Π.Α.Ο.Κ - Λεβαδειακός, Κυριακή 26/1, 19.30 Novasports Prime
Re: Π.Α.Ο.Κ - Λεβαδειακός, Κυριακή 26/1, 19.30 Novasports Pr
ο αγώνας έρχεται σε 2η μοίρα.
Πρώτα από όλα Άνθρωπος, και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Πρώτα από όλα Άνθρωπος, και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Έγινε κάτι με Brandon ? Μεγάλη έκπληξη να μείνει εκτός
- kataramenos5
Αδέφια παίζει να μπορεί κανείς να μεταβιβάσει 1 ή 2 εισιτήρια για την 4 ή για οποιαδήποτε θύρα;
-
Καλησπέρα παιδιά ,αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια σήμερα γράφτηκα για πρώτη φόρα ,αν θέλει κάποιος να πάει σήμερα στον αγώνα ας μου στείλει .έχω διαρκείας στην 4 αλλά δεν θα μπόρεσω να πάω.
-
Ναι αδερφέ μπορώ εγώ απλά ας με βοηθησει κάποιος που ξέρει να επικοινωνήσω μαζί σουkostasxi4 έγραψε:Αδέφια παίζει να μπορεί κανείς να μεταβιβάσει 1 ή 2 εισιτήρια για την 4 ή για οποιαδήποτε θύρα;
-
χαχαχχα θεοςΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό ίσχυε αν τον έπαιρνε ο βάζελος.nunies4 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά; Αυτός που θα ήταν έτοιμος στα πλευ οφ, μπαίνει με 2 προπονήσεις στην αποστολή;
- Kabamaru11
thanasis_4 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ,αν και σας διαβάζω πολλά χρόνια σήμερα γράφτηκα για πρώτη φόρα ,αν θέλει κάποιος να πάει σήμερα στον αγώνα ας μου στείλει .έχω διαρκείας στην 4 αλλά δεν θα μπόρεσω να πάω.
Καλως ηρθες Θαναση.
- ΑποστόληςΑ
Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια και σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμο. Τώρα αν πρέπει εγώ να είμαι στο φόρουμ θα το κρίνουν οι Μόντς.Εγω που είμαι πολύ δημοκρατικός άνθρωπος θα το δεχτώ .Εσυ όμως που σπεκουλάρεις αν σε μπανάρουν θα φωνάζεις!!!gpap5 έγραψε:Προσωπικά, τον τύπο που ρώτησε ''θα πούνε κάτι και για το Μάτι'', δεν τον θεωρώ Άνθρωπο.
Και εξηγουμε, για να μην παρεξηγούμε:
Στο Μάτι και στα Τέμπη, οι θάνατοι προέκυψαν από τραγικές συνέπειες που δημιουργούν οι διεφθαρμένες πολιτικές στην Ελλάδα. Για αυτές, οι σοβαροί άνθρωποι, έχουν εκφράσει την καταδίκη τους.
Στα Τέμπη όμως, προέκυψε και η χυδαιότητα της ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ.
Αμέσως μετά την σύγκρουση, και ενώ ακόμη δεν είχαν βρεθεί οι νεκροί, το ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ τησ χυδαίας αυτής κυβέρνησης, ήταν να ΜΠΑΖΩΣΕΙ το χώρο, να ΚΡΥΨΕΙ τα στοιχεία, τα ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ την παράνομη μετακίνηση καυσίμων, να ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ τους συγγενείς των θυμάτων.
Η εκδήλωση σήμερα στις 12:00 στην Καμάρα, αλλά και στις άλλες περιοχές, είναι για την ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ που προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει αυτή η ΧΥΔΑΙΑ κυβέρνηση, με τις πλάτες των ΧΥΔΑΙΩΝ ψηφοφόρων της, που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ της ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ με εξομοιώσεις με άλλα τραγικά περιστατικά.
Η συγκέντρωση γίνεται για την ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ της υπόθεσης.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, ή δεν είναι ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος αλλά λοβοτομημένος ψηφοφόρος, είτε είναι εγκάθετο παπαγαλάκι της ΧΥΔΑΙΑΣ αυτής κυβέρνησης.
Και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ένα εγκάθετο παπαγαλάκι της ΧΥΔΑΙΑΣ αυτής κυβέρνησης, να συμμετέχει σε ένα φόρουμ οπαδών ενός Κοινωνικου Κινήματος όπως ο ΠΑΟΚ.
Και την Μαρφιν ξεχασες καραγκιοζη ντεμεκ δημοκρατικε τυπε.
Και εκεί κάτι ειχε γίνει μήπως θυμάσε εσύ καλύτερα.cartman έγραψε:Και την Μαρφιν ξεχασες καραγκιοζη ντεμεκ δημοκρατικε τυπε.
μια χαρα θυμαμαι. Και για το Ματι και για την Μαρφιν. Δεν κανω εκπτωσεις αναλογα με το ποιος κυβερναει καραγκιοζαρε
Γιατι βρίζεις αδερφέ ?cartman έγραψε:μια χαρα θυμαμαι. Και για το Ματι και για την Μαρφιν. Δεν κανω εκπτωσεις αναλογα με το ποιος κυβερναει καραγκιοζαρε
Γιατι σιχαινομαι αυτο που κανεις. whataboutism λεγεται. Το ιδιο θα εκανα αν μας ελεγες εσυ πριν 7 χρονια για το Ματι και καποιος γελοιος σου ελεγε για τις φωτιες στην ηλεια.