Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από psykoman »

Ο Μπισε ειναι ο τελευταιος παικτης που υπεγραψε στον ΠΑΟΚ...μετα απο αυτον δεν ηρθε ΚΑΜΙΑ μεταγραφη.
Αν νομιζεται οτι η ελευση του Μπισε αλλαξε ολο τον μεταγραφικο προγραμματισμο και δημιουργησε αυτα τα κενα εχετε παρα πολυ σοβαρο προβλημα...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

montekristo έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τις μεταγραφές ΔΕΝ τις κάνει ο προπονητής.

Τις μεταγραφές τις κάνει ο Τεχνικός Διευθυντής.

Έχει ευθύνη και ο προπονητής ναι, αλλά την μικρότερη.

Η μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά τις μεταγραφές πέφτει σε αυτόν που καθορίζει το μπάτζετ (και πληρώνει) και σε αυτόν που βρίσκει παίκτες και επιλέγει.

Τον κατηγορούμε ήδη για πολλά, δεν χρειάζεται να προσθέτουμε και τις ευθύνες άλλων πάνω του.

Και στην τελική, κι εγώ αν έβλεπα ότι το αριστερό εξτρεμ που μου έχει φέρει ο ΤΔ είναι ένας 22χρονος από την Β ομάδα της Famalicao με 50' λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικό επίπεδο "sign ρε λαλακα" θα έλεγα.

Όσο για το πόσο υπολογίζει τον Μπισε φέτος φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής του μέχρι στιγμής.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μ αυτο το σκεπτικο αρα τους Φ. και Ρ. Σοαρες
Κουαλιατα και Ρικαρντο δεν τους υπολογιζει καν.-

Ωραια πραγματα εν οψει "ανανεωσης" δηλαδη!
Δεν υπάρχει ομάδα στην ιστορία του αθλήματος με 100% επιτυχία στις μεταγραφές.

Ούτε μια. Ποτέ.

Είναι δεδομένο ότι κάποιοι παίκτες δεν θα σου βγουν.

Και ουτε (πρέπει να) κατηγορεί κάποιος και τον ΤΔ γι' αυτό.

Συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών.

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ομάδα που μετρά ένα ένα τα ευρώ ΔΕΝ πάει για πρωτάθλημα. Οπότε κάτσε 5άδα και άραξε χωρίς άγχος κα νεύρα.
Ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και 500 να δώσει στον Μπίσε, δίνει άλλο ενάμιση για βασικό. Ακόμα και στις 31/8 αν καίγεται.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Επειδη θα μας τρελανετε καποιοι, τι θα πει 14ος σε χρονο συμμετοχης? Εχει λιγοτερο χρονο απο Κοταρσκι, Κουρτιτς και Ινγκασον - αληθεια? Μαλλον θα επρεπε να παιρνει τις δικες τους θεσεις για να βγαινει στα ματια σας βασικος. Ειναι ή οχι η 3η επιλογη μας μεσοεπιθετικα μετα απο Ναρεϊ και Ζιφκοβιτς και πανω απο Κουαλιατα, Κωνσταντελια, Ρικαρντο, Μουργκ, κι υπο προϋποθεσεις Καντουρι? Μπαινει ή οχι σε καθε ματς, ασχετως του αν το μονο που κανει ειναι να παταει την μπαλα και να πεφτει? Επαιξε ή οχι καταχραστικα μεχρι και σεντερ φορ?

Επισης, σε μια χρονια που αποκλειστηκαμε απο την Λεφσκι (μαλλον ειχαν καλυτερο ροστερ κι αυτοι) και μειναμε εκτος Ευρωπης, ο ερχομος Μπισεσβαρ εκλεισε τις θεσεις οχι λογω χρηματων, αλλα λογω περιορισμενου χρονου προς διαμοιρασμο αναμεσα στους υπαρχοντες μεσοεπιθετικους. Ηδη το ροστερ ειναι υπεραριθμο για 1,5 διοργανωση. Το ειπε ξεκαθαρα κι ο Σαββιδης, να παρετε τα παντα απο τους παικτες που υπαρχουν στο ροστερ, δεν θα το γεμιζουμε καθε χρονο χωρις αντικρυσμα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

JohnDag έγραψε:Υπήρχε δηλαδή διάθεση να φέρει η διοίκηση αριστερό εξτρεμ του εκατομμυρίου και δεν το έκανε επειδή ανανέωσε ο Μπισε με 300Κ για έναν χρόνο...

