Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
giapas

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από giapas »

Για τον Αποστόλη το έγραψα , είναι απαράδεκτος που έχει χαθεί και δε πήγαμε για κανένα καφέ.

Για σένα δεν έχω να πω κάτι κακό , απόλαυση είσαι για το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει βρε σεις, πλάκα κάνει ο ace με τον Odi... έτσι το βλέπω εγώ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

giapas έγραψε:Για τον Αποστόλη το έγραψα , είναι απαράδεκτος που έχει χαθεί και δε πήγαμε για κανένα καφέ.

Για σένα δεν έχω να πω κάτι κακό , απόλαυση είσαι για το φόρουμ.
Συγνώμη τότε αγαπητέ συνφορουμιτη
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εντάξει βρε σεις, πλάκα κάνει ο ace με τον Odi... έτσι το βλέπω εγώ.
Ο Αποστόλης δε το έγραψε για σχόλιο στον Odι , μια απλή βόλτα στα topics έκανε και φούντωσε.
Αλλά δεν έχει σημασία ουσιαστικά , ένας γεροξούρας είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Για να βολτάρω κι εγώ, τότε και βλέπουμε!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ace, τελείωσες από το site οριστικά με αυτό το nick name.

Πριν από λίγες ώρες ήρθη το μπαν σου και σήμερα πλάκωσες σε όλα τα τόπικ τις ειρωνείες.

Αυτό είναι το ευχαριστώ;

Άι παράτα μας, επιτέλους!

Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Παίζει να σπασε ρεκορ μπαν-ξεμπαν και στο καπάκι ξανά μπαν. Αδιόρθωτος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλώς σε βρήκαμε!

Λοιπόν. Για να ανεβάσεις φωτογραφία:

Βρίσκεις την εικόνα που θέλεις, ή την ανεβάζεις με κάποιο πρόγραμμα του διαδικτύου που μπορεί να το κάνει αυτό (πχ tinypic). μπορείς να βρείς τέτοια site γράφωντας στο google "upload image".

Κοιτάς να μην είναι το μέγεθος της πάνω απο 800χ800 pixels (πχ να είναι 800χ350 ή 400χ800 ή 600χ600 κτλ), και ακολούθως:

1. αν είναι φώτο που βρήκες στο ίντερνετ πατάς αρχικά δεξί κλικ και ¨προβολή εικόνας¨. με το που σου εμφανίσει την εικόνα, πατάς δεξί κλικ και "αντιγραφή συνδέσμου εικόνας¨.

2. αν είναι απο κάποιο πρόγραμμα που ανεβάζεις δική σου φώτο τότε ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος επιλέγεις το Link που θέλεις.

ΕΠΕΙΤΑ, έρχεσαι στο ΠΑΟΚμάνια, μπαίνεις στο τοπικ που θέλεις, πατάς "απάντηση", κάνεις επικόλληση και το link που θα σου βγάλει το βάζεις ανάμεσα στα Img που θα βρείς πάνω στα κουμπιά εργασιών του κειμενογράφου του ΠΑΟΚμάνια.

αν πατήσεις παράθεση στη δημοσίευση αυτή που σου γράφω θα μπορεσεις να δεις ένα παράδειγμα!

Εικόνα

Τέλος, κοιτα να μην είναι τιποτα..επιλήψιμο γιατί τότε θα δείς τη... σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού! :) :) :)

:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ace, τελείωσες από το site οριστικά με αυτό το nick name.

Πριν από λίγες ώρες ήρθη το μπαν σου και σήμερα πλάκωσες σε όλα τα τόπικ τις ειρωνείες.

Αυτό είναι το ευχαριστώ;

Άι παράτα μας, επιτέλους!

Εγω να ρωτησω κατι γενικα? Απο τη στιγμη που ξερετε οτι καποιος εχει 2 κ 3 λογαριασμους και τρωει μπαν στον εναν οι υπολοιποι γιατι μενουν? Μιλαει η εκφραζεται διαφορετικα απο εκει?

