Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Τα λόγια ποτέ δεν μου άρεσαν ... Μόνο οι πράξεις ... Και εσύ έχεις κάνει ήδη πολλές απο αυτες !!!!!!!
Αλλα στα λόγια δεν πιανεσε μπαγάσα Πρόεδρε !!! Φοβερή η ανακοίνωση σου ... Ίσως η καλύτερη απο όλες όσες έχεις βγάλει ...
Η ένωση της αγάπης μας για τον ΠΑΟΚ η καλύτερη ατάκα απο όλες ...
Υπος
Πιστεύω οτι προχθές γούσταρες περισσότερο και απο τα γκολ τον παλμό του κόσμου ... Το γήπεδο προχθές κουνήθηκε λιγο οπως παλιότερα ... Συνέχισε έτσι και θα κουνηθεί περισσότερο ... Σημειώνω όμως τωρα στο άσχετο οτι το γήπεδο ειναι πολυ παλιό και δεν κάνει να κουνιετε πολυ ... Κάνε σχέδια για μια καινούργια 40αρα+ Τούμπα για να κουνιετε όσο παει άφοβα
Αλλα στα λόγια δεν πιανεσε μπαγάσα Πρόεδρε !!! Φοβερή η ανακοίνωση σου ... Ίσως η καλύτερη απο όλες όσες έχεις βγάλει ...
Υπος
Πιστεύω οτι προχθές γούσταρες περισσότερο και απο τα γκολ τον παλμό του κόσμου ... Το γήπεδο προχθές κουνήθηκε λιγο οπως παλιότερα ... Συνέχισε έτσι και θα κουνηθεί περισσότερο ... Σημειώνω όμως τωρα στο άσχετο οτι το γήπεδο ειναι πολυ παλιό και δεν κάνει να κουνιετε πολυ ... Κάνε σχέδια για μια καινούργια 40αρα+ Τούμπα για να κουνιετε όσο παει άφοβα
sic-4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενενήντα λεπτά αγώνα, δεν είναι μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα· είναι μια οικογένεια· είναι τρόπος ζωής· είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας· είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα.
αν κρατησεις αυτα τα πραγματα στο κεφαλι και στην καρδια σου ειμαι σιγουρος οτι θα μας φτασεις στην κορυφη...ισως τελικα η παναγια να γυρισε το κουμπι που ελεγε και μια ψυχη

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο..
Τιμάς την καταγωγή μας!
Την απάντηση μας, την είδες χτες και θα την βλέπεις μέσα από γήπεδο κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τιμάς την καταγωγή μας!
Την απάντηση μας, την είδες χτες και θα την βλέπεις μέσα από γήπεδο κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 21 Αύγ 2015, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ μαζι σου σε όλαtad έγραψε:Τα λόγια ποτέ δεν μου άρεσαν ... Μόνο οι πράξεις ... Και εσύ έχεις κάνει ήδη πολλές απο αυτες !!!!!!!
Υπος

- desperando
- Επικοινωνία:
α ρε χαιβανι Ιβαν κατσε με σταυρομενα χερια απο την σουιτα σου να βλεπεις το καθε παιδακι να παιζει με την περιουσια σου.
πραγματικα σε λυπααμε
πραγματικα σε λυπααμε
- Ekatnetworkltd
- Ekatnetworkltd
συν το ππρι το κουκουλακη που κανονικα μεχρι του χρονου δεν πρεπει να μας ξανασφυριξει. γενικα αυτον τον ππρα τοσα χρονια τι τον ανεχομαστε; απο τοτε στο κυπελλο κρατημενα του τα χω που χε χλωμιασει που ξερε οτι μας εσφαζε το ταγαρι. ποτέ ρε, πως το λενε; γενικα, 4-5 απο τωρα να πουμε ΔΕΝ θελουμε πως θα γινει να πουμε. τελος. δεν θα μας εκνευριζουν χωρις λογο τα ππρια λες και αλλη δουλεια δεν εχουμε.
αυτά απο εμενα προεδρε επιστρεφω στην αποφορτιση απο την υπερενταση. παρακαλω σεβαστειτε την στα αλλα τοπικ.
αυτά απο εμενα προεδρε επιστρεφω στην αποφορτιση απο την υπερενταση. παρακαλω σεβαστειτε την στα αλλα τοπικ.

