Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Δείτε ένα παράδειγμα γι' αυτό που συζητάμε...
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1325
8) 8) 8) Εγώ πάντως, το συνήθισα πλέον.
Στην αρχή "χτυπιόμουν" μέσα μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

paokpool έγραψε:θα γίνει ανανέωση στο Σάιτ?
Πως? Πότε?[/b]

:twisted:

Για το forum λέμε εδώ. Όχι για το site.
Θα γίνει στο forum όταν γυρίσει ο admin stallion!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

paokpool έγραψε:Ρε μάγκες,
εντάξει... 1.000 φορές μου τα χώσατε γι'αυτό το τόπικ.

Δεν στα έχωσα αδερφέ μου .. Απλά αναφέρω ότι σε τόπικ που έγινε κάποια συζήτηση όπως στο συγκεκριμένο του Νουαφόρ, είναι παράλογο να σβηστούν τα ποστ επειδή απλά τελείωσε το θέμα.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Όπως το είπες φίλε μου. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε εσείς οι απλοί χρήστες είναι να κάνετε copy paste όσα θεωρείτε σημαντικά και έχουν κλειδωθεί στο σωστό και υπάρχον topic
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λοιπόν, πριν τρελαθούμε εντελώς, από δω και πέρα, καλό θα είναι όποιος κλειδώνει οτιδήποτε να γράφει και το όνομα του γιατί είδα κάτι που με τρέλανε πάλι. Κλειδώθηκε τόπικ χωρίς να παραθέσουν το δεύτερο τόπικ όπου η συζήτηση βρίσκεται σε διάρκεια..

Το κλειδωμένο http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2358
Κι αυτό που έπρεπε πριν το κλείδωμα να μπει ως συνέχεια.. http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1852

Ας μην κάνουμε του κεφαλιού μας!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν αναφερεσαι σε μενα free επειδη ειμαι απο οτι βλεπω ο μονος mod για την ωρα εδω μεσα, εχω να σου πω οτι δεν το κλειδωσα εγω!

Επισης οταν κλειδωνω κατι οχι μονο το δικαιολογω στο forum και παραθετω τα σχετικα links στα οποια ενδεικτικα αναφερεσαι, αλλα και μεσω pm ενημερωνω το μελος του site και του εξηγω τους λογους για τους οποιους κλειδωσα το συγκεκριμενο topic.

Και νομιζω οτι υπαρχουν αρκετοι που θα το πιστοποιησουν αυτο που λεω!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην μυγιάζεσαι, απλά τώρα έπεσε στην αντίληψη μου το κλείδωμα κι έπρεπε να το αναφέρω.. Και καλό θα είναι να αναγράφεται το όνομα αυτού που κλειδώνει το τόπικ στο τελευταίο ποστ πριν αυτό κλείσει, για να μπορεί κάποιος να τον αναζητά και να τον λέει άμεσα αυτό που θέλει πάνω στο θέμα του τόπικ που κλειδώνεται!

Παράδειγμα: Το τόπικ κλειδώνεται γιατί υπάρχει το ίδιο θέμα εδω (και πετάς λινκ) ή
Το τόπικ κλειδώνεται γιατί δεν αφορά τον ΠΑΟΚ ή τη συζήτηση ή οτιδήποτε..

Πρόσεχε: Δεν κάνω τον πολύξερο, απλά θέλω να υπάρχει έστω και μια τυπική διαφάνεια στο θέμα για να μη νοιώθει και ο άλλος θιγμένος.

Απλά ΠΑΟΚτσήδικα και φιλικά..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολα καλα και συμφωνω...δε θιχτηκα...απλα ηθελα να ξεκαθαρισω την αποψη μου και τη θεση μου!

Παρεμπιπτοντως θελω να πω οτι ολοι οι συναδελφοι mods δικαιολογουν το κλειδωμα με τον ενα ή αλλον τροπο... Τωρα το πως εγινε το συγκεκριμενο topic να κλειδωθηκε χωρις αναφορα του κλειδαρα mod, υπερβαινει της γνωσης μου...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Dante έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:Ας πω κι εγω το παραπονο μου....

Γιατι οι moderators επιλεγουν να κλειδωνουν καποια topic και οχι να τα μετακινουν?Για παραδειγμα ειχα κανει ενα topic στην ενοτητα "Γενικη Συζητηση" και χωρις λογο και αιτια προφανη το κλειδωσανε...

Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν ειχε για μια μερα reply....Αυτος ομως δεν ειναι λογος να κλειδωθει ενα topic.....Αν υπαρχουν υβρεις το καταλαβαινω....

