ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-5 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Wieteska
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
10
6%
Otto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meite
56
33%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
19
11%
Κωνσταντέλιας
3
2%
Shola
1
1%
Samatta
79
46%
Pena
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Θυμιάνης
2
1%

Σύνολο ψήφων: 171

Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-5 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Gospi »

Χαρη στο λυτρωτικο μπαν που εφαγα την προηγουμενη βδομαδα, γλιτωσα σιγουρα απο καμια 100στη μηνυματα μισους και κραξιματος για καθε διοικητικο και μη παραγοντα της ομαδας. Μετα την επανοδο μου στο φορουμ χθες αποφασισα να απεχω απο καθε σχολιασμο και να περιμενω να κυλήσει η χρονια και να τοποθετηθω για ολα στο τελος. Μεχρι στιγμης νιωθω υπεροχα που δεν εχω γραψει τπτ! Μακαρι ο Ραζβαν να βγαλει λαγους απο το καπελο και το καλοκαιρακι η διοικηση ο Γιωργης και ο Ιβαν να ειναι σε καλη φορμα εν οψει των 100 χρονων και να στησουν ενα δυνατο ροστερ. Αν μη τι αλλο θα χουν την δυνατοτητα να παιξουν τρελή μπαλα με τοσες αποχωρησεις το καλοκαιρι. Υπομονη λοιπον και game by game μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

panpangr77 έγραψε:Γράφετε και ξαναγράφετε ότι δεν έδωσε 300000 και δεν είχαμε τον Μείτε . Είναι πολύ άδικο ρε παιδιά η διαφορά ήταν πολυ μεγαλύτερη . Ο παίκτης ήρθε χωρίς να χάσει λεφτά και ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τουλάχιστον 2.000.000. Τώρα ο παίκτης και είναι εδώ και θα είναι εδώ με λιγότερα για τα επόμενα δύο χρόνια . Μπράβο στην ομάδα . Όσο βρισιμο και να έχω δώσει φέτος ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε . Δεν θα έβριζα αν δεν πίστευα . Πάμε συνεχίζουμε την Πέμπτη είναι μεγάλος αγώνας . Πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα .
Για δυο χρονια? Δανεικος ειναι για ενα εξαμηνο. Κατσε να ενεργοποιηθεί η οψιον το καλοκαιρι και να τα βρουμε στην διαρκεια και στα λεφτα και βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

kataramenos5 έγραψε:Εν τω μεταξύ αργησαμε 5-6 λεπτα να βαλουμε το ματς και με τρολαρει ο μικρος "0-1 με γκολα Σαματα" γελαω ,γελαει ανοιγει γοογλη και μου λεει "οντως 0-1 με γκολ Σαματα " Καλα ναι ,του λεω
Κι υστερα........
Με στεναχωρεις δεν πιστευεις στον Αλι ? 8-) 8-) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Θ.Ε.Ν.Ε.Ψ.

Ο.Σ.Π.Σ.Θ.Μ.Π.Η.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αλι και σκορ στο 2' ?
Ακομα δε το πιστεύω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

α για το λεπτο εχεις θεμα :lol: :lol:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε έδωσε πολλά boost σε παίκτες μας που θα χρειαστούν στην δύσκολη συνέχεια.
Τρομερός Meite, κομβικός Πέλκας με δύο ασίστ και γκολ, ευδιάθετος Ντελιας, ουσιαστικοί Wieteska και Μιχαηλίδης ( πολύ χάρηκα για το γκολ και την αφιέρωση στον πανηγυρισμό σου Γιανναρε), δραστήριοι Sastre & Shola, γεμάτος ουσία Schwab και ένας Samatta με δύο γκολ!!!!!! και πολλά χαμόγελα! Πολλοί θα μπορούσαν να ήταν οι MVP αλλά ο τελευταίος το αξίζει με το παραπάνω και για όσα του έχω προσάψει από τότε που είναι εδώ.
Πάμε τώρα για αποτέλεσμα με Steaua και νίκη με Λαμία ώστε να διώξουμε μακρυά τον εφιάλτη του πλασαρισματος εκτός τετράδας. Μετά ότι καλύτερο μπορούμε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ένα τεράστιο μπράβο σε όλη την ομάδα που ενώ ήταν με την πλάτη στον τοίχο λόγω της ως τώρα πορείας της, χωρίς προπονητή εδώ και 2 μήνες, με τόσα λάθη στο σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά και με έναν στημένο εισαγγελέα να μας κάνει ταναπου μέσα στη βδομάδα, πήγε και μπήκε στο γήπεδο με αυτοσκοπό να πάρε τους τρεις πόντους.

Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό. Έπαιξε και ποδόσφαιρο, τέτοιο που θύμισε σε κάποια σημεία την περσινή ομαδαρα που έκανε πλάκα σε ορισμένα ματς. Κοινός παρονομαστής ο φοβερός Μεϊτέ πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι τι στον πουτσο θα μπορούσε να είχε κάνει η ομάδα φέτος αν το καλοκαίρι δεν μαλακιζοταν και αυτός και εμείς. Πολύ καλός και ο πελκας που νιώθει που βρίσκεται όπως και ο Ντελιας που ήταν απελευθερωμενος σήμερα αλλά και ο Μιχαηλίδης που πέραν του γκολ και της ασίστ δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς. Άφησα τελευταίο τον Σαματα όχι γιατί πιστεύω ότι θα ξεμπουκωσει και θα γράψει κάνα 15αρια γκολ αλλά γιατί χάρηκα με την χαρά του. Είναι φοβερό ότι από τους 4 που είχε ο ΠΑΟΚ στην ως τώρα σεζόν, δυστυχώς αυτός ήταν ο πιο κοντινός σε φορ που χρειάζεται ο Λουτσέσκου.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Gospi έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Γράφετε και ξαναγράφετε ότι δεν έδωσε 300000 και δεν είχαμε τον Μείτε . Είναι πολύ άδικο ρε παιδιά η διαφορά ήταν πολυ μεγαλύτερη . Ο παίκτης ήρθε χωρίς να χάσει λεφτά και ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τουλάχιστον 2.000.000. Τώρα ο παίκτης και είναι εδώ και θα είναι εδώ με λιγότερα για τα επόμενα δύο χρόνια . Μπράβο στην ομάδα . Όσο βρισιμο και να έχω δώσει φέτος ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε . Δεν θα έβριζα αν δεν πίστευα . Πάμε συνεχίζουμε την Πέμπτη είναι μεγάλος αγώνας . Πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα .
Για δυο χρονια? Δανεικος ειναι για ενα εξαμηνο. Κατσε να ενεργοποιηθεί η οψιον το καλοκαιρι και να τα βρουμε στην διαρκεια και στα λεφτα και βλεπουμε.
Ξέχασε ο φίλος να υπολογίσει και το 1 εκατομμύριο που θα πληρώσει η ομάδα στον Μπακαγιόκο μέχρι το τέλος της χρονιάς για να κάθεται.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

[youtube]RpnJkjpgxOM[/youtube]
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

George_4_Athens έγραψε:Ναι γεια σας, ο Ηλιοκωλος είμαι.
Ψηφίζω υπέρ της αναβολής του αγώνα.
Μου είχανε κλέψει το κινητό, παρακαλώ να γίνει δεκτή η ψήφος μου
Οντως έτσι εγινε, έκανε δηλώσεις ζωντανά στην Νικολούλη μολις τον βρήκε. Εκανε επίσης καταγγελία ότι το κινητό το έκλεψε ο Ρασβάν, και αφού δεν υπάρχει αποδεικτικό βίντεο για το άλλοθί του απο το γήπεδο σήμερα, πρέπει να τιμωρηθεί ξανά. Στο τέλος είπε και ένα τραγούδι, "σ' ενα χαρτακι εγραψα" ανεφερόμενος στην καινούρια ποινή που έδωσε στον δικαστή για να επιβάλει...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Παίζει όσα σωστά κοντρόλ έκανε σήμερα στο ματς ο Μειτέ να μην έκανε ο Μαντί όλη τη σεζόν.
Δύο φορές που κάλυψε τη μπάλα και έκανε πιρουέτα ο ΟΦΗ βρέθηκε κομμένος στη μέση. Εκεί ως τώρα οι παίκτες μας υπό πίεση χάνανε τη μπάλα και τρέχανε και δεν προλαβαίνανε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Γαματο!
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Gospi έγραψε:Ο Βιετεσκα μου θυμιζει Στελαρα Μαλεζα!
Κι εμένα έτσι μου φανηκε σε αρκετές φάσεις, λέω μπας και τον φώναξε να παίξει λογω των ελλείψεων; :D

Ακούτε εκεί στην χάρτινη; Καταγγελία για αντικανονική συμμετοχή παίκτη! Ξέρετε εσεις απο χαρτια!
Θ.Ε.Ν.Ε.Ψ.!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[youtube]YP8B8RbrnZQ[/youtube]

HIGHLIGHTS
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 08 Φεβ 2025, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”