Μαυρο Χιονι έγραψε:Εμένα ή ένσταση μου είναι στην αναφορά του άγγελου ως ενός υποψηφίου προπονητή, στο μυαλό κάποιων οπαδών, σε περίπτωση που ο λουσεσκου χαιρετήσει. Και ναι θεωρώ "τρολαρισμα" και μόνο τη σκέψη ότι μπορεί να επανέλθει μετά και το τελευταίο καταστροφικό πέρασμά απο την ομάδα.
Φυσικά και δεν θεωρώ εσένα ή κάποιον άλλο αδερφό τρολ επειδή γίνεται αναφορά στον αναστασιαδη. Κάθε αναφορά σε προηγούμενο προπονητή ως νέου υποψηφίου τη θεωρώ τρολαρισμα μιας και υπάρχουν τόσοι ικανοί προπονητές στον κοσμο.
Και για να τελειώσω ξεκαθαρίσω πως δεν γράφω υπέρ του σικ ή του σικ μπάσταρδ. Αυτό είναι κάτι που θα το λυσετε οι δυο σας και δε με αφορά
Στο τελευταιο περασμα του απο την ομαδα μας ειχε στην κορυφη επι εναν γυρο και στο +5 στο τελος αυτου (με παικτες λιμά). Η καταστροφη που αναφερεις, ποια ηταν; Η ομαδα καταστραφηκε οταν εφυγε απο αυτην ο Αγγελος. Το οτι καποιοι αποδιδουν την καταστροφη σε αυτον, ειναι απλα ΘΕΩΡΙΑ και μαλιστα ψιλοαβασιμη. Για ποιον λογο πρεπει να το εκλαμβανουμε ως δεδομενο (γιατι μονο ετσι μπορει να εχει καποια βαση αυτο που λες);
Ποια ηταν κατα τη γνωμη σου η καταστροφη που προκαλεσε ο Αγγελος; Σε ρωταω με ειλικρινεια γιατι πραγματικα δεν το εχω και πολυ με το ποδοσφαιρο, οποτε αν μου δωσεις καποια πειστικη εξηγηση θα την δεχτω. Μεχρι στιγμης παντως, εγω ο αμπαλος, εχω ακουσει παρα πολλους να λενε ποσο καταστροφικος ηταν ο Αγγελος, αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να το τεκμηριωνει σοβαρα. Αντιθετα η επιφανειακη πραγματικοτητα (αυτη που μπορω να αντιληφθω εγω ο αμπαλος δηλαδη), μου δειχνει αλλα πραγματα.
edit: πιθανον υπαρχει καποια βαση σε οσους λενε οτι ο Αγγελος ηταν καταστροφικος. Αλλα επιτελους δειξτε μας ποια ειναι αυτη η βαση. Πειτε συγκεκριμενα τι εκανε τοσο λαθος και τρωει τοσο κραξιμο παρ'οτι ηταν ο ΜΟΝΟΣ που μας ειχε στην κορυφη επι σημαντικο χρονικο διαστημα και με ελαχιστα μεσα; Γιατι οσο απλα εκτοξευονται αναθεματα εναντιον του χωρις ουσιαστικα επιχειρηματα, το μονο που επιτυγχανεται ειναι να αρχισω να τον συμπαθω κι εγω που δεν ειμαι και πολυ υπερ του, αλλα γινομαι οταν βλεπω να βαλλεται αδικα.