Σ'αυτην την περιπτωση νομιζω οτι τα topics θα πρεπει να μετακινουνται και οχι να κλειδωνονται...Αν καποιος για παραδειγμα δει το topic μετα απο καιρο και θελει να πει κατι επ αυτου γιατι να του στερειται το δικαιωμα λογου?

Δωσε ενα λινκ για το τοπικ σου που κλειδωθηκε.
Να το διαβασουν οποιοι απο τους μοντ/αντμιν/υπευθυνους του σαιτ ενδιαφερθουν και αναλογα να κρινουν κι εκεινοι με βαση τη συνειδηση τους.
Για το αν πρεπει να μεινει κλειδωμενο η αν πρεπει να ξεκλειδωθει.

Να εισαι σιγουρος πως αν δωσεις το λινκ καποιος θα το διαβασει και μπορει να το ξεκλειδωσει η οχι.
Αλλα σιγουρα θα μπει στον κοπο να σου πει γιατι πιστευει πως κλειδωθηκε, αν δεν το κλειδωσε ο ιδιος.
Η να σου πει με σιγουρια γιατι κλειδωθηκε, αν το κλειδωσε ο ιδιος.

Σχετικα με τη μεταφορα και οχι κλειδωμα, διαβασε τι εγραψα στον φιλο στο αμεσως παραπανω ποστ.

Οπως σου υποσχεθηκα, εριξα μια ματια στα ποστ σου.
Απο κει φαινεται πως το τοπικ σου που κλειδωθηκε ειναι αυτο με τιτλο
"Παιχτες Δολοφονοι........Ποια η αποψη σας???"
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... ght=#79485

Θα κανω την ακολουθη υποθεση.
Για μενα δεν υπαρχει κατι το μεμπτο, εκτος ισως απο τον ποζεραδικο τονο του τιτλου.
Ποζερια στη φραση "Παιχτες Δολοφονοι" που μπορει ξεκαθαρα να παρεξηγηθει σαν τιτλος πριν καποιος κανει κλικ στο λινκ.
Οι τιτλοι, κατα την υποκειμενικη μου γνωμη, μπορουν οταν χρειαζεται να αλλαζουν με εντιτ στη διατυπωση, ωστε να μην προκαλουν.

Ασχετα ομως με το τι λεω εγω,
στο τελευταιο ποστ εχει γραψει αυτος που κλειδωσε, ο Dante.
Ο λογος ειναι λοιπον κατι που μπορει να στο εξηγησει, οπως το σκεφτηκε, μονο ο ιδιος.

Λοιπόν μιας και αναφερθήκατε σε μένα θα εξηγηθώ μόνο για αυτή τη φορά. Αυτό το τόπικ είναι πολύ υποτιμιτικό για την νοημοσύνη αυτών που το βλέπουν. Υπάρχει κάποιος στον πλανήτη γη που να τάσεται κατά της τιμωρίας των παιχτών που παίζουν επικίνδυνα? Το τόπικ τι εξυπηρετούσε δηλαδή τι κατάλαβα? Δηλαδή όλοι οι νοήμονες άνθρωποι θα είχαν την άποψη ότι οι παίχτες που κάνουν δολοφονικές ενέργειες πρέπει να τημωρούνται ανεξαρτήτως ομάδας, με τον πιο αυστηρό τρόπο. Όλα τα σχόλια που γράφηκαν πριν το κλειδώσω περιστρέφονταν γύρω από αυτόν τον άξονα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να έχουμε τόπικ έτσι για να τα έχουμε? Χωρίς να υπάρχει ουσιατικός λόγος για συζύτηση? Ελάτε ρε παιδιά μεγάλα παιδιά είμαστε! Δηλαδή αν άνοιγα σε ένα forum που είχε να κάνει με την αυτοκίνηση τόπικ που θα έλεγε "Πιομένοι δολοφόνοι οδηγοί..... τι άποψη έχετε?" Δεν θα κλειδωνόταν? Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τετριμένα θέματα και όπως λέει η παροιμία τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται!

Όταν γίνεται κλείδωμα ενός τόπικ δεν γίνεται για προσωπικούς λόγους ή για φήμωμα η για χαληναγώγηση της άποψης κάποιου.

Φιλικά Dante

Για να πάρω θέση. Από ιστορικής πλευράς ήταν καλό το τόπικ για να θυμόμαστε αλλά και να χουμε εις γνώσιν μας ποιοι παίκτες ήταν και είναι δρεπάνια κι ως που μπορεί να φτάσει η υπέρμετρη αφοσίωση στο ποδόσφαιρο. Ενα θέμα γενικής συζήτησης για όλους..
Κατά τα άλλα δεν έχω ούτε πρόβλημα, ούτε κόλλημα με κανέναν σας. Εξηγούμαι γιατί δήλωσα ότι το συγκεκριμένο άρεσε και σε μένα..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Locked!!!! :) :)
:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην τρελαίνεστε ρε..
Το τόπικ αυτό δεν το άνοιξε ο gika, το σχόλιο το έκανε στο σωστότερο μέρος..

