Ομόνοια - Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 21/8/08 20:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

δεν αφηνετε τα εθνικιστικα και τις αναρχιες και τις μαλακιες?
μονο ΠΑΟΚ τιποτα αλλο, ουτε κοματα ουτε τιποτα, μονο ΠΑΟΚ
iasonasg4

Δημοσίευση από iasonasg4 »

Παιδια η Παοκαρα ειναι ιδεα, ειναι τροπος ζωης...
Θελω πολυ να παω να την δω αποψε αλλα επειδη ξερω τα κομπλεξ που κουβαλατε εδω κατω δεν θα το κανω.
Η Παοκαρα στο ΓΣΠ και τα Παοκια να κρατανε αλλες σημαιεσ εκτος απτις ασπρομαυρες????? και να φωναζουν αλλα συνθηματα εκτος απ'αυτα που γεννηθηκαν και εγιναν τραγουδια στις ψυχες μας μεσα στην Τουμπα?
Εγω ξενερωσα ηδη, και για να μην χαλασω την εικονα του κοσμου του Παοκ που εζησα μια ζωη ολοκληρη στην Τουμπα μεσα, απλα δεν θα παω αποψε!!!

Γιατι "ΚΙΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ, Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!"
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

salonikiog4 έγραψε:to loipon re g4limassol thelw na se edw esena poios en na eisai sto syfi kiprou afou paeis na to pai3eis kai krinos ! ! fantazomai esy eisai enas 18xronos aelistas komple3ikos o opoios den exei idea ti paizei stin kipro gia ton paok kai oute prokite na matheis pote ! ! egw re file epidi proerxomai apo ton istorikotero sindesmo tou paok tous voreious kai epidi kratan ena ethniko xaraktira profanws den simpiptoun oi apopseis mas ! ! twra men kapilefkese to onoma tou paok i tou kathe sindesmou tou paok stin kipro gia na anoi3eis istories giati en polloi pou to ekaman kai exasan . .an eisai apollonistas en na 3ereis ! ! en eisai ara . . ? ? an isoun apoelistas pale to idio kai min 3exnate kirioi tou apollona ston isaak kai ston anastasi opws kai stin antikatoxikoi evastousame sherkes gia ton skopo pou eimastan oi monadikoi opadoi ekei . .re g4limassol esy pisteukeis oti itan na prosegkisoume atoma tipou sou ,mesa apo forum gia parartima sindesmou tou paok stin kipro ? ? egelasan sou ! ! alla lew sou an isoun mesa sta pramata lio ...oi polla itan na i3eres ! !kai aderfia apo salonika tipota den apofasistike apo kanena opws taxa anaferete o en logw tipos . .enwmenoi gia ton paok nai alla kapoia pragmata exoun mia sxesi pou den allazei kai egw emeis en na ertoume me ellinikes simaies kai ela na mas kameis provlima . .aeloula ate se kamia paralia wspou na ertei o paok kipro na ton deis . .

Φιλε μου κατσε διαβασε ξανα τι εγραψα μπας και καταλαβεις.Για να μη φανταζεσαι και τι ομαδα ειμαι στην Κυπρο αφου εγραψα.Εγω τουτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι ανεξαρτητα απο τις οπαδικες και πολιτικες μας διαφορες πρεπει να μας ενωνει ο ΠΑΟΚ και να μη σχολιαζουμε οτιδηποτε αλλο.Εδω ειμαστε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.Εσυ ομως συνεχιζεις να διχαζεις.
Δεν με ενδιαφερει απο ποιο συνδεσμο εισαι,και γω ειμαι μελος σε συνδεσμο αλλα δεν θα ανοιξουμε κουβεντα για τους συνδεσμους μας στη Ελλαδα,αυτο που εχει σημασια ειναι οτι ο συνδεσμος εδω θα ειναι ανεξαρτητος,δεν θα ειναι κανενος παραρτημα.
Φροντισε να ρτεις σε καμια συναντηση να πεις τις αποψεις σου,οχι να παιζεις τον παραγοντα στο ιντερνετ.Γιατι γραφεις γραφεις αλλα αμφιβαλω αν επατησες σε καμια συναντηση.Εχει τοσο καιρο καμνεις ιστοριες μονος σου που το ιντερνετ.
Και ποψε ελα με σημαιες του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ξεκολλα λιο που κεινα που συνηθισες να βλεπεις στη νοτια κερκιδα του ΓΣΠ
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Εγω το μονο που θελω να πω ειναι να μην γινουν τα ιδια με τον Πανσερραικο...

