Εγώ διαφωνώ. Δεν βάζει τίποτα κάτω από το χαλάκι. Ίσα ίσα τα αναδεικνύει και μάλιστα πιο έντονα από τον καθένα.renegade έγραψε:Το ποστ σου είναι ακριβώς το παράδειγμα σε αυτό που γράφω.nunies4 έγραψε:Πολλοί οι αφορισμοί και για πολλούς και δεν τους πρέπει όταν στην τελική παρουσιάζουν μια σνταγωνιστικοτατη ομάδα με νεανικό αλλά και νέο (καινούργιο) ρόστερ.
Μεγάλη η απογοήτευση κυρίως απο το πώς κατέληξε η μέρα αλλά κάπου ξεφεύγουμε.
Στην τελική αν εμείς (οι άνθρωποι της ομάδας) είμαστε μαλακες όπως ειπώθηκε τότε όλοι οι υπόλοιποι των άλλων ομάδων που είναι τέρατα οργάνωσης και σχεδιασμού πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που μια ομάδα αποτελούμενη από μαλακες και στον αυτόματο πιλότο τους έχει κάτσει στον σβέρκο και νιώθουν τα χνωτα τής.
Πίστη σε αυτόν που τα σέρνει και λέγεται Λουτσεσκου, πίστη στα δικά μας τα παιδιά που μάλλον ούτε εμείς δεν έχουμε εκτιμήσει πόσο ποιοτικά είναι και πάμε παιχνίδι το παιχνίδι.
Η καταπληκτικη δουλεία του ρασβαν που παίρνει ένα ρόστερ με το 80% εξ αυτών μετριότητες και το κάνει να είναι 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή βάζει όλα τα προβλήματα και τα λάθη κάτω από το χαλάκι.
Δεν πειράζει όμως,όταν του χρόνου τέτοια εποχή θα διαβάζετε ότι ο Ρασβαν έκλεισε στην Χ ομάδα θα τον λέμε πάλι πουλημένο κτλ.
Αν ήταν ο Γκαρσία (τυχαίο παράδειγμα) και παλεύαμε να περάσουμε το λήκι και τον Βόλο, κανείς δεν θα στράβωνε που δεν έφεραν φορ.
Η απόδοση της ομάδας, φάνηκε πλέον με το πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως ΔΕΝ ήταν μέσα στο πρόγραμμα να είναι αυτή που είναι ως τώρα.
Για όνομα του Θεού, δείτε τον Σάστρε! Ποιον; Τον Σάστρε! Αυτόν που κάτι εξτρέμ των 50 χιλιάδων ευρώ της Λέφσκι, τον περνούσαν σαν κώνο σε replay.
Δεν έγινε Καφού. Καμία σχέση. Δείτε όμως τις τοποθετήσεις του. Δείτε το θάρρος που έχει (πλέον) με την μπάλα στα πόδια. Τη σιγουριά που βγάζει.
Όποιος θέλει ας πει πως ότι βλέπουμε είναι τυχαίο..
Και ο Λουτσέσκου δεν θα φύγει του χρόνου. Όοοχι.. Εμένα κάτι μου λέει πως το μπαμ θα γίνει φέτος το καλοκαίρι.
Ειδικά αν σηκώσει τον μαστραπά και δούμε πάλι Ρικάρντους και Μπράντον το καλοκαίρι να κάνουν παρέλαση από τα γραφεία μας.