Οσο για το λόγο, νομίζω ότι μερικά πράγματα εξυπακούονται..
Κανόνες υπάρχουν, διαβάστε πρώτα..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

free4 έγραψε:
Dante έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:
Kareena4ever έγραψε:
Isaak the Greek έγραψε:Ας πω κι εγω το παραπονο μου....

Γιατι οι moderators επιλεγουν να κλειδωνουν καποια topic και οχι να τα μετακινουν?Για παραδειγμα ειχα κανει ενα topic στην ενοτητα "Γενικη Συζητηση" και χωρις λογο και αιτια προφανη το κλειδωσανε...

Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι δεν ειχε για μια μερα reply....Αυτος ομως δεν ειναι λογος να κλειδωθει ενα topic.....Αν υπαρχουν υβρεις το καταλαβαινω....

Σ'αυτην την περιπτωση νομιζω οτι τα topics θα πρεπει να μετακινουνται και οχι να κλειδωνονται...Αν καποιος για παραδειγμα δει το topic μετα απο καιρο και θελει να πει κατι επ αυτου γιατι να του στερειται το δικαιωμα λογου?

Δωσε ενα λινκ για το τοπικ σου που κλειδωθηκε.
Να το διαβασουν οποιοι απο τους μοντ/αντμιν/υπευθυνους του σαιτ ενδιαφερθουν και αναλογα να κρινουν κι εκεινοι με βαση τη συνειδηση τους.
Για το αν πρεπει να μεινει κλειδωμενο η αν πρεπει να ξεκλειδωθει.

Να εισαι σιγουρος πως αν δωσεις το λινκ καποιος θα το διαβασει και μπορει να το ξεκλειδωσει η οχι.
Αλλα σιγουρα θα μπει στον κοπο να σου πει γιατι πιστευει πως κλειδωθηκε, αν δεν το κλειδωσε ο ιδιος.
Η να σου πει με σιγουρια γιατι κλειδωθηκε, αν το κλειδωσε ο ιδιος.

Σχετικα με τη μεταφορα και οχι κλειδωμα, διαβασε τι εγραψα στον φιλο στο αμεσως παραπανω ποστ.

Οπως σου υποσχεθηκα, εριξα μια ματια στα ποστ σου.
Απο κει φαινεται πως το τοπικ σου που κλειδωθηκε ειναι αυτο με τιτλο
"Παιχτες Δολοφονοι........Ποια η αποψη σας???"
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... ght=#79485

Θα κανω την ακολουθη υποθεση.
Για μενα δεν υπαρχει κατι το μεμπτο, εκτος ισως απο τον ποζεραδικο τονο του τιτλου.
Ποζερια στη φραση "Παιχτες Δολοφονοι" που μπορει ξεκαθαρα να παρεξηγηθει σαν τιτλος πριν καποιος κανει κλικ στο λινκ.
Οι τιτλοι, κατα την υποκειμενικη μου γνωμη, μπορουν οταν χρειαζεται να αλλαζουν με εντιτ στη διατυπωση, ωστε να μην προκαλουν.

Ασχετα ομως με το τι λεω εγω,
στο τελευταιο ποστ εχει γραψει αυτος που κλειδωσε, ο Dante.
Ο λογος ειναι λοιπον κατι που μπορει να στο εξηγησει, οπως το σκεφτηκε, μονο ο ιδιος.

Λοιπόν μιας και αναφερθήκατε σε μένα θα εξηγηθώ μόνο για αυτή τη φορά. Αυτό το τόπικ είναι πολύ υποτιμιτικό για την νοημοσύνη αυτών που το βλέπουν. Υπάρχει κάποιος στον πλανήτη γη που να τάσεται κατά της τιμωρίας των παιχτών που παίζουν επικίνδυνα? Το τόπικ τι εξυπηρετούσε δηλαδή τι κατάλαβα? Δηλαδή όλοι οι νοήμονες άνθρωποι θα είχαν την άποψη ότι οι παίχτες που κάνουν δολοφονικές ενέργειες πρέπει να τημωρούνται ανεξαρτήτως ομάδας, με τον πιο αυστηρό τρόπο. Όλα τα σχόλια που γράφηκαν πριν το κλειδώσω περιστρέφονταν γύρω από αυτόν τον άξονα. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να έχουμε τόπικ έτσι για να τα έχουμε? Χωρίς να υπάρχει ουσιατικός λόγος για συζύτηση? Ελάτε ρε παιδιά μεγάλα παιδιά είμαστε! Δηλαδή αν άνοιγα σε ένα forum που είχε να κάνει με την αυτοκίνηση τόπικ που θα έλεγε "Πιομένοι δολοφόνοι οδηγοί..... τι άποψη έχετε?" Δεν θα κλειδωνόταν? Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τετριμένα θέματα και όπως λέει η παροιμία τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται!