Πρεπει να Ασχολουμαστε μονο με τον ΠΑΟΚ...

τι κι αν ειναι η ομονοια βαζελικια... στα παπαρια μας ρε...

Εμεις ξερουμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ'ολα

ας αφησουμε τωρα τα συνθηματα κατα αλλων ομαδων που δεν εχουν κανει κατι εναντιον μας.
εγω δεν θα μπορεσω να παω...αλλα θα ηθελα να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ με ολη την ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ καρδεια μου να μην γινουν επισοδεια...

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ...οι συναισθηματισμοι ειναι ανουσιοι ρε...

για τον ΠΑΟΚ λεμε οτι τον αγαπαμε και αφιερονουμε την ΖΩΗ μας σε αυτον επειδη δεν ειναι καποιο ατομο ωστε να μας φερει αντιριση...

ωστε να μας πληγωσει ή να μας στεναχωρησει...

Τελος παντων... αυτο που θελω να τονισω οτι οι συναισθηματισμοι ειναι εντελως ανουσιοι...και να μην γινουν επισοδεια... ΟΚ???????????
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Αδερφε συμφωνω σε οτι ειπες απλα για να μη εχεις απορια η ομονοια δεν ειναι βαζελικια,απλα συμπτωματικα εχει τα ιδια χρωματα και εμβλημα.Και οι αεκτσηδες τις προαλλες αυτο νομισαν και μολις μπηκαν στο γηπεδο εκαιγαν κασκολ του βαζελου και φωναζαν πουτανας γιοι παναθηναικοι γιατι νομιζαν θα ενοχληθουν οι ομονοιατες αλλα οταν κι αυτοι φωναξαν πουτανας γιοι παναθηναικοι,τα χασαν οι αεκτσηδες.

Δυστυχως οι περισσοτεροι ομονοιατες οπως και γενικα οι κυπριοι ειναι γαυροι.
Στον αποελ και τον απολλωνα οι περισσοτεροι ειναι βαζελοι,στην αελ γαυροι και στην ανορθωση αεκ.Αλλα σε ολες τις ομαδες υπαρχουν και πολλοι παοκτσηδες.Ισως αναλογικα να ναι περισσοτεροι στις ομαδες της λεμεσου και την ανορθωση
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Για αυτό και είπα πιο πάνω ότι όποιος τολμήση να κάνει το πραμικρό ευτράπελο , με κλοτσιές θα βγεί από την κερκίδα , διότι εκτός του ότι οι φίλοι του συνδέσμου είναι οι μισοί και παραπάνω οικογενειάρχες , περάσαμε πρό πολλού την τρέλα , όποιος αγαπά τον ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να είναι εντάξη σήμερα εγώ μόνο αυτό λεώ , εκφράστικαν αυτά στην συνάντηση των φίλων εδώ στην λευκωσία και συμφωνίσαμε να υπάρχουν άτομα σε όλες τις γωνιές που θα προσέχουν τον κόσμο, (θα υπάρχουν και μικρά παιδιά)

Τέλος πάντων μην τρελένεστε και δέν πρόκειτε να γίνει απολύτος τίποτα όλα θα κυλίσουν ομαλά .

Πάμε να δούμε την ομάδα μας , πάμε να την υποστιρίξουμε , μέσα μέσα άν βρίσουμε και τον γαύρο και τα σκουλίκια δέν πιστεύω να πειράξει κανέναν.

