ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, 02/02, 19:30, Novasports

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

chri5ti9 έγραψε:Ο Πενια γιατί εκτός ;
Έλα ντε; Πιο έτοιμος είναι ο Μειτέ που έχει να παίξει ένα χρόνο;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

chri5ti9 έγραψε:Ο Πενια γιατί εκτός ;
Τον είδατε να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε τέτοιο ματς;
Θα τον καταπιούν
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ας ελπίσουμε ο Πενια να μην είναι ο επόμενος Μουλέν.

Για Σαματα ότι και να πούμε είναι λίγο πλέον. Η επιτυχία της αποτυχίας μας έχει τρελάνει. Τοσες ευκαιρίες δεν έχει λάβει ποτέ ποδοσφαιριστης στην ιστορία της ομάδας.

Μόνο νίκη αύριο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Στα δικά μου τα μάτια ο Πένια θα είναι το γαλλικό κλειδί για να ανοίγουν τα καλοστημένα πούλμαν. Ίδωμεν.

Ο Σαμάτα θα σκοράρει δις αύριο.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ο πενια ηρθε απο προετοιμασια στην Ισπανια και οντως φανηκε ανετοιμος.
Οποτε αναμενομενο να μην παιξει σε ματς υψηλης εντασης.
Θα μου πεις, ο μειτε που εχει να παιξει 9 μηνες και ο σβαμπ εχουν υψηλη ενταση? Οχι, αλλα αυτο εκρινε ο προπονητης.
Θα φανει αυριο
Patron

Δημοσίευση από Patron »

thomas Murg έγραψε:Στα δικά μου τα μάτια ο Πένια θα είναι το γαλλικό κλειδί για να ανοίγουν τα καλοστημένα πούλμαν. Ίδωμεν.

Ο Σαμάτα θα σκοράρει δις αύριο.
Κ θα καθιερωθεί εθνική γιορτή στην Τανζανία
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σαματάρα βάλε ένα γκολ,
ένα γκολ, ένα γκοοοοοοολ
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Δεν είμαι αισιόδοξος για αύριο αλλά πάλι εκεί θα είμαι να αφήσω λαρύγγι
Με νίκη μένουμε στο κόλπο με ήττα αποχαιρετάμε ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ας ελπίσουμε να δούμε μια Τούμπα από τα παλιά, που να σπρώξει την ομάδα κ όχι να αναλωθεί σε στιχάκια
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Για να δούμε τι θα δούμε.
Αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα η απουσία Λιβαι. Είτε ο Πιερο είτε ο Μάρσιαλ μας επιτρέπουν να ανεβάσουμε μέτρα αν χρειαστεί. Δλδ δεν κινδυνευουμε να φάμε γκολ σαν αυτό που φάγαμε στην κανονική διάρκεια πέρυσι που ο Πινέδα έκλεψε πίσω από το κέντρο και βρήκε κατευθείαν στην πλάτη της άμυνας τον Λιβαι.
Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.
Το αρνητικό είναι ότι ανοίγεται χώρος να παίξουν οι Κοιτα και Ελιασον, παίκτες που μπορούν να τρυπησουν τα άκρα ειδικά της αριστερής μεριάς είτε παίξει εκεί ο Μπάμπα είτε ο Όττο. Θυμίζω έπαιξαν και οι 2 90λεπτο την Πέμπτη. Ελπίζω να βοηθήσει ο Αλμέιδα και αν βαλει τον Μάρσιαλ μπροστά, να βάλει τον Κοιτα αριστερά και να αφήσει τον Λαμελα στην καταπονημενη δεξιά μας μεριά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Με συγχωρείτε για το σπαμ αλλα επειδή ψιλοεπειγει θα το γράψω κι εδω με την ελπιδα καποιος να μου δωσει τα φωτα του.

Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;

Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.

Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δάσκαλε , μάλλον τέτοια ώρα δεν θα βρεις πολλούς online , δοκιμάσεις το πρωί. Είδα το ποστ και στο προβλήματα και λύσεις. Σκεπτόμενος λογικά, θα έλεγα πως δύσκολο να τον αφήσουν να περάσει δωρεαν. Δεν θα ανοιξει το τουρνικέ κατ αρχήν δίχως QR code. Θα μπορούσε να τον δηλώσει ίσως η αδερφή σου στο δικό της gov wallet , να το φωτογραφίσει και να σου στείλει φωτο με τον QR code , μιας που δεν αφήνει να κάνεις screen shot . Tαυτότητα δεν θα του ζητήσει κανείς ετσι κι αλλιώς.
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Daskalos_4 έγραψε:Με συγχωρείτε για το σπαμ αλλα επειδή ψιλοεπειγει θα το γράψω κι εδω με την ελπιδα καποιος να μου δωσει τα φωτα του.

Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;

Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.

Ευχαριστω!
Όταν ανοίγεις το gov wallet σου, το εισιτήριο του δεν είναι εκεί?
Daskalos_4

Σε ευχαριστώ αδερφε για την απαντηση σου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθουσε να τον ταυτοποιησει απο τη δικη της εφαρμογη αλλα της εβγαζε την ένδειξη που εγραψα παραπάνω. Εν τελει τα καταφερε, οποτε κομπλε.

Ομως προεκυψε αλλο θεμα στην πορεια. Ο αλλος γιος της ειναι 13, στον οποιο και έκλεισα αναγκαστικα κανονικο εισιτηριο. Ωστόσο προφανώς δεν εχει κωδικους ταξις νετ, οποτε προσπαθεί να τον ταυτοποιησει η μητερα του. Ομως της βγαζει την ιδια ενδειξη που εβγαζε και στον αλλον πιτσιρικα με το παιδικο. Αν γνωριζει καποιος κάποια λυση θα εκτιμουσα πολυ την οποιαδηποτε βοηθεια.
Daskalos_4

Aed έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Με συγχωρείτε για το σπαμ αλλα επειδή ψιλοεπειγει θα το γράψω κι εδω με την ελπιδα καποιος να μου δωσει τα φωτα του.

Ευχαριστω!
Όταν ανοίγεις το gov wallet σου, το εισιτήριο του δεν είναι εκεί?
Οχι δεν το εμφανιζε. Αλλα οπως γράφω στο τελευταίο σχολιο που εκανα το προβλημα λυθηκε (μου ήρθε αιτημα να δεχτω τη συνοδεια πραγμα που εκανα). Τωρα εχω θεμα με τον αλλον ανιψιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”