ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από stravostomis »

nunies4 έγραψε:Άυτο ακριβώς δεν δέχομαι. Όσοι τα χώνεται έχετε πεισθεί ότι ΔΕΝ ήθελαν παίκτη, ότι ΔΕΝ έψαξαν παίκτη και ότι πουλούσαν παπά. Ε λοιπόν αυτό εγώ δε το δέχομαι.
Που την βαδίζεις αυτήν την πίστη; Ειπώθηκε κάτι επίσημο; Αν όχι, ο καθένας ότι θέλει πιστεύει. Το μόνο επίσημο που ειπώθηκε φέτος είναι ότι πηγαίνουμε για ντάμπλ και ότι δεν χρειαζόμαστε τερματοφύλακα. Τίποτα άλλο. Με βάση αυτά θα γίνει η αξιολόγηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό είναι το θέμα. Ότι και οι δύο κάνουμε εικασίες.
Δεν καταλαβαίνω γιατί η δική σου έχει τον μανδύα του γεγονότος.
Εικασία παραμένει
proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:
proedros έγραψε:
nunies4 έγραψε:Όλος αυτός ο συφερτος γίνεται επειδή δεν ήρθε μεσοεπιθετικος; Χωρίς να δίνουμε στον ΤΔ που είναι εδώ 25 μέρες την εμπιστοσύνη μας ότι δεν έκανε μεταγραφή επειδή δεν θεωρεί ότι βρήκε κάτι που όντως να κάνει την διαφορά; Αμέσως να τον κατατάξουμε ότι παίζει το παιχνίδι της διοίκησης για να κοροϊδέψει τον κόσμο;
Αλήθεια τι ακριβώς περιμένατε από αυτή την μεταγραφική περίοδο; Περιμένατε ο ΠΑΟΚ με 30 παίκτες ρόστερ να κάνει 7-8 προσθήκες;
Αυτό ακριβώς που ήθελε να πετύχει η διαρροή της ομάδας για τις μεταγραφές, το κατάφερε....Κατάφερε δηλ. να σε πείσει πως δεν βρέθηκε ο κατάλληλος..Για όλα πρέπει να υπάρχει μια δικαιολογία...Τόσοι παίκτες υπάρχουν...
Για τον Φράνκο δηλ. δεν ενδιαφέρθηκε η ομάδα?Γιατί δεν τον πήρε?
Ο Μπότο δεν είναι αυτός που αποφασίζει και φυσικά θα κάνει ότι του πει ο εργοδότης του...
Πως μπορεί να τον βρίσκει ο Παναθηναικός και να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω...
Δεν τον πήρε γιατί μπορεί να κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις. Ρε εσείς θα με τρελάνετε; Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν δύο. Αν δηλαδή για Φράνκο ζήτησαν 5 ο ΠΑΟΚ έπρεπε να τα δώσει ακόμα και αν τον είχε κοστολογήσει για 2 πχ;
Γι αυτό υπάρχει και το plan b και το plan c...Ρε σεις αν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά δεν θα σερνόταν το θέμα 5 ημέρες..αλλά ακόμα και αν κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις , πας στον επόμενο...έτσι κάνουν οι ομάδες...δεν βγαίνουν και λένε "δεν βρέθηκε ο κατάλληλος", αυτό είναι καθαρά Ελληνική πρωτοτυπία...είδικα όταν ψάχνεις παίκτη σε μια θέση 1 χρόνο και έχεις ενεργές 3 διοργανώσεις...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ τελευταία μέρα των μεταγραφών θα έδινα 200χιλ ψίχουλα να έπαιρνα τον Bouzouki που θα έδινε η Ολλανδική ομάδα για τη θεση 10 να βγάζαμε όλα τα ματς. Έλληνας είναι μικρός είναι με συμμετοχές της SL κ μετα ας καναν ότι ήθελαν για το refresh της προσθαφαιρεσεις μέχρι το Καλοκαιρι κ συμβόλαια που λήγουν!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:Άυτο ακριβώς δεν δέχομαι. Όσοι τα χώνεται έχετε πεισθεί ότι ΔΕΝ ήθελαν παίκτη, ότι ΔΕΝ έψαξαν παίκτη και ότι πουλούσαν παπά. Ε λοιπόν αυτό εγώ δε το δέχομαι.
Εδώ είναι το λάθος σου...Όταν είσαι μέσα σε 3 στόχους, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βρεις κάτι γιατί διαφορετικά οι πιθανότητες αποτυχίας των στόχων πολλαπλασιάζονται...εκτός και αν δεν είσαι πολύ ζεστός στο να τους κυνηγήσεις...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Το κύριο αυτό ήταν ναι. Δεν ήθελε ο Λουτς 30 άτομα στην προπόνηση. Έγινε προσπάθεια να φύγουν κάποιοι που δεν έφυγαν και μείναμε με ενίσχυση από αυτούς που πήραμε ήδη και αυτούς που είχαμε δανεικούς. Και οκ πολλοί δεν τους πιστεύετε αλλά είναι προσθήκες αριθμητικά Ζαμπά και Τσόλακ πλας το Σαστρε πλας τον Σοάρες. Και ας πάμε στην ταμπακιέρα: αν κορόιδευε/κοροϊδεύουν κτλ στην ΠΑΕ/Σαββίδης/Μποτο κτλ γιατί πήρε/πήραν τους δυο καινούργιους; Που θέλετε να καταλήξετε; Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο; Έχουν δόλο; Δεν ξέρουν τι; Τον Μπότο όλοι λέτε τον πιστεύετε αλλά αφού δεν πήρε 10 παίχτες τώρα έγινε κρι αυτός συνεργάτης της σκευωρίας κατά του λαού του ΠΑΟΚ να ούμε ξέρω γώ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

