Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ, το έχω ξαναγράψει, από μπάλα δεν καταλαβαίνω και πολλά. Μοιραία λοιπόν στέκομαι στα υπόλοιπα. Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε σχετικά με τον Στέφενς. πρίν έρθει σε εμάς, του είχαν προτείνει από την Σάλκε (τον θεωρούν ώς τον καλύτερο προπονητή τους ever), να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο στην ομάδα. Στη Σάλκε (είπα εγώ με το μυαλό μου) τον αγαπούν, τον εκτιμούν, τον σέβονται αλλά για προπονητή πλέον δεν τον πιστεύουν. Φοβόμουν μήπως μας βγεί "συνταξιούχος" ο Χούμπ. Δεν νομίζω να συνέβη κάτι τέτοιο. Συνέβη κάτι πολύ απλό. Ασυμφωνία χαρακτήρων. Άλλη νοοτροπία. Διαφορετική αντίληψη. Μέρα με τη νύχτα. Δεν ταιριάζει ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος με εμάς. Εμείς βέβαια τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Με κανέναν δεν ταιριάζουμε. :mrgreen:

Σωστά έφυγε. Νομίζω δεν χρειαζόμαστε καν προπονητή. Καιρός είναι να εισάγουμε καινοτόμες ιδέες στο άθλημα. Όχι, μιλήστε μου ειλικρινά. Τί να τον κάνουμε τον προπονητή στο ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Συνεχίζει ο ΓΧ

02 Μαρ 2014 23:42, Από Σταύρος Κόλκας
Συνεχίζει ο ΓΧ

Ο ΠΑΟΚ ήδη ζήτησε από τον Γιώργο Γεωργιάδη να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο βοηθός προπονητής του Στέφενς αρχικά επικαλέστηκε ηθικό θέμα αφού ως βοηθός του Στέφενς πρέπει να μιλήσει πρώτα μαζί του, όμως άπαντες στη ΠΑΕ εκτιμούν πως αύριοπου θα μιλήσει με τον Ολλανδό το όποιο ηθικό δίλλημα θα παραμεριστεί λόγω της στάσης του Στέφενς που τον εκτιμά.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Ιβάν Σαββίδης ο ίδιος του είχε πει να είναι έτοιμος αν χρειαστεί να αναλάβει και πως θα στηριχτεί από την ομάδα, αφού όλοι καταλαβαίνουν πως βάζει το κεφάλι του στη λαιμητόμο.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βγάλει τη χρονιά με τον Γεωργιάδη, έτσι ώστε να ετοιμάσει με ηρεμία την επόμενη κατάσταση, έχοντας τον χρόνο για μία καλή επιλογή.

Η μοναδική φανερή μέχρι τώρα, είναι του Φερνάντο Σάντος όμως δεν είναι κλεισμένος όπως κάποιοι προσπαθούν να περάσουν εδώ και καιρό. Μπορεί να εμφανιστούν και άλλες.

να τος και ο ηρωας ερχετε καβαλα στο αλογο να δωσει την λυση.
βεβαια το οτι ηταν βοηθος προπονητη αρα συνυπευθυνος για το ΄΄μαυρο χαλι΄΄δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο.
αλλα εχει πλακα τι ωραια που προσπαθει να το περασει το ρεπορταζ ο μπουλης 24,σχεδον ποιητικα
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

«Λόγω της εμφάνισης με τον Εργοτέλη», πραγματικά αστεία ανακοίνωση.

Από εδώ.
Δημοσίευση από olivares » Δευτ Ιαν 28, 2013 4:54 pm

Θυμάμαι ως τώρα να'ταν μια κουβέντα που είχα πιτσιρικάς ακόμα με το Γιώργο τον Παντελάκη.

Με το κλασσικό θράσος της ηλικίας του έλεγα ότι ο ένας δε με αρέσει, ο δεύτερος δεν κάνει και ο τρίτος πρέπει
να φύγει.

Αφού με άκουσε για λίγο μου λέει στο τέλος: "Μη μου λες ποτέ ποιός πρέπει να φύγει. Να μου λες μόνο ποιόν
να πάρουμε στη θέση του".

Αυτό το σκεπτικό ακολουθώ πάντοτε σε όλες τις συζητήσεις για ΠΑΟΚ ή άλλες.

