Κώστας Βασιλειάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

απο fcpaok.gr

Κύριοι καλησπέρα σας.

Όποτε κάποιος παίκτης ή παράγοντας του ΠΑΟΚ μας δίνει συνέντευξη, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς γιατί φτιάχνει μια γέφυρα επικοινωνίας με τον Λαό του ΠΑΟΚ και δυναμώνει τις σχέσεις μας. Αυτή η χαρά είναι ιδιαίτερη όταν έρχεται απο έναν άνθρωπο που έχει την καρδιά και την ψυχή του στον ΠΑΟΚ. Ο Kώστας Βασιλειάδης είδε προχθές το ματς ΠΑΟΚ-άρης, όχι απο κάποιο δημοσιογραφικό booth, ούτε απο κάποια σουϊτα που υπήρχε για τους παίκτες του μπάσκετ που ήθελαν να δούν τον αγώνα. Τον είδε απο την εξέδρα, μαζί με τον Λαό του ΠΑΟΚ, με το διαρκείας που έχει στην Τούμπα. Αλησμόνητη στιγμή για τον Λαό του ΠΑΟΚ το τελευταίο του παιχνίδι πρίν φύγει (13.05.2006 ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΟΚ 83 - 74), εκεί που έγινε ένα κουβάρι στο τέλος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, λέγοντάς του το αντίο, ενώ το ρίγος και η συγκίνηση μας διαπερνούσε όλους. Πρώτη φορά βλέπουμε στον φακό να κλαίνε οπαδοί του ΠΑΟΚ με παίκτη αγκαλιά.. και κάθε φορά που βλέπω το βίντεο μας πιάνει συγκίνηση.. (δείτε το video και φωτό παρακάτω)..

Ο Αρχηγός όμως είναι πίσω, είναι μαζί μας! Είναι περιττό να πούμε το ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει ο αρχηγός του μπάσκετ του ΠΑΟΚ για όλους εμάς και για τον σύλλογο. Είναι όμως δόκιμο να πούμε ότι ένας παίκτης με το ήθος και την αξία στο παρκέ όπως ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ταυτόχρονα και ένας από εμάς: Οπαδός του ΠΑΟΚ.

cpaok.gr: Κώστα, πές μας κατ'αρχήν σε ποιά φάση βρίσκεσαι, πώς νιώθεις;

Bασιλειάδης: Στην καλύτερη φάση της ζωής μου βρίσκομαι παιδιά, ειλικρινά… Είμαι στο σπίτι μου, σε οικείο περιβάλλον, στην ομάδα που αγαπάω, δουλεύω σωστά, πάνω απ’ όλα έχω την υγεία μου, είμαι καλά, χαρούμενος .

fcpaok.gr: ..και πώς ένιωσες όταν έφυγες απο τον ΠΑΟΚ;

Βασιλειάδης: Πώς θα μπορούσα να νιώθω; Έφευγα από την ομάδα που αγαπούσα μετά από 7 χρόνια παρουσίας για να πάω σε μια ξένη χώρα, αλλά το σημαντικότερο ήταν το πώς έφευγα… Για μένα ήταν πολύ άσχημο το ότι δεν είχα καταφέρει σαν αθλητής να κάνω κάτι καλό με την ομάδα, να κερδίσουμε έξοδο στην ευρωλίγκα, να φτάσουμε σ’ έναν τελικό Κυπέλλου, κάτι να είχαμε πετύχει για να αισθάνομαι ότι άφησα κάτι πίσω μου. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο, το συναίσθημα ήταν πολύ έντονο. Πέρα από του ότι ήταν εκπληκτική η παρουσία τους σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς στην Αθήνα, όπου χάσαμε τελευταία στιγμή στην είσοδο στην τετράδα, ο τρόπος που μου έδειξαν την αγάπη τους ήταν συγκλονιστικός. Η στιγμή αυτή δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα τότε, δύσκολο ν’αποχωριστώ και την ομάδα και τον κόσμο, αλλά πλέον αυτά πέρασαν, είμαι πίσω και νιώθω καταπληκτικά..

