Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Σορρυ αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνουν άστε!
Όλη τη χρονιά λέγαμε πέρυσι ότι μας λείπει η ποιότητα και η εμπειρία!
Θεωρείτε ότι μπορούμε να αγοράσουμε ποιότητα και εμπειρία στις ηλικίες 21-25 χρόνων;;
Εχουμε τέτοιο πορτοφόλι;;
Αυτό εννοώ...
Εφόσον δε θα σκάσουμε 8εκ για να αγοράσουμε τον αντίστοιχο Μπισεσβαρ 25 χρόνων θα πρεπει να πάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Επίσης αν θυμάστε και περυσι είπαν ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα μείγμα έμπειρων μαζί με νεαρους.
Ήδη φύγανε Μπίσεσβαρ-ολιβειρα-κουρτιτς-καντουρι
Αν έρθουν δηλαδή 2-3 έμπειροι με ποιότητα ποια είναι η αλλαγή πλάνου;;
Θα σταματήσεις να έχεις νεανική ομάδα;
Τι αλλάζει ρε παιδιά;;
Ναι όλοι ανησυχούμε και όλοι περιμένουμε κάτι καλό αλλά ας μη βγάζουμε σενάρια από το μυαλό μας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλη τη χρονιά λέγαμε πέρυσι ότι μας λείπει η ποιότητα και η εμπειρία!
Θεωρείτε ότι μπορούμε να αγοράσουμε ποιότητα και εμπειρία στις ηλικίες 21-25 χρόνων;;
Εχουμε τέτοιο πορτοφόλι;;
Αυτό εννοώ...
Εφόσον δε θα σκάσουμε 8εκ για να αγοράσουμε τον αντίστοιχο Μπισεσβαρ 25 χρόνων θα πρεπει να πάμε σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Επίσης αν θυμάστε και περυσι είπαν ότι θέλουμε να φτιάξουμε ένα μείγμα έμπειρων μαζί με νεαρους.
Ήδη φύγανε Μπίσεσβαρ-ολιβειρα-κουρτιτς-καντουρι
Αν έρθουν δηλαδή 2-3 έμπειροι με ποιότητα ποια είναι η αλλαγή πλάνου;;
Θα σταματήσεις να έχεις νεανική ομάδα;
Τι αλλάζει ρε παιδιά;;
Ναι όλοι ανησυχούμε και όλοι περιμένουμε κάτι καλό αλλά ας μη βγάζουμε σενάρια από το μυαλό μας!
- sourmenetes
- Moderator
Η οργάνωση στα μεταγραφικα πάσχει τα τελευταία χρόνια και γενικά υπάρχει μια ασυνεννοησία.
Αυτό θα δούμε αν θα ισχύσει και φέτος. Τελευταία ενημέρωση ήταν ότι αναμένονται αφίξεις που έχουν δουλεύτει από όλους (Σαββίδης μποτο κτλ) και συμφωνεί και ο λουτσεσκου.
Ας περιμένουμε να δούμε
Αυτό θα δούμε αν θα ισχύσει και φέτος. Τελευταία ενημέρωση ήταν ότι αναμένονται αφίξεις που έχουν δουλεύτει από όλους (Σαββίδης μποτο κτλ) και συμφωνεί και ο λουτσεσκου.
Ας περιμένουμε να δούμε
Αυτό που τσιμπάτε από τους παίκτες που πλασάρουν οι μανατζερ και κάνετε και βαρύγδουπες κριτικές απαξίωσης δεν το καταλαβαίνω...
Συνειδητοποιήστε ότι απ'το κομμάτι "μεταγραφές" βγάζουν χρήματα άμεσα ή έμμεσα και οι μάνατζερ και οι δημοσιογράφοι και ότι και αν πιστεύετε για όσους εργάζονται στο κομμάτι αυτό στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ηλίθιοι δεν είναι να βγάλουν τα ονόματα που πραγματικά διαπραγματεύονται πριν "κλείσει" η δουλειά.
Πετάει ένα όνομα ένας μανατζερ στην Αμερική για να διαφημίσει τον παίκτη του, "μπουρδέλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφασίζει ο καφετζής..."
