Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Ωραια παμε....
Apo Kontra
Ίβιτς ο εκλεκτός του Σαββίδη
Στη Μυτιλήνη δεν κρίνεται μόνο η διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αλλά εν πολλοίς και το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκλεκτός του Σαββίδη σε περίπτωση που αποφασίσει να απομακρύνει τον Αναστασιάδη είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Καλλονή δεν είναι μόνο σημαντικός για την κούρσα στην κορυφή, αλλά και για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη. Όλοι γνωρίζουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παραιτείται και δεν φεύγει απ'τις ομάδες του, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα και οι ατάκες του Άγγελου στα αποδυτήρια της Τρίπολής έχουν φουντώσει την εσωστρέφεια και τον προβληματισμό εντός του συλλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη δεν είναι το επιθυμητό και αυτό οδηγήσει τον Ιβάν Σαββίδη σε αλλαγή προπονητή, τότε αντικαταστάτης του Αναστασιάδη θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 38χρονος Σέρβος έχει επιστρέψει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ κι απ'τον Ιούνιο του 2013 έχει αναλάβει την ομάδα Κ-20 του Δικεφάλου, ενώ πέρσι κατέκτησε μ'αυτήν και το αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Apo Kontra
Ίβιτς ο εκλεκτός του Σαββίδη
Στη Μυτιλήνη δεν κρίνεται μόνο η διαφορά Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αλλά εν πολλοίς και το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκλεκτός του Σαββίδη σε περίπτωση που αποφασίσει να απομακρύνει τον Αναστασιάδη είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ.
Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Καλλονή δεν είναι μόνο σημαντικός για την κούρσα στην κορυφή, αλλά και για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη. Όλοι γνωρίζουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν παραιτείται και δεν φεύγει απ'τις ομάδες του, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα και οι ατάκες του Άγγελου στα αποδυτήρια της Τρίπολής έχουν φουντώσει την εσωστρέφεια και τον προβληματισμό εντός του συλλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν το αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη δεν είναι το επιθυμητό και αυτό οδηγήσει τον Ιβάν Σαββίδη σε αλλαγή προπονητή, τότε αντικαταστάτης του Αναστασιάδη θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 38χρονος Σέρβος έχει επιστρέψει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ κι απ'τον Ιούνιο του 2013 έχει αναλάβει την ομάδα Κ-20 του Δικεφάλου, ενώ πέρσι κατέκτησε μ'αυτήν και το αντίστοιχο πρωτάθλημα.
λαμογια αρδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουστ ρε!!!!!!!!!!!!
δεν ειμαι ουτε αγγελοσκυλο ουτε τιποτα!!! αλλα αφηστε μια φορα εναν ανθρωπο να δουλεψει!!! ελεος δηλαδη ... με ομαδα χωρις ροστερ ειναι στο κατω κατω...
δεν ειμαι ουτε αγγελοσκυλο ουτε τιποτα!!! αλλα αφηστε μια φορα εναν ανθρωπο να δουλεψει!!! ελεος δηλαδη ... με ομαδα χωρις ροστερ ειναι στο κατω κατω...
Αυριο λοιπον θα φανουν στην ομαδα ποιοι παιζουν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, και ποιοι παιζουν ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ..
Ο βλαχοπουλος το γράφει ρε παιδιά που ξέρει μόνο από μπάσκετ και δεν ξέρει καν που πέφτει η τουμπα..... Άκου ρε ο βλαχοπουλος που είναι τελείως μα τελείως άσχετος με τα ποδοσφαιρικά και είναι και σκουλήκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 14 Ιαν 2015, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλε το κοντρα ειναι γαυρο σαιτ τελειως..ετσι εκανε και με δωνη και εβγαζε αρ8ρα ολοκληρα για το ποσο κακος ειναι ο ιβαν και ποσο ασχημο ειναι αυτο που γινεται στον δωδωνη ... προσπα8ουν μεσα απο τετοια αρ8ρα να σπειρουν διχονοια και να περασουν σιγα σιγα στα μυαλα ολων οτι μετα το ματς ,αν χασουμε ,ειναι δεδομενο να φυγει ο αγγελος..
