Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από sic-4 »

DAAT έγραψε:Ελπίζω αύριο να σε τελειώσει ο κόσμος με μαζική γιούχα στο πρόσωπο σου ζητώντας να μας αδειάσεις την γωνιά πριν η κατάσταση στο πρωτάθλημα γίνει μη αναστρέψιμη και εκτός του να κανείς δώρο το πρωτάθλημα προχωρήσεις και σε πλήρη διάλυση του ρόστερ..
Εγω παλι ελπιζω αυριο να εχουμε μαζικη γιουχα σε εσενα. Πλακα θα εχει, τι λες; Να αρχισουμε να σε κραζουμε ολοι ομαδικως. Αχρηστε DAAT. Ανικανε. Μυρωδια. Πουθενα. Τιποτα. Καντηνα ρε. Εξαφανισου. Να μην ξαναπατησεις στην Τουμπα. Να μας αδειαζεις τη γωνια.

Τι? Δεν κανει να μιλαω ετσι; Μονο κατα στελεχων της ομαδας επιτρεπονται αυτα; Συγγνωμη, παραφερθηκα. Εχει καταντησει μια ΑΗΔΙΑ το paokmania. Και φυσικα δεν ευθυνονται οι mods γι αυτο αλλα τα μελη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Και Σικ με το παραπανω ποστ βοηθας εξαιρετικα για να μην ειναι αηδια το φορουμ;

Εκτος κι αν θελουμε απλα να λεμε οτι "χαλαει" το φορουμ, χωρις να βλεπουμε, μηπως κι εμεις κατι δεν κανουμε σωστα για να μην χαλαει. Στο εμεις εννοειται οτι βαζω και μενα.

Ηρεμηστε λιγο ρε παιδες και παει προς καθε κατευθυνση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 28 Νοέμ 2017, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν ειρωνεύομαι.
Τρολάρω πάνω στο τρολάρισμα για τον Άγγελο απ όπου κι αν προέρχεται.
Όπως και να χει, αν δε σ αρέσει, σβου, δεν έχω πρόβλημα.
ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ! και το κανεις ΔΙΑΡΚΩΣ.
Οι αποψεις για τον Αγγελο ειναι ΑΠΟΨΕΙΣ. Οχι τρολαρισμα. Το οτι τις ερμηνευεις ως τρολαρισμα επειδη απλα δεν χωρανε στον δικο σου τροπο σκεψης, ειναι δειγμα της εγωπαθειας σου και οχι η πραγματικοτητα. Το οτι αντιμετωπιζεις καθε διαφορετικη αποψη ως τρολαρισμα και την αντιπαρερχεσαι με ειρωνεια δειχνει απλα το χαμηλο επιπεδο της ποιοτητας σκεψης σου αλλα και την απελπισμενη αναγκγη σου να προβαλεις μια "χ" εικονα για τον ευατο σου. Συνηθως εχει πλακα ολη σου αυτη η απεγνωσμενη προσπαθεια, αλλα συχνα καταντα κουραστικη, οποτε κανε μας τη χαρη να συγκρατεις λιγο τα απωθημενα σου.

ΥΓ: το οτι με εχεις ignore και δεν προκειται να διαβασεις το παραπανω ειναι μια ακομα χαρακτηριστικη ενδειξη της υψηλης σου ποιοτητας.

DimitrisS: οκ, αν το παραπανω post ειναι που ενοχλει, πασο, απολογουμαι
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Ρε Σικ δεν ειναι τι ενοχλει εμενα, εσενα, τον Γιαννη και τον Κωστα.

