marsantos έγραψε:mbison έγραψε:
...
Φημολογείται ότι υπάρχουν pay roll και σε forums. Ξέρετε κάτι?
Φίλε mbison σκεφτόμουν αυτά που θα σου έγραφα ώσπου ειδα πως κατεληξες στο παραπάνω.
Τόσα χρόνια γράφω εδώ μέσα και αυτή είναι η εντύπωση που σου έχει δημιουργηθεί;
Κάθομαι και γράφω εδώ και μήνες περιγραφοντας και προβλεποντας με λεπτομέρεια όλη την φετινή πορεία της ομάδας. Και όλα βδομάδες πριν γινει το καθετί.
Και επειδή έχω μια διαφορετική ανάγνωση στα γεγονότα αφήνεις υπονοούμενα για pay roll;
Τι να πω;
Κρίμα, γιατί όπως ξεκίνησες το σχόλιο για τα γραφόμενα μου, έδινες τροφή για μια ωραία και ουσιαστική κουβέντα νοοτροπίας που έχουμε ως οπαδοί.
Έχουμε διαφορετική άποψη, γι αυτό είναι αυτό το βήμα, για να ακούγονται όλα. Μέχρι να με μπανάρουν.
Δεν έχω παρακολουθήσει τί έγραφες τόσα χρόνια, ούτε συγκρατώ τα nιcknames, κάθε φορά που διαβάζω κάποιο ενδιαφερον σχόλιο.
Επικεντρώνομαι στις μεταγραφές και έχω ξεχωρισει τον boogyman (νομιζω ετσι λεγεται) που κανει πολυ καλο scouting.
Μετά τη σημερινή εμφανιση που δεν διακαιούμασταν κατι παραπάνω, υπάρχουν δικαιολογίες (παιζαμε Πεμπτη ενω οι αλλοι οχι). Όχι όμως να λες μπράβο και ότι πρεπει να στηριχτούμε στη σημερινη εμφανιση για το μέλλον.
Θεώρησα troll το σχόλιο σου, αλλά δεν γέλασα. Μαζί σου συμφώνησαν άλλοι 3 στο καπάκι, για αυτό έκανα αυτο το βαρύ ομολογουμένως σχόλιο, το οποιο ήδη το έχω μετανιώσει και εννοείται το παίρνω πίσω.
Έχουμε χάσει πολλές φορες στην Αθήνα, αλλά παίζαμε. Σήμερα δεν υπήρχε ούτε ψυχή. Η ομάδα έδειξε άδεια. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε τετοιες εμφανισεις για το μελλον.