Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
LoverBoy

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από LoverBoy »

ΤΕΟ, μην μασάς... τα φυτά είναι μαζί σου.

Για όλα φταίει το γήπεδο, είναι μικρό και παλιό.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δηλαδη ρε matrixxakos4 αυτη ειναι η λυση που προτεινεις; να παραιτηθει ο Ζαγορ; σκεφτομενος δηλαδη που ησουν πριν απο τρια χρονια και που εισαι σημερα, λες οτι ο ΠΑΟΚ πηγε πισω επι Ζαγορακη;
Αλλο η κριτικη και αλλο η απαξιωση και ο μηδενισμος..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οσοι λετε να παραιτηθει μαζι να πειτε και την προταση που εχετε.....
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

αν φυγει ο ζαγορ κλαφτα χαραλαμπε
χρειαζομαστε κατι να ταρακουνησει τα νερα πολυ δυνατα
και ξερουμε τι ειναι αυτο
περσι καναμε το ιδιο ξεκινημα αλλα
ειχαμε αδικηθει αρκετα και καναμε καλα παιχνιδια
φετος απο τον αυγουστο και μετα απλα δεν υπαρχουμε
δεν ξερω μαγκες εγω παντως ειμαι πολυ μπερδεμενος
μαλλον στεναχωρημενος
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

fita, πάνε πες το πουθενά αλλού. Εδώ θα μιλάς και θα γράφεις όμορφα, και όχι με greeklish.

MANIAKOS έγραψε:Οσοι λετε να παραιτηθει μαζι να πειτε και την προταση που εχετε.....
Δεν την ξέρεις την πρόταση μανιακέ? Παπαδόπουλος...

Γελάει ο Ζαγοράκης, deja vu λέει από μέσα του, η ιστορία επαναλαμβάνεται, και μαζί θα επαναληφθούν και οι κωλοτούμπες...
thief

Δημοσίευση από thief »

Εγώ δεν θέλω να γράψω τίποτα για τον Τέο...απλώς κάποιοι που ποστάρουν σήμερα γι΄ αυτούς νιώθω απίστευτη. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Καμία δικαιολογία δεν έχουν....Μα καμία.... Εγώ προσωπικά το έχω πάρει απόφαση ποτέ δεν θα κάνουμε ομάδα....ποτέ....τον ΠΑΟΚ τον εχουμε για ΠΟΥΤΑΝΑ...να ξεσπάμε πάνω του, να βγάζουμε τα αποθημένα μας, και πάντα να ζητάμε αίμα...μόνο μιας ισοπέδωση και σβήσιμο προσπαθιών και ενεργειών πολύ δύσκολων χρόνων.

Ζαγοράκη παραίτησου ρεσι...παραίτησου. Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλήμάτων (που εσύ με την βοήθεια της πλατιάς μάζας του κόσμου τα μείωσεις κατα πολύ) θα βρει την λύση του μακριά σου...Εσύ φταις....10 καλά να κάνεις 2 παπαριές να κάνεις θα σε γαμήσουμε...γιατί ΠΑΟΚ είμαστε ναούμε....

ps1: moican4 ... είναι ολοφάνερο ρε φίλε μας κοροιδεύει ο Ζαγοράκης....θέλει το κακό μας....με τις πέτρες το λαμόγιο...ουστ.

ps2: sorry για το ύφος μου αλλά λίγο ο πυτερός μου+ λίγο το αποτέλεσμα + λία αυτά που διαβάζω ... έ δεν θέλει πολύ... :evil: ...αλλά sorry είμαι φυτό και φλώρος....πρέπει να τους γαμήσω όλους... :twisted:

ps3: εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ έχει χοντρό πρόβλημα...το πιο εύκολο είναι να τα ξεφτιλίσουμε όλα...(όπως μόνο εμείς ξέρουμε...)...το δύσκολο είναι να στηρίζεις και να βοηθάς τον άλλον για να ξεφύγει από την δική του θολούρα...αλλά τι λέω ΠΑΟΚ είμαστε...τσεκούρια και φωτιά...

ps4: matrixxakos4, είσαι πιο άθλιο έχει εμφανιστεί στους 4 μήνες που είμαι στην paokmania....με την δική σου λογική πρέπει να είμαστε 1+1...1 καλά και όλα ωραία...+ 1 άσχημα και ισοπέδωση και καταστροφή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 03 Οκτ 2010, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Κύριοι, καταντάτε γραφικοί.