Τώρα θα με συγχωρέσεις εσύ, αλλά μήπως δεν το έπαθα εγώ το εγκεφαλικό;

Δηλαδή το καλοκαίρι τι λέγαμε και τι γράφαμε;

Εσύ τι έγραφες;

Γιατι τα 300 χιλιαρικα τι ειναι λιγο?
Ο αιτορ ποσα παιρνει?
Ο μαντσινι του ρουλη?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Λιβάι, Αραούχο, Ελίασον και Πινέδα μπροστά ,ok.

θεωρείς ότι είναι μια τετράδα που υπήρχε έστω 1% να κατέβει σε αυτές τις θέσεις που παίζουν στην αεκ στον ΠΑΟΚ του ραζβάν?

Θα σου πω από τώρα πως ο λιβάι θα έπαιζε δεξιά στα μέτρα που παίζει ο νάρει, ο πινέδα αριστερό εξτρεμοδεκάρι, ο Αραούχο επιλογή στο 70 και ο ελιάσσον αναπληρωματικό εξτρέμ δεξιά και αριστερά όταν στραβωνει το ματς.

σίγουρα υπόθεση κάνω, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα γινόταν κάτι διαφορετικό
Μιλάς για τον ίδιο προπονητή που όταν είχε το ρόστερ και όχι πατάτες κατέβαινε με δύο καθαρά εξτρέμ, καθαρό δεκάρι, δύο οκταρια χωρίς καθαρό κόφτη και δύο Μπακ που έπαιζαν σαν εξτρέμ?
Παλι καλά που υπάρχει και η προϊστορία των ανθρώπων... εκτός κ αν νομίζετε ότι έχει πάθει κανένα εγκεφαλικό.
Όταν όμως έχεις στα χαφ τον Νταντας και θέλεις να δεις μπροστά του τον ντελια ή τον κουαλιατα... ε αυτό είναι ποδοσφαιρικο έγκλημα.
Ας του έφερνε ο αρχισκαουτερ έναν τύπου Πέλκα που ξέρει να μαρκάρει και να πιέζει και να δούμε αν τον έβαζε.
Την ίδια στιγμή που ζήτησε δέκα φορές δημόσια παίκτη εκεί πέρα.

Και για να το τελειώνουμε με τον λουτσέσκου.
Ο κάθε προπονητής έχει το στιλ παιχνιδιού του.
Δεν μπορείς να ζητήσεις από τον κλοπ να παίξει αυτό που παίζει ο Πέπε ή από τον σιμεονε να παίξει όπως ο τουχελ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις σαν κλαμπ είναι να δώσεις τα κατάλληλα εργαλεία στον εκάστοτε προπονητή ανάλογα με αυτό που παίζει.
Αν το κλάμπ θέλει να παίξει run and gun ποδόσφαιρο και πάει και παίρνει τον λουτσέσκου ή τον Σάντος φταίει το κλάμπ και όχι οι προπονητές που έχουν συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αυτο το build up απο πισω κοντεύει να μου γινει εφιάλτης.
Μου εχει πηδηξει το είναι μου... Να βλέπω την μπαλα απο τον τερματοφυλακα να πηγαινει σε παίκτη μας που βρίσκεται 1.5 μέτρο απόσταση και να σκέφτομαι πώς μενουν άλλα 90 μέτρα περίπου να φτάσουμε απέναντι .
Και το αστείο είναι πώς αν φτάσουμε εως το κέντρο με αυτόν τον τρόπο τότε δεν έχουμε πλανο πως θα παμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οκ ο Μπισε και ο Λου που του ειπε να μεινει κατεστρεψαν το ροστερ του ΠΑΟΚ και δεν δωσαμε 300,000 χιλιαδες ευρω για αγορα+συμβολαιο ενος παικταρα...
Ουρα θα εκαναν οι παικτες να ερθουν και οι ομαδες να πουλησουν σε μας.
giliopoulos

