Το θέμα είναι στο καινούργιο που θα ανοιξει με ονομα "Λαζλο Μπολονι" σε ποια σελίδα θα έρθει το πρωτο μήνυμα που θα λέει πως ειναι άχρηστος, δεν κανει για τον ΠΑΟΚ κλπ.
Το υπολογίζω περιπου στη σελ. 20 και πιο συγκεκριμένα μετά το 2ο ή 3ο φιλικό.

Ελα μου ντε ποιος μ@λ@κ@ς το είχα ανοίξει πέρσι επομένος όπως καταλαβαίνετε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, θα πάω για μπανάκιsporos123 έγραψε:επειδη εγω προσωπικα σε οτι εχει να κανει με την ομαδα,ειμαι τερμα προληπτικος,το τοπικ του μπολονι αν ειναι δυνατο να μην το ανοιξει αυτος που ανοιξε περισυ το αντιστοιχο του μπερετα,γιατι αν γινει αυτο,βρωμα την βλεπω τη δουλεια κ για φετος....![]()
![]()
![]()
υ.γ ποιος ειχε ανοιξει το νημα του σαντος????
Κι εγώ κι εγώ απλά περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση. Δεν ξέρω ποιος θα ανοίξει το επόμενο, εγώ πάντως θα κλειδώσω αυτό. Λουκέτο από τιτάνιο λέμε.giapas έγραψε:Kλείδωσέ το το τιμημένο
δε μπορώ
δε μπορώ να περιμένω
επειδη βαριεμαι να ψαχνω,εσυ ησουν ρε μαυρογατα παοκ κερκυρα που ανοιξες το τοπικ μπερετα????paok kerkyra έγραψε:Ελα μου ντε ποιος μ@λ@κ@ς το είχα ανοίξει πέρσι επομένος όπως καταλαβαίνετε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, θα πάω για μπανάκιsporos123 έγραψε:επειδη εγω προσωπικα σε οτι εχει να κανει με την ομαδα,ειμαι τερμα προληπτικος,το τοπικ του μπολονι αν ειναι δυνατο να μην το ανοιξει αυτος που ανοιξε περισυ το αντιστοιχο του μπερετα,γιατι αν γινει αυτο,βρωμα την βλεπω τη δουλεια κ για φετος....![]()
![]()
![]()
υ.γ ποιος ειχε ανοιξει το νημα του σαντος????