ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Δημοσίευση από Guitarman »

Maklaz έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 00:35
Guitarman έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 00:11 .......
Τι δεν κρατάω:
- Ο δείκτης χρέους ως προς τι? Αν ειναι χρέη προς ιδια κεφάλαια τότε η δραστική μείωση προέρχεται απο την ΑΜΚ. Οποτε η μείωση του δεικτη δεν σημαίνει απαραίτητα μείωση των χρεών. Με λίγα λόγια δεν ειναι ιδιαίτερα informative αυτό που δείχνει το γράφημα.για τον δείκτη χρέους μιας και δεν ξέρουμε πώς υπολογίζεται.

Αν βρω χρόνο τις επόμενες μέρες θα κοιτάξω τις οικονομικές καταστάσεις και θα επανέλθω.

Πολύ καλβ δουλειά παιδια! Συνεχίστε!
Έχει να κάνει και με ένα ομολογιακό το οποίο μετοχοποιήθηκε(8.6 εκ.) συνολική ΑΜΚ 23-24, 27.7 εκ. ο μπατίρης.

Από τα πενιχρά που γνωρίζω μπροστά σε εσάς, είναι ένα "τεχνητό" και βραχυπρόθεσμο χρέος και αυτό ΜΟΝΟ γιατί έχουμε σιγουριά στον Σαββίδη. Μιας και ο ίδιος μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια τις αξίες του, αν θέλεις και από υστεροφημία, ότι δεν "εκμεταλλεύεται καταστάσεις" και όταν χρειάζεται, κάνει μετοχοποίηση και γεμίζει ο κουμπαράς.

Μακάρι να μας δείξουν και άλλοι την ίδια εικόνα και να μην φορτώνουν με ομολογιακά "χωρίς αντίκρισμα"....
Σε ευχαριστώ για την επισήμανση Μακλαζ. Αφού μετοχοποιησε ομολογιακό δάνειο τότε ο δείκτης αντανακλά ουσιαστική μείωση των υποχρεώσεων.

Κοίταξα λιγο τις οικονομικές καταστάσεις:
- Ναι μεν έχουμε αύξηση των εσόδων αλλα ταυτόχρονα έχουμε μεγαλύτερη αύξηση των εξόδων λειτουργίας του ποδοσφαιρικου τμήματος. Το οτι η χρονιά έκλεισε με μικρότερη ζημιά από πέρσι οφείλεται σε κέρδη απο πωλήσεις (καμία 8 μύρια).
- Τα έσοδα από εισιτήρια ανέρχονται μόλις στο 14% των συνολικών εσόδων.
- Οι υποχρεώσεις μας για το μέγεθος μας είναι μικρές
- Εξαιρετική επιλογή λογιστή

@Taseos κάτι ανέφερες για χρηματικές ροές. Τις έστησες μόνος με την έμμεση μέθοδο? Αν ναι δεν ανεβάζεις ένα screenshot?
These users thanked the author Guitarman for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι. Τις κατέβασα σε pdf από το σάιτ της επο. Που ανεβαίνουν όλα τα στοιχεία των ΠΑΕ σε αρχείο rar από εδώ https://www.epo.gr/el/oikonomika-stoiheia-pae . Δεν χρησιμοποιώ ποτέ σε ανοιχτά προγράμματα πληροφορίες και δεδομένα που βρίσκω εκτός διαδικτύου ή που στήνω εγώ. Ακόμα δεν έχω βρει βέβαια άκρη πως αυτά τα αρχεία που φτιάχνει το notebook τα κατεβάζω στο pc.

Υγ με κατέστρεψε αυτός ο maklaz ακόμη δεν έπεσα να κοιμηθώ από χθες. Πήγα από το κινητό στο pc και συνέχισα όλο το βράδυ να κάνω συγκρίσεις!!! Είναι σοκαριστικό το τι πληρώνει ο Σαββιδης για να γουστάρω εγώ κάθε τρεις μέρες στο γήπεδο. Το ήξερα βέβαια γιατί γενικά παρακολουθώ αλλά δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασίες γραφήματος ή ανάλυσης και σύγκρισης
These users thanked the author Taseos for the post:
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 08:12 Οχι. Τις κατέβασα σε pdf από το σάιτ της επο. Που ανεβαίνουν όλα τα στοιχεία των ΠΑΕ σε αρχείο rar από εδώ https://www.epo.gr/el/oikonomika-stoiheia-pae . Δεν χρησιμοποιώ ποτέ σε ανοιχτά προγράμματα πληροφορίες και δεδομένα που βρίσκω εκτός διαδικτύου ή που στήνω εγώ. Ακόμα δεν έχω βρει βέβαια άκρη πως αυτά τα αρχεία που φτιάχνει το notebook τα κατεβάζω στο pc.

