Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από paoki19 »

Περσυ ο Γιαννουλης έσκασε γιατί έπαιζε την πλευρά ολομόναχος.
Φέτος με rotation τον Περειρα προβλέπω του χρόνου το καλοκαίρι 10+ M να φεύγει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το ότι οι περισσότεροι αρδ λένε μαλακίες είναι γνωστό.

Αλλά το ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει να στήνεται ένα όργιο παραπληροφόρησης από ανθρώπους που θεσμικά είναι σχεδόν "συνεργάτες" όλων των ομάδων παγκοσμίως, και δεν συμμαζέψει την κατάσταση, είναι αυτοχειρία.

Χτες είναι δεδομένο ότι έβγαλε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ διαρροή ότι ο Ακπομ φεύγει και ο αντικαταστάτης έρχεται άμεσα.

Αυτό έχει ήδη στην πράξη διαψευστεί. Δεν υπήρχε κλεισμένος παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν επαφές, ίσως και προχωρημένες.

Δεν έχω την απαίτηση να έρθει άμεσα παίκτης, άλλωστε ποτε να έρθει και πότε να παίξει;

Εμένα με νοιάζει να έρθει ποιότητα και στο φορ και στο Μπακ. Όχι μπαλώματα.

Αν κρίνουν ότι τον θέλουν τώρα ας τον φέρουν. Αν κρίνουν ότι δεν έχει νόημα ή δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν, ας μη φέρουν βεβιασμένα.

Αλλά η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος είναι ηλιθια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δυστυχώς αργήσαμε και στο φόρ, καί στο δεξί χάφ.

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσαμε να περιμένουμε 2 ακόμα βδομάδες και μετά να δώσουμε τον Ακπομ. Μιλάμε για 2 μάτς ζωής και θανάτου και προς το παρόν βγάζουμε βασικούς από την 11άδα μας.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

sourmenetes φίλε ο Ακόμπ μπερδεύει συνέχεια τα πόδια του και το βηματισμό μου. Είναι σε μοντ Κλαους . Μόνο να τον αφήσεις με την εστία θα κάνει στραβοκλοτσιά. Αν τον θες μονο για ασιστς τρεχαντίρει έχεις παιχτη. Σε κάθε αγώνα χάνει ευκαιρίες να σου κολλήσει γκολ. Δεν έχει ψυχολογία. Δηλαδή ένας τραυματισμός πιθανός θα ήταν πεταμένα λεφτά μετά. Γνώμη μου ...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τι έγινε δεν μας κάθεται κανένας από τώρα και παρακαλάμε να μην φύγει ο Ακπομ;;; :p

Περίεργα μας τα λένε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έτσι για να σας συγκλονισω λίγο, θα σας αποκαλύψω ότι τον πρώην παίκτη μας τον λένε ΑΚΠΟΜ.

Όχι ακομπ
όχι ακπομπ
Όχι Ικανγκ
Όχι Ακορ
Όχι Σεξμπομπ

Τι μανία είναι αυτή από προπερσι, ενα τόσο εύκολο όνομα να το βιαζουμε;
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ααααα για τον Τσικαμπουμ λετε; 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Πέμ 17 Σεπ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για την υπόθεση του φορ - Η περίπτωση του Τσόλακ

«Χαμός» δημοσιευμάτων επικρατεί τις τελευταίες ώρες όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και την ενίσχυση του στην θέση του επιθετικού.
Τα Κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τσόλακ έκλεισε, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ διαψεύδει... Ενώ στο προσκήνιο έχει μπει και ο Εζέκιελ Πόνσε, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Ποια είναι η αλήθεια όμως; Τι ισχύει πραγματικά, και πότε και ποιες θα είναι οι οριστικές εξελίξεις σε αυτήν την "καυτή" υπόθεση για τον ΠΑΟΚ;
Όλα αυτά τα ερωτήματα φυσικά δεν μπορούν να απαντηθούν με σιγουριά. Παρόλαυτα, υπάρχουν κάποια δεδομένα με τα μπορούν να βγουν μερικά συμπεράσματα.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, ο Τσόλακ βρίσκεται όντως στο στόχαστρο του Δικεφάλου, με τις υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα να "φρενάρουν" την υπόθεση.

