Χαχα και εγώ πολύ θα την ήθελα αυτή τη μεταγραφήmarsantos έγραψε:Σπάνια γράφω σε τόπικ μεταγραφών.
Ας γράψω κι εγώ κάτι.
Μιας και ο τίτλος είναι "μεταγραφές χειμώνα" και όχι "μεταγραφές χειμώνα του ΠΑΟΚ", η πρώτη πρώτη μεταγραφή που θέλω να ολοκληρωθεί είναι μία.
Πινέδα στην Τσίβας..![]()
![]()
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Timelord έγραψε:Επιστροφή Φελίπε σοαρες από δανεισμό, ενεργοποίηση μπακαγιοκο και φύγαμε για το repeat.

-
Μειτε - Μαριν - Σιωπης.
2 απο τους 3 και ειμαστε σουπερ.
Κι ενα στοπερ επιπεδου Κεντζιορα, δεν ζηταω και τον Μαλντινι στα καλα του...
2 απο τους 3 και ειμαστε σουπερ.
Κι ενα στοπερ επιπεδου Κεντζιορα, δεν ζηταω και τον Μαλντινι στα καλα του...
ε βρε...τρολάρω! το γεγονός πως δεν έχουμε χαφ. Αν και νομίζω πως ο Λου δεν θα θέλει κανέναν τώρα που εδεσε ομάδαpaokspren έγραψε:Δηλαδή χρειαζόμαστε παίκτη εκεί που έχουμε Ζίφκοβιτς ΚΑΙ Ντεσπόντοβ αλλά όχι χαφ για να πάρουν ευκαιρίες κάποιοι από την Β΄ομάδα ενώ δεν έχει πάρει καν ο Θυμιάνης.Χωρικός έγραψε:Σίγουρα θα χρειαστούμε έναν εξτρεμ που μπορεί να παίξει δεξιά αλλά και κατά συνθήκη αριστερά. Καλοί χρυσοί οι υπάρχοντες, αλλά δεν μπορούν να τραβήξουν όλο το λούκι μόνοι τους. Απο κει και πέρα , στα χαφ δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε κάποια προσθήκη. Υπάρχουν και αυτοί της Β ομάδας που πρεπει να παρουν τις ευκαιρίες τους.
- kataramenos5
-
Μειτε-μάριν ονειρικό, ειδικά μαριν που είναι στα 28 του, και εδώ και 4 χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην serie A, και αρχηγός στην εθνική του, και βαλκάνιος που για εμένα παίζει ρόλο και πολύ μάλιστα.
-
Εδω βεβαια που εχουμε φτασει, και με Λιαβα-Ουεντραογκο, θα τη σφιξω τη γροθια μου !!!!
Μεϊτέ??Blackgr4 έγραψε:Ανοίξαμε κύριοι.
Χαφ 1η Γενάρη απόγευμα στη προπόνηση. Πρέπει.
Φέρτε ΜΕΙΤΕ και τον Ρούμανο και Λιαβα απο Έλληνα και πάμε για το ριπίτ!!!
xrisitsapa έγραψε:Εδω βεβαια που εχουμε φτασει, και με Λιαβα-Ουεντραογκο, θα τη σφιξω τη γροθια μου !!!!

- iremidynami 4+
sourmenetes έγραψε:Ιδανικά θέλουμε 3 μεταγραφές.
2 χαφ και 1 πολύ καλό σέντερ μπακ.
Εγώ δε θεωρώ κακούς παίκτες τους λοβρεν κολευ.
Ακομα και 2 κινήσεις επιπέδου πάντως είναι ικανές να μας δώσουν μεγάλο μπουστ
Oυτε εγώ θεωρώ κακούς λοβρεν-κολεϋ.
Ακομα και ένα χαφ μας δινει μεγάλο boost, φτανει να ειναι επιπέδου μεϊτε και πάνω.
ΠΆΡΤΕ ΈΣΤΩ ΈΝΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΑΝΤΖΕΣ!!
Κάποιον δίπλα στον Λουτσέσκου για να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να αποτρέπει την ομάδα από (παρολίγο) αστοχίες τύπου Μαξίμοβιτς (ακατάλληλος για τον τρόπο παιχνιδιού στο κέντρο και θα δίναμε μάλιστα και 3-3,5 εκ.), Τισουντάλι (δώσαμε 2 εκ. και υψηλό συμβόλαιο για παίχτη ειδικού σκοπού, δηλαδή το πολύ 30 λεπτά σε κάποια παιχνίδια που παίζουμε με δύο μπροστά), Μπακαγιόκο.
-
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα μια χαρά είναι και χωρίς μεταγραφές. Το γκρουπ είναι δεμένο, ο Razvan πλέον έχει αφήσει πίσω τη ξενέρα του καλοκαιριού.
Τα λεφτά που θα έδινε η ομάδα για μεταγραφές, ας τα δώσει ντούκου στο μπάσκετ να κάνουμε τρεμπλ κι εκεί.
Τα λεφτά που θα έδινε η ομάδα για μεταγραφές, ας τα δώσει ντούκου στο μπάσκετ να κάνουμε τρεμπλ κι εκεί.
Η περίπτωση του Μαριν είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί τώρα.
Ισως από το καλοκαίρι.
Ισως από το καλοκαίρι.