:evil: :evil: :?
iasonasg4

Δημοσίευση από iasonasg4 »

Μπηκα εδω για να βρω πληροφοριες για αποψε να παω να δω την Παοκαρα. Αλλα με ολα αυτα που διαβασα προτιμω να κατσω σπιτι να το ακουσω απτο Αστρα FM. Ειστε γελοιοι ρε!!!!
Μονο ΠΑΟΚ ειναι η καρδια μας κ δεν θελουμε συνδεσμους κ αρχηγους κ καπετανεους για να το νιωσουμε!!!
Μονο ΠΑΟΚ!!! και ο επισημος ΠΑΟΚ πρεπει απλα να αποστασιοποιηθει απο οποιαδηποτε σημαια, συνθημα η συμπεριφορα που δεν αρμοζει στο λαο μας....
ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ!! Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ο ιστορικοτερος συνδεσμος του παοκ ειναι της νεαπολης απο το 1963
Άβαταρ μέλους
g4limassol

GEO PAOK έγραψε:Πάμε να δούμε την ομάδα μας , πάμε να την υποστιρίξουμε , μέσα μέσα άν βρίσουμε και τον γαύρο και τα σκουλίκια δέν πιστεύω να πειράξει κανέναν.
:evil: :evil: :?

Aυτους σιγουρα πρεπει να τους βρισουμε :x
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Απών θα είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους από τον αποψινό αγώνα. Ένα πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής στην Ελβετία τον κρατάει εκτός αγωνα σημερα.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Limassol

Δημοσίευση από Limassol »

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΕΣ.

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ? ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΑΥΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΕΚΕΙ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Επιτηδες τραυματιστικε...

Δεν θελει να δει τι παικτες παιζουν τωρα στον ΠΑΟΚ...

Α ρε Κλαμενος που ειναι και ο χαραλαμπους...

Παντως σε ολες τις θεσεις ανεβηακαμε τουλαχιστον 1 επιπεδο... ακομα και αυτοι που ηταν περσυ εγιναν καλυτεροι εχοντας διπλα τους τετοιους παικτες επιπεδου οπως κοντρερας κονσεισαο βερον και μουσλι
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Παιδια κοιταξτε αυτο οσοι ψαχνετε καπου να το δειτε

http://www.livegool.net/omonia-paok-live/
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μάγκες εγώ Ομόνοια υποστηρίζω στην Κύπρο κυρίως λόγω ιδεολογίας, δεν το κρύβω και δεν έχω κρύψει τις πολιτικές μου απόψεις, γιατί δεν ξέρω και πολλά για Κυπριακό πρωτάθλημα.
Αλλά εδώ ΠΑΟΚ είμαστε, ο ΠΑΟΚ μας ενώνει.
Καταλαβαίνω τις κόντρες που υπάρχουν κάτω, αλλά δεν πρέπει ΕΔΩ (στον ΠΑΟΚ) να μας διχάζουν.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σας !
Άβαταρ μέλους
g4limassol

anger4a έγραψε:και εμείς αν δεν το ξέρεις έχουμε βγάλει πανό ελληνες είστε και φαίνεστε και μάλιστα πολλές φορές.απ το βέλγιο σε αγώνα του βάζελου μέχρι το τελικό του 2001 αλλά και στην τούμπα με νέο μεγάλο πανό το 2002.και ναι να μην υπάρχουν ελληνικές σημαίες!μόνο του ΠΑΟΚ.ΜΟΝΟ!

Οπως και τουρκικες σημαιες,βουλγαρικες κλπ.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι κατηγορουν γι αυτα τους ομονοιατες τη στιγμη που πρωτοι παοκτσηδες τα εχουν κανει.Εσεις δηλαδη που εχετε προβλημα και το παιζετε πατριωτες οταν πατε τουμπα βλεπετε πολλες ελληνικες?Ειπαμε να μη τα συζηταμε αυτα,ειδικα τετοιες ωρες αλλα καποιοι δεν καταλαβαινουν.
Τελοσπαντων αποψε ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”