- PAOK_Antarctica
Όσους Άρνεσεν και Νομπόα και δεν ξέρω γω τι και να φέρεις, τα λεφτά σου τα πετάς στο πηγάδι αν δεν βρεις τρόπο να γκρεμιστεί το οικοδόμημα που χτίσανε.
Τι στόχους να βάλεις σε πρωτάθλημα που όλα είναι κανονισμένα;
Τι στόχους να βάλεις σε πρωτάθλημα που όλα είναι κανονισμένα;
- desperando
- Επικοινωνία:
για το καθε παιδακι που εχει μια σφυριχτρα ή ενα κονταρι και νομιζει οτι ειναι η μαμιας της του κοσμου ολουEkatnetworkltd έγραψε:Γιά πιό παιδάκι μιλάς despe;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 24 Αύγ 2015, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το χειρότερο για μένα είναι ότι είναι και καλός διαιτητής, από τους λίγους στην Ελλάδα γιατί οι περισσότεροι είναι περισσότερο επικίνδυνοι από στημένοιK_geo έγραψε:συν το ππρι το κουκουλακη που κανονικα μεχρι του χρονου δεν πρεπει να μας ξανασφυριξει. γενικα αυτον τον ππρα τοσα χρονια τι τον ανεχομαστε; απο τοτε στο κυπελλο κρατημενα του τα χω που χε χλωμιασει που ξερε οτι μας εσφαζε το ταγαρι. ποτέ ρε, πως το λενε; γενικα, 4-5 απο τωρα να πουμε ΔΕΝ θελουμε πως θα γινει να πουμε. τελος. δεν θα μας εκνευριζουν χωρις λογο τα ππρια λες και αλλη δουλεια δεν εχουμε.
Αλλά μας έχει γμσει 10 φορές, παίρνει καλά λεφτά..
"Μετά από μια περίεργη και απογοητευτική χρονιά, αποφασίσαμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα μας. Δεν ήταν μια εύκολη αποστολή για τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες να υπερκεράσουν τα εμπόδια σε μια τόσο σύντομη περίοδο.
Όμως το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το λόγο αυτό αξίζουν τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την αποτελεσματικότητα, τη συγκέντρωση αλλά και την πίστη στις αξίες του Συλλόγου.
Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι στη φάση των ομίλων του Europa League και η κλήρωση μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε και να διαφημίσουμε την εικόνα του Δικεφάλου τόσο στην καρδιά της Ευρώπης, όσο και σε νέους προορισμούς!
Σ´ αυτό το, τόσο σημαντικό για το πρεστίζ και τη δυναμική του ΠΑΟΚ, ταξίδι, είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με τον κόσμο μας δίπλα κι αυτό είναι που οραματίζομαι να συμβεί σε όλα τα επόμενα χρόνια: να αποτελέσουμε μια συμπαγή, συσπειρωμένη οικογένεια και οι φίλαθλοι να μας παρέχουν την μοναδική τους υποστήριξη με τέλεια συμπεριφορά!
Αυτή τη στιγμή, δε θέλω μόνο να υπογραμμίσω την επιτυχία της ομάδας και την συμπεριφορά των φιλάθλων. Εξάλλου οι μεγάλοι στόχοι μας έχουν ακόμη δρόμο για να επιτευχθούν. Οφείλω να ζητήσω από όλους που εκπροσωπούν τον μεγάλο μας Σύλλογο να μη σταματήσουν να βελτιώνονται καθημερινά, να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά και αποτελεσματικά και να συμπροφέρονται με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας.
Θέλω ο Σύλλογος, η ομάδα, όλοι οι εργαζόμενοι να καταλάβουν ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλη κατεύθυνση από την απόλυτη επιτυχία. Η στήριξη και η καθοδήγησή μου παρέχονται ανεπιφύλακτα σε όσους ασπάζονται την ίδια φιλοδοξία.
Ανυπομονώ να συνοδεύσω την ομάδα σε διάσημες έδρες και νέα γήπεδα και να αισθανθώ περήφανος για την παρουσία μας εκεί. Θέλω τον κόσμο μας να μείνει ανεπηρέαστος από πιθανές προκλήσεις και να συνδράμει στην προσπάθεια να αναβαθμίσουμε το ευρωπαϊκό μας προφίλ"!
Με τιμή,
Ιβάν Σαββίδης
Επιτέλους πλήρως συνειδητοποιημένος Ιβάν
Όμως το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για το λόγο αυτό αξίζουν τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια, την αποτελεσματικότητα, τη συγκέντρωση αλλά και την πίστη στις αξίες του Συλλόγου.
Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι στη φάση των ομίλων του Europa League και η κλήρωση μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε και να διαφημίσουμε την εικόνα του Δικεφάλου τόσο στην καρδιά της Ευρώπης, όσο και σε νέους προορισμούς!
Σ´ αυτό το, τόσο σημαντικό για το πρεστίζ και τη δυναμική του ΠΑΟΚ, ταξίδι, είμαι χαρούμενος που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με τον κόσμο μας δίπλα κι αυτό είναι που οραματίζομαι να συμβεί σε όλα τα επόμενα χρόνια: να αποτελέσουμε μια συμπαγή, συσπειρωμένη οικογένεια και οι φίλαθλοι να μας παρέχουν την μοναδική τους υποστήριξη με τέλεια συμπεριφορά!
Αυτή τη στιγμή, δε θέλω μόνο να υπογραμμίσω την επιτυχία της ομάδας και την συμπεριφορά των φιλάθλων. Εξάλλου οι μεγάλοι στόχοι μας έχουν ακόμη δρόμο για να επιτευχθούν. Οφείλω να ζητήσω από όλους που εκπροσωπούν τον μεγάλο μας Σύλλογο να μη σταματήσουν να βελτιώνονται καθημερινά, να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά και αποτελεσματικά και να συμπροφέρονται με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες μας.
Θέλω ο Σύλλογος, η ομάδα, όλοι οι εργαζόμενοι να καταλάβουν ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλη κατεύθυνση από την απόλυτη επιτυχία. Η στήριξη και η καθοδήγησή μου παρέχονται ανεπιφύλακτα σε όσους ασπάζονται την ίδια φιλοδοξία.
Ανυπομονώ να συνοδεύσω την ομάδα σε διάσημες έδρες και νέα γήπεδα και να αισθανθώ περήφανος για την παρουσία μας εκεί. Θέλω τον κόσμο μας να μείνει ανεπηρέαστος από πιθανές προκλήσεις και να συνδράμει στην προσπάθεια να αναβαθμίσουμε το ευρωπαϊκό μας προφίλ"!
Με τιμή,
Ιβάν Σαββίδης

Επιτέλους πλήρως συνειδητοποιημένος Ιβάν