Μια απορια εχω η οποια δε παει πρωσοπικα για τον ace
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Όταν σιγουρευόμαστε αυτό γίνεται... εκτός από μία εξαίρεση, αυτή του Sick, διότι ελπίζουμε κάποτε να καταλάβει κάποια πράγματα... Μάταιος κόπος, βέβαια!
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να έχει 2-3 λογαριασμούς γενικώς!!!Και μαλιστα σ ενα ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ.....

Άντε να πεις,όταν φάει μπαν,να δημιουργήσει έναν δεύτερο.......,στις άλλες περιπτώσεις τι κάνει?

Χρησιμοποιεί τους άλλους λογαριασμούς για να κάνει like στην άποψη του πρώτου?

Ή τι άλλο? :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Θελω να ζητήσω συγνώμη απο τους μοντς και τους συνφορουμιτες για την εριστική συμπεριφορά μου ,και για τον τρόπο που κάποιες φορές έλεγα την αποψη μου.Ιδιαίτερα απο τον Ντίνο που κοντραριζομασταν τον τελευταίο καιρό πολύ.Απο εδω και μπρος θα ειμαι λιγότερο εριστικός και προσεκτικός στο απόψεις μου.Οντι δεν είσαι δρακουλας :lol:
Οι ειρωνίες σου έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αν αυτό που κάνεις σε εκφράζει με βρίσκεις απέναντί σου.
Νομίζει ότι μας δουλεύει όλους

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sn0ufel4 έγραψε: Εγω να ρωτησω κατι γενικα? Απο τη στιγμη που ξερετε οτι καποιος εχει 2 κ 3 λογαριασμους και τρωει μπαν στον εναν οι υπολοιποι γιατι μενουν? Μιλαει η εκφραζεται διαφορετικα απο εκει?
Ο Λιακο τωρα διακαιωνεται.Ζουν αναμεσα μας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Dinos_Liverpool έγραψε:Σίμπα, αναγνωρίζω ότι έκανες πολύ κόπο να το γράψεις το πρώτο σου σχόλιο, αλλά δεν μπορώ να στο αφήσω, φίλε μου. Δεν βοηθά καθόλου στην αποφόρτιση του κλίματος το να παίρνουμε διάφορα σχόλια και να προσπαθούμε να αποδείξουμε στον άλλο (έστω και χωρίς όνομα, το οποίο αφαίρεσες) ότι είναι κακοπροαίρετος. Κανένας δεν είναι κακοπροαίρετος! Προκατελλημμένος και με εμπάθειες σίγουρα, αλλά βέβαια δεν μπορούμε να του αποδώσουμε κακή πρόθεση.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις.
Αδερφε, πιστεψε με, με τα σχολια και τα κλιπακια, δεν υπήρχε καμια διαθεση ν'αποδειξω κακη προαιρεση των παιδιων, απλα οπως και συ λες, το βαθμό της προκατάληψης και της λαθος νοοτροπιας, που προκαλουσε και συντηρουσε άσκοπες διαμαχες..

Αλλωστε, η διατήρηση του κλιματος επιτυγχανεται και μεσα απτην επισημανση καποιων λαθος πρακτικών και νοοτροπιων, ωστε αυτες να μη διαιωνιζονται, χαλωντας το κλιμα..

Εκτος αν επιδιωκουμε ενα επιπλαστο κλιμα και εκατερωθεν ignore..

Ελπιζω να μη χρειαστει, αλλα αν δεις να συνεχιζονται αυτα π καυτηριασα,
ευχομαι να είσαι δικαιος και να εμφανισεις το ποστ μου (νομιζω πως ευκολα μπορείς να το επανακτησεις) για την αποκατάσταση καποιων πραγματων..

Σορρυ γ το πρηξιμο ε.. ;)
:pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Σίμπα, δεν το έχω κρατημένο... νόμιζα ότι θα σε έπειθα, ρε συ!

Δεν θα ήθελα, όμως, ούτε εσύ να προσπαθήσεις να το αναπαράξεις, σε παρακαλώ πολύ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”