Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ας μην τα βάφουμε όλα μαύρα βρε παιδιά
Ενταξι ακόμα δεν ήρθε κανένας Μαουρισιο
Θα δείξει

Ίσως χρειάζεται ένα μεγάλο ηλεκτροσόκ για να αλλάξει στρατηγική
οι οικογένεια Σαββιδη στα μεταγραφικά !

Αυτό φέτος που ξεκίνησε όντως καλά πάει να μας βγει σε
Παρωδία
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

teod1980 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Ρε gika τι ομάδα μοντέλο μας λες. Εσύ δεν ήσουν που ήθελες ταχυδυναμικους παίκτες και όχι τις αργοκουρουτες;
Και την πίτα ολόκληρη και την σκάφη σκαφη;;
η σκαφη ειναι απο αλλη παροιμια ρε τρελε δεν ειναι απο την πιτα
Sic αν το εννοείς, ίσα που διαγράφομαι από το φόρουμ φίλε.
Αν είναι δυνατόν...

Δε μπορεί αστεία το λες
ξεκολα ρε, φυσικα αστεια το λεω
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

:lol: ευτυχώς.... Λίγο έλειψε να διασταλλει κι άλλο η αορτή μου.

Χαρείτε ρε παιδιά που από λογιστές ξαναγιναμε τεχ διευθυντές κ ενίοτε προπονητές. Είναι πιο ευχάριστο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Ρε gika τι ομάδα μοντέλο μας λες. Εσύ δεν ήσουν που ήθελες ταχυδυναμικους παίκτες και όχι τις αργοκουρουτες;
Και την πίτα ολόκληρη και την σκάφη σκαφη;;
Μπορούμε να ανατρέξουμε πίσω σε όλα εκείνα τα topics. Με κούραζε το μονότονο παιχνίδι του Ρούμανου που είχε καταντήσει τόσο προβλέψιμο, που περιμέναμε από έναν Πρίγιο, από έναν Αντρέ να κάνουν το μαγικό και να καθαρίσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους που αλλιώς θα έμενε στο 0-0 για πάντα. Με νευρίαζε η μανία του να μη κάνει ροτέισον στην Ευρώπη, αλλά να δίνει εντολή στην ομάδα να παίζει στο 50% για να τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα. Με έσκαγε που κάναμε μεταγραφή και κάναμε 4 μήνες να δούμε τον παίκτη να μπαίνει να παίξει.

Η ομάδα όμως κέρδιζε. Παντού. Συνέχεια. Και ναι προφανώς δεν ήμασταν Λίβερπουλ και είχαμε περιθώρια βελτίωσης και πάντα θα ακούσεις και λίγη γκρίνια. Αλλά κερδίζαμε.

Και από την χρονιά του νταμπλ στην επόμενη, έφυγαν οι Πρίγιοβιτς, Ολιβέιρα, Κάνιας, Σάκχοφ και ήρθαν οι Στοχ, Αουγκούστο, Εσίτι, ρίχνοντας την ομάδα 1 σκαλοπάτι - όταν ο γαύρος ανέβηκε ένα σκαλοπάτι την ίδια περίοδο. Και ερχόμαστε από το πέρσι στο φέτος που διώξαμε Πέλκα, Άκπομ, Λημνιό, Βιειρίνια, Μαουρίσιο, Στοχ, Βερνμπλουμ για να φέρουμε Νινούα, Περέιρα, Ουαγκέ, Βρακά, Τσολάκ και Ζίφκοβιτς. Αν ξεχνάω και κανένα συγγνώμη.

Πέρσυ πήγαμε από το αήττητοι νταμπλούχοι, στο -18 βαθμούς, ημιτελικό κυπέλλου και ούτε όμιλους γιουροπα. Φέτος με το μισό ρόστερ, τα πιτσιρικια και τους ομίλους του Γιουρόπα, βλέπω το πρωτάθλημα να βουλιάζει από τώρα.

Εσύ δηλαδή ρε teod είσαι ευχαριστημένος με τις κινήσεις (αποχωρήσεις και μεταγραφές) που έχουν γίνει έως τώρα; Θεωρείς ότι η ομάδα φέτος θα είναι καλύτερη από την περσινή; Θεωρείς ότι η ομάδα φέτος θα πιάσει παρόμοια συγκομοιδή βαθμών με την ομάδα του Λουτσέσκου; Θεωρείς ότι έχουμε ρόστερ για να πάμε στην Ευρώπη;

