Paokmania Τράπεζα Αίματος
BLOOD BANK
VRE AFHSTE TA SXOLIA KAI DWSTE 5 LEPTA APO TON XRONO SAS!!!
MILATE GIA SYNTHIMATA ME ZONIANA KAI NARKOTIKA KAI LAKAMIES KAI MIA VELONA TREMETE!
GIA NA SAS HREMISW NA SAS THYMISW PWS TO TSIMBHMA MIAS SFIGKAS PONAEI PERISOTERO!ANTE MAMAKHDES MHN KATHESTE!EIDH ENAS ADERFOS EINAI KALA!8A MAS XREIASTOUN APOTHEMATA TA 10 MBOUKALAKIA EINAI LIGA!ANTE NA FTASOUME TA 50 LITRA!TOSA OSA ENA LEOFOREIO ME OPADOUS MBOREI NA XREIASTEI KAI NA MHN TREXOUME TELEFTAIA STIGMH!
SHMERA HTAN ENAS ADERFOS AVRIO 8A EISAI ESY EKEI KAI 8A TO EXEIS ANAGKH!EDW KOTRONES EXEIS FAEIS STO GHPEDO SE ENA TSIMBIMATAKI MASAS?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
MILATE GIA SYNTHIMATA ME ZONIANA KAI NARKOTIKA KAI LAKAMIES KAI MIA VELONA TREMETE!
GIA NA SAS HREMISW NA SAS THYMISW PWS TO TSIMBHMA MIAS SFIGKAS PONAEI PERISOTERO!ANTE MAMAKHDES MHN KATHESTE!EIDH ENAS ADERFOS EINAI KALA!8A MAS XREIASTOUN APOTHEMATA TA 10 MBOUKALAKIA EINAI LIGA!ANTE NA FTASOUME TA 50 LITRA!TOSA OSA ENA LEOFOREIO ME OPADOUS MBOREI NA XREIASTEI KAI NA MHN TREXOUME TELEFTAIA STIGMH!
SHMERA HTAN ENAS ADERFOS AVRIO 8A EISAI ESY EKEI KAI 8A TO EXEIS ANAGKH!EDW KOTRONES EXEIS FAEIS STO GHPEDO SE ENA TSIMBIMATAKI MASAS?
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: BLOOD BANK
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Ο Gash04 καλά τα λέει... Ποιος όμως τον ακούει???
Εγώ επειδή είχα δώσει μερικές μέρες πριν ιδρυθεί η τράπεζα αίματος στο site, θα μπορέσω να ξαναδώσω Φλεβάρη...
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Thx, Admin Team
Ο Gash04 καλά τα λέει... Ποιος όμως τον ακούει???
Εγώ επειδή είχα δώσει μερικές μέρες πριν ιδρυθεί η τράπεζα αίματος στο site, θα μπορέσω να ξαναδώσω Φλεβάρη...
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
- sakisPAOK1926sweden
BLOOD BANK
PERA TA ASTEIA XYPNATE KAI AFHSTE TA KAREKLAKIA GIA ALLOUS!!
EIDH YPARXEI ENA BREFOS POU EPESE APO TO MBALKONI KAI YPARXEI ANAGKH GIA AIMA!!!3,5 ETWN TO VLASTARI MAS KAI DEN ME NOIAZEI POIANOU EINAI!!!!!
PAOK EISTE OLOI TI FOVASTE MIA KARFITSA?
ELEOS!
ANTE NA GEMISOUME MBOUKALES PANTOU NA MHN TREXOUME OPWS TWRA TETOIES MERES PROTOXRONIAS NA SOSOUME ZWES!
PAOK EISTE RE.....................................................................!!!!!!!!!!!!!
P.S. MEXRI STIGMHS META VIAS EXOUME MAZEPSEI 10 MBOUKALAKIA APO 5-6 ATOMA!
AFHSTE TIS AHDIES KAI TA MEGALA LOGIA KAI KANTE NTOY!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
EIDH YPARXEI ENA BREFOS POU EPESE APO TO MBALKONI KAI YPARXEI ANAGKH GIA AIMA!!!3,5 ETWN TO VLASTARI MAS KAI DEN ME NOIAZEI POIANOU EINAI!!!!!