ΕΓΚΛΗΜΑ θα ειναι να τον διωξεις.. δεν προκειται να φτιαξουμε ποτε μα ποτε ομαδα... καλυτερα να ριξει κ ο αν8ρωπος το μπατζετ στα 3-4 μυρια να μην ξοδευετε και τζαμπα...
ΕΓΚΛΗΜΑ θα ειναι να τον διωξεις.. δεν προκειται να φτιαξουμε ποτε μα ποτε ομαδα... καλυτερα να ριξει κ ο αν8ρωπος το μπατζετ στα 3-4 μυρια να μην ξοδευετε και τζαμπα...
δεν θελω να πω κατω τα χερια απο τον Αγγελο. γιατι περυσι δεν φανηκε να πηγαινει γουρι.
αλλα προς Θεου, παλι τα ιδια παντελακη μου παντα τα ιδια παντελη μου ειμαστε. επιτελους να βγαλουμε μια χρονια με τον ιδιο προπονητη ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.
ε; δεν σας ελειψε αυτο;
αλλα προς Θεου, παλι τα ιδια παντελακη μου παντα τα ιδια παντελη μου ειμαστε. επιτελους να βγαλουμε μια χρονια με τον ιδιο προπονητη ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ.
ε; δεν σας ελειψε αυτο;
Του ίβιτς θα του φέρει και παίκτες ο Ιβάν σε συνεργασία με τον Ζήση ή θα πάρει πρωτάθλημα με το υπάρχον ρόστερ; 

- WestBlock4
Αν κ ποτε δεν πιστεψα φετος αυτο τον προπονητη μετα τον πολεμο των αρδ ειμαι υπερ να μεινει για φετος κ οτι μπορεσει ας κανει αν κ γνωμη μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εχασε τα αποδυτηρια αν δε κανει κατι αμεσα δραστικο ειναι χαμενος απο χερι... κ επιτελους ρε αγγελε βγαλε αυτο το 14 κ βαλε κανα πιτσιρικα θα σε δικαιωσει περισσοτερο απο τον παλαιμαχο
Επείδη δεν μπορώ να σχολιάσω στην κεντρική το αναφέρω εδώ :
Daimon 4
Δεν υπάρχει λόγος να στηριχθεί ένας προπονητής που ΔΕΝ είναι υπ ατμόν και ΔΕΝ τρίζει η καρέκλα του.
Το παράδειγμα του Σάντος δεν ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση με τον Άγγελο.
Ο Σάντος ήταν πραγματικά το μαύρο πρόβατο τότε. Ηταν με τον ένα πόδι ΕΚΤΟΣ. Και τότε πραγματικά στηρίχθηκε.
Ο Άγγελος τώρα είναι ψηλά και οι όποιες τάσης για αλλαγή προπονητή είναι αμυδρότατες και ξεκινούν
α) από κύκλους Αθήνας
β) από αυτούς που θέλουν να κοντραρουν την διοίκηση και μόνο
Και στην τελική εάν στηριχθεί ΤΩΡΑ που δεν υπάρχει πρόβλημα τότε θα έχει χαθεί το χαρτί της στήριξης σε πραγματικά δύσκολη στιγμή.
Επίσης εάν στηριχθεί ΤΩΡΑ, είναι σαν να αποδέχεται και η διοίκηση ότι υπάρχει πρόβλημα....
Ο Άγγελος όταν πρέπει και εάν πρέπει θα στηριχθεί από τον Ιβαν Σαββίδη με επέκταση συμβολαίου.
Κάθε πραγμα όμως στην ώρα του, όχι ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
Daimon 4
Δεν υπάρχει λόγος να στηριχθεί ένας προπονητής που ΔΕΝ είναι υπ ατμόν και ΔΕΝ τρίζει η καρέκλα του.
Ο Σάντος ήταν πραγματικά το μαύρο πρόβατο τότε. Ηταν με τον ένα πόδι ΕΚΤΟΣ. Και τότε πραγματικά στηρίχθηκε.