Αν θέλετε να φιλτράρετε τα ονόματα που ακούγονται, βάλτε κάτω ποιους παίκτες είχε όντως ζητήσει ο Λουτσέσκου τα προηγούμενα χρόνια και ποια τα χαρακτηριστικά τους. Σαν βασικά CF δύο παίκτες είχε ζητήσει. Τσούμπα και Ολιβεϊρα.
Ποιοι από αυτούς που ακούγονται έχουν χαρακτηριστικά Τσούμπα? (Krasso, Isidor, Larin, λέω εγώ...)
Ποιοι από αυτούς που ακούγονται έχουν χαρακτηριστικά Ολιβέϊρα? (Gabbiadini και Seferovic λέω εγώ...)
Συνειδητοποιήστε ότι απ'το κομμάτι "μεταγραφές" βγάζουν χρήματα άμεσα ή έμμεσα και οι μάνατζερ και οι δημοσιογράφοι και ότι και αν πιστεύετε για όσους εργάζονται στο κομμάτι αυτό στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ηλίθιοι δεν είναι να βγάλουν τα ονόματα που πραγματικά διαπραγματεύονται πριν "κλείσει" η δουλειά.
Πετάει ένα όνομα ένας μανατζερ στην Αμερική για να διαφημίσει τον παίκτη του, "μπουρδέλο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφασίζει ο καφετζής..."
Αν θέλετε να φιλτράρετε τα ονόματα που ακούγονται, βάλτε κάτω ποιους παίκτες είχε όντως ζητήσει ο Λουτσέσκου τα προηγούμενα χρόνια και ποια τα χαρακτηριστικά τους. Σαν βασικά CF δύο παίκτες είχε ζητήσει. Τσούμπα και Ολιβεϊρα.
Ποιοι από αυτούς που ακούγονται έχουν χαρακτηριστικά Τσούμπα? (Krasso, Isidor, Larin, λέω εγώ...)
Ποιοι από αυτούς που ακούγονται έχουν χαρακτηριστικά Ολιβέϊρα? (Gabbiadini και Seferovic λέω εγώ...)
5 εκατομμύρια/χρόνοSunrise99 έγραψε:Logistis έγραψε:ενδιαφερον ενημερωτικο αρθρο απο μετροσπορτ οπου αναφερει καποιες καλες περιπτωσεις ελευθερων επιθετικων οι οποιοι θα μπορουσαν να απασχολησουν οποια ομαδα ψαχνει στην συγκεκριμενη δεξαμενη. Οι περισσοτεροι εχουν γραφτει εδω μεσα. Πιστευω οτι καποιοι σιγουρα υπαρχουν στις λιστες του ΠΑΟΚ.
Αναφερω ενδεικτικα τους:
Αλφρέντο Μορέλος (26 ετών), Χρηματιστηριακή αξία βάσει Transfermarkt: 7 εκατ. ευρώ
Τζος Μάτζα (24 ετών), Χρηματιστηριακή αξία βάσει Transfermarkt: 4 εκατ. ευρώ
Μουνίρ Ελ Χαντάντι (27 ετών), Χρηματιστηριακή αξία βάσει Transfermarkt: 4 εκατ. ευρώ
Ζαν Φιλίπ Κρασό (25 ετών), Χρηματιστηριακή αξία βάσει Transfermarkt: 4 εκατ. ευρώ
Σιμόνε Ζάζα (31 ετών), Χρηματιστηριακή αξία βάσει Transfermarkt: 500 χιλιάδες ευρώ
Αυτός ο Χαντατι φαίνεται σούπερ περίπτωση. Πολύ καλό βιογραφικό και παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Ξέρει κανείς τι συμβόλαιο είχε?
- ΑποστόληςΑ
Η Ελένη ανέβασε πριν από λίγο (11:31) άρθρο στο sdna ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι!!
-
Αναρωτιεμαι τι θα "στοιχιζε" στην ΠΑΕsourmenetes έγραψε:Η οργάνωση στα μεταγραφικα πάσχει τα τελευταία χρόνια και γενικά υπάρχει μια ασυνεννοησία.