http://www.youtube.com/watch?v=zcPD-LCoqJE&eurl=http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1276&Itemid=46
Ο Κώστας δακρύζει στην αγκαλιά του Γκάγκα μετά την λήξη του τελευταίου ματς και αποχαιρετάει τον Λαό που φωνάζει "δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, αρχηγέ, αρχηγέ..", μέσα στην Αθήνα..

fcpaok.gr: Είχες δηλώσει πρόσφατα "..τα δύο χρόνια που έλειψα έμαθα πάρα πολλά και σκέφτομαι πολύ διαφορετικά. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος και αγωνιστικά. Είμαι διατεθειμένος να δουλέψω, να διορθώσω κάποιες ατέλειές μου και να γίνω ολοκληρωμένος παίκτης στον ΠΑΟΚ." Τί πιστεύεις άλλαξε στο παιχνίδι σου;

Βασιλειάδης: Βασικά τα δύο τελευταία χρόνια πριν φύγω στο εξωτερικό έπαιζα σ’ ένα μονοδιάστατο στυλ, περισσότερο με το τρίποντο και μάλιστα αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ πολλές φορές όταν δεν ήμουν σε μέρα. Αυτό ήταν το πρώτο μου μεγάλο μειονέκτημα και το δεύτερο, κακά τα ψέματα, ήμουνα πρώτο όνομα στην επίθεση και δεν δούλευα όσο έπρεπε στην άμυνα. Το θετικό είναι πως έπαιξα δύο χρόνια σε επίπεδο Ευρωλίγκα και δούλεψα πάνω σ’ αυτά. Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου αλλά και τη διάθεση και το χρόνο για να βελτιωθώ όσο χρειάζεται.

fcpaok.gr: Πιστεύεις ότι η ομάδα που χτίζεται στον ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες για κάτι καλό;

Βασιλειάδης: Σίγουρα έχει τις δυνατότητες και αυτός είναι κι ένας λόγος που αποφάσισα να έρθω. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες εξίσου δυνατές, όπως ο Πανελλήνιος, ο Πανιώνιος, το Μαρούσι, που έχει κρατήσει τον βασικό κορμό κι έκανε μερικές σημαντικές προσθήκες. Θα αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους και θα προσπαθήσουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις να μην χάσουμε κυρίως εντός έδρας αγώνες. Βέβαια σε γεμάτο Παλατάκι δύσκολα πιστεύω θα κάνουμε ήττα, κι αυτό είναι πολύ βασικό στην προσπάθεια για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σωστά και για την ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό μας όλα θα πάνε καλά!

fcpaok.gr: Κώστα ξέρεις τί κατάσταση υπήρχε πρίν στα διοικητικά της ομάδας. Πιστεύεις ότι η διοίκηση Δρόσου έχει κοινά με την διοίκηση Ζαγοράκη;

Βασιλειάδης: Είναι διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω θα είναι το ίδιο. Ο Θόδωρος ήταν ήδη σύμβολο για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή πρόκειται για τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα για τον ΠΑΟΚ, γιατί μπήκαν μπροστάρηδες στην προσπάθεια να αναγεννηθούν ποδόσφαιρο και μπάσκετ και πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους. Στο ποδόσφαιρο αυτό γίνεται ήδη με τα διαρκείας και την υπομονή που έδειξε ο κόσμος από πέρσι. Αυτό πρέπει να γίνει και με μας, να είναι οι φίλαθλοι κοντά στον πρόεδρο και την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι κι όχι μόνο στα μεγάλα για να έχει αυτή η αλλαγή σελίδας και για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ επιτυχία και να μπορέσει να ξαναμπεί στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

fcpaok.gr: Ξέρεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ καλά. Αυτή η καλή πορεία που στοχεύει η ομάδα πόσο πολύ βασίζεται στον Λαό του ΠΑΟΚ;

Βασιλειάδης: Μα 100%, εκεί βασίζεται! Όταν έχεις καλή ομάδα, αλλά κανέναν στο πλευρό σου δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το ίδιο την άσχημη μέρα, την αναποδιά… Αν το γήπεδο είναι γεμάτο, τότε είναι πιο εύκολο για όλους μας να προσπαθήσουμε. Μα αισθανόμαστε και καλύτερα, δηλαδή χρειάζεται να το πω; Ο παίκτης παίζει για να νικήσει, παίζει για την ομάδα κι έχει ανάγκη τον φίλαθλο, τη φωνή, το σύνθημα υπέρ της ομάδας για να πάρει ενέργεια!