Λες μονος σου οτι κατανταει αηδια το φορουμ, αλλα συγγνωμη και ολας με το παραπανω ποστ πιστευεις οτι βοηθας για να γινει καλυτερο;

Αυτο προπαθουν να πουν και οι μοντς καιρο τωρα. Δεν βλεπουμε πως θα γινει καλυτερο το φορουμ, απλα λεμε οτι ειναι χαλια. Ε δεν παιζει να φταινε μονο αυτοι που εχουν αλλη αποψη μας ρε φιλε. Καπου φταιμε ολοι

Και οι μπλε και οι μαυροι.
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Βρε να με κραξει οσο θελει.Το θεμα ειναι οτι εγω (ευτυχως) δεν προπονω τον ΠΑΟΚ.
Μπορεις να πιστευεις οτι με θετικη ενεργεια θα παρουμε το πρωταθλημα. Σεβαστοτατο.
Μπορω ομως και εγω να πιστευω οτι καθε λεπτο που μενει ο τυπος στον παγκο ειναι χαμενος χρονος.Επομενως με την φατσα μου ,εχω δικαιωμα να τον γιουχαρω.Οπως εχεις δικαιωμα να διαφωνεις μαζι μου.
Το θεμα ειναι πως ουτε εγω ,ουτε εσυ θα παρουμε ή θα χασουμε το πρωταθλημα οποτε δε εχει σημασια. Θα το παρουν ή θα το χασουν αυτοι που προπονουν και διοικουν.εμενα παντως δεν με.πειραζει αν θες δωστου μια ανθοδεσμη και μετα γιουχαρε εμενα.Αν ετσι παρουμε διπλο καπου ,μεσα ειμαι
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Λοιπον, λιγο για να βαλουμε τα πραγματα σε μια δικαιη διασταση...

Ο καθε πικραμενος μπαινει σε αυτο το τοπικ (ή σε αλλα) και βγαζει τα απωθημενα του. Εχουν γραφτει ΤΑ ΑΙΣΧΗ για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Οποιος κι αν ειναι αυτος. Κι εγω δεν τον γουσταρω, αλλα ειναι ο προπονητης της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ.

Αν λοιπον το καθε μελος εδω μεσα δικαιουται εναν σεβασμο προς το προσωπο του, θεωρω οτι το ιδιο ισχυει και για τα μελη της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. Οπως δηλαδη θα ειναι μεμπτο να πω "μ@λακα" τον eorptol ή τον sourmenetes, το ιδιο ακριβως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θεωρω οτι ισχυει και για τα μελη της ομαδας.

Ετσι λοιπον, αν ο καθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 μπορει να γραψει εδω μεσα "Λουτσεσκου ΑΝΙΚΑΝΕ", αυτο νομιμοποιει εμενα να γραψω "ΠΑΟΚΤΣΗ-4 ανικανε". Αυτο ακριβως σκοπευω να κανω στο εξης οποτε εχω χρονο. Οταν βλεπω καποιον να απευθυνει χοντραδα προς μελος της ομαδας, θα του ανταποδιδω την χοντραδα.

Με οσα εχω δει ως τωρα στο forum, εχουν φαει μπαν ανθρωποι γιατι εχουν πει κατι εναντιον καποιου μελους του forum, αλλα συνεχιζουν ανενοχλητοι οσοι λενε χειροτερα εναντιον μελων της ομαδας. Αυτο το θεωρω απαραδεκτο. Θα ακολουθησω την παραπανω πρακτικη οταν μπορω και περιμενω να δω αν θα αρεσει αυτο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Συγνώμη sic αλλά κάθε αναφορά στον άγγελο μόνο ως τρολαρισμα μπορεί να θεωρηθεί και με το τελευταίο πέρασμα του από την ομάδα! Όχι άλλο άγγελο σαντος γχ ή βλανταν! Φτάνει! Υπάρχουν τόσοι προπονητές εκεί έξω και εμείς αναλωνομαστε σε τρία ονόματα εις τον αιώνα τον άπαντα!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DimitrisS έγραψε:Ρε Σικ δεν ειναι τι ενοχλει εμενα, εσενα, τον Γιαννη και τον Κωστα.

