Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
-
papwolf
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Λίγη προσοχή περισσότερο ήθελε αλλά δεν πειράζει, πάμε να τους πάρουμε και τα δύο κύπελλα μέσα στην έδρα τους... 
- Mitsospaoki4
- Moderator
- thomas Murg
Ο Μπράουν έχει βελτιωθεί πολύ στο σέρβις. Νομίζω ότι άλλαξε στιλ
- thomas Murg
Ο Ουόλς το ίδιο μοίρασμα έκανε και στα δύο πρώτα σετ, δηλαδή μόνο άκρα και ελάχιστο κέντρο ή πάιπ. Ο αντίπαλος ήταν που μείωσε τα λάθη και πήρε τα δύο σετ. Πάντως τέτοιες χοντράδες, πάσες στο πουθενά, από τον Γιάκομπσεν δεν βλέπεις.
Από τον γιακομπσεν επίσης βλέπεις σπάνια μπλόκ κ σίγουρα δεν βλέπεις να μπαίνει στο αντίπαλο τερέν από χαλασμένη υποδοχή κ να βγάζει τέτοιες πάσες στον ουντρις από.την απέναντι μεριά.. δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται καλύτερος ο γιακομπσεν και τι παραπάνω έκανε σήμερα. Οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω, όποιος είναι σε καλύτερη μέρα θα το πάρει
- Willie the Pimp
Μπράβο για τη νίκη μας. Ωραίος αγώνας αν και είχε πολλά λάθη εκατέρωθεν. Κορυφαίοι ο Ούντρις και μετά ο Μπαρνς, ο οποίος έκανε φοβερό παιχνίδι. Μέτριος ως κακός ο Γουόλς από το 3ο σετ και μετά. Έπαιξε απίστευτα μοπνοδιάστατα έως και φοβοσμένα, ακόμη και με καλές υποδοχές δεν έβαλε καθόλου τους κεντρικούς στο παιχνίδι κι επέμενε από την θέση 4 ακόμη και με κακές συνθήκες. Για τον Γουόλς κάποιος φίλος έγραψε ότι δεν είναι επιπέδου σε αντίθεση με τον Γιάκομπσεν, διαφωνώ κάθετα. Ο πασαδόρος τους διανύει την 4η σερί χρονιά του στην ομάδα (αν δεν κάνω λάθος) και γενικά ο βάζελος υπερισχύει στην ομοιογένεια καθώς χτίζει τον όποιο κορμό εδώ και κάμποσα χρόνια με τον ίδιο προπονητή μάλιστα. Ο Γουόλς βοηθάει και στο μπλοκ σε αντίθεση με τον Γιάκομπσεν. Επίσης δεν συμφωνώ ότι ο βάζελος υπερισχύει κι έχει πάγκο γενικά και αόριστα, στην ουσία κι αυτός με 7 παίκτες παίζει. Στους κεντρώους μετά τους βασικούς υπάρχει το χάος ενώ εμείς έχουμε τον Τακουρίδη - Γάτση. Το πλεονέκτημα του είναι στους 3 ακραίους του, αν και ο Ράπτης δεν κάνει καλό πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Δευ 09 Μάιος 2022, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
τσιριγωτης
Ο ουολς είναι πολύ καλός πασαδόρος. Κ του χρόνου θα είναι δυο φορές καλύτερος
- Willie the Pimp
Πρέπει να δούμε τα στατιστικά για σίγουρα, αλλά φίλε Μiles νομίζω (είμαι σχεδόν βέβαιος) ότι το μοίρασμα στα σετ 1-2 και 3-4 δεν έχουν καμιά σχέση στις επιθέσεις 1ου χρόνου.Miles έγραψε:Ο Ουόλς το ίδιο μοίρασμα έκανε και στα δύο πρώτα σετ, δηλαδή μόνο άκρα και ελάχιστο κέντρο ή πάιπ. Ο αντίπαλος ήταν που μείωσε τα λάθη και πήρε τα δύο σετ. Πάντως τέτοιες χοντράδες, πάσες στο πουθενά, από τον Γιάκομπσεν δεν βλέπεις.
Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ ήταν λίγες και οι περισσότερες έφαγαν μπλοκ.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω θεωρώ ότι μπορούσε σε κρίσιμες φάσεις που θα γύρναγε το ματς να τις έπαιζε με τον άπαιχτο ουντρις σήμερα.
Πρέπει να τα παίξουμε. Όλα για όλα εκεί μέσα!
Πρέπει να ελαχιστοποιησουμε τα λάθη μας πάντως!
Πάντως βλέπουμε ωραία ματς!
Είναι δεδομένο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να τα παίξουμε. Όλα για όλα εκεί μέσα!
Πρέπει να ελαχιστοποιησουμε τα λάθη μας πάντως!
Πάντως βλέπουμε ωραία ματς!
Είναι δεδομένο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thomas Murg
- Willie the Pimp
Θα δω συνολικά τα αναλυτικά στατιστικά όταν αναρτηθούν για να επιβεβαιωθώ ή να διαψευστώ σχετικά μ' αυτό. Πάντως λίγες ήταν ούτως ή άλλως... 16 συνολικά σε ματς 5 σετ είναι απειροελάχιστες. Κι αυτό δείχνει πόσο "κακά" μοίρασε το παιχνίδι σήμερα. Συγκρίνοντας τα ποσοστά υποδοχής των δύο ομάδων και βλέποντας ότι ο βάζελος επιτέθηκε 29 φορές, δείχνει επίσης ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα γενικότερα.Miles έγραψε:Νομίζω ότι στα δύο πρώτα σετ ήταν λίγες και οι περισσότερες έφαγαν μπλοκ.
Άσχετα με το ματς , ο Ούντρις πρέπει να μείνει…Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε ομοιογένεια…Αν είναι δυνατόν ας μείνουν όλοι..ισως με εξαίρεση τον Κουμεντάκη και τον Μπαρνς αν και πιστεύω πως ο τελευταίος του χρόνου θα είναι καλυτερος..Πάγκο θα χρειαστούμε…Θα είμαστε σίγουρα 20-30% καλύτεροι του χρόνου από φέτος αν μείνει ο κορμός..