Μπορεί εγώ να τα βλέπω όλα μαύρα. Αλήθεια πες μου, πως τα βλέπεις εσυ, με το χέρι στην καρδιά; Ευχαριστημένος;
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Unpsofable78 έγραψε:Αυτόν που είναι επίσης της ROGON γιατί δεν τον φέρνουν;
https://www.transfermarkt.com/arnaud-lu ... ler/272631
ROGON δεν είναι μόνο ο Κουτσολίακος... Είναι το μεγαλύτερο γραφείο στην Γερμανία και συνεργάζεται ο Κουτσολιάκος αλλά δεν είναι του μπαμπα του το τσιφλίκι να μας φέρει όποιον είναι στο ROGON. ;)

O Μπίσε δεν χάλασε λένε οριστικά είναι και άλλη ομάδα από εκεί που τον θέλει και φυσικά μπορεί να βρούνε στο τέλος και με αυτή που μιλάει. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει στα λεφτά μένει να τα βρει και αυτός.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

teod1980 έγραψε::lol: ευτυχώς.... Λίγο έλειψε να διασταλλει κι άλλο η αορτή μου.

Χαρείτε ρε παιδιά που από λογιστές ξαναγιναμε τεχ διευθυντές κ ενίοτε προπονητές. Είναι πιο ευχάριστο

ε μα τι.. λες να μην ξερω οτι ειναι σωστη η παροιμια με την πιτα και τη σκαφη... αν ειναι δυνατον
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

teod1980 έγραψε::lol: ευτυχώς.... Λίγο έλειψε να διασταλλει κι άλλο η αορτή μου.

Πως να χαρούμε εμένα με έπιασε το αγχος. πιο εύκολα μου φαίνονται τα λογιστικά από το να μάθω τα χρώματα με τα hexacode τους
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γκίκα όταν μάθεις να είσαι πιο περιληπτικος θα σου απαντήσω.
Δλδ στο κώδικα που γράφεις πας Πευκοχώρι από Κατερίνη;

Ως τότε βαριέμαι τα σεντόνια, με κωλοτουμπες
Διάβασα μόνο την τελευταία πρόταση, έκλεψα.
Εγώ είμαι χαχανουλης, μη με παίρνεις σοβαρά, και με τον Ολυμπιακό ν παίζω πιστεύω θα κερδιζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 05 Οκτ 2020, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Ο μουργος μόλις επέστρεψε από χιαστούς να ξέρετε.. ευτυχώς επανηλθε με γκολ κ ασίστ φέτος
https://www.transfermarkt.com/thomas-mu ... MJFJDqXNsw
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

prax έγραψε:Ο μουργος μόλις επέστρεψε από χιαστούς να ξέρετε.. ευτυχώς επανηλθε με γκολ κ ασίστ φέτος
δεν είναι χιαστός. έσω πλάγιος είναι. έχει διαφορά
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

panta έγραψε:

Πως να χαρούμε εμένα με έπιασε το αγχος. πιο εύκολα μου φαίνονται τα λογιστικά από το να μάθω τα χρώματα με τα hexacode τους

δεν ειναι δυσκολο.. τα δυο πρωτα ψηφια αφορουν το κοκκινο, τα αλλα δυο το πρασινο και τα δυο τελευταια το μπλε. Δεκαεξαδικοι αριθμοι απο 00 εως FF (δηλαδη 0-255). Για κιτρινο για παραδειγμα, χρειαζεσαι φουλ κοκκινο και φουλ πρασινο δηλαδη #FFFF00. Μαθε μπαλιτσα...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Banksy έγραψε:
prax έγραψε:Ο μουργος μόλις επέστρεψε από χιαστούς να ξέρετε.. ευτυχώς επανηλθε με γκολ κ ασίστ φέτος
δεν είναι χιαστός. έσω πλάγιος είναι. έχει διαφορά

για αυτο θα παιξει εσω αριστερα!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά μη καταστρεφετε το τοπικ.

Λίγο πλάκα λόγο γκρίνια λίγο παπαρολογημα σαρκαστικό, θεμιτά όλα.

Μη το πηζουμε στις ασυναρτησίες
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Κρίστο ο δεύτερος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Γκίκα όταν μάθεις να είσαι πιο περιληπτικος θα σου απαντήσω.
Δλδ στο κώδικα που γράφεις πας Πευκοχώρι από Κατερίνη;

Ως τότε βαριέμαι τα σεντόνια, με κωλοτουμπες
Διάβασα μόνο την τελευταία πρόταση, έκλεψα.
Εγώ είμαι χαχανουλης, μη με παίρνεις σοβαρά, και με τον Ολυμπιακό ν παίζω πιστεύω θα κερδιζω
Η ειρωνία χωράει σε μια γραμμή. Τα επιχειρήματα πιάνουν λίγες γραμμές παραπάνω. Κουράγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”