Αγαπητέ KAREENA
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ Poster του Paokmania,
Τα Topic και ta post σου είναι πάντα βασισμένα σε επιχειρήματα και ήσουν ανοιχτός και ευγενικός με όλους τους Posters....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ.... ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΚΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ........ ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.....
Χτές το Βράδυ και ενώ είμασταν όλοι ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΙ όλοι απο τις δραματικές εξελίξεις,
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ και ενώ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ του PAOKMANIA ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΚΡΩΤΗΤΩΝ......... ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ, ΒΡΙΖΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ POSTER ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ......
Εμένα Προσωπικά που ήμουν απο τους πολύ λιγους,
όπως θυμάσε φίλε KAREENA ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ(ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ),
ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΑΝ ΣΑΝ "ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΑΚΗ", ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΩ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ....!!!!!!!!!!!! (.........ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!)
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....
ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ......
Ο ΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣΕ.... Ο ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ήταν ακόμα μια απόδειξη οτι ο Κόσμος του ΠΑΟΚ
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4.....
ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ.....
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....
Τέλος για τον φίλο SakisPaok1926sweden που ρώτησε το λόγο της αναβολής......
sakisPAOK1926sweden έγραψε:μπορεί να εξήγηση κάποιος για πιο λόγο ανέβαλαν την γενική συνέλευση?
καλά μέσου συνέλευσης δεν θέλαμε όλη να βγαίνουν αποφασίσεις? με ψηφοφορία και τα λοιπά, αυτό δεν φωνάζαμε όλη, αλλιώς θα κάνει ο καθένας ότι του κατεβει
η δίκια μου άποψη είναι ότι δεν έχει
λόγο ύπαρξης, εάν είναι έτσι, γιατί να γραφτούμε και να πληρώνουμε? εάν ο καθένας είναι να κάνει ότι θέλει, τι είναι ο ΠΑΟΚ καφενείο??
πρότασης και ψηφίζεις υπέρ η κατά
στην συνέλευση
ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ Ο Α.Σ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.....ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΨΕΜΑ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΨΙΘΥΡΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.....
.........ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ
ΚΑΙ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΓΟΡ
"Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ"
ΤΑ ΛΕΜΕ.