Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
10
13%
ΟΤΤΟ
4
5%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
20
25%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
7
9%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
15
19%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
2
3%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
4
5%
ΤΣΑΛΟΦ
3
4%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
8
10%
ΣΟΡΕΤΙΡΕ
4
5%

Σύνολο ψήφων: 79

Daskalos_4

Re: Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

vs40 έγραψε:Δεν κατάλαβα γιατί δεν ξεκουράστηκε ο Μπάμπα. Που έπαιξε κέρδισε κάτι η ομάδα; Τζάμπα επιπλέον επιβάρυνση.
Κατι μου λέει πως με τη χαρτινη θα ξεκινησουμε με Οττο-Σαστρε, μιας και ο τελευταιος τα εχει παει πολυ καλα φετος απέναντι στον Μαρσιαλ.
Parstoukas4

Δημοσίευση από Parstoukas4 »

Μια απελπισία σε όλο το ματς την ένιωθα, μιας και άλλη μια φορά εναντίον μεγάλης ομάδας αδυνατούμε να βάλουμε το εύκολο γκολ και αντιθέτως το τρώμε. Ο οσφπ (με τους γνώστους τρόπους που το κατάφερε) έχει την εμπειρία σε τέτοια ματς και τα καθαρίζει, την χρειαζόμαστε και εμείς.

Από κει και πέρα η κλήρωση γαμάει, δεν ξέρω ποιον από τους δύο θέλω, φαινομένικα εύκολη πρόκριση ή εκδίκηση, δεν ξέρω... Μέχρι τώρα το league stage μου άρεσε, αλλά αυτό το πράγμα να κοιτάς 20 ματς αν θες να ξέρεις με ποιον θα παίξεις, είναι τραγικό.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Καθόμαστε και φαγωνόμαστε εδώ μέσα και κατηγορούμε τον ένα και τον άλλο επιθετικό. Μήπως όμως το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ προέρχεται από αλλού; Μήπως αντί να ψάχνουμε φορ δεξιά και αριστερά θα αρκούσε να βάλουμε κάποια χρήματα και να πάρουμε έναν καλό προπονητή των επιθετικών; Αδυνατώ να πιστέψω ότι τόσοι επιθετικοί που πήραμε γίνονται ανενεργοί όλοι στον ΠΑΟΚ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Παρ 31 Ιαν 2025, 00:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Όσο είμαστε ανίκανοι να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ, τόσο θα παρατείνεται η εικόνα που βλέπουμε.
Ειδικά το πολύ άσχημο και αδύναμο σουτ του Δεσπότη στο ξεκίνημα του β ημιχρόνου έκρινε το ματς.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δεν κατάλαβα γιατί έχουμε κλήρωση???δεν παίζουμε βάση κατάταξης???
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πέρσι ΠΑΟΚ απευθείας στους 16 & ο γαύρος στα μπαράζ Φέτος εμείς μπαράζ αυτοί στους 16.... Λες το Μάϊο να είμαστε καλά;;;
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Με Βιετέσκα δεν έτρωγες τέτοια γκολ, αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι να λέμε για τα λάθη του καλοκαιριού. Κρίμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Παρ 31 Ιαν 2025, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Hayate κληρωση οι δυαδες. Οι 9/10 με τους 23/24 κτλ
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

aivas19 έγραψε:Hayate κληρωση οι δυαδες. Οι 9/10 με τους 23/24 κτλ

Θενκς
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δεν ξέρω τι είδατε οι περισσότεροι που χαιροσασταν στο live. Εγώ είδα μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ever. Οι αλλαγές έδειξαν ότι τζάμπα το φοβηθήκαμε. Τέλος πάντων.
Όλα έγιναν για καλο και αυτό έχει σημασια, αρκει να βάλουμε μυαλό και να μην φοβόμαστε και πηγαινουμε με δεκάρι τον Καμαρά και χωρίς φορ για 70 λεπτά.

Τη Στεάουα την περναμε, ενώ ο Αγιαξ θα συναντήσει επιτέλους την εκδίκηση μας. Δεν μας περνάνε φέτος.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Kabamaru11 έγραψε:hasio_john Μιλαμε για αυτον τον παικτη ετσι; https://www.transfermarkt.com/orri-oska ... ler/660438

κ για ομαδα που εστω κ στο Transfermarket ειναι στην 4η θεση σε αξια πισω απο Ρεαλ,Μπαρτσα κ Ατλετικο....
Ρε μακαρονά στις μεταγραφές κάτι μου είπες για τον Ακπομ.
Κάθεσαι τώρα να βγάλεις άκρη ομάδα που είχε μέσα τον μικρό haaland , brais, zubimendi, barrenextea,aguerd,odriozola και πέταξε kubo,oyarzabal … στην έδρα της ενώ προερχόταν από κλαρίνα στην σειρά και εσύ έπαιξες στο πρώτο μπαλαρα και μόλις έφαγες το 2ο φανερά συντηρητικά μην γίνει καμία αναγούλα .περασμενος .
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Η μπάλα δεν φτάνει στα Σέντερ φορ εύκολα γιαυτο και δεν σκοράρουν κιόλας
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση !!
Έχουμε θέμα στα Αριστερά ελπίζω την Κυριακή να δούμε Οττο και όχι Μπαμπα ο οποίος περνάει μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος
Δεν θέλω Άγιαξ είναι σε καλό φεγγάρι καλύτερα Στεαουα την οποία της χρωστάμε κάτι
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ειναι δυνατον σε ολη την τηλεοπτικη μεταδοση, να μην υπαρχει ουτε ενα πλανο απο την κερκιδα των ΠΑΟΚτσηδων?
Το ΤV100 του Σαν Σεμπαστιαν μετεδιδε τον αγωνα?
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

st4this έγραψε:
aivas19 έγραψε:Μηπως παιζουμε με Μαν Γιου ή Τοτεναμ αν περασουμε; Και οχι με Λυιον/φρανκφουρτη;
Φρανκφουρτη Λυων αδερφε
Έχω παραγγείλει ήδη Λυων. Είμαι άχαστος στις κληρώσεις don’t worry.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Όταν δεν το βάζεις στο 4 και χάνεις άλλες 3 ευκαιρίες ,θα χάσεις. Περάσαμε κάντε αυτό που πρέπει χωρίς συναισθηματισμούς και η ομάδα θα πάει ψηλά ,Μπακ σέντερ φορ εξτρέμ άντε πάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”