ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
-
Dimitrisou
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Νομιζω οτι ετσι οπως ειναι η βαθμολογια και ενδεχομενη απωλεια δεν σε επηρεαζει πολυ αρκει στα υπολοιπα να εισαι αυτος που πρεπει...το προγραμμα ειναι πολυ δυσκολο και υπαρχει κουραση και τραυματισμοι..εισαι καλυτερη ομαδα αλλα η κουλα εχει παιξει ενα ματς την ωρα που εσυ στο ιδιο διαστημα εχεις παιξει 3 ..χαμηλα την μπαλα και στηριξη στην ομαδα οπως και να εχει..δεν χρειαζεται γκρινια..παμε για την νικη.. 
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- paoki19
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μην βιάζεστε.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:52Λογικά δεν θα τον αγοράσουμε, οπότε δεν επενδύουν άλλο πάνω του. Μέγιστο φάουλ για μένα, αλλά οκ.tolis14 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45 Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Όσο θυμάμαι το 2023-2024 των πλέι οφ,1-0 σε 1-2 κ 3-2 τελικά...
Θα πω νίκη κ χωρίς μηδέν παθητικό,στην άμυνα....
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Η ομάδα μέσα στο γήπεδο ακολουθεί ένα πλάνο και πιστεύω πολύ δύσκολα θα μας βγάλει κάποιος εκτός παιχνιδιού.
Σαν ρομπότ δουλεύουν.

Η ομάδα μέσα στο γήπεδο ακολουθεί ένα πλάνο και πιστεύω πολύ δύσκολα θα μας βγάλει κάποιος εκτός παιχνιδιού.
Σαν ρομπότ δουλεύουν.
- These users thanked the author teod1980 for the post (total 2):
- Eagle1980, leomatos88
Ρε παιδιά, να βάλει η κερκίδα ένα γκολ την Κυριακή. Το αξίζει η ομάδα. Όχι χλιαρή συμπαράσταση, ούτε και αυτό το νανούρισμα το "ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ". Με το δίκιο τους μπορεί να πουν οι παίκτες "βάλτε απ' την κερκίδα ένα γκολ".
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Jean Valjean
Που'σαι ρε;teod1980 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:42 Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.
Σαν ρομπότ δουλεύουν.
![]()
Γεια σου ρε giapas. Να είσαι καλά.
Χρειάστηκε μετα από 14 χρόνια να κρατήσω απόσταση από το φόρουμ εδώ,
και 3,5 χρόνια μετά πιστεύω μου έκανε καλό.
Δεν θα πω ψέματα.
Δεν μπήκα ούτε δευτερόλεπτο να διαβάσω ακόμη και ως μη ενεργό μέλος. χαχα
Αλλά, αυτά είναι άσχετα με το τόπικ.
tolis14 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45 Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
Για μένα πληρώνει το γεγονός οτι όντας βασικός στο Περιστέρι και πολύ μέτριος έως κακός, η ομάδα έχασε.
Από τότε τον εξαφάνισε κυριολεκτικά.
-
Panostas1995
Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουν τραβήξει τον μπιάνκο πιο πίσω και τον Καμαρά πιο μπροστά για να πέσει η τιμή του Ιταλού και να ανέβει η τιμή του Καμαρά...tolis14 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45 Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- breakdown88
Νίκη για να έχουμε να διαβάζουμε στα χάρτινα φόρουμ κ ΑΡΔοσάιτ.
Μόνο τον Ολυμπιακό μην βρίζουμε παιδιά κ στεναχωρήσουμε τον Σούπερ Μάριο.
Μόνο τον Ολυμπιακό μην βρίζουμε παιδιά κ στεναχωρήσουμε τον Σούπερ Μάριο.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
- st4this, leomatos88
- theodorsalonika
-
xrisitsapa
Πολλα ερωτηματικα για την Κυριακη...
