ΠΑΟΚ-ΑΕΧ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Σύνολο ψήφων: 0

Refused1337

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΧ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Refused1337 »

gpap5 έγραψε:ψηφισα Καμαρά.
Σκύλος σήμερα, κατάπινε χιλιόμετρα.
Κοντά του και το δίδυμο στην άμυνα.

Πολύ μακριά από τον καλό του (και ουσιαστικό στις ενέργειές του) εαυτό, ο Ντέλιας.
Αποχαιρέτησε και ο Μπράντον, αν και με τον Λούτσε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Εμένα δεν μου άρεσε χθες ο Camara, στο πρώτο ημίχρονο μου φάνηκε να χαλάει ολες τις επιθετικές προωθήσεις της μπάλας και στο χαμένο τετα-τετ 4 vs 1 θεωρώ οτι εχει την μεγαλύτερη ευθήνη.

Αλλα ετσι οπως το λες οτι κατάπινε χιλιόμετρα ναι, αμυντικά ήταν αψεγάδιαστος όπως πολύ βεβαια χθες.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Πήραμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που μας αναλογούσε φέτος.

Αυτό μπορεί να προσφέρει μια ικανοποίηση, σε μια καταστροφική κατά τα άλλα χρονιά σε όλους τους τομείς.

Το σήμερα και τα λάθη του, όσο και αν είμαι απαισιόδοξος, θα πρέπει φέρει ένα πολύ καλύτερο και σοφό αύριο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Sera καλημέρα.
Γιατί το λες αυτό; Νομίζω πως η θέση που μας αναλογούσε βάσει εικόνας είναι η 2η.
Δε νομίζω ο πάο πως έδειξε κάτι παραπάνω.
Γνωστά τα δικά μας θέματα αλλά ο πάο με τα ψέματα είναι εδώ. Η αγωνιστική του εικόνα δεν ανταποκρίνεται με τη θέση του. Θεωρώ πως είναι χειρότερος και από την άεκ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το μόνο αγωνιστικό που έχω να σχολιάσω για χτες, είναι ότι η Κούλα έπρεπε να τελειώσει με 10 παίχτες.

Χαρίστηκε 2η κίτρινη σε Λαμελα πριν το ημίχρονο και άλλες 2 κίτρινες στον Βιντα.
Μια και αυτόν πριν το ημίχρονο που πιάνει από τον λαιμό (μαθήματα από τον Αλμέιδα?) και μια στο 58 που τραβάει τον Πέλκα που φεύγει μόνος. (Στα όρια και για απευθείας κόκκινη)

Κατά τα άλλα όπως και στην απόσυρση της φανέλας του Μπάνε είχαμε γιορτή με την Κούλα, έτσι και χθες ήταν πιστή στο ραντεβού της. Να το καθιερώσουμε λέω. :p
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

marsantos έγραψε:Sera καλημέρα.
Γιατί το λες αυτό; Νομίζω πως η θέση που μας αναλογούσε βάσει εικόνας είναι η 2η.
Δε νομίζω ο πάο πως έδειξε κάτι παραπάνω.
Γνωστά τα δικά μας θέματα αλλά ο πάο με τα ψέματα είναι εδώ. Η αγωνιστική του εικόνα δεν ανταποκρίνεται με τη θέση του. Θεωρώ πως είναι χειρότερος και από την άεκ.

Έτσι είναι
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Το ατιμο το καρμα τι σου ειναι παντως. Ποσο σας αξιζε κιτρινοι κλεφτες το χαμενο τετ α τετ στο τελος
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

μπάλα δεν έπαιξε κανείς φέτος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το αν αξίζαμε 2η ή 3η θέση θέλει πολύ συζήτηση. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν σταθερή. Η εικόνα πχ με Καλλιθέα και στους 2 αγώνες, με ΟΦΗ εντός και Βόλο εντός ήταν τραγική. Γενικά στην ΚΔ του πρωταθλήματος δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο από αυτό που πήραμε. Στα p.o. ναι, παίξαμε καλύτερα, από τους Αθηναίους (το αποδεικνύει και η συγκομιδή βαθμών), εκτός από τον σημαντικό αγώνα μέσα στον ΠΑΟ, που για λόγους που δεν μπορώ ακόμη να κατανοήσω, χάσαμε παταγωδώς εύκολα και όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και την 2η θέση.

ΥΓ: Ακόμη και μέσα στον γαύρο είμασταν κακοί.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Και κάπου εδώ το κλείνουμε για φέτος

Νίκη με γκολαρα του μβπ Μιχαηλίδη στο αντίο του αρχηγού και τρίτη θέση

Καλό καλοκαίρι τα λέμε Ιούλιο :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”