Λες μονος σου οτι κατανταει αηδια το φορουμ, αλλα συγγνωμη και ολας με το παραπανω ποστ πιστευεις οτι βοηθας για να γινει καλυτερο;

Αυτο προπαθουν να πουν και οι μοντς καιρο τωρα. Δεν βλεπουμε πως θα γινει καλυτερο το φορουμ, απλα λεμε οτι ειναι χαλια. Ε δεν παιζει να φταινε μονο αυτοι που εχουν αλλη αποψη μας ρε φιλε. Καπου φταιμε ολοι

Και οι μπλε και οι μαυροι.
Οχι ρε Δημητρη, δεν φταιμε ολοι. Δεν βριζουμε ολοι καθημερινα ανθρωπους της ομαδας. Δηλαδη, οπαδικο φορουμ ειναι, ελεος. Εχουμε καμια επαφη με την εννοια οπαδισμος ή την εχουμε χασει τελειως; Ειναι δυνατον ο καθε πικραμενος να βγαζει την παντοφλα που τρωει σπιτι του στα μελη της ομαδας; Τι χρωσταω εγω να βλεπω να καθυβριζονται καθημερινα τα μελη της ομαδας που αγαπω, στο ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ?????

Κι εγω εχω ενστασεις και διαφωνιες στον τροπο λειτουργιας της ομαδας, αλλα αλλο αυτο και αλλο αυτη η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ που παρακολουθουμε εδω και μηνες στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Συγνώμη sic αλλά κάθε αναφορά στον άγγελο μόνο ως τρολαρισμα μπορεί να θεωρηθεί και με το τελευταίο πέρασμα του από την ομάδα! Όχι άλλο άγγελο σαντος γχ ή βλανταν! Φτάνει! Υπάρχουν τόσοι προπονητές εκεί έξω και εμείς αναλωνομαστε σε τρία ονόματα εις τον αιώνα τον άπαντα!
Μαυρο Χιονι, δεν πολυδιαφωνω μαζι σου στο γεγονος οτι ο αγγελος μαλλον δεν ειναι καταλληλος. Αλλο αυτο ομως και αλλο να ειρωνευομαστε οσους πιστευουν το αντιθετο. Και το ιδιο κανεις κι εσυ τωρα βαφτιζοντας ως τροαλρισμα οσους εχουν τετοια αποψη. Και να σου πω και κατι. Ασχετα αν εγω κι εσυ δεν θελουμε τον Αγγελο, ο ανθρωπος ηταν αποτελεσματικος. Δεν μπορουμε λοιπον να υποτιμουμε με τοσο ασχημο τροπο τις διαφορετικες αποψεις (βαφτιζοντας τις μαλιστα και τρολαρισμα, δηλαδη ολοκληρωτικη απαξιωση).

Πως θα σου φαινοταν εσενα να σου λεω οτι ειναι ΓΕΛΟΙΑ αυτα που λες οτι ο Αγγελος δεν κανει; (γιατι βαφτιζοντας μια αποψη ως τρολαρισμα απλα την γελοιοποιεις). Αλλο να διαφωνησω και να το συζητησω και αλλο να σου πω εξ ορισμου οτι αυτα που λες ειναι γελοιοτητες.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Σικ τον σεβασμο που λες, οποιοσδηποτε τον κερδιζει, δεν το δικαιουται, απλα επειδη ας πουμε ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ ή προπονητης της ομαδας μας. Διαφωνω αρα σε αυτο που λες. Το θεμα στην προκειμενη για να στο θεσω απλα ειναι...

Οταν ενα μελος εκφραζει μια αποψη μεσα στα πλαισια των κανονων του φορουμ, η συζητηση τελειωνει εκει για μενα.
Αν θεωρησουν οι μοντς οτι εκτος αυτων των πλαισιων θα διαγραφει το σχολιο και ισως φαει καποιο μπαν το μελος.
Τουλαχιστον αυτο πρεπει να γινει.

Ομως αν ειναι στο πλαισιο των κανονων το σχολιο του, δεν νομιζω οτι μπορεις ρε Σικ να επιτεθεις επι προσωπικου στον καθε DAAT που λεει την αποψη του για τον προπονητη της αγαπημενης του ομαδας. Κι αν δεν κανεις αυτην την επιθεση ισως βοηθησεις και το φορουμ να εχει πιο ομαλη λειτουργια.