Τα λαϊκά δικαστήρια και οι άναρθρες κραυγές δεν οδήγησαν ποτέ πουθενά.

Οι επισημάνσεις των όποιων προβλημάτων και οι κριτικές γίνονται σε περιόδους παχιών αγελάδων και καλών αποτελεσμάτων. Τώρα δεν έχει κανένα νόημα. Τα γραπτά μένουν και έχουν γνώση οι φύλακες. Όχι τώρα όμως.

Η ομάδα βρίσκεται κοντά στο να πετύχει ένα στόχο που δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ. Να παίξει για πρώτη φορά άνοιξη στην Ευρώπη. Δε θα τα διαλύσουμε μόνοι μας τα πράγματα.

Είναι τελείως άστοχη η στιγμή να ανακαλύπτουν όψιμα ορισμένοι τα λάθη του "αλάνθαστου" έως σήμερα Ζαγοράκη. Τώρα είναι η ώρα που χρειάζεται ένα χτύπημα στην πλάτη για να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

matrixxakos4 το ποστ σου διαγραφηκε...καταρχην μη γραφεις γκρικλισς...κατα δευτερον απαγορευονται οι χαρακτηρισμοι σε μελη διοικηση και παιχτες απλα για να ξερεις...ξαναγραψε κοσμια...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

thief έγραψε: ps1: moican4 ... είναι ολοφάνερο ρε φίλε μας κοροιδεύει ο Ζαγοράκης....θέλει το κακό μας....με τις πέτρες το λαμόγιο...ουστ.
Ξαναδιαβασε λιγο πιο προσεχτικα τι εγραψα γιατι μαλλον δεν καταλαβες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δυστυχως ειμαστε ενα ματσο ανεγκεφαλων ουγκ που αγομαστε και φερομαστε αναλογα με το δοκαρι εξω ή μεσα.....Ξεχναμε γρηγορα αυτους που αποθεωνουμε μετα απο μια μερα βριζουμε......ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ.......
niks

Δημοσίευση από niks »

fuzztone έγραψε:Κύριοι, καταντάτε γραφικοί.

Τα λαϊκά δικαστήρια και οι άναρθρες κραυγές δεν οδήγησαν ποτέ πουθενά.

Οι επισημάνσεις των όποιων προβλημάτων και οι κριτικές γίνονται σε περιόδους παχιών αγελάδων και καλών αποτελεσμάτων. Τώρα δεν έχει κανένα νόημα. Τα γραπτά μένουν και έχουν γνώση οι φύλακες. Όχι τώρα όμως.

Η ομάδα βρίσκεται κοντά στο να πετύχει ένα στόχο που δεν έχει πετύχει ΠΟΤΕ. Να παίξει για πρώτη φορά άνοιξη στην Ευρώπη. Δε θα τα διαλύσουμε μόνοι μας τα πράγματα.

Είναι τελείως άστοχη η στιγμή να ανακαλύπτουν όψιμα ορισμένοι τα λάθη του "αλάνθαστου" έως σήμερα Ζαγοράκη. Τώρα είναι η ώρα που χρειάζεται ένα χτύπημα στην πλάτη για να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
+
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

thief έγραψε:Εγώ δεν θέλω να γράψω τίποτα για τον Τέο...απλώς κάποιοι που ποστάρουν σήμερα γι΄ αυτούς νιώθω απίστευτη. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Καμία δικαιολογία δεν έχουν....Μα καμία.... Εγώ προσωπικά το έχω πάρει απόφαση ποτέ δεν θα κάνουμε ομάδα....ποτέ....τον ΠΑΟΚ τον εχουμε για ΠΟΥΤΑΝΑ...να ξεσπάμε πάνω του, να βγάζουμε τα αποθημένα μας, και πάντα να ζητάμε αίμα...μόνο μιας ισοπέδωση και σβήσιμο προσπαθιών και ενεργειών πολύ δύσκολων χρόνων.

