Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
-
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ!!
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!!
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!! Φωνάζετε για τρεις στροφές κ μετά θέλετε να βγάλετε κ δικό σας ρυθμό;;;;;;;;;; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;;;;;;;;;
Τρεις στροφές δεν μπορείτε να μάθετε, αλλά όλες τις φυλλάδες για τον παπά που μας ταίζουν κάθεστε κ τις διαβάζετε, απο την αρχή μέχρι το τέλος!!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ με τα άλλα σάιτ κ το σύνθημα είναι αυτό!!
Καθήστε λοιπόν να το μάθετε!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!
[/b]
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!!
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!! Φωνάζετε για τρεις στροφές κ μετά θέλετε να βγάλετε κ δικό σας ρυθμό;;;;;;;;;; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ;;;;;;;;;
Τρεις στροφές δεν μπορείτε να μάθετε, αλλά όλες τις φυλλάδες για τον παπά που μας ταίζουν κάθεστε κ τις διαβάζετε, απο την αρχή μέχρι το τέλος!!!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ με τα άλλα σάιτ κ το σύνθημα είναι αυτό!!
Καθήστε λοιπόν να το μάθετε!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!
[/b]
ΜΙΤΣΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ πρόσεξε τώρα τον απο πάνω σου που πάλι λέει για στίχους!!! Να αλλάξει αυτό να μπει εκέινο να γίνει έτσι κ ξέρω γω!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Νοbody κ εγώ αντί για ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΚΥΛΑΣ θα ήθελα ΠΑΟΚ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ αλλά δεν γίνεται!!! Είπαμε είναι αυτό!! Σε πολλά σάιτ το έχουν έτσι!! Στο άλλο το τόπικ που λέγαμε για το σύνθημα δεν βγήκατε τόσοι να πείτε την γνώμη σας, τώρα που είναι τελειωμένη η δουλειά τώρα ένας ένας βγαίνει!! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Νοbody κ εγώ αντί για ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΚΥΛΑΣ θα ήθελα ΠΑΟΚ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ αλλά δεν γίνεται!!! Είπαμε είναι αυτό!! Σε πολλά σάιτ το έχουν έτσι!! Στο άλλο το τόπικ που λέγαμε για το σύνθημα δεν βγήκατε τόσοι να πείτε την γνώμη σας, τώρα που είναι τελειωμένη η δουλειά τώρα ένας ένας βγαίνει!! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!
Αν ειμαστε και την καινουρια χρονια οπος φετος (να κανει ο καθε ασχετος κερκιδα και να μην μπορει να δωσει ενα συνθημα και να μην τον σεβετε κανεις) τοτε να ειστε σιγουροι οτι μερικοι ουτε μια γραμουλα δεν θα μπορουν να πουν αλλα θα λεει ο ενας αλλα ο αλος.
Τα σπαει το συνθηματακι μπραβο παιδια.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕ ΣΤΑΒΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 4???
ΦΩΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ.
ΦΩΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....
ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΘΑΝΑΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ
ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΟ.
Τα σπαει το συνθηματακι μπραβο παιδια.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΤΗ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕ ΣΤΑΒΡΟΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ 4???
ΦΩΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ.
ΦΩΝΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....
ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΘΑΝΑΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ
ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΟ.
Τελος ρε,αντε δεν μπορειτε να μαθετε 3 στιχους!!!Για τον ΠΑΟΚ.Ετσι θα μεινει κ δεν χρειαζονται ουτε βρισιδια ουτε αλλαγη για να μπορει να τραγουδηθει,ας εχουμε ενα χωρισ μπινελικι ωστε να μπορουν ολοι οσοι ερχονται στην Τουμπα να το φωναξουν και οι τρελαμενοι στα καγκελα αλλα κ ο πατερας που ερχεται με το παιδακι του.Ανεστη βαλε ολους τους στιχους του συνθηματος στο φορουμ ωστε να το μαθουμε ολοι.
- thanasisp04
- anestis_trelopaoki
- anestis_trelopaoki
- fofanaserres
- fofanaserres