theo86 έγραψε:Αυτο το build up απο πισω κοντεύει να μου γινει εφιάλτης.
Μου εχει πηδηξει το είναι μου... Να βλέπω την μπαλα απο τον τερματοφυλακα να πηγαινει σε παίκτη μας που βρίσκεται 1.5 μέτρο απόσταση και να σκέφτομαι πώς μενουν άλλα 90 μέτρα περίπου να φτάσουμε απέναντι .
Και το αστείο είναι πώς αν φτάσουμε εως το κέντρο με αυτόν τον τρόπο τότε δεν έχουμε πλανο πως θα παμε παρακάτω
Για γελια ειναι φιλε.
Ανετα γινεται σε σεμιναριο προπονητικης σαν παραδειγμα προς αποφυγην.
Ενα πλανο χωρις κανενα πλανο.
Ολοι οι αγωνες σαν να κανουν την ιδια ασκηση σε μια προπονηση που κανουν τα μπαμπινι να βγαλουν σιγα σιγα την μπαλα απο πισω. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ πραγμα, ενα αργο σαν σαλιγκαρι.

Μου θυμιζει το κολλημα του αμπελ να παιξουμε 3/5/2 και να βαζει μπισεσβαρ αριστερο μπακ χαφ και να κλαιει το ποδοσφαιρο.

Μα ολοι οι κολλημενοι πανω μας πεφτουν?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

JohnDag έγραψε:
montekristo έγραψε:
JohnDag έγραψε:Τις μεταγραφές ΔΕΝ τις κάνει ο προπονητής.

Τις μεταγραφές τις κάνει ο Τεχνικός Διευθυντής.

Έχει ευθύνη και ο προπονητής ναι, αλλά την μικρότερη.

Η μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά τις μεταγραφές πέφτει σε αυτόν που καθορίζει το μπάτζετ (και πληρώνει) και σε αυτόν που βρίσκει παίκτες και επιλέγει.

Τον κατηγορούμε ήδη για πολλά, δεν χρειάζεται να προσθέτουμε και τις ευθύνες άλλων πάνω του.

Και στην τελική, κι εγώ αν έβλεπα ότι το αριστερό εξτρεμ που μου έχει φέρει ο ΤΔ είναι ένας 22χρονος από την Β ομάδα της Famalicao με 50' λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικό επίπεδο "sign ρε λαλακα" θα έλεγα.

Όσο για το πόσο υπολογίζει τον Μπισε φέτος φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής του μέχρι στιγμής.

Μ αυτο το σκεπτικο αρα τους Φ. και Ρ. Σοαρες
Κουαλιατα και Ρικαρντο δεν τους υπολογιζει καν.-

Ωραια πραγματα εν οψει "ανανεωσης" δηλαδη!
Δεν υπάρχει ομάδα στην ιστορία του αθλήματος με 100% επιτυχία στις μεταγραφές.

Ούτε μια. Ποτέ.

Αυτο ισχυει και το ειδαμε ολοκληρωτικα περσι
με τους Μιτριτσα Τειλορ και Σιντκλει που δεν
εφερε κανενας ΤΔ αλλα ο ιδιος και μαλλον γι
αυτο πηραν και τοσο μεγαλο χρονο συμμετοχης.-

Γι αυτο εχω ξαναπει οτι ο "φαρος" μας πρεπει
να ειναι το καλοκαιρι του 2016 με Μιχελ-Ιβιτς.-

Γι αυτο και εχω ευχηθει φετος "να μας βγει" και
το μεγαλυτερο ποσοστο των μεταγραφων μας.-

Αλλα για να γινει κατι τετοιο δεν πρεπει πρωτα
να τους δουμε να παιζουν και μαλιστα διχως να
ειναι υποχρεωτικο να προσαρμοστουν αυτοι στο
πλανο του προπονητη αλλα κι αυτος στις δικες
τους δυνατοτητες ειδικα οταν ειναι αυτοι αρκετοι;

Εχει κανει καμια τετοια προσπαθεια και δεν το
εχουμε δει-καταλαβει εστω και σε προπονησεις;

Γιατι απ οσα φαινονται μεσα στους αγωνιστικους
χωρους μαλλον πρεπει να επιμενει στο δικο του
αργο-βασανιστικο τεμπο διχως αμεσο ποδοσφαιρο
κι οσο το βλεπω τοσο και περισσοτερο διαολιζομαι!

ΥΓ. Εδω εχει σταματησει να κανει και 5 αλλαγες ακομα
και οταν η ομαδα χανει κατα κρατος διχως αιτιολογια.-
giliopoulos

JohnDag έγραψε: Δεν υπάρχει ομάδα στην ιστορία του αθλήματος με 100% επιτυχία στις μεταγραφές.

