Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα επαναλάβω ότι για μένα η ομάδα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ χρειάζεται:

1. Τερματοφύλακα
2. Αριστερό μπακ
3. Αριστερό εξτρέμ

Μετά την εμφάνιση του ράφτη στη ρεβάνς με Μποχίμιανς η ομάδα χρειάζεται επειγόντως και
4. Δεξί μπακ

Και μετά τον τραυματισμό του Νέλσονα χρειάζεται και
5. Φορ
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Gospi έγραψε:Ο Psyxras παντως, όση αξιοπιστία κι αν μπορει να εχει φυσικα,ξεκινησε κανονικα το κραξιμο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος ειναι αυτος? Θα παω να κανω κι εγω μια σελιδα στο φβ ο ζεστας :lol: :lol: :lol: :lol:
laska4 έγραψε:και ο κολκας και ο τσορμπα με τον τροπο του ξεκινησαν το κραξιμο
Αυτοι δεν ηταν ΑΡΔ μεχρι χτες? Μας νοιαζει τι λενε τελικα οι ΑΡΔ η οχι? Μπερδευτηκα
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:Ο Psyxras παντως, όση αξιοπιστία κι αν μπορει να εχει φυσικα,ξεκινησε κανονικα το κραξιμο...

Ποιος ειναι αυτος? Θα παω να κανω κι εγω μια σελιδα στο φβ ο ζεστας :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτοι δεν ηταν ΑΡΔ μεχρι χτες? Μας νοιαζει τι λενε τελικα οι ΑΡΔ η οχι? Μπερδευτηκα

δεν μας νοιαζει το τι λενε οι αρδ...αλλα και αυτοι ηταν αισιοδοξοι μεχρι πριν μερικες μερες στα αρθρα τους...για να ξεκινησαν τωρα το κραξιμο και να καναν κολοτουμπα εσενα δεν σου λεει τιποτα ? επισης εσυ δλδ αυτη τη στιγμη εισαι αισιοδοξος ?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Η ομαδα μια χαρα προχωραει. Αργουμε στις μεταγραφες, αλλα ηταν αναμενομενο, μιας και τα κλειδια του αγωνιστικου ειναι στον προπονητη. Αν ηταν στο χερι καποιου ΤΔ, πχ Ρεμπε, μπορει να ειχαμε ηδη καποιους παικτες της ROGON στις θεσεις που ψαχνουμε. Ειμαι σιγουρος οτι δε θα μας αρεζε.
Η λογικη δεν ειναι φυσικα οτι περιμενουμε να δουμε που θα φτασουμε στην Ευρωπη, μιας και FFP δεν υφισταται. Η μονη περιπτωση να περιμεναμε την Ευρωπη θα ηταν αν υπηρχε το ενδεχομενο να παιξουμε ομιλους UCL (το οποιο δεν παιζει) και αυτο με τη λογικη να προσελκυσουμε καλυτερους παικτες.
Νομιζω οτι η λογικη ειναι να ισχυροποιησει το γκρουπ ο προπονητης και μετα σιγα σιγα να μπουνε οι μεταγραφες. Φυσικα αυτο γινεται γιατι δεν κλεινει κανενας απο αυτους που θελει.
Αυτο που γινεται φετος πρωτη φορα το βλεπω σε τετοια ενταση. Ισως να δινω υπερβολικο χρονο στην ΠΑΕ και στον προπονητη εγω. Αλλα ειναι αδικαιολογητο απο την πλευρα μας να την πεφτουμε τοσο απροκαλυπτα στην ΠΑΕ. Οπως επισης ειναι δυο φορες πιο απαραδεκτη η συμπεριφορα της ΠΑΕ οταν αφαιρει τα σχολια.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε συ Γκουερινο, άσε και τίποτα να πέσει στο πάτωμα ρε φιλε.

Δεν υπάρχει σχόλιο το οποίο να εμπεριέχει έστω και υπόνοια γκρίνιας και στο οποίο να μην έχεις απαντήσει με ειρωνείες και εξυπνάδες.

Όσο κουραστικοί είναι αυτοί που μονίμως μιρλιαζουν το ίδιο κουραστικός (αν όχι περισσότερο) γίνεσαι κι εσύ με τις ειρωνείες.

Φτάνει...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γκουερινο έγραψε:

Θεωρω πως ξερεις ποιος ειναι. Εν τω μεταξυ εγω δεν σχολιασα τπτ. Απλα μεταφερω ενα γεγονος. Καποιοι εδω μεσα τον θεωρουν γνώστη πραγματων και σχετικα κοντα στην ομαδα...

Demir

Δημοσίευση από Demir »

Για αναβολή πάει το πρωτάθλημα , άρα μέχρι μέσα Σεπτέμβρη το πολύ να παίξουμε 1 αγώνα !! Έχει και διακοπή για εθνικές … άρα καλμα.. έτσι κ αλλιώς με ριεκα δεν θα έπαιζε κανένας !!
kos

Δημοσίευση από kos »

Σε αρκετές φετινές περιπτώσεις έχει εγκαταληφθεί το δόγμα δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω πριν κλείσει ο παίκτης.
Φέτος μας έχουν σερβίρει εδώ και ένα μήνα τον Ιταλό, πρίν ήταν ο ντελιολα, εδώ και μια εβδομάδα τον Σουηδό, ο μποριλ αν δεν έρθει ο μπαμπάς, ο ρεμποτσο Σταντ μπάι, ο μουσα τώρα που χτύπησε ο Ολιβέιρα κτλ κτλ.

