Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από john4serres »

Καναλι της Βοσνιας λεει πως ο ΠΑΟΚ αγοραζει 2,5εκ € τον Sunjic απο την Στουτγάρδη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Chuck Norris έγραψε:Αμα έρθει ο Matheus παρακαλώ πολύ να με αφήσετε να το ανοίξω εγώ το τόπικ!
Δικο σου...να το κανεις καλο ομως...:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

john4serres έγραψε:Καναλι της Βοσνιας λεει πως ο ΠΑΟΚ αγοραζει 2,5εκ € τον Sunjic απο την Στουτγάρδη.
Αυτό λες;

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/sunji ... koj/197341

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

sourmenetes έγραψε:
Chuck Norris έγραψε:Αμα έρθει ο Matheus παρακαλώ πολύ να με αφήσετε να το ανοίξω εγώ το τόπικ!
Δικο σου...να το κανεις καλο ομως...:lol::lol::lol:
Καλά υπάρχει περίπτωση παίκτης του οποίου το τοπικ ανοίγει ο Chuck Norris να έχει κάτω από διψήφιο νούμερο σε γκολ και ασσίστ?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

john4serres έγραψε:Καναλι της Βοσνιας λεει πως ο ΠΑΟΚ αγοραζει 2,5εκ € τον Sunjic απο την Στουτγάρδη.
Για 2,5 δεν νομίζω αλλά εχει γραφτει πολλές φορές στο γερμανικο transfermarkt. H Στουγκαρδη επεσε πρεπει να ειχε ρητρα αποδεσμευσης...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό θέλω να πω και γω. Πολλοί το λένε, αλλά δε σημαίνει κάτι...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

ο Ματεους πιστευω ερχεται σαν φορ
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Λοιπόν χωρίς πολλά μπαμ - μπουμ και τους μετριότερους υπολογισμούς απο ενδεχόμενες πωλήσεις.

Από τερματζήδες θα ήθελα Ιταλό, η μεγαλύτερη σχολή τερματοφύλακων. Σε καλή ηλικία και καλό βιογραφικό που σημαίνει να είναι ενεργός με παιχνίδια στα χέρια του. Ακόμη και αν αυτός ήταν από Β΄Ιταλίας.

Σεντρε μπακ. Και ο Μπιγίκ και ακόμη περισσότερο ο Βαρέλα φαίνονται καλές επιλογές αν τους πάρουμε. Πιστευω ότι θα γίνει μια μεταγραφή στη θέση αυτή. Ερωτηματικό το ύψος τους.

Αμυντικο χαφ. Αν φύγει ο Κάτσε πρέπει να πάμε σε παίκτη πολυ ποιοτικό. Θα ήθελα τον Βελόσο που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Ο μόνος παίκτης ίσως που έχει τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστει μεταγραφή αεροδρομίου.

Εξτρεμ. Με απόκτηση Τζάλμα είμαστε καλά και αν έρθει και ο Ματέους ακόμη καλύτερα.

10αρι. Εδω σας θέλω. Τα πολύ καλά δεκάρια είναι και πολύ ακριβά. Γι' αυτό θέλω είτε παίκτη που θα έχει προοπτικές. καθαρόαιμο 10αρι. Τέτοιος ο Ιταλός ο Βέρντι που μπορεί να μην έχει το όνομα αλλά δείχνει παίκτης ότι έχει τα βασικά για τη θέση και είναι σε πολυ καλή ηλικία με προοπτικές να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.
Αλλη περίπτωση με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι ο Σκαριονε που έχει εύκολο το γκολ. αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, δεν είναι όμως αυτό που λέμε καθαρό 10αρι, τεχνιταράς αλλά κυρίως παίκτης που πατάει περιοχή.

