Ισως ο κορυφαιος προπονητης που πατησε στην Ελλαδα,μακαρι αλλα δεν δινω ουτε 1%
Razvan Lucescu VI
- Kabamaru11
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- MrSam1926apc
Πληροφορια ειναι παιδια για αυτο και κολλαω αν πρεπει να το γραψω.
Αν ηταν διαισθηση θα εγραφα και εγω την καβλαντα μου να περασει η ωρα
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Σουριναμέζος
Ας ελπίσουμε το δεύτερο, γιατί αν είναι το πρώτο θα μιλάμε για απατεώναvan rooy έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:10 Να δούμε αν υπάρξει αλλαγή προπονητή ...ο νέος προπονητής θα προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών του ή θα ζητάει αυτοί να προσαρμοστούν στο σύστημα του?![]()
- Kabamaru11
Πες ονομα μωρε,σιγα μην ισχυει κιολας,χουλιαμας να γινεται.Ειμαι σιγουρος πως ακομα δεν εχει αποφασισει ο Ιβαν αν θα κρατησει Λουτσε η οχι.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
ΠΑΟΚ Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ, οπότε ρίχτο Ηλία.nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:11 Πληροφορια ειναι παιδια για αυτο και κολλαω αν πρεπει να το γραψω.
- Kabamaru11
Αποκαλεις τον ζωγραφο απατεωνα;Ντροπη σου,μια χαρα καλλιτεχνης ειναι.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:13Ας ελπίσουμε το δεύτερο, γιατί αν είναι το πρώτο θα μιλάμε για απατεώναvan rooy έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:10 Να δούμε αν υπάρξει αλλαγή προπονητή ...ο νέος προπονητής θα προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών του ή θα ζητάει αυτοί να προσαρμοστούν στο σύστημα του?![]()
καλη σχολη ειπες νουνιεζ. Καλες σχολες ειναι, ισπανια,ολλανδια,γερμανια και πορτογαλια. Οχι μικρος οποτε να υπολογιζουμε περιπου στα 50-55. Προσφατες επιτυχιες που πολλοι ζηλεψαν... Εδω κολλαει η τσελιε αν και δεν καταφερε κατι στην αιντραχτ. Απο την αλλην σε ενα πιο ακραιο σεναριο προσφατες επιτυχιες εχει και ο μαρθελινιο αλλα αν πεις σε καποιον μαρθελινιο και δε χαρει την βλεπει λιγο τετραγωνη.
Συμπερασμα, ερχεται ο κονσεισαο

Συμπερασμα, ερχεται ο κονσεισαο
- Σουριναμέζος
Δεν πήγαινε για αυτόν, ίσα ίσα ο συγκεκριμένος δεν ήταν προσαρμοστικός προπονητής απλά πέσαμε σε μαλάκα
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Kabamaru11
Το κρισιμο ερωτημα ειναι ενα. Δεν θα χαρουμε ολοι επειδη τον ξερουμε ή επειδη δεν τον ξερουμε; 
- These users thanked the author icue for the post:
- navigator11
Ο κονσεισαο εκεί που είναι πληρώνεται τον χρόνο όσα έχει πληρωθεί ο Λουτσεσκου συνολικά απ τον ΠΑΟΚembuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:15 καλη σχολη ειπες νουνιεζ. Καλες σχολες ειναι, ισπανια,ολλανδια,γερμανια και πορτογαλια. Οχι μικρος οποτε να υπολογιζουμε περιπου στα 50-55. Προσφατες επιτυχιες που πολλοι ζηλεψαν... Εδω κολλαει η τσελιε αν και δεν καταφερε κατι στην αιντραχτ. Απο την αλλην σε ενα πιο ακραιο σεναριο προσφατες επιτυχιες εχει και ο μαρθελινιο αλλα αν πεις σε καποιον μαρθελινιο και δε χαρει την βλεπει λιγο τετραγωνη.
Συμπερασμα, ερχεται ο κονσεισαο![]()
![]()
Αν πάμε σε αλλαγή , θα κοίταζα σοβαρά τη περίπτωση του Λέτο.
Γενικά στο προπονητή προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία το κίνητρο , τη δίψα και τη φιλοδοξία.
Γενικά στο προπονητή προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία το κίνητρο , τη δίψα και τη φιλοδοξία.
Ναι αλλά είναι ΠΑΟΚτσάκι αγνόmargas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:17Ο κονσεισαο εκεί που είναι πληρώνεται τον χρόνο όσα έχει πληρωθεί ο Λουτσεσκου συνολικά απ τον ΠΑΟΚembuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:15 καλη σχολη ειπες νουνιεζ. Καλες σχολες ειναι, ισπανια,ολλανδια,γερμανια και πορτογαλια. Οχι μικρος οποτε να υπολογιζουμε περιπου στα 50-55. Προσφατες επιτυχιες που πολλοι ζηλεψαν... Εδω κολλαει η τσελιε αν και δεν καταφερε κατι στην αιντραχτ. Απο την αλλην σε ενα πιο ακραιο σεναριο προσφατες επιτυχιες εχει και ο μαρθελινιο αλλα αν πεις σε καποιον μαρθελινιο και δε χαρει την βλεπει λιγο τετραγωνη.
![]()
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μόνο μην εννοείς κανένα Almeida γιατί δεν θα το αντέξω.geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:00Welcome Sir TakisMitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:59Μεντιλίμπαρ ή Κόντη;nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:55
Ε ας πουμε....απο πολυ καλη σχολη, με επιτυχιες "προσφατες" που ολοι ζηλεψαν, αλλα οχι πλουσιο βιογραφικο αν και οχι ιδιαιτερα μικρος.![]()
Valverde,Conceicao,Ivic αν θέλουμε γνώστη του ελληνικού πρωταθλήματος ειδάλλως κάποιον εφάμιλλο των Marcelino,Van Bommel κτλ( τυχαία τα ονόματα απλώς αναφέρθηκαν παλιότερα εδώ μέσα)
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- geobila
Αυτο ειναι μια λεπτομερεια που για να κρατηθει σε ενα οσο γινεται νορμαλ επιπεδο η ψυχολογια μου επιλεγω να αγνοησω.margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:17Ο κονσεισαο εκεί που είναι πληρώνεται τον χρόνο όσα έχει πληρωθεί ο Λουτσεσκου συνολικά απ τον ΠΑΟΚembuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:15 καλη σχολη ειπες νουνιεζ. Καλες σχολες ειναι, ισπανια,ολλανδια,γερμανια και πορτογαλια. Οχι μικρος οποτε να υπολογιζουμε περιπου στα 50-55. Προσφατες επιτυχιες που πολλοι ζηλεψαν... Εδω κολλαει η τσελιε αν και δεν καταφερε κατι στην αιντραχτ. Απο την αλλην σε ενα πιο ακραιο σεναριο προσφατες επιτυχιες εχει και ο μαρθελινιο αλλα αν πεις σε καποιον μαρθελινιο και δε χαρει την βλεπει λιγο τετραγωνη.
![]()