fcpaok.gr: Κώστα, πές μας ποιός ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλός σου μέχρι τώρα και ποιός ο καλύτερος συμπαίκτης σου;

Βασιλειάδης: Ο δυσκολότερος αντίπαλος μου έτυχε να υπάρξει και συμπαίκτης μου, πρόκειται για τον Μάρκους Μπράουν. Όσο για καλύτερο συμπαίκτη, ο τίτλος μοιράζεται… Ο Μούλα σίγουρα και ο Φλοράν Πιετρούς με τον Κάρλος Καμπέθας, που με βοήθησαν πάρα πολύ να εγκλιματιστώ στη Μάλαγα, να βρω πατήματα μέσα στο γήπεδο, αλλά και στάθηκαν πραγματικά δίπλα μου και εκτός γηπέδου, βοηθώντας με να μη νιώθω τόσο έντονα την έλλειψη των φίλων μου και των δικών μου ανθρώπων στην Ισπανία.

fcpaok.gr: Πώς θα σου φαινόταν να επέστρεφε ο Πέτζα για να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αφού το έχει δηλώσει και ο ίδιος;

Βασιλειάδης: Φυσικά, για τον Στογιάκοβιτς μιλάμε, ακόμη και στα 36 του να γυρνούσε θα ήταν η μεγαλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να ενισχύσει την ομάδα, θα είχε να προσφέρει πολλά. Τώρα εγώ να έπαιζα μαζί με τον Πέτζα, θα ήταν φοβερό, μεγάλη ευκαιρία , θα είχα να μάθω πολλά…

fcpaok.gr: Έχουμε δεί την διοίκηση της ΠΑΕ να συμπαραστέκεται το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και το ανάποδο.. Πώς θα σου φαινόταν αν οι δύο διοικήσεις προχωρούσαν σε αλληλοστήριξη και σε οικονομικό επίπεδο;

Βασιλειάδης: Έτσι πρέπει να είναι, ο ένας να βοηθάει τον άλλον με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και με την παρουσία του στο γήπεδο, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένας και ο κόσμος είναι ένας για τον ΠΑΟΚ για όλα τα αθλήματα.

fcpaok.gr: Να ρωτήσω ως τελευταία ερώτηση το πώς σου φαίνεται το fcpaok.gr;

Βασιλειάδης: Παιδιά είναι όντως πολύ ωραία η ιστοσελίδα σας, είναι καλό να έχει βήμα ο κόσμος και να ανταλλάσει απόψεις, αλλά ομολογώ ότι απογοητεύθηκα όσον αφορά το μπάσκετ. Μπήκα και είδα το σάιτ σας και αναφορά για την ομάδα μπάσκετ δεν υπήρχε καμία.. Αν μιλάμε για ενιαίο ΠΑΟΚ, τότε κι η ομάδα μπάσκετ πρέπει να έχει προβολή και ν’απασχολεί τις συζητήσεις σας.

Καλή συνέχεια στη σελίδα και στην προσπάθεια που κάνετε, και περιμένω να δω και τα του μπάσκετ!

δεν θα παρουμε διαρκειας ρε παιδια??κ αυτος ο παοκ χρειαζεται την βοηθεια μας!
teacher

«Κάντε με να τρελαθώ ξανά»

Δημοσίευση από teacher »

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο την Τετάρτη (15/10, 18:30) στο κλειστό της Πυλαίας, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική της Α1 και ο Κώστας Βασιλειάδης θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του «δικέφαλου».

«Η αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, μια που το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ συνδυάζεται με τη δική μου επίσημη πρώτη με τη φανέλα της ομάδας μετά από δύο χρόνια. Στόχος όλων μας στην ομάδα είναι η προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτό τον καιρό να φέρει τη νίκη αύριο απέναντι στον Πανιώνιο και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά», τονίζει αρχικά ο διεθνής γκαρντ στο προσωπικό σάιτ του.