joshua έγραψε:Εγω παντως πιστευω οτι δεν αποκτηθηκε γιατι δεν ηθελε ο Λουτσεσκου να αποκτηθει,οχι γιατι δεν βρηκε ο Μποτο παικτη.
Στη προκειμένη περίπτωση ομως το τι πιστεύουμε εμείς μπορεί να απέχει και αιώνες από τον αληθινό λόγο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oλοι μας εκτιμησεις κανουμε,δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο και σιγουρα οχι να απολογηθουμε για αυτο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

joshua έγραψε:Εγω παντως πιστευω οτι δεν αποκτηθηκε γιατι δεν ηθελε ο Λουτσεσκου να αποκτηθει,οχι γιατι δεν βρηκε ο Μποτο παικτη.
Αν και εχει βαση αυτο που λες φιλε
εχω την αποψη πως κι ο Μποτο μπορει να συμφωνησε οτι ηταν ασυμφορη χρηματικα η μεταγραφη
και για να το θεσω αλλιως,εκβιαστηκα υπερκοστολογημενη σε σημειο "κωλοπιασιματος"..
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παλι δε πιστεύω να θελει κατι ο μποτο κ να τον σταματήσει ο λουτσεσκου. Κ θα το δείτε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω ειμαι πεπεισμενος οτι η δυσκοιλιοτητα οφειλεται αποκλειστικα και μονο στον Λουτσεσκου. Απλα ελπιζω πως μεχρι το καλοκαίρι θα τον εχει πάρει γραμμη πληρως ο Μποτο και θα κανει τα δικα του χωρις να του δωσει μεγαλη σημασια.
Αλιμονο αν φεραμε τον Μποτο για να ανανεωσουμε για του χρονου τους Μπισε Κρεσπο Βιειρινια και να διατηρησουμε στο ρόστερ καντουρηδες σιντκλει κλπ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