Ούτε μια. Ποτέ.

[/quote]

Φυσικα και υπαρχει
Παναθηναικος φετος και αεκ φετος.
Αυτο το καραγκιοζιλικι οτι κανω 10 μυρια μεταγραφες και αν μου βγουν τα 4 ειμαι καλα μονο στον ΠΑΟΚ υπαρχει.
Βαζελος και κουλα οτι ξοδεψαν παιζει και μαλιστα βασικοι.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ειναι εκτος ομαδας ουσιαστικα οπως εμας οι κουλιατα νασμπερκ ραφα φελιπε κτλ.. δηλαδη πανω απο τις μισες μεταγραφες μας
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Και για να το τελειώνουμε με τον λουτσέσκου.
Ο κάθε προπονητής έχει το στιλ παιχνιδιού του.
Δεν μπορείς να ζητήσεις από τον κλοπ να παίξει αυτό που παίζει ο Πέπε ή από τον σιμεονε να παίξει όπως ο τουχελ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις σαν κλαμπ είναι να δώσεις τα κατάλληλα εργαλεία στον εκάστοτε προπονητή ανάλογα με αυτό που παίζει.
Αν το κλάμπ θέλει να παίξει run and gun ποδόσφαιρο και πάει και παίρνει τον λουτσέσκου ή τον Σάντος φταίει το κλάμπ και όχι οι προπονητές που έχουν συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού
Καλα ειδαμε και τι εφερε περσι μονος του!
Καναμε αμαν να ξεφορτωθουμε τα βαριδια.-
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

τι εγκεφαλικά και τι επιθετικότητα είναι αυτή;

Ο καθένας ερμηνεύει το παρελθον και το παρόν όπως θέλει. Και όλοι μπορεί να έχουν λάθος. Όταν είχε λοιπόν το ρόστερ που λες, στα μάτια μου δεν έπαιζε με εξτρέμ αλλά με εξτρεμοδεκάρι, στο 10 κυρία επιλογή του ήταν ο ομάρ, στο αριστερό back ο leovac. ο antre έπαιζε δεξί εξτρέμ αλά zivkovic,ήταν στα όρια του να καεί ,τότε ακούγαμε ακριβώς ότι ακούμε τώρα για τον zivkovic. Μάλιστα η επιλογή ομάρ έγινε πάλι με το ίδιο arrogance του εσείς δεν ξέρετε και τελικά όταν χτύπησε ο ομάρ μπήκε εκεί ο πέλκας από σπόντα. Δεν ήταν επιλογή ,ήταν αναγκαστικό. μετά ο ομαρ έπαιζε μόνο αριστερά. Μετά δούλεψε πάνω σε αυτό και ως δουλευταράς το εξέλιξε. επομένως έχω το δικαίωμα να αμφιβάλλω για την κριτική του ικανότητα σε παίκτες, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα , οχι υποθέσεις

Αλλά τώρα το να για μπορεί να γίνει κριτική στον ΠΑΟΚ και στον προπονητή του και να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι πιστεύει πρέπει να έχει ως πεμπτο χαφ τον misic και τον ολιβέιρα στον πάγκο; Και πως να το κάνουμε , όταν από σπόντα βάζει παίκτη ( και πέρσι το έκανε με λυρατζή και τσιγγάρα ) και ο παίκτης παίζει,είναι τρομερό να διαβάζουμε "πάλι ήξερε αυτός, δεν τον έβαζε ούτε στα δίπλα γιατί είχε σχέδιο."

Καλή η ειρωνία περί δημιουργικής λογικής, εσείς πείτε ότι ο λιβάι θα έπαιζε ποτέ επί ραζβαν φορ. Και αυτό δημιουργική λογική είναι , ίσως να έχετε δίκιο.

