται βόμβα η μπάλα όταν τη σκας κάτω) έστω και αν έχει πάθει 2 φορές χιαστούς...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σωστα πηρε τα σουτ αλλα δειχνει να ναι το μονο του οπλο...και αυτος και ο δεδας αν δεν τους μπαινουν τα σουτ καμια προσφορα..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και χρόνια πολλά ρε, σε ξεχάσαμε!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Χρόνια πολλά!!
Ότι επιθυμείς!!
Σιδερένιος και δούλεψε λαίμαι!! :pano:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Mιχάλη keep working, μην πτοείσαι από κακά ματς. έτσι είναι το μπάσκετ. τρομερή βελτίωση η ντρίμπλα σου. πρόσεχε μόνο μην σε παίρνει ο κατήφορος (σαν τον monroe): αυτό είναι το κλασσικό πρόβλημα του δυαριού που πάει να παίξει Playmaker... ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Ο Λάζαρος είναι... πλέι μέικερ"

Ο παίκτης του "Δικεφάλου", Μιχάλης Γιαννακίδης, μίλησε στον "Sport103" για την εμπειρία του στο παιχνίδι με την Μπενετόν στο Τρεβίζο, την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και τον... δεύτερο πλέι μέικερ της ομάδας του, Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το παιχνίδι της Τετάρτης (29/12) με τον Ολυμπιακό: "Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πάρουμε την νίκη και να πάμε στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισής μας στον τελικό".

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλά ως ομάδα. Ίσως κάποιες ήττες που κάναμε τον κόσμο να τον στενοχώρησαν. Ο προπονητής μας, όμως, είπε ότι το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει για μας. Θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω με στόχο την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν το κρύβω όμως ότι η παρουσία του κόσμου μας στο Τρεβίζο, που, όπως έμαθα, ήρθε στην Ιταλία από την Κέρκυρα, με έκανε και ανατρίχιασα. Ειδικότερα στα εντός έδρας παιχνίδια μας βοηθάει πάρα πολύ και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας".

Τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και την προσαρμογή της ομάδας πάνω στον ίδιο: "Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε ειδικότερα στο τελευταίο μας παιχνίδι με την Μπενετόν στο Τρεβίζο. Ο Λάζαρος είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί, τραβώντας παίκτες πάνω του, να ελευθερώνει κάποιους από τους περιφερειακούς της ομάδας για ένα ελεύθερο τρίποντο. Στο Τρεβίζο δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και χάσαμε την πρόκριση. Δεν είναι μονοδιάστατο να παίζουμε με τον Λάζαρο, ίσα-ίσα μας βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ο... πλέι μέικερ της ρακέτας μας. Όπως και ο Γκρέι, έτσι και αυτός μπορεί να μας κάνουν χαρούμενους. Και ο Μάρσαλ όμως επιθετικά είναι πάρα πολύ καλός και ανοίγει χώρους για τους υπόλοιπους. Οι αντίπαλες ομάδες προσαρμόζονται πάνω σε αυτούς τους τρεις παίκτες και μένουμε ελεύθεροι οι υπόλοιποι".

Το Eurocup: "Το ότι δεν πετύχαμε την πρόκριση δεν έχει να κάνει με το τελευταίο μας παιχνίδι στο Τρεβίζο. Θεωρώ ότι αν δεν είχαμε δεχθεί το τρίποντο στο τέλος του πρώτου μας παιχνιδιού στην Μαδρίτη με την Εστουντιάντες, όλα θα ήταν διαφορετικά στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, αφού δεν θα χρειαζόταν να καλύψουμε μία διαφορά 11 πόντων, αλλά 8. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει με άλλον αέρα στο Τρεβίζο. Παρόλα αυτά όμως και παρά τις απουσίες των ΜακΓκραθ και Ντόζιερ δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας. Θέλαμε την πρόκριση και στενοχωρηθήκαμε που δεν τα καταφέραμε".

Το μέλλον του στην ομάδα και το Νο 13 που έχει στη φανέλα: "Κοιτάω το παρόν και θέλω να δουλεύω με την ομάδα στην οποία βρίσκομαι. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το καλοκαίρι. Εξάλλου, δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά από πολλούς παράγοντες. Το 13 στον ΠΑΟΚ το έχω από την πρώτη μου χρονιά αν και το αγαπημένο μου είναι το 7 που το είχε ως αρχηγός ο Βασιλειάδης. Έτσι εγώ πήρα το 13 και τότε είπα ότι δεν θα το αλλάξω ποτέ για όσο μείνω στον ΠΑΟΚ. Επιθυμία μου να είναι να μείνω και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα".
http://olapaok.gr/basket/o_lazaros_einai_plei_meiker.735133.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

από μικρό παιδί ζήλευα τους ανθρώπους με το έμφυτο ταλέντο σε οτιδήποτε αλλά και μεγαλώνοντας έμαθα καλά στη ζωή μου οτι αυτό από μόνο του δεν φτάνει. το ray allen (κατά τον oli) σουτ σου είναι απίστευτο. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. ΜΗΝ φοβάσαι να χάσεις σουτ, ΜΗΝ φοβάσαι να κάνεις λάθος, ΜΗΝ φοβάσαι να δώσεις μία κακή ασσιστ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΟ!!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Έπεσαν στο μάτι μου στιγμιότυπα του χθεσινού αγώνα. Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που σουτάρει ο Μιχάλης. Δίνει πολύ απότομα τροχιά στη μπάλα και δεν την "ακολουθεί" στο σουτ. Εντούτοις είναι εν γένει εύστοχος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”