14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δεν εκθειαζω...
Απλα αν μου εφταιγε καποιος σημερα απο τους παιχτες δεν ειναι ο σαλπι...
Ο φακουντο μου φταιει πολυ περισσοτερο και οχι μονο για το γκολ αλλα και για σεντρες στα περιστερια και τσιμπηματακια που παει να κανει.
Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Απλα αν μου εφταιγε καποιος σημερα απο τους παιχτες δεν ειναι ο σαλπι...
Ο φακουντο μου φταιει πολυ περισσοτερο και οχι μονο για το γκολ αλλα και για σεντρες στα περιστερια και τσιμπηματακια που παει να κανει.
Ας ειμαστε ρεαλιστες.
- thanos-xanthi
μα αυτο ειπα σουρμε χωρις να τον κραζω οπως σε αλλα ματς
δεν ειναι ο χειροτερος αλλα εχει καταντησει ανεκδοτο..
κι επιμενει σ αυτον!! ας παιξει ενας πιτσιρικας απο κ20,κ17,κ16 εκει
γιατι να εχω εναν ατεχνο αμπαλο χωρις να μου προσφερει απολυτως τιποτα, και να επιβαρυνω και μπατζετ
ας σταματησει γιατι κακο κανει παραπανω
δεν ειναι ο χειροτερος αλλα εχει καταντησει ανεκδοτο..
κι επιμενει σ αυτον!! ας παιξει ενας πιτσιρικας απο κ20,κ17,κ16 εκει
γιατι να εχω εναν ατεχνο αμπαλο χωρις να μου προσφερει απολυτως τιποτα, και να επιβαρυνω και μπατζετ
ας σταματησει γιατι κακο κανει παραπανω
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προσφέρει όσο μπορεί σε μια θέση (εξτρέμ) που παίζει κατ' ανάγκη. Είναι δεδομένο πως όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται και πιο αργός, κάτι που θα τον δυσκολεύει περισσότερο, μαζί με το ότι ποτέ δεν είχε τρίπλα και κοντρόλ. Η προσφορά του επομένως θα γίνεται ολοένα και μικρότερη, αλλά είναι προς τιμήν του ότι αγωνίζεται, ακόμη και ως δεξί μπακ.
εξηγησε μου αυτο το ειναι προς τιμην του οτι αγωνιζεται?
Απλα ειναι μια θεση που πρεπει να ερθει κανονικο εξτρεμ με τριπλα και ταχυτητα και να ερχεται ο Σαλπι πλεον απο τον παγκο οταν θα χρειαζεται πρεσαρισμα και φρεσκαρισμα η επιθεση.
- TylerDurden
Η φάση του 17' ήταν καθοριστική. Έχεις μπει δυνατά,κάνεις το 0-1 σχετικά νωρίς και μετα το ματς πηγαίνει σχεδόν μονο του.sourmenetes έγραψε:Εκει ισα που προλαβε να σουταρει...
Βεβαια να εχανε του φακουντο θα σουρναμε.
Εκει δε βλεπω σχολιο.
Επίσης αυτο,το μόλις πρόλαβε να σουτάρει δεν το καταλαβαίνω.Επιθετικός είναι τόσα χρόνια,το να έχεις δευτερόλεπτα στη διάθεση σου προκειμένου να κάνεις μια ενέργεια είναι δεύτερη φύση. Η μπάλα έχει στρωθεί μπροστά του,στρωμένη όμορφα απο το ριμπάουντ, εκλιπαρούσα για γκολ. Και κάνει ενα σούτ το οποίο ουτε δύναμη είχε - αφου κατάφερε και έσκασε η μπάλα κάτω - ούτε σημάδι, αφου την έστειλε ακριβώς πάνω στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Σαν του Φακούντο έχει χάσει αμέτρητα τα τελευταία χρόνια,μια βόλτα απο τα highlights του τελικού είναι αρκετή.
Μη λέμε τα αυτονόητα ρε παιδιά.
Μόνο αν χάσουμε από την Ουγγαρία υπάρχει ελπίς...thanos-xanthi έγραψε: σταματα σε παρακαλω την καριερα σου το καλοκαιρι
Re: 14. Δημητρης Σαλπιγγίδης "ο Απροσπέλαστος"
αλλαξτε τιτλο στο τοπικ.
14. Δημητρης Σαλπιγγίδης "ο Απροσπέλαστος".
υγ: συγκινητικότατη προσπάθεια. χιλια μπραβο απο εμενα στο ΜΗΤΣΑΡΑ.

14. Δημητρης Σαλπιγγίδης "ο Απροσπέλαστος".

υγ: συγκινητικότατη προσπάθεια. χιλια μπραβο απο εμενα στο ΜΗΤΣΑΡΑ.

- TylerDurden
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι τουλαχιστον ως δεξι μπακ μπορεις κατι να προσφερεις.
Μετα το αποψινο παρτυ του σερβιτορου-αριστερου εξτρεμ του κομποτιακου δεν ελπιζω σε τιποτα πια για σενα...
Ευχαριστουμε για την 'προσφορα' σου,enough!!
Μετα το αποψινο παρτυ του σερβιτορου-αριστερου εξτρεμ του κομποτιακου δεν ελπιζω σε τιποτα πια για σενα...
Εγω θα σε ψηφισω ΜΒΠ. Γιατι ετσι. Πιο καλα ειμαστε ολοι μας Μητσο ετσι οχι οτι ειναι και στα δικα σου "ποδια"
μετα την συγκινητικη σημερινη προσπαθεια του σαλπι σε θεση αγνωστη για αυτον σορι ρε φιλε αλλα εισαι τραγικος...ασε εμας να πανηγυριζουμε σαν οικογενεια γιατι αγαπαμε ολους τους παικτες που φορανε τα ασπρομαυραΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι τουλαχιστον ως δεξι μπακ μπορεις κατι να προσφερεις.
- john4serres