ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Μη γελιομαστε, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Το κύπελλο είναι ο μοναδικός τρόπος για την τριφυλλαρα (κόλλησα κι εγώ, σόρρυ) να διακριθεί φέτος, οπότε θα σκυλιασουν.
Να βγούμε σοβαροί και υποψιασμένοι. Θα ναι ντέρμπι
Το κύπελλο είναι ο μοναδικός τρόπος για την τριφυλλαρα (κόλλησα κι εγώ, σόρρυ) να διακριθεί φέτος, οπότε θα σκυλιασουν.
Να βγούμε σοβαροί και υποψιασμένοι. Θα ναι ντέρμπι
- smoothcriminal1926
Σήμερα χάνουν και τον τελευταίο στόχο τους με διπλό του μεγάλου ΠΑΟΚ
Δυνατό ματς ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες της χώρας ( και αγάπες μου).
Μακάρι να μπορούσαμε να περάσουμε και οι 2.
Μπαίνεις συγκεντρωμένος τσιμπάς σβηστά ένα 0-2 και κάνεις διαδικαστικό τον αγώνα στο καμίνι της Τούμπας. Πλέον έχω φτάσει σε σημείο που δεν με απασχολεί ποιος θα παίξει γιατί όλοι έχουν μπει στην εξίσωση με άκρως ικανοποιητικό και αποτελεσματικό τρόπο.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, σήμερα τους τελειώνεις από οποιοδήποτε εγχώριο στόχο και αστους να κυνηγάνε χίμαιρες στας Ευρώπας.
Θέλει μόνο σοβαρότητα και συγκέντρωση το σημερινό. Τίποτα άλλο. Μόνο τον κακό μας εαυτό φοβάμαι φέτος στα εγχώρια, ούτε από προκλήσεις αποπροσανατολιζόμαστε, ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, σήμερα τους τελειώνεις από οποιοδήποτε εγχώριο στόχο και αστους να κυνηγάνε χίμαιρες στας Ευρώπας.
Θέλει μόνο σοβαρότητα και συγκέντρωση το σημερινό. Τίποτα άλλο. Μόνο τον κακό μας εαυτό φοβάμαι φέτος στα εγχώρια, ούτε από προκλήσεις αποπροσανατολιζόμαστε, ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:19 Δυνατό ματς ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες της χώρας ( και αγάπες μου).
-
MrSam1926apc
Είσαι μεγάλο τρολ, για μια στιγμή ψαρωσαgiapas έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 12:19 Δυνατό ματς ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες της χώρας ( και αγάπες μου).
Το μονο πραγμα που με προβληματιζει λιγο ειναι οτι εμεις (και καλα κανουμε) θα μπουμε να παιξουμε το ποδοσφαιρο μας που ειναι ενα ποδοσφαιρο κατοχης με την ομαδα τοποθετημενη ψηλα.
Αυτο ακριβως ομως ειναι και το ποδοσφαιρο που ταιριαζει στον Τετεη. Η αεκ που τον επαιξε σε πολυ χαμηλα μετρα δεν απειληθηκε ποτε. Τον εσβησε εντελως.
Σε εμας θα βρει τους χωρους και ειναι κρισιμο πως θα ανταποκριθουν ο Μιχα και ο Κεντζιορα σε αυτες τις καταστασεις.
Αυτο ακριβως ομως ειναι και το ποδοσφαιρο που ταιριαζει στον Τετεη. Η αεκ που τον επαιξε σε πολυ χαμηλα μετρα δεν απειληθηκε ποτε. Τον εσβησε εντελως.
Σε εμας θα βρει τους χωρους και ειναι κρισιμο πως θα ανταποκριθουν ο Μιχα και ο Κεντζιορα σε αυτες τις καταστασεις.
Βλέπω εντεκάδα .... Τσιφτσης -Σαντσεθ-Μιχα-Κεντζιορα-Τειλορ...Ζαφ με Μειτε. ..Πελκας-Ζιβκο-Ταισον-Μυθου...
Βλέπω πιθανή εντεκάδα βαζελου ..Θα ήμουν πιο αισιόδοξος αν έπαιζε Ντελιας αλλά νομίζω ότι είμαστε δυο λεβελ πάνω ...
Βλέπω πιθανή εντεκάδα βαζελου ..Θα ήμουν πιο αισιόδοξος αν έπαιζε Ντελιας αλλά νομίζω ότι είμαστε δυο λεβελ πάνω ...
