Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κύπρου
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΔΩ ΚΥΠΡΟ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Λοιπόν, σήμερα έγινε μια πρώτη συνάντηση στο Καθ' οδόν στη Λευκωσία. Γύρω στα 30 άτομα ήμασταν, παλιοί και νέοι (από παλιούς συνδέσμους ενοώ παλιοί). Μιλήσαμε ωραία είπαμε ότι δεν μπαίνουμε στο άρμα κανενός συνδέσμου για να μην έχουμε προβλήματα. Επίσης μιλήσαμε για το διαδικό ζήτημα (είμαι ΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ, Ομόνοια-ΠΑΟΚ,Απόλλων-ΠΑΟΚ κ.λπ.) και είπαμε ότι δεν θα μπλεχτεί κανείς που έχει οργανικό ρόλο σε άλλη ομάδα στο σύνδεσμο. Κάποιοι θα ψάξουν για χώρο. Κάποιοι για πανό για το ματς με την Ομόνοια κ.λπ.
Σιγά σιγά και με λίγη καλή θέληση μπορεί να γίνουν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, λίγη καλή θέληση θέλει.
Κάποια παιδιά από τη σημερινή συνάντηση θα βρεθούν στις 18 στο Οκτάγωνο στο Ζύγι για να συναντηθούν με τα παιδιά από Λεμεσό. Στόχος δεν είναι να σημιουργηθεί ένας σύνδεσμος για όλες τις πόλεις αλλα να γνωριστούμε να κάνουμε κάτι ωραίο στον αγώνα με την Ομόνοια (δυστυχώς θα είμαι εκτός) και να δημιουργήσουμε έναν ή και περισότερους στεγασμένους συνδέσμους.
Για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχουν λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Σιγά σιγά και με λίγη καλή θέληση μπορεί να γίνουν βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, λίγη καλή θέληση θέλει.
Κάποια παιδιά από τη σημερινή συνάντηση θα βρεθούν στις 18 στο Οκτάγωνο στο Ζύγι για να συναντηθούν με τα παιδιά από Λεμεσό. Στόχος δεν είναι να σημιουργηθεί ένας σύνδεσμος για όλες τις πόλεις αλλα να γνωριστούμε να κάνουμε κάτι ωραίο στον αγώνα με την Ομόνοια (δυστυχώς θα είμαι εκτός) και να δημιουργήσουμε έναν ή και περισότερους στεγασμένους συνδέσμους.
Για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχουν λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Κάποιος να μας ενημερώσει τουλάχιστον για την πώληση των Εισιτηρίων, Από την Ιστοσελίδα της ομόνοιας έχουν αρχίσει από τις 12/8 .
Μετά κάποιοα ενημέρωση για το πότε έρχεται η ομάδα που θα μείνουν πότε θα γίνει η προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους , ΠΑΙΔΙΑ είναι και καιρός διακοπών και καλό θα είναι μιά πιό γρήγορη ενημέρωση διότι ο Κόσμος είναι και στις παραλίες ή έχουν και δουλειές , να κανονίσουν τις υποχρεώσεις τους τέλος πάντων.

Μετά κάποιοα ενημέρωση για το πότε έρχεται η ομάδα που θα μείνουν πότε θα γίνει η προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους , ΠΑΙΔΙΑ είναι και καιρός διακοπών και καλό θα είναι μιά πιό γρήγορη ενημέρωση διότι ο Κόσμος είναι και στις παραλίες ή έχουν και δουλειές , να κανονίσουν τις υποχρεώσεις τους τέλος πάντων.

- g4limassol
8 φιλε.Θα γινει καμια εκδρομη απο ελλαδα?
Σημερα ειχαμε συναντηση στη λεμεσο,ημασταν γυρω στα 30 ατομα,πολυ καλα δηλαδη αφου οι περισσοτεροι εμαθαν για τον τοπο τελευταια στιγμη.Ηταν και παιδια απο λευκωσια,καποιοι γραφουν εδω και θα ενημερωσουν.Στοχος ειναι να δημιουργησουμε και στη λεμεσο δυνατο πυρηνα αφου υπαρχουν πολλοι παοκτσηδες,ισως και περισσοτεροι απο καθε αλλη πολη.Δωσαμε και ραντεβου σε σημειο της πολης για τη πεμπτη για να παμε οργανωμενα στο φιλικο
Σημερα ειχαμε συναντηση στη λεμεσο,ημασταν γυρω στα 30 ατομα,πολυ καλα δηλαδη αφου οι περισσοτεροι εμαθαν για τον τοπο τελευταια στιγμη.Ηταν και παιδια απο λευκωσια,καποιοι γραφουν εδω και θα ενημερωσουν.Στοχος ειναι να δημιουργησουμε και στη λεμεσο δυνατο πυρηνα αφου υπαρχουν πολλοι παοκτσηδες,ισως και περισσοτεροι απο καθε αλλη πολη.Δωσαμε και ραντεβου σε σημειο της πολης για τη πεμπτη για να παμε οργανωμενα στο φιλικο
- g4limassol
- g4limassol
- thanasisp04
- g4limassol
Aπο τη goal news
"ΓΚΑΡΣΙΑ, ΕΙΣΑΙ... ΜΑΦΙΑ"
"Ευρηματικοί αποδείχθηκαν οι Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που υποδέχθηκαν την αποστολή του "δικέφαλου" στη Λάρνακα. "Πάμπλο Γκαρσία, είσαι μεγάλη μαφία" φώναζαν ρυθμικά μόλις αντίκρισαν τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να του μεταφράσουν το συγκεκριμένο σύνθημα!"
"ΓΚΑΡΣΙΑ, ΕΙΣΑΙ... ΜΑΦΙΑ"
"Ευρηματικοί αποδείχθηκαν οι Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που υποδέχθηκαν την αποστολή του "δικέφαλου" στη Λάρνακα. "Πάμπλο Γκαρσία, είσαι μεγάλη μαφία" φώναζαν ρυθμικά μόλις αντίκρισαν τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να του μεταφράσουν το συγκεκριμένο σύνθημα!"