Ο Άγγελος τώρα είναι ψηλά και οι όποιες τάσης για αλλαγή προπονητή είναι αμυδρότατες και ξεκινούν
α) από κύκλους Αθήνας
Και στην τελική εάν στηριχθεί ΤΩΡΑ που δεν υπάρχει πρόβλημα τότε θα έχει χαθεί το χαρτί της στήριξης σε πραγματικά δύσκολη στιγμή.
Επίσης εάν στηριχθεί ΤΩΡΑ, είναι σαν να αποδέχεται και η διοίκηση ότι υπάρχει πρόβλημα....
Ο Άγγελος όταν πρέπει και εάν πρέπει θα στηριχθεί από τον Ιβαν Σαββίδη με επέκταση συμβολαίου.
Μπορεί καποιο παιδί να περάσει το σχόλιο στις απαντήσεις για το θέμα του Daimon4 στην κεντρική (δεν ξέρω πως). Ευχαριστώnorthend4 έγραψε:Επείδη δεν μπορώ να σχολιάσω στην κεντρική το αναφέρω εδώ :
Daimon 4
α) από κύκλους Αθήνας
- Περιπτερος
Εγω παρατηρώ και "Παοκτσίδικα" sites.
Το site του Πετρωτού για παράδειγμα. Εδώ και 1,5 μήνα σκάβει τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή.
Ολα του φταίνε, όλο κάτι στραβό προβάλει για την ομάδα.
Και όχι μόνο αυτό.
Δεν δημοσιεύει και κόβει ποσταρίσματα στήριξης στον προπονητή.
Αρνητική πρόθεση.
Το site του Πετρωτού για παράδειγμα. Εδώ και 1,5 μήνα σκάβει τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή.
Ολα του φταίνε, όλο κάτι στραβό προβάλει για την ομάδα.
Και όχι μόνο αυτό.
Δεν δημοσιεύει και κόβει ποσταρίσματα στήριξης στον προπονητή.
Αρνητική πρόθεση.
- Περιπτερος
Σκεφτείτε όποιον προπονητή θέλετε με τόσο ελλιπές ρόστερ ... .
Για εμένα το ρόστερ της ομάδας είναι παρανοϊκά δεδομένο.
Δεν είναι θέμα ποιότητας όσων παίζουν. Αυτό θα το καταλάβαινα.
Είναι θέμα ότι δεν υπάρχουν κάν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.
Οταν λείπουν σέντερμπακ. μεοσεπιθετικοί και εξτρέμ ... πως μπορείς να τα βάζεις με τον οποιονδήποτε προπονητή που κάθεται στον πάγκο ?
Οταν λείπουν σέντερμπακ. μεοσεπιθετικοί και εξτρέμ ... πως μπορείς να τα βάζεις με τον οποιονδήποτε προπονητή που κάθεται στον πάγκο ?
Ολο το μετροπολης είναι εναντίων του ,καλα ο πετρωτος είναι η αποθέωση του κατά φαντασια δημοσιογραφου ολο παραμύθια γραφει
-
συγνώμη φίλε,και ποιος ευθύνεται για αυτό το ελλιπέστατο ρόστερ?Περιπτερος έγραψε:Σκεφτείτε όποιον προπονητή θέλετε με τόσο ελλιπές ρόστερ ... .
ο μπακάλης της γειτονιάς?
κάποιοι φρόντισαν για αυτό ή μάλλον δεν φρόντισαν
και αυτοί οι κάποιοι είναι διοίκηση και προπονητής από κοινού
δεν ανέλαβε τώρα ο Αγγελος για να μας σώσει ώστε να είναι δικαιολογία το ρόστερ
το καλοκαίρι ανέλαβε και μάλιστα πολύ νωρίς και είχε όλο το χρόνο να κάνει σοβαρό προγραμματισμό
αντ'αυτού έκανε προετοιμασία με την Κ-20
ακόμα και τώρα που πλέον φάνηκαν οι τεράστιες ελλείψεις,δείχνει ότι δεν καίγεται για μεταγραφές και εμπιστεύεται το ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ "λίγο" ρόστερ
ας αναλάβει λοιπόν και τις ευθύνες για τις επιλογές του