Αν θες παλι να σχολιασεις το ποστ του DAAT ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το κανεις πιο ηρεμα.

Σε αυτο ειναι που διαφωνω μαζι σου γενικα. Κι γω εχω δει σχολια που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ρε φιλε και μπηκα στον πειρασμο να απαντησω ασχημα, αλλα δεν το εκανα. Και για το δικο μου καλο προτιστως και για το φορουμ.

Ας μην το συνεχισουμε, τουλαχιστον εδω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 28 Νοέμ 2017, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οσον αφορα τον Αγγελο (για τον οποιο κι εγω εχω πολλες ενστασεις), η πραγματικοτητα λεει πως ειναι ο ΜΟΝΟΣ προπονητης εδω και 30 χρονια που με ειχε στην κορυφη επι εναν γυρο και στο +5 στο τελος του πρωτου γυρου. Η απαντηση των επικριτων του σε αυτο ειναι: "ναι αλλα η ομαδα ξεφουσκωσε μετα". Αυτο βεβαια ειναι απλα μια ΕΙΚΑΣΙΑ και οχι κατι που αποδεικνυεται απο καποιο γεγονος. Ειναι απλα μια βολικη δικαιολογια για οσους δεν τον συμπαθουν. Δεν αποδεικνυεται με κανεναν τροπο, ειναι απλα μια ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ. Η πραγματικοτητα ειναι το +5 με κατσικαδες και τζανδαρηδες. Οπως καποιοι λενε οτι η ομαδα "ξεφουσκωσε" εγω μπορω να πω οτι η ομαδα "εχασε αυτο το κατι που εδινε ο Αγγελος" γι αυτο και κατερρευσε. Καμια απολυτως παραπανω βαση δεν εχει το επιχειρημα του "ξεφουσκωματος". Ειναι απλα μια φανταστικη θεωρια. Ναι, δεν αντεχω να ακουω για την Παναγια που βοηθησε στο αποτελεσμα και τις διαφορες γραφικοτητες του Αγγελου. Αλλο αυτο ομως και αλλο να κανω το ασπρο-μαυρο επειδη δεν τον γουσταρω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:Λοιπον, λιγο για να βαλουμε τα πραγματα σε μια δικαιη διασταση...

Ο καθε πικραμενος μπαινει σε αυτο το τοπικ (ή σε αλλα) και βγαζει τα απωθημενα του. Εχουν γραφτει ΤΑ ΑΙΣΧΗ για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Οποιος κι αν ειναι αυτος. Κι εγω δεν τον γουσταρω, αλλα ειναι ο προπονητης της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ.

Αν λοιπον το καθε μελος εδω μεσα δικαιουται εναν σεβασμο προς το προσωπο του, θεωρω οτι το ιδιο ισχυει και για τα μελη της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. Οπως δηλαδη θα ειναι μεμπτο να πω "μ@λακα" τον eorptol ή τον sourmenetes, το ιδιο ακριβως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θεωρω οτι ισχυει και για τα μελη της ομαδας.

Ετσι λοιπον, αν ο καθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 μπορει να γραψει εδω μεσα "Λουτσεσκου ΑΝΙΚΑΝΕ", αυτο νομιμοποιει εμενα να γραψω "ΠΑΟΚΤΣΗ-4 ανικανε". Αυτο ακριβως σκοπευω να κανω στο εξης οποτε εχω χρονο. Οταν βλεπω καποιον να απευθυνει χοντραδα προς μελος της ομαδας, θα του ανταποδιδω την χοντραδα.

Με οσα εχω δει ως τωρα στο forum, εχουν φαει μπαν ανθρωποι γιατι εχουν πει κατι εναντιον καποιου μελους του forum, αλλα συνεχιζουν ανενοχλητοι οσοι λενε χειροτερα εναντιον μελων της ομαδας. Αυτο το θεωρω απαραδεκτο. Θα ακολουθησω την παραπανω πρακτικη οταν μπορω και περιμενω να δω αν θα αρεσει αυτο.
αρρωστημενη κατασταση δυστυχως.....ελπιζω να βελτιωθει στο αμεσο μελλον γιατι δεν ειναι φυσιολογικη υγειης η ατμοσφαιρα στο φορουμ.....
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

DimitrisS έγραψε:Σικ τον σεβασμο που λες, οποιοσδηποτε τον κερδιζει, δεν το δικαιουται, απλα επειδη ας πουμε ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ ή προπονητης της ομαδας μας. Διαφωνω αρα σε αυτο που λες. Το θεμα στην προκειμενη για να στο θεσω απλα ειναι...

