Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
- timonfifikos
πρωτο ματς στην τηλεοραση που το ειδα τυχαια ηταν με την arsenal.τοτε καταλαβα τι σημαινει ΠΑΟΚ , βλεποντας τα παοκια τρελαμενα να χοροπηδανε.εκεινη η στιγμη αλλαξε ολη μου τη ζωη.εγινα ΠΑΟΚ.ημουν 7-8 χρονων.πρωτο μου ματς στο ΝΑΟ ηταν 11-12 χρονων αν θυμαμαι καλα με την προοδευτικη.ειχα παει με εναν φιλο μου κ τον αδερφο του κρυφα απο τους γονεις μου.βλεπετε ειμαι ο μοναδικος παοκτσης στην οικογενεια
- PAOKfanAthens
Ενα ματς που θα με μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό..
Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-2 και αποκλεισμός στα πέναλτι..
Πολύ μικρός, ίσως πήγαινα Γυμνάσιο, έβλεπα την ομάδα μας να είνα;ι πίσω στο σκορ από μαλακία..
Προς το τέλος του Α' μέρους κερδίζουμε δύο φάουλ..
1-1 με Σάμπρι και
1-2 με Μαραγκό (ο Χααν είχε στον πάγκο τον Φραντζέσκο)
Στο β' μέρος να χάνεται η μια ευκαιρία πίσω από την άλλη με Ναλιτζή..
Τελικά, η τύχη ήταν με το μέρος των Λουζιτανών όπου και στα πέναλτι μας καθάρισαν μια και καλή..
Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 1-2 και αποκλεισμός στα πέναλτι..
Πολύ μικρός, ίσως πήγαινα Γυμνάσιο, έβλεπα την ομάδα μας να είνα;ι πίσω στο σκορ από μαλακία..
Προς το τέλος του Α' μέρους κερδίζουμε δύο φάουλ..
1-1 με Σάμπρι και
1-2 με Μαραγκό (ο Χααν είχε στον πάγκο τον Φραντζέσκο)
Στο β' μέρος να χάνεται η μια ευκαιρία πίσω από την άλλη με Ναλιτζή..
Τελικά, η τύχη ήταν με το μέρος των Λουζιτανών όπου και στα πέναλτι μας καθάρισαν μια και καλή..
Re: Το πρωτο σας ματς του ΠΑΟΚ
Δυστυχώς το πρώτο μου ματς ήταν ο τελικός κυπέλλου το 1985. Λάρισα - ΠΑΟΚ 4-1. Δέκα ετών, τότε έμενα Αθήνα και με πήγε ο νουνός μου με το γιο του.
19.....????? ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ, στο συντριβάνι, θυμάμαι ξύλινες εξέδρες, τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Γαβριγιώργο, και τον Μήτρακα του ΠΑΟΚ.
Δεν θυμάμαι σκόρ.
Δεν θυμάμαι σκόρ.
δηλαδη εισαι τουλαχιστον 60.για καποιους παππους για αλλους μπαμπας......

Το πρώτο μου ματς δεν θυμάμαι πότε ήτανε, αλλά ήτανε με τον πατέρα μου και έναν θείο μου (που απο τότε , τυχαίνει, δεν έχω βρεθει ιδια μέρα σε γηπεδο), στο Καυταντζογλιο και είχαμε χάσει 2-1... Δεν θυμάμαι πια χρονιά ήταν αλλά ήμουν μικρός, και εφόσον είμαι γεννημένος το 94...
Το πρώτο μου ματς live στον ναό ήταν το 2006 στην θύρα 7 με τον Εργοτέλη που είχε λήξει 1-0 με γκολ του Ηλιάδη
Το πρώτο ματς στην tv δεν το θυμάμε αλλά ήταν γενικά την περιόδο 2002 και μου έχει μείνει η πολύ καλή πορεία που κάναμε στο ουέφα και που είχαμε αποκλείσει την Γκρασχόπερς. Τότε ήμουν κοντά στα 11
Τουλάχιστον πρόλαβα και είδα και έναν τίτλο με τον αρούλη

Το πρώτο ματς στην tv δεν το θυμάμε αλλά ήταν γενικά την περιόδο 2002 και μου έχει μείνει η πολύ καλή πορεία που κάναμε στο ουέφα και που είχαμε αποκλείσει την Γκρασχόπερς. Τότε ήμουν κοντά στα 11

Τουλάχιστον πρόλαβα και είδα και έναν τίτλο με τον αρούλη

- milhouse777
Re: Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
Π.Α.Ο.Κ.-gay 0-0 1997 νομίζω σε μια Τούμπα τίγκα στον κόσμο που γινόταν πανικός