Mismatch έχουμε σήμερα στο αριστερό άκρο της άμυνάς μας με Μπάμπα-Παντελίδη λόγω ταχύτητας και εικόνας του Ράχμαν και στο κέντρο άμυνας λόγω Τετέη.
Δεν ξέρω πάντως, στραβά ξύπνησα σήμερα και είμαι λίγο σε κακή διάθεση. Μία μου ήρθαν στο πίσω μέρος του μυαλού τα προηγούμενα ζυγά χρόνια με αυτούς στο κύπελλο (22, 24) και φέτος είμαστε πάλι σε ζυγή χρονιά, ο θάνατος των 7+1 συνοπαδών την περασμένη εβδομάδα που δεν μου έχει φύγει ακόμα και λίγο η απουσία του Ντέλια, με κάνουν να φοβάμαι ζόρικο βράδυ. Ελπίζω να είναι μόνο η κακή διάθεση και να φύγει μετά τις 22.30.
Κάντε καμιά προσευχή ή ότι άλλο θέλετε, δεν θέλω να πάλι κανένα μαγικό με αυτές τις σιγανοπαπαδιές.
Δεν ξέρω πάντως, στραβά ξύπνησα σήμερα και είμαι λίγο σε κακή διάθεση. Μία μου ήρθαν στο πίσω μέρος του μυαλού τα προηγούμενα ζυγά χρόνια με αυτούς στο κύπελλο (22, 24) και φέτος είμαστε πάλι σε ζυγή χρονιά, ο θάνατος των 7+1 συνοπαδών την περασμένη εβδομάδα που δεν μου έχει φύγει ακόμα και λίγο η απουσία του Ντέλια, με κάνουν να φοβάμαι ζόρικο βράδυ. Ελπίζω να είναι μόνο η κακή διάθεση και να φύγει μετά τις 22.30.
Κάντε καμιά προσευχή ή ότι άλλο θέλετε, δεν θέλω να πάλι κανένα μαγικό με αυτές τις σιγανοπαπαδιές.
@ΑποστόληςΑ copy paste τις έχεις τις 11αδες?
Αλλιώς πως θα του το πούμε ρε παιδιά?
Τολη ο Ντελιας ειναι τραυματίας
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Σε δπλα ματς κ κυρίως επαναληπτικό στην Τούμπα,ΔΕΝ μας φοβάμαι,τα τελευταία χρόνια κ ειδικά των 100......
Το θέμα μας το κύριο,είναι ΑΝ μπορεις,να τελειώσεις από τον 1ο αγώνα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ,γιατί έχουμε πιο δύσκολα ματς συνεχόμενα,για τους άλλους θεσμούς.
Το μόνο που φοβάμαι,είναι την κόκκινη κ ότι θα καταπονηθουμε ,οπότε εκεί εστιάζω.
Σήμερα τα δίνουμε ΟΛΑ,καταρχήν για την ΝΙΚΗ,κ μετά Αν δύναται,για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

Το θέμα μας το κύριο,είναι ΑΝ μπορεις,να τελειώσεις από τον 1ο αγώνα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ,γιατί έχουμε πιο δύσκολα ματς συνεχόμενα,για τους άλλους θεσμούς.
Το μόνο που φοβάμαι,είναι την κόκκινη κ ότι θα καταπονηθουμε ,οπότε εκεί εστιάζω.
Σήμερα τα δίνουμε ΟΛΑ,καταρχήν για την ΝΙΚΗ,κ μετά Αν δύναται,για την ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 04 Φεβ 2026, 13:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
να κερδίσουμε με 0-3 σήμερα για να επικεντρωθούν και αυτοί στο ματς με τον γαύρο την Κυριακή
γιατί αλλιώς θα το αφήσουν το ματς της Κυριακής και θα σκέφτονται μόνο τον επαναλληπτικό
γιατί αλλιώς θα το αφήσουν το ματς της Κυριακής και θα σκέφτονται μόνο τον επαναλληπτικό
- ΑποστόληςΑ
Γι αυτό βάζω και τις παρενθέσεις. Όταν έγραφα για την 11άδα δεν υπήρχε ενημέρωση αν θα χάσει και πόσους αγώνες ο Ντέλιας. Ας κάνουμε clean sheet απόψε και θα είμαι ευχαριστημένος.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- dragon
- thomas Murg
Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Σισοκό, νοκ άουτ για ΠΑΟΚ