Ζαγοράκη παραίτησου ρεσι...παραίτησου. Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλήμάτων (που εσύ με την βοήθεια της πλατιάς μάζας του κόσμου τα μείωσεις κατα πολύ) θα βρει την λύση του μακριά σου...Εσύ φταις....10 καλά να κάνεις 2 παπαριές να κάνεις θα σε γαμήσουμε...γιατί ΠΑΟΚ είμαστε ναούμε....

ps1: moican4 ... είναι ολοφάνερο ρε φίλε μας κοροιδεύει ο Ζαγοράκης....θέλει το κακό μας....με τις πέτρες το λαμόγιο...ουστ.

ps2: sorry για το ύφος μου αλλά λίγο ο πυτερός μου+ λίγο το αποτέλεσμα + λία αυτά που διαβάζω ... έ δεν θέλει πολύ... :evil: ...αλλά sorry είμαι φυτό και φλώρος....πρέπει να τους γαμήσω όλους... :twisted:

ps3: εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ έχει χοντρό πρόβλημα...το πιο εύκολο είναι να τα ξεφτιλίσουμε όλα...(όπως μόνο εμείς ξέρουμε...)...το δύσκολο είναι να στηρίζεις και να βοηθάς τον άλλον για να ξεφύγει από την δική του θολούρα...αλλά τι λέω ΠΑΟΚ είμαστε...τσεκούρια και φωτιά...

ps4: matrixxakos4, είσαι πιο άθλιο έχει εμφανιστεί στους 4 μήνες που είμαι στην paokmania....με την δική σου λογική πρέπει να είμαστε 1+1...1 καλά και όλα ωραία...+ 1 άσχημα και ισοπέδωση και καταστροφή...
Σωστος !!!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

φτανει πια αυτη η καραμελα.....θα φυγει ο ζαγορακης και θα φυγει ο ζαγορακης.....μας εδωσε οραμα ξανα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα ειναι υπερανω κριτικης....να λετε στα ευκολα ΠΑΟΚ και στα δυσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ ...να το δεχτω....αλλα ηρεμιστε λιγο με τον ζαγορακη.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εννοειται κριτικη Νταμον.....κανενας υπερανω κριτικης και εννοειται οχι λευκες επιταγες αλλα οχι αναρθρες κραυγες....
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

@matrixxakos4, ο τοιχος απο greeklish που εγραψες με ζαλισε για να τον διαβασω βραδιατικα...

Ολοι ειμαστε πικραμενοι αποψε αλλα το να βγαινεις και να κραζεις τον ανθρωπο που σου εδωσε την δυνατοτητα να εχεις τις αγωνιστικες απαιτησεις που εχεις φετος ειναι λιγακι αβασιμο. Σοβαροι ανθρωποι του χωρου εκφραζονται με τα καλυτερα λογια για τον Ζαγορακη αλλα ορισμενοι που βρισκονται σε παραληρημα θελουν να ισοπεδωσουν τα παντα. Φυσικα και θα κανει λαθη, φυσικα και ο κοσμος εχει δικαιωμα στην κριτικη, αλλα επειδη στην Ελλαδα πιστευουμε οτι η κριτικη σημαινει βγαινω δακρυβρεχτος και οργισμενος και αρχιζω να ουρλιαζω σαν υστερικος, καλο θα ηταν να βουταμε λιγακι την γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε.

Αρκετα με τους λαικισμους και τους γεροντοκορισμους(!), ψυχραιμια και καθαρο μυαλο θελει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rasputin την Δευ 04 Οκτ 2010, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”