4. Sergio Peña
Re: 4. Sergio Peña
Μαθαίνω οτι κεντάς με την μπάλα στα πόδια και ότι οι πάσες είναι πάρε βάλε.. Ότι ακριβώς χρειάζομαστε δλδ. Αντι - Μίσιτς....άντε να δούμε...
- ΑποστόληςΑ
- Σουριναμέζος
Εσύ που του παίρνεις την συνέντευξη για το βιντεάκι της ΠΑΕ και σου λέει ο Πένια "Νομίζω είμαι ο δεύτερος Περουβιανός μετά τον Ζαμπράνο" δεν ξες να του πεις ότι είναι ο έκτος? Δεν μπαίνεις στον Ασπρόμαυρο χάρτη?
- ΑποστόληςΑ
metrosport
...οι μετρήσεις του σε αυτές τις πρώτες μέρες του στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές, ίσως περισσότερο απ’ ότι θα περίμεναν αυτή την περίοδο ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.
...οι μετρήσεις του σε αυτές τις πρώτες μέρες του στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές, ίσως περισσότερο απ’ ότι θα περίμεναν αυτή την περίοδο ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.
-
Πολυεργαλειο ο Πενια. Το καλοκαιρι θα χτιστει το κεντρο μας γυρω απο Καμαρα, Πενια και Οζντοεφ.
- john4serres
Θυμάμαι τον Ολιβάρες και τον Κομίνχες. Ποιοι ήταν οι άλλοι δύο;Σουριναμέζος έγραψε:Εσύ που του παίρνεις την συνέντευξη για το βιντεάκι της ΠΑΕ και σου λέει ο Πένια "Νομίζω είμαι ο δεύτερος Περουβιανός μετά τον Ζαμπράνο" δεν ξες να του πεις ότι είναι ο έκτος? Δεν μπαίνεις στον Ασπρόμαυρο χάρτη?
- Montrealiotis
Εν τω μεταξύ ο Ρεμπόσιο μπορεί να μην έπιασε σε μας αλλά ήταν καλό παικτάκι...με παρουσίες στην Εθνική της χώρας και στην La liga...
- kataramenos5
Καλώς όρισες στον δικό μας Π.Α.Ο.Κ. !!! Να τιμήσεις την φανέλα του , και να αφήσεις το ποδοσφαιρικό σου αποτύπωμα στην Ιστορία του Συλλόγου μας!!! 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Ζω για τη στιγμή που θα σε δουμε 10αρι με πελκα στα εξτρέμ. Το μονο σιγουρο είναι δεν θα δουμε διαφορετικη διαταξη ουτε για 5 λεπτα.
- aisiodoksos
Από εμένα θα κριθείς μετά την προετοιμασία. Μακάρι να κάνεις παπάδες από την αρχή, αλλά έχεις έρθει σε φουλ προβληματική περίοδο και αυτό μπορεί είτε να μας κάνει να σε υπερεκτιμήσουμε είτε να σε κάψουμε.
Ελπίζω να είσαι αυτό που μας λείπει έτσι ώστε οι μεσοπιθετικοί μας να μην κατεβαίνουν πριν την σέντρα για να πάρουν μπάλα...
Ελπίζω να είσαι αυτό που μας λείπει έτσι ώστε οι μεσοπιθετικοί μας να μην κατεβαίνουν πριν την σέντρα για να πάρουν μπάλα...