Ποιος θα παιξει 10αρι, ποσο θα αντεξουν και με τι δυναμεις ο Ζιφκο, ο Ταισον και ο Οζντοεφ
Ο Μειτε ειναι οκ;
O Μπαμπα ζει ;
Δυσκολη εξισωση, θελει πολυ εξυπνη-πονηρη διαχειριση
Νομιζω οτι προτιμαω να παιξει ο αλλος με διδυμο Γιοβιτς-Βαργκα, αλλα δεν το βλεπω.
Απο την αλλη ο Γιοβιτς μονος του θεωρω οτι ειναι πιο ακινδυνος κι απο τον Τετει.
Οσες φορες τον ειδα, δε μου γεμισε καθολου το ματι, παρα μονο εγινε μαγκας απο την ανυπαρξια του βαζελου και τα εξαιρετικα πεναλτι που χτυπαει.
Φετος 2 παικτες ειναι ολη η αεκ.
1. ο παιχταρας Πινεδα
2. ο......Ροτα ( κι ομως !!)
Εκει θελει στον
1. ΠΙνεδα. Ζαφειρη ή Καμαρα να τον παιζουν σχεδον μαν του μαν να τον βγαλουν εκτος παιχνιδιου
2. Ροτα. Θα εχει να προσεχει τον Ταισον οποτε περιμενω να μην κανει πολλα ανεβασματα.
Απο εκει και περα προσφερουν κατα καιρους ο Μαριν ( εχω Μειτε) και Κοιτα ( εχω Κενι) οποτε φιλακια.
Περιμενω να κανουν τη διαφορα επιθετικα ο Ζιλε ( απεναντι στον Πηλιο) και ο Γιακουμ ( να πεφτει πανω στον φλωρο-Ρελβας)
και θελω ενα μεγαλο παιχνιδι και αποθεωση απο τον Ζαφειρη
Ποιος θα παιξει 10αρι, ποσο θα αντεξουν και με τι δυναμεις ο Ζιφκο, ο Ταισον και ο Οζντοεφ
Ο Μειτε ειναι οκ;
O Μπαμπα ζει ;
Δυσκολη εξισωση, θελει πολυ εξυπνη-πονηρη διαχειριση
Νομιζω οτι προτιμαω να παιξει ο αλλος με διδυμο Γιοβιτς-Βαργκα, αλλα δεν το βλεπω.
Απο την αλλη ο Γιοβιτς μονος του θεωρω οτι ειναι πιο ακινδυνος κι απο τον Τετει.
Οσες φορες τον ειδα, δε μου γεμισε καθολου το ματι, παρα μονο εγινε μαγκας απο την ανυπαρξια του βαζελου και τα εξαιρετικα πεναλτι που χτυπαει.
Φετος 2 παικτες ειναι ολη η αεκ.
1. ο παιχταρας Πινεδα
2. ο......Ροτα ( κι ομως !!)
Εκει θελει στον
1. ΠΙνεδα. Ζαφειρη ή Καμαρα να τον παιζουν σχεδον μαν του μαν να τον βγαλουν εκτος παιχνιδιου
2. Ροτα. Θα εχει να προσεχει τον Ταισον οποτε περιμενω να μην κανει πολλα ανεβασματα.
Απο εκει και περα προσφερουν κατα καιρους ο Μαριν ( εχω Μειτε) και Κοιτα ( εχω Κενι) οποτε φιλακια.
Περιμενω να κανουν τη διαφορα επιθετικα ο Ζιλε ( απεναντι στον Πηλιο) και ο Γιακουμ ( να πεφτει πανω στον φλωρο-Ρελβας)
και θελω ενα μεγαλο παιχνιδι και αποθεωση απο τον Ζαφειρη
Ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση που είμαστε, πολλοί χάρτινοι το έχουν χαμένο το ματς.
Αυτό λέει πολλά
Αυτό λέει πολλά
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Ο Bianco επιπλέον είναι 6-8ρι, ενώ ο Camara 8-10ρι. Δεν νομίζω ότι ο Αφρικανός μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ιταλό μεσοαμυντικά. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι το ύψος, δηλαδή οι κεφαλιές.tolis14 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45 Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά