Και για το πέναλτι. Έχει γίνει πεντακάθαρο πέναλτι και το έχουμε κάνει γαργάρα.psykoman έγραψε:Εγω εχω μονο να γκρινιαξω για την κερκιδα...
και για την δευτερη κιτρινη
ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ κρίμα , αλλά έτσι είναι η μπάλα.
Εγώ είμαι καλά με αυτό που είδα , η ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που είχε.
Πάμε παρακάτω.
Εγώ είμαι καλά με αυτό που είδα , η ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις που είχε.
Πάμε παρακάτω.
- Caballo Viejo
Δεν είναι μόνο σε παράξενο φεγγάρι φέτος ο ΠΑΟΚ. Δεν τον θέλει και η τύχη ξεκάθαρα. Έτσι χάθηκε απόψε η πρόκριση με την Κούλα.
Μάλλον το να πεις καλή κουβέντα για τον Σαματτα είναι άβατο εδώ μέσα .
- navigator11
Εντάξει, γίνονται αυτά.thomas Murg έγραψε:Και για να μην ξεχνιόμαστε. Αποκλειστήκαμε από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Παίζει ... δυναμικά το αεχ άλλωστε, γνωστό. Έχει φτάσει εις γνώσιν και των ξένων κοράκων αυτό. Το σέβονται ευλαβικά.
-
Τι βλέπετε ακριβώς ? Ο,Τσαλοφ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις κατέβασε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι, ο Σαματα μπήκε έδωσε κάποιες μονομαχίες, που μόλις έπαιρνε την μπάλα καταλάβαινες ότι είναι αμπαλος . Παίζαμε με 2 φορ και μια φορά σε μια παράλληλη δεν ήταν εκεί.theodorsalonika έγραψε:ο σαματα ηταν πολυ καλυτερος απο τσαλοφ και τον μαροκινο σημερα..
ηταν καποιος που πιστευε οτι δεν θα φαμε γκολ σημερα?
αμα δεν ειχαμε κεντζιορα καθε επιθεση θα ταν και ευκαιρια..απορω που ειδατε οτι ο μιχαηλιδης επιαξε καλα..
οζντοεφ δεν βγαζεις ..γινετε σκυλος τα τελευταια λεπτα...βγαλε καλυτερα ενα μπακ και παιξε με τρεις πισω ..και οτι γινει..
τελος παντων...δεν πειραζει....καλη καρδια..
αμα δεν παρουμε παικτες δεν γινετε ..
γελαει ο κοσμος με τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Τελευταία φορά που δεν πήγαμε τουλάχιστον ημιτελικά ήταν το 2015. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία είχαμε έξι τελικούς και 4 κατακτήσεις. Δεν το λες και κακό…
Για το παιχνίδι δεν έχω όρεξη να σχολιάσω. Ούτε ο προπονητής μου φταίει, ούτε η ομάδα. Με 2 χαφ κ 3 ακρ. μπακ είμαστε από τον Αύγουστο. Μόνο με τα λεφτά Μούργκ, Σαμάττα άντε κ Τισουντάλι σου βάζω που θέλει να τον δώσει δανεικό είχαμε καλύψει άνετα αυτά τα κενά.
Για το παιχνίδι δεν έχω όρεξη να σχολιάσω. Ούτε ο προπονητής μου φταίει, ούτε η ομάδα. Με 2 χαφ κ 3 ακρ. μπακ είμαστε από τον Αύγουστο. Μόνο με τα λεφτά Μούργκ, Σαμάττα άντε κ Τισουντάλι σου βάζω που θέλει να τον δώσει δανεικό είχαμε καλύψει άνετα αυτά τα κενά.
-
Ρε αδερφέ τι καλή κουβέντα για τον Σαμάτα που πήγαινε η φάση για πέναλτι και σκεφτόμασταν όλοι " Ωχ, είναι ο Σαμάτα μέσα ", πλάκα μας κάνεις; Που πήγε να περάσει στο τρέξιμο τον Οντουμπάτζο και του βγήκε η γλώσσα έξω, ασε μας σε παρακαλώchri5ti9 έγραψε:Μάλλον το να πεις καλή κουβέντα για τον Σαματτα είναι άβατο εδώ μέσα .
Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαμε και βάλαμε μόνο ένα γκολ. Αυτό ήταν το ένα στοιχείο που οδήγησε στον αποκλεισμό μας. Μπορούν και οι χαρτινοι να πουν το ίδιο για το πρώτο ματς βέβαια.
Το δεύτερο στοιχείο είναι το γεγονός ότι έχουμε πολύ ρηχό ρόστερ. Και από άποψη ποιότητας και από άποψη ενσωμάτωσης στην ομάδα και μοίρασμα ρόλων. Έχουμε 14-15 παίκτες που μπορούν να παίξουν και να είμαστε καλά αλλά με μια δύο απουσίες έχουμε μεγάλο θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές χωρίς να ρίξουμε το επίπεδο μας, δε μπορούμε να παίξουμε δύο ματς την εβδομάδα σε τοπ ένταση, δεν μπορούμε να έχουμε φρέσκα πόδια αφού οι βασικοί ξεζουμιζονται... Πώς να παίξεις έτσι παράταση με 6 αλλαγές και όλους τους καλούς σου εξω. Δεύτερη φορά που συμβαίνει φέτος αυτό.
Τέλος πάντων μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση με τις μεταγραφές και να είμαστε καλύτερα στα πλέι οφ
Το δεύτερο στοιχείο είναι το γεγονός ότι έχουμε πολύ ρηχό ρόστερ. Και από άποψη ποιότητας και από άποψη ενσωμάτωσης στην ομάδα και μοίρασμα ρόλων. Έχουμε 14-15 παίκτες που μπορούν να παίξουν και να είμαστε καλά αλλά με μια δύο απουσίες έχουμε μεγάλο θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές χωρίς να ρίξουμε το επίπεδο μας, δε μπορούμε να παίξουμε δύο ματς την εβδομάδα σε τοπ ένταση, δεν μπορούμε να έχουμε φρέσκα πόδια αφού οι βασικοί ξεζουμιζονται... Πώς να παίξεις έτσι παράταση με 6 αλλαγές και όλους τους καλούς σου εξω. Δεύτερη φορά που συμβαίνει φέτος αυτό.
Τέλος πάντων μπορεί να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση με τις μεταγραφές και να είμαστε καλύτερα στα πλέι οφ
- DIAMANTIS99
Μπηκα μονο για να ψηφισω και θα βγω. Θα σχολιασω αναλυτικα αυριο που θα ειμαι πιο ηρεμος
Θα πω μονο πως ειμαι περηφανος για την ομαδα και ΟΛΟΥΣ τους παιχτες.
ΥΓ Ο οττο μονο την ψηφο μου σημερα?
ΥΓ2 Εσυ που ψηφισες Κοταρσκι ή εχεις πολυ χιουμορ ή εισαι ο ιδιος ο Κοταρσκι .
Θα πω μονο πως ειμαι περηφανος για την ομαδα και ΟΛΟΥΣ τους παιχτες.
ΥΓ Ο οττο μονο την ψηφο μου σημερα?
ΥΓ2 Εσυ που ψηφισες Κοταρσκι ή εχεις πολυ χιουμορ ή εισαι ο ιδιος ο Κοταρσκι .
- iremidynami 4+
η μεγαλυτερη απογοητευση σημερα ητανε η τουμπα,σκετη εκκλησια
με το αιγαλεω ητανε πιο ζωντανη
φανηκε οτι ο κοσμος δεν πιστευε στην ανατροπη,δηλ η δουλεια του ποκ πετυχε,χαλασε το μυαλο οχι τοσο των ποδοσφαιριστων οσο του κοσμου,
προχωραμε.
με το αιγαλεω ητανε πιο ζωντανη
φανηκε οτι ο κοσμος δεν πιστευε στην ανατροπη,δηλ η δουλεια του ποκ πετυχε,χαλασε το μυαλο οχι τοσο των ποδοσφαιριστων οσο του κοσμου,
προχωραμε.
PAOK_Antarctica έγραψε:hasio_john έγραψε:Που την είδες την γκρίνια ρε αδερφέ ...renegade έγραψε:τρομακτικά επικίνδυνο το πώς κρίνει πάντα αποκλειστ με μοναδικό γνώμονα το αποτέλεσμα.