PAOK_Antarctica έγραψε:
stravostomis έγραψε:
Tolaros έγραψε:Βρε τη νέα γενιά που θέλει να μας ανοίξει τα μάτια.
Ρε Μουμίν και Ηλιαδης και Ζωγραφάκης, να μας αδειάσετε τη γωνιά νεόπλουτοι και να μείνουμε όσοι αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Γίνετε γάβροι να ησυχασετε κ σεις κ μεις

Ήρεμα. Με τα νεύρα!
Mod team
Άλλο είναι να είσαι φτωχός και να έχεις Μουμίν, άλλο να είσαι πλούσιος και να έχεις Μουμίν. Να μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα
Ε όταν λέμε νεοπλουτισμο αυτό εννοούμε. Αυτό ακριβώς που έγραψες.
Ο Σαββίδης είναι πλούσιος. Όχι ο ΠΑΟΚ και σίγουρα όχι εσύ. Αλλά τα λεφτά του άλλου τα κάνατε δικά σας στο μυαλό σας και γκρινιάζετε και για το πώς διαχειρίζονται.
Φίλε Ανταρκτικα, θεωρώ ότι αυτό που λες σηκώνει κάποια συζήτηση. Προφανώς και τα λεφτά του Σαββίδη είναι δικά του και άμα θέλει μπορεί αντί να τα βάλει στην ομάδα να τα δώσει για να κάνει συλλογή από κότερα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ομάδα είναι δικιά του, ναι του ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ αλλά δεν του ανήκει ο ΠΑΟΚ. Ελπίζω να είναι κατανοητή σε όλους η διαφορά.

Προσωπικά σεκεμε κανταρ το πόσα λεφτά έχει ο καθένας στους λογαριασμούς του, όποιος εμπλέκεται με τον ΠΑΟΚ επενδυτικά κρίνεται από τις πράξεις του και την διάθεση του να στηρίξει την ομάδα. Αν έρθει ο Jeff Bezos και αγοράσει την ΚΑΕ αλλά έχει σκοπό να βάλει λιγότερα χρήματα από ότι ο Χατζόπουλος, θα προτιμάμε τον Χατζόπουλο.

Εμένα η λογική των προέδρων sugar daddies δεν μου αρέσει, στην Ελλάδα βέβαια (και όχι μόνο) ήταν ανέκαθεν αναγκαία συνθήκη για να κάνει κάποια ομάδα πρωταθλητισμό.

Η κριτική δεν πιστεύω ότι γίνεται στο πόσα λεφτά θα βάλει η δεν θα βάλει κάποιος αλλά το τι υπόσχεται και τι εν τέλει υλοποιεί. Συνεπώς αν υποσχεθείς για παράδειγμα ότι θα πας να πάρεις το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά φέρεις τον Μουμιν και τον Ηλιάδη γιατί δεν θέλεις να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα προφανώς και θα έχεις την ανάλογη κριτική.

Υπό αυτό το πρίσμα θεωρώ αυτή την στιγμή την κριτική στον Ιβάν εν μέρη κατανοητή από την στιγμή που οι στόχοι που όρισε στην αρχή της χρονιάς δεν στηρίχθηκαν με την ανάλογη επένδυση. Η έλευση Μπότο φαίνεται κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση, ελπίζω να στηριχθεί το πρότζεκτ του και να φέρει τα επιθυμητά από όλους μας αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O παλιος ποθος πολλων Πονσε πηγε δανεικος με οψιον στην παραπαιουσα ελτσε...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δηλαδή πραγματικά πιστεύετε ότι ο Μποτο είχε κάνα 10αρι εκ μπάτζετ πχ αλλά έβρισκε στον τοίχο Λουτσεσκου που του έλεγε οτι ο Μιτριτσα είναι ο Μαραντόνα των Καρπαθίων και ο Ζαμπα ο νέος Γκαρίντσα...
Μαλον έτσι θα είναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα την λες στον Σαββιδη γιατι με μπερδεψες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”