Ας περιμένουμε να δούμε
μια (εστω μαγνητοσκοπημενη οπως και
περσι) συνεντευξη του Μποτο στον Ατριδη
του PAOK tv στην οποια θα ενημερωνε
το κοινο (οπως ακριβως εγινε και περσι)
για το φετινο πλανο της διοικησης μας;
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θεωρούν πως το πλάνο πήγε στραβά και αλλάζει ρε παιδιά; Το πλάνο μπορεί να ήταν παίρνουμε νέους ώστε να είναι μαζί με κάποιους μεγαλύτερους πχ κούρτιτς, καντουρι, μπισεσβαρ, ολιβειρα, βιειρινια ώστε να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα θέλω του προπονητή και να παίρνουν εμπειρίες. Τώρα που αυτό έγινε και ήρθε η ώρα να φύγουν αυτοί που θα βοηθούσαν τους μικρούς και να αδειάσει χώρος για μεγαλύτερα συμβόλαια, πάμε πάλι σε έμπειρους που θα εκτοξεύσουν την ομάδα με τους ήδη προσαρμοσμένους νέους παίχτες. Το να είχε γίνει το ανάποδο θα ήταν το λάθος.
Τώρα στο αν το πλάνο αυτή την χρονιά απέτυχε είναι ανάλογα πως θα το δεις, αν σκεφτείς ότι αυτή η ομάδα όταν ξεκίνησε όλοι λέγανε με το ζόρι θα βγούμε ευρώπη και ακόμα και οι δημοσιογράφοι έλεγαν μην περιμένετε πολλά και τελικά κατέληξε μέχρι και την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ να είναι 4 βαθμούς από τον πρώτο και ήδη στον τελικό κυπέλλου μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Αν πας στην λογική ΠΑΟΚ είσαι τότε ναι βγήκες τέταρτος που βγαίνεις τόσα χρόνια, έχασες έναν τελικό με κάτω τα χέρια και αποκλείστηκες από την ευρώπη πριν τους ομίλους τότε ναι είναι αποτυχημένη.
Για εμένα η συνέχεια θα κρίνει το αν αυτή η χρονιά ήταν πετυχημένη ή όχι. Φέτος πρέπει να μπούμε ευρώπη ομίλους, να πάμε για πρωτάθλημα μέχρι τέλους και να πάρουμε το κύπελλο.
Τώρα στο αν το πλάνο αυτή την χρονιά απέτυχε είναι ανάλογα πως θα το δεις, αν σκεφτείς ότι αυτή η ομάδα όταν ξεκίνησε όλοι λέγανε με το ζόρι θα βγούμε ευρώπη και ακόμα και οι δημοσιογράφοι έλεγαν μην περιμένετε πολλά και τελικά κατέληξε μέχρι και την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ να είναι 4 βαθμούς από τον πρώτο και ήδη στον τελικό κυπέλλου μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Αν πας στην λογική ΠΑΟΚ είσαι τότε ναι βγήκες τέταρτος που βγαίνεις τόσα χρόνια, έχασες έναν τελικό με κάτω τα χέρια και αποκλείστηκες από την ευρώπη πριν τους ομίλους τότε ναι είναι αποτυχημένη.
Για εμένα η συνέχεια θα κρίνει το αν αυτή η χρονιά ήταν πετυχημένη ή όχι. Φέτος πρέπει να μπούμε ευρώπη ομίλους, να πάμε για πρωτάθλημα μέχρι τέλους και να πάρουμε το κύπελλο.
- buffalobill4
Όταν παραδέχεσαι ότι υπάρχει ανοργανωσιά τι σε κάνει να ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει και συστήνεις υπομονή όταν τα άτομα που εμπλέκονται στο οργανωτικό κομμάτι είναι τα ίδια όπως ίδιες είναι και οι διαδικασίες που ακολουθουνται;sourmenetes έγραψε:Η οργάνωση στα μεταγραφικα πάσχει τα τελευταία χρόνια και γενικά υπάρχει μια ασυνεννοησία.