Και προσθέτει: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε έτοιμοι 100%, ο Πανιώνιος είναι δύσκολος αντίπαλος, είναι ομάδα Ευρωλίγκα, αλλά εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο, όχι μόνο αύριο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι μέσα στη χρονιά, ακόμη κι όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στέλνει το μήνυμα στον κόσμο: «Αυτό που χρειαζόμαστε όμως μπαίνοντας στο παρκέ είναι να δούμε γεμάτες κερκίδες. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά. Θέλουμε όλοι μας να νιώσουμε ότι σας έχουμε μαζί μας. Εσάς, τον κόσμο μας, κι ότι θα προχωρήσετε μαζί μας σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αύριο είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το δείξετε».

Από την προηγούμενη παρουσία του στον ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα προσωπικό δέσιμο με τον κόσμο και το αναδεικνύει: «Δεν το κρύβω, πως έχω μεγάλη αγωνία να ζήσω ξανά στιγμές από το παρελθόν. Θέλω να ζήσω τον παλμό της κερκίδας, να αισθανθώ το γήπεδο να δονείται από τη φωνή σας, να νιώσω όλα εκείνα τα πράγματα που με έκαναν να αγαπήσω τον ΠΑΟΚ. Εγώ υπόσχομαι πως στο τέλος της χρονιάς θα αισθάνεστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα. Αυτό που ζητάω εγώ είναι πολύ πιο απλό για σας. Κάντε με να τρελαθώ ξανά».

Πηγή : goalday
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: «Κάντε με να τρελαθώ ξανά»

Δημοσίευση από free4 »

teacher. έγραψε: «Δεν το κρύβω, πως έχω μεγάλη αγωνία να ζήσω ξανά στιγμές από το παρελθόν. Θέλω να ζήσω τον παλμό της κερκίδας, να αισθανθώ το γήπεδο να δονείται από τη φωνή σας, να νιώσω όλα εκείνα τα πράγματα που με έκαναν να αγαπήσω τον ΠΑΟΚ. Εγώ υπόσχομαι πως στο τέλος της χρονιάς θα αισθάνεστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα. Αυτό που ζητάω εγώ είναι πολύ πιο απλό για σας. Κάντε με να τρελαθώ ξανά».

Πηγή : goalday

ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
zamou4

Δημοσίευση από zamou4 »

+1000000000 :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σόρρυ παιδιά, αλλά, χωρίς να θέλω να ξαναδημιουργηθεί θέμα, όταν δίνω έμφαση σε κάτι θέλω να το γράφω με bolt και κεφαλαία. Οχι υπέρμετρος ζήλος.. Δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Τέλος!
teacher

Καλύτερη 5άδα της αγωνιστικής

Δημοσίευση από teacher »

Το Sport.gr διάλεξε την καλύτερη 5άδα της αγωνιστικής .
Από την 5η αγωνιστική λοιπόν της Α1 επιλέγει ένα χαμηλό σχήμα για να παίξει. Πλέι μέικερ της κορυφαίας πεντάδας ο Μπίλι Κις του Αμαρουσίου, στο `2` ο Αντονι Γκράντι του Πανελληνίου και στο `3` ο Κώστας Βασιλειάδης του ΠΑΟΚ. Για τις θέσεις `4` και `5` επιλέξαμε τους δύο αμερικανούς του Κολοσσού, Λανς Χάρις και Στίβεν Σμιθ, που οδήγησαν την ομάδα της Ρόδου στη σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου.

Συμφωνώ με τον fotis52, ο Κώστας πρέπει να χαλιναγωγήσει λίγο το παιχνίδι του. Προχτές του πήγαν όλα. Ίσως σε επόμενο ματς να είναι άστοχος από τα 6,25. Θα ήταν καλό να πλησιάζει και πιο κοντά στο καλάθι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ενας σημαντικός «πονοκέφαλος» για τον Αργύρη Πεδουλάκη προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Κώστας Βασιλειάδης αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Αρη να είναι αμφίβολη (15/11, 16:00).