When the power of love overcomes
the love of power
the world will know peace.
Αν θέλουμε να τιμήσουμε την μνήμη του Olivares, ας κρατήσουμε κάποια στοιχεία από τον τρόπο σκέψης, τη συμπεριφορά του και την υπογραφή του. Καλό για μας θα είναι.
Δεν ξέρω πότε θα μπω να ξαναγράψω, ίσως σε μια εβδομάδα, ίσως σε ένα μήνα, οπότε καλωσορίζω και πάλι τον rizla.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οποιος κ να ερθει πανω απ'ολα μεταγραφες κ σχεδιασμος ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ariskatiforos έγραψε:ελεος ρε παλικαρια με στεφενς..
μεγαλο ονομα ολοι πιστεψαμε..αλλα..τ αποτελεσματα και η εικονα μιλανε ..
ενα μεγαλο μειονεκτημα ειναι και η ηλικια του..ελαττωμενες φιλοδοξιες..δε πιστευω οτι θα ηταν σωστο να στηριχτουμε μακροπροθεσμα σ αυτον λογω ηλικιας και μονο..
ο σαντος ειναι ιδανικη λυση..για πολλους και διαφορους λογους.. μην ειμαστε σαν του ιθαγενεις και να θαμπωνομαστε μονο απο τα ονοματα..
λινο σορλεν βιερινια ηταν επιλογες του σαντος..ας σταματησουμε να ειμαστε μονιμως αυτοκαταστροφικοι..δυστυχως η ομαδα παραπαιει το βλεπουμε ολοι εχουμε γινει περιγελος..μη δημιουργουμε αντιπαραθεσεις ...σαντος στεφενς κτλ..για μενα το πιο σημαντικο που εμπνεει παικτες και προπονητες να αποδιδουν καλυτερα ειναι το κλιμα..το οποιο διαμορφωνουμε και εμεις..ας μην το επιβαρυνουμε αρνητικα μονιμως χωριζομενοι σε στρατοπεδα..σαντος στεφενς κτλ..
δειτε το βαζελο..η υγεια αναφορικα με το κλιμα ειναι εμφανης..
γιατι ο σαντος που θα σου φερουν πιο μικρος ειναι?
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Σήμερα ο ΠΑΟΚ πήγε ένα χρόνο πίσω. Τόσο απλά.

Περιμένετε τώρα τον επόμενο, την πίστωση χρόνου που θα του δοθεί, να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, να φέρει τους παίκτες που του ταιριάζουν, να χάσουμε ΑΛΛΗ μια χρονιά και μετά να έρθει η ώρα να τον αποκαθηλώσουμε κι αυτόν. Επίσης περιμένετε να μείνει ο Νάτχο και να έρθουν κι άλλα αναλόγου μεγέθους ονόματα γιατί είμαστε σοβαρή ομάδα..

Παρ' όλο που είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος, ας δώσω τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει ο νέος προπονητής:

1. ΞΕΝΟΣ
2. Νέος, φιλόδοξος, εργατικός, δίκαιος.
3. Να μπορεί να διαχειριστεί τους παίκτες. Κατά προτίμηση πρώην ποδοσφαιριστής σε μεγάλη ομάδα.
4. Με ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ νοοτροπία.
5. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΥΦΟΣ & ΤΥΦΛΟΣ, μήπως κι αντέξει. ΟΧΙ ΜΟΥΓΓΟΣ, να ξεμπροστιάζει τους ρουφιάνους.

Από κει και πέρα:
1. Τα ΚΛΕΙΔΙΑ στον προπονητή. Όλοι οι υπόλοιποι ΜΑΚΡΙΑ από το αγωνιστικό.
2. Βοηθός προπονητή δικής του επιλογής. ΟΧΙ ΓΧ. Και δεν το λέω επειδή θεωρώ τον ΓΧ κλικαδόρο ή παρεάκι, το λέω επειδή δημιουργούνται υποψίες και αντιπάθειες και χαλάει το κλίμα.
3. Στο τιμ του προπονητή να δοθεί το μπάτζετ κι αυτό να αποφασίζει για όλα. ΟΧΙ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
4. Δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για να δουλέψει.
5. ΑΝΗΛΕΕΣ κυνηγητό ρουφιάνων και εχθρών, ΟΠΟΙΟΙ κι αν είναι, απ' όπου κι αν προέρχονται (παίκτες, ΑΡΔ, πολιτεία, υπάλληλοι, ΑΠΑΝΤΕΣ).
6. ΤΡΙΕΤΕΣ τουλάχιστον συμβόλαιο και ΣΤΗΡΙΞΗ μέχρις εσχάτων. ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ.
7. Όλα τα παραπάνω να δηλωθούν και να ξεκαθαριστούν προς κάθε κατεύθυνση.
8. Δίοικηση με @@ και όχι μαριονέτες. ΕΝΑΣ τουλάχιστον που θα είναι στο πόδι του Ιβάν και δεν θα φοβάται να αναλάβει ΕΥΘΥΝΕΣ.

Μπας κι αξιωθούμε και δούμε ποτέ άσπρη μέρα..
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

γτπκ... αλλα δεν τρεχει καστανο. Τετοιοι που ειμαστε, τετοια μας αξιζουν ... θα κερδισουμε το γαυρο κ θ αρχισουν τα παλαμακια... δεν εχει να κανει με το προσωπο. εχει να κανει με τις συμπεριφορες κ τη νοοτροπια.