Οταν ενα μελος εκφραζει μια αποψη μεσα στα πλαισια των κανονων του φορουμ, η συζητηση τελειωνει εκει για μενα.
Αν θεωρησουν οι μοντς οτι εκτος αυτων των πλαισιων θα διαγραφει το σχολιο και ισως φαει καποιο μπαν το μελος.
Τουλαχιστον αυτο πρεπει να γινει.

Ομως αν ειναι στο πλαισιο των κανονων το σχολιο του, δεν νομιζω οτι μπορεις ρε Σικ να επιτεθεις επι προσωπικου στον καθε DAAT που λεει την αποψη του για τον προπονητη της αγαπημενης του ομαδας. Κι αν δεν κανεις αυτην την επιθεση ισως βοηθησεις και το φορουμ να εχει πιο ομαλη λειτουργια.

Αν θες παλι να σχολιασεις το ποστ του DAAT ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να το κανεις πιο ηρεμα.

Σε αυτο ειναι που διαφωνω μαζι σου γενικα. Κι γω εχω δει σχολια που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ρε φιλε και μπηκα στον πειρασμο να απαντησω ασχημα, αλλα δεν το εκανα. Και για το δικο μου καλο προτιστως και για το φορουμ.
Δημητρη επετρεψε μου να διαφωνησω στην πρωτη σου παραγραφο. Στην πραγματικη ζωη, συμβαινει αυτο που περιγραφεις. Σε ενα φορουμ, επειδη δεν ειναι δυνατον να γνωριζουμε καλα τον αλλον ωστε να κρινουμε αν αξιζει τον σεβασμο μας η οχι, βασικος κανονας ειναι ο σεβασμος των αλλων μελων (ασχετως αν τον αξιζουν ή οχι). Θεωρω οτι αυτος ο κανονας ΠΡΕΠΕΙ να προεκτεινεται και για τα μελη της ομαδας.

Τωρα οσον αφορα το επιθετικο μου σχολιο προς το μελος. Κατ' αρχην κι εγω (οπως λες κι εσυ), εχω καταπιει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες τον πειρασμο να απαντησω σε ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ. Και οχι οτι μου φταιει ο DAAT ο οποιος δεν γραφει και συχνα, απλα ετυχε. Ομως αν ο καθε DAAT μπορει να πει αυτα που λεει για τον προπονητη ή τον ποδοσφαιριστη της ομαδας μου, γιατι εγω δεν μπορω να πω ΤΑ ΙΔΙΑ για εκεινον; Αν ο καθε DAAT θελει να εκφραζει την αποψη του με προσβλητικο τροπο, τοτε ας ειναι ετοιμος να δεχτει τον ιδιο προσβλητικο τροπο και για τον εαυτο του. Αυτο ειναι ολο.

Τι θα πει "να επιτεθεις επι προσωπικου"; Επι προσωπικου δεν επιτιθεται στον προπονητη οταν ζηταει γιουχα εναντιον του; Τι ειναι αυτο που πρεπει να προστατευει τον DAAT απο "επιθεσεις επι προσωπικου" αλλα δεν ισχυει οταν μιλαμε για μελη της ομαδας; Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εμένα ή ένσταση μου είναι στην αναφορά του άγγελου ως ενός υποψηφίου προπονητή, στο μυαλό κάποιων οπαδών, σε περίπτωση που ο λουσεσκου χαιρετήσει. Και ναι θεωρώ "τρολαρισμα" και μόνο τη σκέψη ότι μπορεί να επανέλθει μετά και το τελευταίο καταστροφικό πέρασμά απο την ομάδα.