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά την Πέμπτη. Εξάλλου οι Μαμούτου Ντιαρά και Κένι Γκρέγκορι συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα παρόλο που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Το πρόγραμμα του «Δικεφάλου» συνεχίζεται με δύο προπονήσεις την Πέμπτη. Πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας (4.30μ.μ), ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αργύρης Πεδουλάκης και δύο καλαθοσφαιριστές της ομάδας, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα με τον Αρη.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1495260
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Έχει λίγο από Βane ο Βασιλειάδης, οπότε και εγώ πιστεύω ότι θα παίξει, τουλάχιστον στο 1ο και 4ο 10λεπτο που είναι και τα καλύτερά του...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kαταρα μας εριξαν γ@μ% την πουτ@ν@ μου!!!Θα τρελλαθω ρε σεις με την γκαντεμια μας...Ελπιζω να παιξει ο Κωστας...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε θα παίξει λέμε κι αυτός!!!!!!!!
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:D Αν συνεχισει ετσι ο Κωστας, σε λιγο καιρο θα τριβουμε τα ματια μας...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

TOTEM έγραψε::D Αν συνεχισει ετσι ο Κωστας, σε λιγο καιρο θα τριβουμε τα ματια μας...
Εμένα προσωπικά αυτή η κατάσταση του "παίρνω μπάλα και σουτάρω από όπου γουστάρω δε μου αρέσει..Μπορεί να έχει ψυχή, αλλά δε διακρίνω καμία εξέλιξη σε σχέση με τον "πιτσιρικά Βασιλειάδη", γι'αυτό εξ'άλλου και παραγκωνίστηκε από μεγάλους προπονητές όπως ο Σκαριόλο και ο Γιαννάκης και δε μπόρεσε να σταθεί σε μεγάλες ομάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της στασιμότητας του μια φάση με την Ολύμπια που ενώ ήταν μόνος του στα 5 μέτρα (και με το πεδίο ελεύθερο για διείσδυση), αυτός βγήκε βιαστικά στα 6.25 και σούταρε 3ποντο!!! Μπορεί τα περισσότερα σούτ να είναι εύστοχα, αλλά προσωπικά αυτό το άναρχο στυλ παιχνιδιού της δεκαετίας του '80, που ο Μπάνε σούταρε από όπου κι αν ήταν, δε με εκφράζει καθόλου..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

συμφωνω μαζι σου τρικαλιωτη..εκτος απο τριποντα,ουτε drive ουτε διποντα,ουτε τοσο καλη αμυνα..δυστυχως..μακαρι να μπορουσε να προσφερει οσα ο ντιαρα..
παρολα αυτα εμεις τον αγαπαμε γιατι μας αγαπαει κ αυτος κ θα τον στηριζουμε..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Παιδια διαφωνω..Ο Κωστας αλλαξε..Επιθετικα συνεχιζει να μην κανει ντραιβ..Αλλα συμμετεχει σαφως περισσοτερο στην αμυνα και ποια δημιουργει καλαθια μονος του..Πραγμα που δε το εκανε παλια..Αν προσεξετε φετος πολλεσ φορες του παει γθια πικ&ρολ και οταν βγαινει απο το σκριν σουταρει αμεσως..Το σουτ του ειναι σαφως πιο γρηγορο και σιγουρο και δειχνει ενας απο τους καλυτερουσ σε αυτο...Επισης εχει βελτιωσει υπερβολικα την κινηση χωρις μπαλα..
Πρεπει να βελτιωσει τα ντραιβ του και στην αμυνα να μην πεφτει πανω στα σκριν αφου αυτο το κανει συχνα
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Βέβαια, όπως θυμόμαστε οι περισσότεροι ακόμα και ο Μπάνε τότε έκανε διεισδύσεις (άσχετα αν πολλές φορές ήταν τραβηγμένες), όμως ο Βασιλειάδης (που δε κάνει ούτε αυτό) έχει τελείως μονοδιάστατο και προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού και δε γίνεται κάθε φορά να περιμένουμε να μπούνε τα 3ποντα του για να κερδίζουμε. Τότε όμως ήταν και το στυλ του αθλήματος τέτοιο που βοηθούσε παίχτες σαν τον Πρέλεβιτς (είχε δίπλα του και τον τεράστιο Κόρφα που για μένα αυτός είναι ο μεγαλύτερος παίχτης που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ), ο οποίος Μπάνε πιστεύω πως αν έπαιζε τώρα που το άθλημα είναι πιο αθλητικό δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Για αυτό Κώστα δε χρειάζεται να γίνεις ήρωας, ήδη σ'αγαπάμε και οι μεγάλες στιγμές θα έρθουν με υπομονή και δουλειά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”