φερτε πισω το γι δωνη!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paokovios1974 έγραψε:
Asimos έγραψε:Και δεν είναι πια μαζί μας αυτός που θα μπορούσε να μας εξηγήσει 5-10 πράγματα..
Αυτος αναλυει απο ψηλα στην ΠΑΟΚσηδικη παρεα τα τεκτενομενα
εχασα επεισοδια ?
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Άντε λοιπόν και το κάναμε το λάθος με την απομάκρυνση του Χουμπ (γνώμη μου).
Θα βρούμε, τουλάχιστον, άμεσα τον επόμενο ή θα φτάσουμε πάλι στον Ιούλιο;
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Πιο ενδεδειγμένη λυση ειναι ο ΓΧ.Πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε αυτοκαταστροφικοι.Καλως ή κακώς έφυγε απο τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς χωρίς να καταφέρει να κάνει τίποτα το αξιομνημόνευτο για το όνομα του.Τωρα μενει να δουμε τον εγωισμο των παιχτων.
(Όταν έβαλε-εβγαλε τον Στοχ φάνηκε ότι έχει χάσει τους παίχτες και αυτοι ειναι που παίζουν μπάλα.Δυστυχως δεν ειχε κανενα πλάνο ορθο και πειραματιζόταν)
nkalis

Δημοσίευση από nkalis »

"Prev Next
Συνεχίζει με Γεωργιάδη προς το παρόν
Συνεχίζει με Γεωργιάδη προς το παρόν

02-03-2014 | novasports.gr"

Τρέμε Γαύρε !!! Δεν θα προλάβεις να μετράς την Κυριακή !!!

Η λέξη υπομονή ας διαγραφεί από το λεξιλόγιο μας για πάντα.

Ποιός έχει άραγε σειρά ? Ο Ιβάν ???

Υπονομεύσαμε έναν άνθρωπο που ίσως μας ανέβαζε επίπεδο. Γιατί αν περιμένουμε από αυτούς που ασκούν την διοίκηση να μας ανεβάσει επίπεδο άσε καλύτερα.

Τέτοιο ξενέρωμα είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω. Καλή συνέχεια και καλή αντοχή σε όσους θα συνεχίσουν. Εγώ πάντως αν και δεν είδα και την πρόοδο που περίμενα με τον Stevens απογοητεύτηκα πλήρως από αυτή την κίνηση. Αν αυτό είναι το ηλεκτροσόκ τότε τι να πώ ? Για μένα τέλος ο ΠΑΟΚ φέτος και μακάρι να είναι ένα ξενέρωμα της στιγμής. Αλλά ρε @@@ μου έφτασα 50 χρονών και θα πρέπει ακόμα να σκέφτομαι την δεκαετία του 70 ???

Κανένας τους δεν νιώθει ΠΑΟΚ πια ???? Κανένας ?????
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Για τα πανηγυρια. Πραγματικα
2 προπονητες αξιας ειχαμε μετα Σαντος και τους δυο τους τζασανε
Αντε φερτε κανενα δονικο τωρα κανενα φιλαρακι να μεγαλωσει και η παρεα σας εκει
Σιχαμενοι..ε σιχαμενοι να πατε να πνιγειτε ρε
Κριμα τους κοπους σου ρε Ιβαν..κριμα

Τα σεβη μου στον Κ. Στεφενς, και καλη επιτυχια στην καριερα του..Αν και εκανε το λαθος να κατσει και να ασχοληθει ας του γινει μαθημα αυτουνου τουλαχιστον.

ΥΓ Με τετοια συμπεριφορα ομαδουλας ονειρευομαστε εμεις να κατσει και ο Νατκο..η οποιοσδηποτε αλλος σοβαρος παικτης τυχει να προσληφθει απο τον Ιβαν.. αντε γεια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν ισχυει για ΓΧ @@!##$!$!$#!@$# :opaokara: το ριχνουμε στην τρελλα ΠΑΟΚ εισαι καληνυχτα παιδια τι καληνυχτα δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

zizu10 έγραψε:Πιο ενδεδειγμένη λυση ειναι ο ΓΧ.Πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε αυτοκαταστροφικοι.Καλως ή κακώς έφυγε απο τον ΠΑΟΚ ο Στέφενς χωρίς να καταφέρει να κάνει τίποτα το αξιομνημόνευτο για το όνομα του.Τωρα μενει να δουμε τον εγωισμο των παιχτων.
(Όταν έβαλε-εβγαλε τον Στοχ φάνηκε ότι έχει χάσει τους παίχτες και αυτοι ειναι που παίζουν μπάλα.Δυστυχως δεν ειχε κανενα πλάνο ορθο και πειραματιζόταν)
ναι προλαβαινει να κλισει κανα δυο συμβολαια μεχρι να φυγει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”