Φυσικά και δεν θεωρώ εσένα ή κάποιον άλλο αδερφό τρολ επειδή γίνεται αναφορά στον αναστασιαδη. Κάθε αναφορά σε προηγούμενο προπονητή ως νέου υποψηφίου τη θεωρώ τρολαρισμα μιας και υπάρχουν τόσοι ικανοί προπονητές στον κοσμο.

Και για να τελειώσω ξεκαθαρίσω πως δεν γράφω υπέρ του σικ ή του σικ μπάσταρδ. Αυτό είναι κάτι που θα το λυσετε οι δυο σας και δε με αφορά
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Εμένα ή ένσταση μου είναι στην αναφορά του άγγελου ως ενός υποψηφίου προπονητή, στο μυαλό κάποιων οπαδών, σε περίπτωση που ο λουσεσκου χαιρετήσει. Και ναι θεωρώ "τρολαρισμα" και μόνο τη σκέψη ότι μπορεί να επανέλθει μετά και το τελευταίο καταστροφικό πέρασμά απο την ομάδα.

Φυσικά και δεν θεωρώ εσένα ή κάποιον άλλο αδερφό τρολ επειδή γίνεται αναφορά στον αναστασιαδη. Κάθε αναφορά σε προηγούμενο προπονητή ως νέου υποψηφίου τη θεωρώ τρολαρισμα μιας και υπάρχουν τόσοι ικανοί προπονητές στον κοσμο.

Και για να τελειώσω ξεκαθαρίσω πως δεν γράφω υπέρ του σικ ή του σικ μπάσταρδ. Αυτό είναι κάτι που θα το λυσετε οι δυο σας και δε με αφορά

Στο τελευταιο περασμα του απο την ομαδα μας ειχε στην κορυφη επι εναν γυρο και στο +5 στο τελος αυτου (με παικτες λιμά). Η καταστροφη που αναφερεις, ποια ηταν; Η ομαδα καταστραφηκε οταν εφυγε απο αυτην ο Αγγελος. Το οτι καποιοι αποδιδουν την καταστροφη σε αυτον, ειναι απλα ΘΕΩΡΙΑ και μαλιστα ψιλοαβασιμη. Για ποιον λογο πρεπει να το εκλαμβανουμε ως δεδομενο (γιατι μονο ετσι μπορει να εχει καποια βαση αυτο που λες);

Ποια ηταν κατα τη γνωμη σου η καταστροφη που προκαλεσε ο Αγγελος; Σε ρωταω με ειλικρινεια γιατι πραγματικα δεν το εχω και πολυ με το ποδοσφαιρο, οποτε αν μου δωσεις καποια πειστικη εξηγηση θα την δεχτω. Μεχρι στιγμης παντως, εγω ο αμπαλος, εχω ακουσει παρα πολλους να λενε ποσο καταστροφικος ηταν ο Αγγελος, αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να το τεκμηριωνει σοβαρα. Αντιθετα η επιφανειακη πραγματικοτητα (αυτη που μπορω να αντιληφθω εγω ο αμπαλος δηλαδη), μου δειχνει αλλα πραγματα.

edit: πιθανον υπαρχει καποια βαση σε οσους λενε οτι ο Αγγελος ηταν καταστροφικος. Αλλα επιτελους δειξτε μας ποια ειναι αυτη η βαση. Πειτε συγκεκριμενα τι εκανε τοσο λαθος και τρωει τοσο κραξιμο παρ'οτι ηταν ο ΜΟΝΟΣ που μας ειχε στην κορυφη επι σημαντικο χρονικο διαστημα και με ελαχιστα μεσα; Γιατι οσο απλα εκτοξευονται αναθεματα εναντιον του χωρις ουσιαστικα επιχειρηματα, το μονο που επιτυγχανεται ειναι να αρχισω να τον συμπαθω κι εγω που δεν ειμαι και πολυ υπερ του, αλλα γινομαι οταν βλεπω να βαλλεται αδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 28 Νοέμ 2017, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”