Από όλους αυτούς αν έρθει ένας.
Διάβασα ένα άρθρο στο sdna για τις μεταγραφές του βαζελου ότι και καλά ακολουθεί τακτική Σεβίλλης με last minute transfers από επιλογή εδώ και χρόνια.

Ελπίζω να την εξελίξουμε φέτος και να φέρουμε κάτι καλύτερο από μουργκ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

kosths BXL έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

δεν μας νοιαζει το τι λενε οι αρδ...αλλα και αυτοι ηταν αισιοδοξοι μεχρι πριν μερικες μερες στα αρθρα τους...για να ξεκινησαν τωρα το κραξιμο και να καναν κολοτουμπα εσενα δεν σου λεει τιποτα ? επισης εσυ δλδ αυτη τη στιγμη εισαι αισιοδοξος ?
Οχι δεν ειμαι πλεον γιατι τραυματιστηκε ο Ολιβειρα που ηταν ο πιο σημαντικος παικτης του ροστερ.
Αλλα αυτο δεν διορθωνεται με το να πιασω τον πρωτο τυχαιο που θα βρω μπροστα μου και να τον φερω.
Δηλαδη τι θελετε? Να ειχε κλεισει το ροστερ με ρεμπουτσους και σε ενα μηνα να γκρινιαζατε παλι και να λεγατε τι στον μπουτσο τους φερατε αυτους? Αν δεν ερθουν αυτοι που θελουμε καλυτερα να μην ερθει κανεις
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@ninja

Η εντονη κριτικη φιλε νομιζω οτι προκυπτει απο τα μεγαλα κενα της ομαδας. Ειναι το πρωτο καλοκαιρι που η ομαδα ειχε τοσα κενα σε τοσες κομβικες θεσεις. Ουτε περσυ ουτε προπερσυ ειχαμε τετοια λειψανδρια. Ακομη και περσυ τετοια εποχη ειχες Γιαννουλη ειχες Ματος και αρχηγο στα πιτς (αρα ηλπιζες να λυθει καποια στιγμη το θεμα τους) ειχες Πελκα ερχοτναε ο Τσολακ.
Ξαναλεω πρωτη φορα τα τελυταια χρονια δεν προσπαθεις να αναβαθμισεις ποιοτικα την ομαδα. Προσπαθεις να κλεισεις τρυπες. Τρυπα αριστερα στα μπακ και στους επιθετικους τρυπα στο 10. Τωρα για ποιοτικη αναβαθμιση εχουμε και αλλου κενα αλλα τις τρυπες δεν επρεπε να τις εχουμε τωρα.
Τελος δεν βοηθησε καθολου και εικονα στα ματς με τους Ιρλανδους.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

kos πλεον δεν ειναι απλα το να φερουμε και το ποιους ειναι και το ποσους ...αυτη τη στιγμη η ομαδα ειναι κενη σε παρα πολλες θεσεις...ποσους να φερουνε μεσα σε 15 μερες ?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γκουερινο αυτο που γραφεις στο τελος ειναι λαθος απο την αρχη μεχρι το τελος
Τι θα πει αν δεν ερθουν αυτοι που θελουμε να μην ερθει κανενας?
Εχουμε τεραστια κενα και αριθμητικα και ποιοτικα.
Αν δεν μπορουν να βρουν καλυτερους απο τους υπαρχοντες,τοτε απλα ας παραιτηθουν μαζικα. Δεν κυνηγαμε δα να αντικαταστησουμε τον Μεσι...
Να κοψουν τον κωλο τους και να βρουν καλους παιχτες και να τους φερουν.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γκουερινο έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
Γκουερινο έγραψε: Ποιος ειναι αυτος? Θα παω να κανω κι εγω μια σελιδα στο φβ ο ζεστας :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι δεν ειμαι πλεον γιατι τραυματιστηκε ο Ολιβειρα που ηταν ο πιο σημαντικος παικτης του ροστερ.
Αλλα αυτο δεν διορθωνεται με το να πιασω τον πρωτο τυχαιο που θα βρω μπροστα μου και να τον φερω.
Δηλαδη τι θελετε? Να ειχε κλεισει το ροστερ με ρεμπουτσους και σε ενα μηνα να γκρινιαζατε παλι και να λεγατε τι στον μπουτσο τους φερατε αυτους? Αν δεν ερθουν αυτοι που θελουμε καλυτερα να μην ερθει κανεις
Να βρουν τρόπο, να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και να φέρουν αυτούς που θέλουν.

Άκου εκεί ρε, να μην φέρουν κανένα. Και να βγάλουμε μια σεζόν με 1 αριστερό μπακ 36 χρόνων και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ αριστερό εξτρεμ!!!

Είπαμε σεβαστή η προσπάθεια σου να φανείς βασιλικοτερος του Βασιλέως αλλά κάπου μπαστα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Γκουερινο έγραψε:

Μας ΝΟΙΑΖΕΙ με την προϋπόθεση ότι κράζει την ΠΑΕ και όλους εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Αναβολή πρωταθλήματος και σύμφωνα με τον θωμαιδη μάλλον έναρξη 11 Σεπτεμβρίου. Άρα έχουμε καιρό για τις μεταγραφές....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”