Φορ.Περίπτωσεις παικτων που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Καλή περίπτωση ο Κριστιάν Σάντος που μένει ελευθερος με εξαιρετική χρονιά στην Ολλανδία.
http://www.transfermarkt.com/christian- ... eler/50487

Ακόμη καλύτερη όμως ίσως είναι αυτή. Απορώ όμως που δεν ακουστει καθολου για να κλείσει σε ομάδα ο Moussa Dembele. Μικρός, με ταχύτητα και ατομική ενέργεια και με σούπερ νούμερα φέτος στην Φούλαμ.
http://www.transfermarkt.com/moussa-dem ... ler/229004
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γενικά είναι πολυθεσίτης. και δεξιά και (λιγότερο) αριστερά και πίσω απο φορ και 2ο φορ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ettien, ο 19χρονος Dembele κλεινει με 1,7 ετησιο μισθο στην Γαλατασαράι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Ματεους τον θυμαμε απο την εποχη που ειχε παει με την μπραγκα στον τελικο του γιουροπα,τι παιχταρας θεε μου ελεγα τοτε.
Βεβαια εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε αλλα αποτι βλεπω μια χαρα ταχυτητα και εκρηξη εχει ακομα,ποιος παιχτης στην ελλαδα βαζει το γκολ που εβαλε αυτος κλεβωντας τη μπαλα απο τον τερματα της σαχταρ,απιστευτη εκρηξη και πιεση στον αντιπαλο.
Θυμαμε επισης οτι το Ματτεους του το εδωσε ο πατερας του λογω της μεγαλης λατρειας που ειχε στον μεγαλο Λοταρ.
θα ημουν ενθουσιασμενος αν ερχοταν δυο χρονια νωριτερα τωρα ειμαι απλα χαρουμενος. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πωπωπω προβλέπω να σφυράει η ομάδα φέτο...

Δεν νομίζω οτι ο παίκτης έρχεται για δεκάρι-εγκέφαλος-οργανωτής. ΈΧΕΙ καποιες τέτοιες ικανότητες αλλά δεν έχει παίξει εκεί στο στυλ που -εμπειρικά αλλά και προπονητικά- γνωρίζει και μάλλον θα επιλέξει ο Ίβιτς.

Σε κάθε περίπτωση αν έρχεται για δεύτερος φορ/εξτρέμ, είναι νομίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογή. Κάτι σαν Τζιμπούρ με μυαλό και οχι κωλόπαιδο μου κάνει ο Ματέους.

Το σίγουρο είναι οτι βάζουμε και εμπειρία, βάζουμε και ποιότητα, διατηρούμε και την ταχύτητα (αν δεν την αυξάνουμε).

Φέρτε και έναν εγκέφαλο τεχνίτη δημιουργό τώρα και απολαύστε την απογείωση
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Επικο σχολιο στο σδνα:
Ιβαν.. μπορούσες απλά να αγοράσεις την Ντνίπρο.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Για τον παίχτη της VfB ρώτησα έναν φίλο ο οποίος παρακολουθεί όλα τα ματς της. Μου είπε ότι ξεκίνησε πολύ καλα την σεζόν αλλά κάποια στιγμή άρχισε τα αστεία λαθη(τα όλοι κόστισαν) είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, σε γενικές γραμμές αρκετά καλός αλλά όχι τέλειος.δεν ειναι αργός αλλά ούτε και πολύ γρήγορος κάτι που ακούγετε λογικό με 1,92. Αυτά από εμένα.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:Γκεο το θεωρω δεδομενο πλεον για τον περειρα,δεν τον ανεφεραν καθολου στην παρουσιαση παροτι ρωτηθηκαν γιαυτον εμμεσα,οπως επισης εχω γραψει εδω και καιρο οτι ο Μακ εχει τελειωσει,το μονο που μενει ειναι πια ιταλικη ομαδα θα πλειοδοτησει,λεω ιταλικη γιατι για καποιο λογο πιστευω οτι ο παιχτης εχει επιλεξει να ζησει στην Ιταλια.
Αλλωστε ολα τα δημοσιευματα απο τη γειτονα το ψιλομαρτυρουν.
ρωτηθηκαν τι θα γινει με τους δανεικους περειρα γιαννουλη κουλουρη και απαντησε ο Ιβιτς οτι καποιοι θα γυρισουν στην ομαδα καποιοι θα ξαναδωθουν δανεικοι και καποιοι θα φυγουν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”