Σήμερα κούλα στο γήπεδο δεν υπήρχε.
Το ότι έγινε ήρωας ο μπρινιόλι και αυτοθ ο βάλανε γκολ στην πρώτη τους τελική στην εστία, -αφού πρώτα η μπάλα κατέληξε τυχαίας στα πόδια του μαυρούκου μετά το κόψιμο του σορετιρε - είναι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, έχεις τον μέσι είτε τον κριστιάνο.
Το ανάθεμα η γρίνια και το κράξιμο είναι στην καλύτερη εκτός τόπου και χρόνου
Μόνο εσύ γκρίνιαξες προκαταβολικά!
Κρίμα, σήμερα άξιζε να περάσουμε τα σιχάματα!
Κρίμα.
Ήμασταν καλύτεροι, αξιζαμε τουλάχιστον τη νίκη.
Η ομαδα έχει πρόβλημα. Προφανώς η λειτουργία της στο θέμα παικτών είναι ερασιτεχνικό επιπέδου. Δεν έχει λογική αυτό που γίνεται όταν παίρνεις πρωτάθλημα. Καμμια λογική. Αυτή τη στιγμή από τους 4 είσαι ο χειρότερος.
Η ομαδα έχει πρόβλημα. Προφανώς η λειτουργία της στο θέμα παικτών είναι ερασιτεχνικό επιπέδου. Δεν έχει λογική αυτό που γίνεται όταν παίρνεις πρωτάθλημα. Καμμια λογική. Αυτή τη στιγμή από τους 4 είσαι ο χειρότερος.
:p
Η κουλα σε περασε οντας ενα ημιχρονο απο τα 4 καλυτερη απο σενα με γκολ που ξεκινα απο επιθετικο φαουλ αλλα ναι ειναι καλυτερη..
Κάντε μεταγραφές επιτελους για να μην είναι στην τυχη τα πράγματα .Εγκλημα.
σορετιρε τόσο χ€στης που είναι στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει, μπήκε και 30 λεπτά κρυβόταν πως και πως να φτάσει η μπάλα σε αυτόν
Παίζαμε παράταση με Τισουντάλι, Σορετίρε, Σβαμπ, Σαμάτα και τους υπόλοιπους κουρασμένους. Δεν πας πουθενά με τέτοιους παίκτες.
Και όλα αυτά ούτε από δύο σελίδες.Απίστευτο.. ότι και να πεις για αυτό το ρόστερ-τραγωδία είναι λίγο. Μπράβο σε όσους τους φέρανε
Στεναχώρεση να πάω παραπάνω
- George Best
Αποκλεισμός με αποκλειστικό υπεύθυνο την διοίκηση.
Ματς που καιει ολη η ομάδα παίζει στο 200%. Ζιβκοβιτς Κετζιορα είναι συγκλονιστικοι.
Και εσύ για να κάνεις ανατροπή φέρνεις τον 39χρονο Βιειρινια, τον 19χρονο Σορετιρε, τον Σαματα, τον Σβαμπ και τον Τισουνταλι που χθες τον έδιωχνε επειδή δεν κάνει...
Όλη την ευθύνη για φέτος την έχει η διοικηση
Ματς που καιει ολη η ομάδα παίζει στο 200%. Ζιβκοβιτς Κετζιορα είναι συγκλονιστικοι.
Και εσύ για να κάνεις ανατροπή φέρνεις τον 39χρονο Βιειρινια, τον 19χρονο Σορετιρε, τον Σαματα, τον Σβαμπ και τον Τισουνταλι που χθες τον έδιωχνε επειδή δεν κάνει...
Όλη την ευθύνη για φέτος την έχει η διοικηση
Τυχη ειναι να αναγκαζεσαι να βαλεις μεσα παλαιμαχους τυπου Βιερινια-Σβαμπ;Ή παικτες τυπου Σαματα που γελανε ολα τα παιδακια στην Ελλαδα με την παρτη του;Caballo Viejo έγραψε:Δεν είναι μόνο σε παράξενο φεγγάρι φέτος ο ΠΑΟΚ. Δεν τον θέλει και η τύχη ξεκάθαρα. Έτσι χάθηκε απόψε η πρόκριση με την Κούλα.