PAOK EISTE OLOI TI FOVASTE MIA KARFITSA?
ELEOS!
ANTE NA GEMISOUME MBOUKALES PANTOU NA MHN TREXOUME OPWS TWRA TETOIES MERES PROTOXRONIAS NA SOSOUME ZWES!
PAOK EISTE RE.....................................................................!!!!!!!!!!!!!
P.S. MEXRI STIGMHS META VIAS EXOUME MAZEPSEI 10 MBOUKALAKIA APO 5-6 ATOMA!
AFHSTE TIS AHDIES KAI TA MEGALA LOGIA KAI KANTE NTOY!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Μέχρι στιγμής έχουν αιμοδοτήσει 7 άτομα. Από τις 7 φιάλες τη μία τη στείλαμε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης για τον Ζοζέ ( Στεφανίδης Γεώργιος).
Έχουμε πλέον απόθεμα 6 φιάλες αίμα.
Να πω άλλη μία φορά ένα μπράβο σε όσους ευαισθητοποιήθηκαν και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. (predrag, aparadektos, VAGGT, gash,danis, KAMINIA)
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Έχουμε πλέον απόθεμα 6 φιάλες αίμα.
Να πω άλλη μία φορά ένα μπράβο σε όσους ευαισθητοποιήθηκαν και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. (predrag, aparadektos, VAGGT, gash,danis, KAMINIA)
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Δεν κουνιέται φύλλο. Κανένας δεν συγκινείται. Όλοι καναπέ.
Είχαμε 7 φιάλες εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν οι 2.
Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 φιάλες υπόλοιπο. Άποψή μου να μην στείλουμε φιάλη σε κανέναν άλλο. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μπορούμε να καλύψουμε τυχόν ανάγκες παιδιών που έχουν αιμοδοτήσει, αν κάποια στιγμή χρειαστούν, μακάρι να μη χρειαστούν ποτέ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.
Άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους aparadekto, VAGGT, gash4, danis, KAMINIA, predrag για τη συμμετοχή τους.
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Είχαμε 7 φιάλες εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν οι 2.
Αυτή τη στιγμή έχουμε 5 φιάλες υπόλοιπο. Άποψή μου να μην στείλουμε φιάλη σε κανέναν άλλο. Γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μπορούμε να καλύψουμε τυχόν ανάγκες παιδιών που έχουν αιμοδοτήσει, αν κάποια στιγμή χρειαστούν, μακάρι να μη χρειαστούν ποτέ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.
Άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τους aparadekto, VAGGT, gash4, danis, KAMINIA, predrag για τη συμμετοχή τους.
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι να συμμετέχουν στην προσπάθεια.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φοβάστε το αίμα;;;
Το site έχει τράπεζα αίματος. Επειδή βλέπω να μην κινείται φύλλο έχει σκοπό κανείς να δηλώσει παρόν ή δεν το γνωρίζετε?
- trelogiatros
Προσωπικά θέλω να βοηθήσω και δεν εφευρίσκω δικαιολογίες αλλά πριν από έναν μήνα και κάτι είχα πάει να δώσω για την γιαγιά μου που έπρεπε να εγχειριστεί, και όντως εκεί κατάλαβα την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Πείτε μου πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει για να μπορεί κάποιος να ξαναδώσει αίμα και μόλις μπορώ θα το κάνω!
Πείτε μου πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει για να μπορεί κάποιος να ξαναδώσει αίμα και μόλις μπορώ θα το κάνω!
Φίλε μου μπορούμε να δίνουμε τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο.
Δηλαδή περίπου κάθε τρίμηνο ή τετράμηνο.
Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε τέτοιες κινήσεις και να μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας.
Πάντως μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ κανένας δικός μας και να είμαστε καλά στην υγεία μας όλοι.
Δηλαδή περίπου κάθε τρίμηνο ή τετράμηνο.
Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να συμμετέχεις σε τέτοιες κινήσεις και να μην ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας.
Πάντως μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ κανένας δικός μας και να είμαστε καλά στην υγεία μας όλοι.
- trelogiatros
- free_billi