Σωστά έφυγε. Νομίζω δεν χρειαζόμαστε καν προπονητή. Καιρός είναι να εισάγουμε καινοτόμες ιδέες στο άθλημα. Όχι, μιλήστε μου ειλικρινά. Τί να τον κάνουμε τον προπονητή στο ΠΑΟΚ;
Αν θέλουμε να τιμήσουμε την μνήμη του Olivares, ας κρατήσουμε κάποια στοιχεία από τον τρόπο σκέψης, τη συμπεριφορά του και την υπογραφή του. Καλό για μας θα είναι.Δημοσίευση από olivares » Δευτ Ιαν 28, 2013 4:54 pm
Θυμάμαι ως τώρα να'ταν μια κουβέντα που είχα πιτσιρικάς ακόμα με το Γιώργο τον Παντελάκη.
Με το κλασσικό θράσος της ηλικίας του έλεγα ότι ο ένας δε με αρέσει, ο δεύτερος δεν κάνει και ο τρίτος πρέπει
να φύγει.
Αφού με άκουσε για λίγο μου λέει στο τέλος: "Μη μου λες ποτέ ποιός πρέπει να φύγει. Να μου λες μόνο ποιόν
να πάρουμε στη θέση του".
Αυτό το σκεπτικό ακολουθώ πάντοτε σε όλες τις συζητήσεις για ΠΑΟΚ ή άλλες.
When the power of love overcomes
the love of power
the world will know peace.
γιατι ο σαντος που θα σου φερουν πιο μικρος ειναι?ariskatiforos έγραψε:ελεος ρε παλικαρια με στεφενς..
μεγαλο ονομα ολοι πιστεψαμε..αλλα..τ αποτελεσματα και η εικονα μιλανε ..
ενα μεγαλο μειονεκτημα ειναι και η ηλικια του..ελαττωμενες φιλοδοξιες..δε πιστευω οτι θα ηταν σωστο να στηριχτουμε μακροπροθεσμα σ αυτον λογω ηλικιας και μονο..
ο σαντος ειναι ιδανικη λυση..για πολλους και διαφορους λογους.. μην ειμαστε σαν του ιθαγενεις και να θαμπωνομαστε μονο απο τα ονοματα..
λινο σορλεν βιερινια ηταν επιλογες του σαντος..ας σταματησουμε να ειμαστε μονιμως αυτοκαταστροφικοι..δυστυχως η ομαδα παραπαιει το βλεπουμε ολοι εχουμε γινει περιγελος..μη δημιουργουμε αντιπαραθεσεις ...σαντος στεφενς κτλ..για μενα το πιο σημαντικο που εμπνεει παικτες και προπονητες να αποδιδουν καλυτερα ειναι το κλιμα..το οποιο διαμορφωνουμε και εμεις..ας μην το επιβαρυνουμε αρνητικα μονιμως χωριζομενοι σε στρατοπεδα..σαντος στεφενς κτλ..
δειτε το βαζελο..η υγεια αναφορικα με το κλιμα ειναι εμφανης..
εχασα επεισοδια ?paokovios1974 έγραψε:Αυτος αναλυει απο ψηλα στην ΠΑΟΚσηδικη παρεα τα τεκτενομεναAsimos έγραψε:Και δεν είναι πια μαζί μας αυτός που θα μπορούσε να μας εξηγήσει 5-10 πράγματα..
ναι προλαβαινει να κλισει κανα δυο συμβολαια μεχρι να φυγειzizu10 έγραψε:Πιο ενδεδειγμένη λυση ειναι ο ΓΧ.Πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε αυτοκαταστροφικοι.Καλως ή κακώς έφυγε απο τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς χωρίς να καταφέρει να κάνει τίποτα το αξιομνημόνευτο για το όνομα του.Τωρα μενει να δουμε τον εγωισμο των παιχτων.
(Όταν έβαλε-εβγαλε τον Στοχ φάνηκε ότι έχει χάσει τους παίχτες και αυτοι ειναι που παίζουν μπάλα.Δυστυχως δεν ειχε κανενα πλάνο ορθο και πειραματιζόταν)