Τα δεδομένα για τον Κροάτη είναι συγκεκριμένα. Αν θέλουμε μπορούμε να τον φέρουμε άμεσα. Ο Ρεμπε, όμως, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, υποστηρίζει ότι ο παίκτης κοστίζει 2,5 εκ ευρώ. Πολύ λιγότερο δηλαδή από τις απαιτήσεις της Ριέκα. Ειδικά σε φάση εξορθολογισμού για τον ΠΑΟΚ, ένα μεγάλο άνοιγμα σε μεταγραφή θα ήταν απαγορευτικό. Επειδη όμως δεν υπάρχει περιθώριο να περιμένουμε λόγω της φυγής του Τσούμπα Άκπομ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει σε αναμονή την υπόθεση του Τσόλακ, «τρέχοντας» ταυτοχρόνως μια άλλη υπόθεση φορ, που δεν έχει ακουστεί ποτέ το όνομα του.

Για τον Τσολακ στην ουσία τον έχουμε συμφωνήσει προφορικά μαθαίνοντας τι χρειάζεται για να κλείσει... Επισημη πρόταση ακόμα ΔΕΝ έχουμε κάνει. Άρα για την άλλη περίπτωση φορ γίνονται εντατικές προσπάθειες να κλείσει άμεσα. Άμα δεν υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες, ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει πίσω και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την Ριέκα για να υπάρξει συμφωνία.

Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή του Άκπομ, θα φέρει σίγουρα κάποιον διάδοχο του στη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να έχουν οριστικό τέλος τις επόμενες ώρες.

Πηγή : paok-community.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

rainmaker έγραψε:Έτσι για να σας συγκλονισω λίγο, θα σας αποκαλύψω ότι τον πρώην παίκτη μας τον λένε ΑΚΠΟΜ.

Όχι ακομπ
όχι ακπομπ
Όχι Ικανγκ
Όχι Ακορ
Όχι Σεξμπομπ

Τι μανία είναι αυτή από προπερσι, ενα τόσο εύκολο όνομα να το βιαζουμε;
Πες τα ρε Rainmaker, αν είναι δυνατόν δύο χρόνια τώρα! Μα είναι τόσο εύκολο το επίθετο του, σε μι τελειώνει

Άσχετο, αλλά έπρεπε να το πει κάποιος :D

ΥΓ: Άμα δεν είμαστε κοντά σε κάποιον, καλύτερα να μην λέει τίποτα η ΠΑΕ. Από χθες όλη την ώρα στο refresh είμαστε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

invincible έγραψε:sourmenetes φίλε ο Ακόμπ μπερδεύει συνέχεια τα πόδια του και το βηματισμό μου. Είναι σε μοντ Κλαους . Μόνο να τον αφήσεις με την εστία θα κάνει στραβοκλοτσιά. Αν τον θες μονο για ασιστς τρεχαντίρει έχεις παιχτη. Σε κάθε αγώνα χάνει ευκαιρίες να σου κολλήσει γκολ. Δεν έχει ψυχολογία. Δηλαδή ένας τραυματισμός πιθανός θα ήταν πεταμένα λεφτά μετά. Γνώμη μου ...
Ο ακπομ στα δύο κρισιμοτατα ματς έκανε τη δουλειά του!!

Εγώ αυτό ξέρω.

Και για τα δύο ματς με κρασνονταρ θα τον κράταγα!

Το ότι μπερδεύεται ναι το ξέρω, αλλά αν δεν μπερδεύοταν θα τον ζήταγε η πρεμιερ λιγκ.

Το θέμα μου δεν είναι αν μπερδεύεται. Το θέμα μου είναι αν μπορεί για 2 ματς να είναι εδώ.

Ας πάρουμε το εισητηριο των ομίλων και ας φύγει μετά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αντε καντε καμια μεταγραφη θα χαλασει το f5
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η τουλαχιστον να μεινει ο Αμκπονγκ
Άβαταρ μέλους