Ας περιμένουμε να δούμε
- PAOKevolution
Ωραία, ας καθόμαστε όλη μέρα να λέμε τα ίδια και τα ίδια τότε. Νιώθετε ότι ΚΑΝΕΙΣ δε λέει πως τα πράγματα πάνε πρίμα; Καθόμαστε και διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια μίζερα και απόλυτα σχόλια εδώ και 3 εβδομάδες. ΟΛΗ μέρα τα ίδια και τα ίδια. Φτάνει ρε σεις.
- buffalobill4
Κριτική απαξίωσης θα ήταν αν έλεγα πως είναι όλοι άσχετοι γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το πω καθώς δεν κρίνω τον καθένα. Εγώ όμως λέω ότι και τους πιο καταρτισμενους ανθρώπους να έχουμε, η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι τέτοια που δεν τους αφήνει να δουλέψουν αποδοτικά. Η καταγραφή από διαπλεκόμενους με την διοίκηση δημοσιογράφους περί ύπαρξης δύο ομάδων σκαουτινγκ δείχνει την εικόνα της πλήρους αποδιοργανωσης. Ολα τα στελέχη είναι φοβικα στο να πάρουν αποφάσεις αφού πάντα ελοχευει ο κίνδυνος της άμεσης αντικατάστασης τους από την άλλη ομάδα.Shadow έγραψε:Αυτό που τσιμπάτε από τους παίκτες που πλασάρουν οι μανατζερ και κάνετε και βαρύγδουπες κριτικές απαξίωσης δεν το καταλαβαίνω...
Επίσης ποτε δεν είπα ότι αποφασίζει ο καφετζης, γιατί όλες οι αποφασεις, ακόμα και αυτές με τη μικρότερη επίδραση, παίρνονται από τον ίδιον τον Ιβάν που κάνει micromanaging σε όλα τα στελέχη.
- NikLiverpool
Ας ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Ακόμα είμαστε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Ναι ξέρω σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και τον Ιούλιο έχουμε αγώνες. Αν φέρουν το φορ ως τότε δεν νομίζω ότι θα έχουμε θέμα.
Για τις μεταγραφές τώρα, ουσιαστικά φέτος θέλουν να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν περσι και έμεινε στην μέση.
Το πλάνο πέρσι ήταν φέρνω νέους και ελπιδοφόρους στην αρχή της περιόδου (έγινε) και μετά τους πλαισιώνω με εμπειρία (αποκλεισμός Ευρώπη, δεν έγινε).
Ε η ομάδα πλέον έχει το υπόβαθρο σε νέους. 7 παίκτες κάτω των 25, 8 κάτω των 30. Ε λογικό τώρα να κοιτάζουν να φέρουν ότι δεν φέραν πέρσι.
Ελπίζω μόνο να υπάρξει μια ισοροπία και να μην είναι όλες οι μεταγραφές τύπου Τάισον. Ας είναι και μερικές σε επίπεδο Ναρέι.
Για τις μεταγραφές τώρα, ουσιαστικά φέτος θέλουν να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν περσι και έμεινε στην μέση.
Το πλάνο πέρσι ήταν φέρνω νέους και ελπιδοφόρους στην αρχή της περιόδου (έγινε) και μετά τους πλαισιώνω με εμπειρία (αποκλεισμός Ευρώπη, δεν έγινε).
Ε η ομάδα πλέον έχει το υπόβαθρο σε νέους. 7 παίκτες κάτω των 25, 8 κάτω των 30. Ε λογικό τώρα να κοιτάζουν να φέρουν ότι δεν φέραν πέρσι.
Ελπίζω μόνο να υπάρξει μια ισοροπία και να μην είναι όλες οι μεταγραφές τύπου Τάισον. Ας είναι και μερικές σε επίπεδο Ναρέι.
Κάηκε κι αυτόςΑποστόληςΑ έγραψε:Η Ελένη ανέβασε πριν από λίγο (11:31) άρθρο στο sdna ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι!!
πάμε για άλλον
Στην λιστα μας βρισκεται και ο συγκεκριμένος
https://www.transfermarkt.com/krzysztof ... ler/327757
https://www.transfermarkt.com/krzysztof ... ler/327757