Υγ με κατέστρεψε αυτός ο maklaz ακόμη δεν έπεσα να κοιμηθώ από χθες. Πήγα από το κινητό στο pc και συνέχισα όλο το βράδυ να κάνω συγκρίσεις!!! Είναι σοκαριστικό το τι πληρώνει ο Σαββιδης για να γουστάρω εγώ κάθε τρεις μέρες στο γήπεδο. Το ήξερα βέβαια γιατί γενικά παρακολουθώ αλλά δεν μπήκα ποτέ σε διαδικασίες γραφήματος ή ανάλυσης και σύγκρισης
Μα ακόμα και σε mail να τα ανταλλάσσεις εσωτερικά, περνάνε από server Google / Amazon / Microsoft , έχουν ότι θέλουν όποτε το θέλουν, τόσο απλά :lol:

Μόνο από pc, τέρμα δεξιά στο κάθε αρχείο που σου έφτιαξε έχει 3 τελείες, πατάς εκεί και μετά λήψη.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Το είχα πει και σε άλλο τοπικ.

Όταν με αυτήν την λογιστική εικόνα, ο Σαββίδης κρατάει την ομάδα εκεί που είναι κάθε χρόνο και κάθε φορά κάνουμε και ένα next step.
Όταν έρθουν με το καλό αυτά τα επιπλέον ρημαδο-εσοδα του νέου γηπέδου(σήμερα έχεις ταβανιάσει τα πάντα) plus ότι άλλο συνεπάγεται μέσα σε αυτό (ονοματοδοσία, νέες διαφημίσεις, καλύτερες χορηγίες κτλ), θα μετρηθουμε με το ΠΟΚ και θα φανούν πόσο λίγοι είναι για ακόμα μια φορά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν μπορείς να μετρηθείς με το ΠΟΚ. Γιατί; Γιατί δεν θα σου δωθεί ποτέ από την χορηγική πίτα του κέντρου το κομμάτι που σου αναλογεί. Από εκεί και πέρα έχει αρκετά λαθάκια το notebook έβαλα άσχετης εταιρίας τα fs μπέρδεψε τα αποτελέσματα. Τα ανακάτεψε μεταξύ δύο ετών. Έχει ακόμη δουλειά να κάνει
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Όχι δεν κατάλαβες, ίσως να φταίω εγώ, δεν αναφέρομαι στα ήδη χορηγικά έσοδα κατ' ανάγκη.

Είμαι σε μια "πίστα" ήδη ταβανιασμένη, έξτρα θα έρθουν μόνο από πωλήσεις ή από τσουλου. Δεν υπάρχει άλλο κανάλι εισροής.

Αν λοιπόν γίνει το νέο γήπεδο, το ταβάνι αλλάζει κατευθείαν.
Πάνω σε αυτό το gap πατάω και λέω για νέες και περισσότερες χορηγίες, περισσότερα εισιτήρια, vip, σουίτες, ονοματοδοσία κτλ.

Δεν περιμένω να έρθει η Χ nova και να μου πει " ααα ωραίο γήπεδο, πλέον θα παίρνεις 20εκ. τον χρόνο"
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Δηλαδή αν ταβανιασμενοι είμαστε έτσι, με το νέο γήπεδο τι θα γίνει;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

margas έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 14:02 Δηλαδή αν ταβανιασμενοι είμαστε έτσι, με το νέο γήπεδο τι θα γίνει;
Αυτό λέω!

Πιστεύω πως από την στιγμή που ο Σαββίδης μπορεί και κρατάει σήμερα την ομάδα σε αυτό το ύψος. Όταν με το καλό έρθει το νέο γήπεδο θα μπορέσουμε να αλλάξουμε επίπεδο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”