Joe Émerson Bizera Bastos
Μάρκος Αντόνιο, Ζοέ Μπιζέρα, Πάμπλο Κοντρέρας και Στέλιος Μαλεζάς με αμυντικά χαφ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡικάρντο (όπως λέει και ο Σατζόγλου) Ματίας Βερόν, Πάμπλο Γκαρσία.. Αραμπατζής, Δάρλας, Σνάουτσνερ
Γιατί κάτι με λέει ότι φέτος θα έχουμε την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος???
Δεν κατάφερα να τον δω πολύ (πολύς καπνός ρε παιδί μου, σε καπνισμένο δάσος είμασταν), παρ' όλα αυτά έδειξε μία σιγουριά στις κινήσεις του και άριστες τοποθετήσεις, πρώτος στη μπάλα και καλή τεχνική κατάρτιση..
ΥΓ. Μια που είπα για φωτιές. Πρώτη φορά είδα σε γήπεδο να υπάρχουν πυρσοί οι οποίοι να ανάβουν πριν το ματς και να καίνε και για το 2ο ημίχρονο. Καινοτομίες Παρτιζάνων αυτές!! Αφού στο γκολ του Αναστασάκου δε χρειάστηκε να ανάψει τίποτα, αφού όλα έκαιγαν από πριν!!!
Με γεια τα νέα μας καρεκλάκια ρε....
Γιατί κάτι με λέει ότι φέτος θα έχουμε την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος???
Δεν κατάφερα να τον δω πολύ (πολύς καπνός ρε παιδί μου, σε καπνισμένο δάσος είμασταν), παρ' όλα αυτά έδειξε μία σιγουριά στις κινήσεις του και άριστες τοποθετήσεις, πρώτος στη μπάλα και καλή τεχνική κατάρτιση..
ΥΓ. Μια που είπα για φωτιές. Πρώτη φορά είδα σε γήπεδο να υπάρχουν πυρσοί οι οποίοι να ανάβουν πριν το ματς και να καίνε και για το 2ο ημίχρονο. Καινοτομίες Παρτιζάνων αυτές!! Αφού στο γκολ του Αναστασάκου δε χρειάστηκε να ανάψει τίποτα, αφού όλα έκαιγαν από πριν!!!
Με γεια τα νέα μας καρεκλάκια ρε....
Ολοι εχουν παντως θετικα σχολια ρε bro ..sato έγραψε:Ρε εγω που τον ειδα στο φιλικο μου φανηκε πολυ αργός! Τουλαχιστον οχι πιο γρηγορος απο τους υπολοιπους αμυντικους. Δεν εστριβε και πολυ.Steenage έγραψε:
Αρκετα γρηγορος ..
και σαν αμυντικο χαφ με την μπαλα στα ποδια δεν εκανε και πολλά.
χεχε αλλο ματς βλέπαμε?
Εsy οχι ..
Οκ αποψεις ειναι αυτες ..

Re: Joe Emerson Bastos Bizera
εχει παιξει ο μπιζερα στην εθνικη????????????????????????????????????fotis52 έγραψε:Τις αποψεις σας για τον Ουρουγουανο διεθνη, το καινουριο αποκτημα της ομαδας!
Εγω δεν εχω ιδεα για τον παικτη αλλα απ το βιογραφικο του κρινω οτι κανει για την ομαδαρα μας!