Τεσπα, τον πέρασα πριονοκορδέλα ,ενώ προφανώς οι ευθύνες είναι μοιρασμένες πρώτον γιατί για έναν ακατανόητο λόγο , απαγορεύεται να φταίει αυτός σε κάτι ενώ η εικόνα είναι -15 από νοέμβριο και δευτερον γιατί στεναχωριέμαι αφού θεωρω πως πληρώνει καθαρά την επιλογή προσώπων και θέσεων και όχι την δουλειά που γίνεται και κάνει ο ίδιος. Την ομάδα την δουλεύει ο προπονητής αλλά λόγω κάποιων επιλογών του σε πρόσωπα θεωρώ πως κάνει underperformance. φαντάζομαι δικαιούμαι να το πιστεύω
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Η ομάδα μπηκε οπως με την λέφσκι δηλαδη οπως μπαινει και σε καθε παιχνιδι χωρίς πλάνο χωρίς καμμία βελτίωση τι ζούμε ευτυχώς έχουμε διακοπή και θα προλάβουν να βγούνε τα μαλλιά μας πάλι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:τι εγκεφαλικά και τι επιθετικότητα είναι αυτή;

Ο καθένας ερμηνεύει το παρελθον και το παρόν όπως θέλει. Και όλοι μπορεί να έχουν λάθος. Όταν είχε λοιπόν το ρόστερ που λες, στα μάτια μου δεν έπαιζε με εξτρέμ αλλά με εξτρεμοδεκάρι, στο 10 κυρία επιλογή του ήταν ο ομάρ, στο αριστερό back ο leovac. ο antre έπαιζε δεξί εξτρέμ αλά zivkovic,ήταν στα όρια του να καεί ,τότε ακούγαμε ακριβώς ότι ακούμε τώρα για τον zivkovic. Μάλιστα η επιλογή ομάρ έγινε πάλι με το ίδιο arrogance του εσείς δεν ξέρετε και τελικά όταν χτύπησε ο ομάρ μπήκε εκεί ο πέλκας από σπόντα. Δεν ήταν επιλογή ,ήταν αναγκαστικό. μετά ο ομαρ έπαιζε μόνο αριστερά. Μετά δούλεψε πάνω σε αυτό και ως δουλευταράς το εξέλιξε. επομένως έχω το δικαίωμα να αμφιβάλλω για την κριτική του ικανότητα σε παίκτες, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα , οχι υποθέσεις

Αλλά τώρα το να για μπορεί να γίνει κριτική στον ΠΑΟΚ και στον προπονητή του και να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι πιστεύει πρέπει να έχει ως πεμπτο χαφ τον misic και τον ολιβέιρα στον πάγκο; Και πως να το κάνουμε , όταν από σπόντα βάζει παίκτη ( και πέρσι το έκανε με λυρατζή και τσιγγάρα ) και ο παίκτης παίζει,είναι τρομερό να διαβάζουμε "πάλι ήξερε αυτός, δεν τον έβαζε ούτε στα δίπλα γιατί είχε σχέδιο."

Καλή η ειρωνία περί δημιουργικής λογικής, εσείς πείτε ότι ο λιβάι θα έπαιζε ποτέ επί ραζβαν φορ. Και αυτό δημιουργική λογική είναι , ίσως να έχετε δίκιο.

Τεσπα, τον πέρασα πριονοκορδέλα ,ενώ προφανώς οι ευθύνες είναι μοιρασμένες πρώτον γιατί για έναν ακατανόητο λόγο , απαγορεύεται να φταίει αυτός σε κάτι ενώ η εικόνα είναι -15 από νοέμβριο και δευτερον γιατί στεναχωριέμαι αφού θεωρω πως πληρώνει καθαρά την επιλογή προσώπων και θέσεων και όχι την δουλειά που γίνεται και κάνει ο ίδιος. Την ομάδα την δουλεύει ο προπονητής αλλά λόγω κάποιων επιλογών του σε πρόσωπα θεωρώ πως κάνει underperformance. φαντάζομαι δικαιούμαι να το πιστεύω
Το εγκεφαλικό που κολλάει με σενα ρε Ginola;

Δεν αφορούσε εσενα, ανάμεσα στον Josh και σε μένα ήταν αυτό.

Κι εγώ προσωπικά δεν παρεξηγώ και μια κουβέντα παραπάνω από άτομα που εκτιμώ τον λόγο και τα γραφόμενα τους.

Και γενικα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική, δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες. Άλλωστε, μόνο με την κριτική μπορείς να πας μπροστά.

Προβλημα εχω όταν η κριτική γίνεται αρρώστια και μετατρέπεται σε κομπλεξ.

Αυτό το τελευταίο δεν αφορά εσένα προφανώς.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”