Όταν γίνεται κλείδωμα ενός τόπικ δεν γίνεται για προσωπικούς λόγους ή για φήμωμα η για χαληναγώγηση της άποψης κάποιου.

Φιλικά Dante

Για να πάρω θέση. Από ιστορικής πλευράς ήταν καλό το τόπικ για να θυμόμαστε αλλά και να χουμε εις γνώσιν μας ποιοι παίκτες ήταν και είναι δρεπάνια κι ως που μπορεί να φτάσει η υπέρμετρη αφοσίωση στο ποδόσφαιρο. Ενα θέμα γενικής συζήτησης για όλους..
Κατά τα άλλα δεν έχω ούτε πρόβλημα, ούτε κόλλημα με κανέναν σας. Εξηγούμαι γιατί δήλωσα ότι το συγκεκριμένο άρεσε και σε μένα..

Πω πω!!!Αν ηξερα οτι θα προκαλεσω τετοια αναταραχη δεν θα λεγα τιποτα :wink:
Μολις τωρα ειδα τι εγινε...Νταξι ρε παιδια δεν τρεχει τιποτα.....Μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα οτι ειπα....Φχαριστω παντως ολους τους mods που ενδιαφερθηκατε να μου λυσετε την απορια
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

Τελικά Βαγγέλη δίκιο είχες..
Τζάμπα κ βερεσέ μαλώναμε στο τσατ..
Η οφ-τόπικ παπαρολογία υπάρχει κ καλα κρατεί..
3 Μέρες κρατήθηκαν να μην κάνουν τάνα τα τόπικ που γράφουν καθαρά για ΠΑΟΚ..
Βέβαια αυτό δεν τους εμπόδισε να αυγατήσουν τα ποστ τους (στάνταρ τελικά υπάρχει διαγωνισμός με δώρο διαμέρισμα) γράφοντας δεκάδες ανεκδοτα τη μία μέρα,μιλώντας για λες μπας τη 2η και για "ό,τι να'ναι" την 3η..
Και από σημερα ΝΤΟΥ σε ότι κινείται..
Το ότι δεν σας απαντώ στις προκλήσεις εντός παρενθεσεων και αβαταρ μην το παίρνετε με τίποτα σαν αδυναμία..
Θεωρείστε ότι έχω απλά μεγάλες αντοχές..
Αλλά κι αυτές οι ρουφιάνες κάποτε τελειώνουν..

Υ.Γ.Ευχομαί στον επόμενο καυγά μου με το Βαγγέλη (ο οποίος δεν φταίει κ σε τίποτα στην τελική) η αποχή σας απο την παπαρολογία να διαρκέσει πάνω από 3 μέρες..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Αδερφέ dante, κλείδωσες αυτό http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2828 .

Δεν αβαντάραμε καμια μάρκα, γνώμη ζητούσαμε.

Λες οτι θα ήταν εύλογο να διαλέγουμε σχέδιο, αλλά οχι μάρκα. Είναι συνυφασμένα νομίζω. Το σχέδιο πάει με τη μάρκα.

Περίμενα αν κλειδωνόταν, να κλειδωνόταν με το σκεπτικό η ΠΑΕ ξέρει, όποιος μας δώσει παραπάνω φράγκα κλπ.

Απ΄τη στιγμή όμως που η ΠΑΕ πουλάει τις φανέλες σε μας, δε θα ήταν καλό να ξέρει τη γνώμη μας? Δε λέω να μας κάνει χατήρια, αλλά τη γνώμη μας νομίζω δεν είναι κακό να την ξέρει. Δεν πιστεύω οτι είναι αβαντάρισμα και διαφήμιση μάρκας το τόπικ.

Anyway, να είμαστε καλά, Χρόνια πολλά σε όλους!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mε πρόλαβες αδερφέ..
Πράγματι, πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τόπικ καλό θα ήταν να παραμείνει ανοικτό..

Δε νομίζω ότι είμαστε υπέρ κάποιας εταιρείας..
Στα @@@ άλλωστε, εμείς φανέλα θέλουμε να δούμε κι ας είναι και της Admiral!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”