O Τσιμιροτ στη Στανταρ Λιεγης εχει 63 συμμετοχες 1 γκολ και 1 ασιστ. Ο Μπουργκμαν εχει χαρακτηριστικα που λειπουν απο τον ΠΑΟΚ. Ειναι εξαιρετικη περιπτωσηconstadine έγραψε:Αν δεις τα στατιστικά του για τις δυο χρονιές που με την ομάδα του ήταν στην Serie A έχει συνολικά : 42 συμμετοχές ,1 γκολ ,1 ασίστ .spiridoula έγραψε:Mη ξεχνας ο αγωνας ειναι απεναντι στη Γιουβε στους πρωταθλητες Ιταλιας και απο τις καλυτερες Ευρωπαικες ομαδες.Οτι εχει βελτιωθει ειναι σιγουρο αφου η χρηματιστιριακη αξια του απο τοτε εχει διπλασιαστειconstadine έγραψε: Ευχαριστώ !
Δεν με εντυπωσίασε ,περίμενα να δω κάτι καλύτερο .
Ο αγώνας είναι πριν 3 χρόνια ,ίσως είναι πιο καλός πια .
Μια λίγο καλύτερη και νεαρότερη έκδοση του Κάνιας είδα .
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα συμφωνήσω...αν και δεν μου θυμισε Κάνιας....constadine έγραψε:Ευχαριστώ !spiridoula έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=IT3cAHpETvM. To 16 της Παλερμοconstadine έγραψε:Υπάρχει κανένας full αγώνας με τον Μπρούγκμαν ;
Δεν με εντυπωσίασε ,περίμενα να δω κάτι καλύτερο .
Ο αγώνας είναι πριν 3 χρόνια ,ίσως είναι πιο καλός πια .
Μια λίγο καλύτερη και νεαρότερη έκδοση του Κάνιας είδα .
- constadine
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει πιο μπροστά από τον Κάνιας .
Η ομοιότητα είναι ότι και οι δυο δεν έχουν τα σωματικά προσόντα αλλά είναι σχετικά γρήγοροι είτε γιατί παίζουν για την τρέλα τους ,είτε λόγω πάθους .
Μου θύμισε το τρέξιμό του τον Κάνιας .
Η ομοιότητα είναι ότι και οι δυο δεν έχουν τα σωματικά προσόντα αλλά είναι σχετικά γρήγοροι είτε γιατί παίζουν για την τρέλα τους ,είτε λόγω πάθους .
- Dimitris_L4
Εχουμε φαει τοσες πατατες κοιτωντας βιογραφικα..
Εχουμε κανει τοσες κωλοτουμπες κοιτωντας βιογραφικα..
Εχουμε απαξιωσει παιχτες κοιτωντας βιογραφικα κ τωρα τους θεωρουμε στυλοβατες της ομαδας μας και ειναι μερος μιας ΜΥΘΙΚΗΣ χρονιας..
Εμεις εκει μυαλο δν βαζουμε...παλι με βιογραφικα ασχολουμαστε..
Ξερουν τι κανουν χαλαρωστε..
Μαcho πες τπτ ρε φιλε..
Εχουμε κανει τοσες κωλοτουμπες κοιτωντας βιογραφικα..
Εχουμε απαξιωσει παιχτες κοιτωντας βιογραφικα κ τωρα τους θεωρουμε στυλοβατες της ομαδας μας και ειναι μερος μιας ΜΥΘΙΚΗΣ χρονιας..
Εμεις εκει μυαλο δν βαζουμε...παλι με βιογραφικα ασχολουμαστε..
Ξερουν τι κανουν χαλαρωστε..
Μαcho πες τπτ ρε φιλε..
- nikospaok66
- Dimitris_L4
Γενικολογα ειπα εγω ρε φιλε...γινε λιγο συγκεκριμενος..ισχυει για τ πιτμπουλ εκ ουρουγουαης??με εξτρεμ εχουμε τπτ?Macho έγραψε:Τι να πω. Τα είπες όλα.
- Dimitris_L4
Φαινεται λαχειο ο τυπος. Αρχηγος στην ομαδα του. Παιζει πολλα χρονια στην ιδια ομαδα. Τον σεβονται ολοι. Εχει χαμηλη αξια γιατι η ομαδα του ειναι στα κατω της. Κατι μου λεει οτι αν ερθει θα ειναι και ηγετικη μορφη και θα ειναι και πολυ καθοριστικος σε μια πολυ καλη ηλικια.
Μακαρι να τον παρουμε 
- ΑποστόληςΑ
Με τι αντιπάλους;Mauricio-8- έγραψε:Τώρα βλέπω Βιντεακια του Μπρουγκμαν μου φεναιτε πολύ καλύτερος του Κανιάς πολύ ποιο γρήγορος τεχνίτης έχει μακρινές μπαλιές καλές παρόλο που είναι κοντούλης είναι πολύ δυνατός.Μακαρι να αποκτηθεί! Είναι το δικό μου πουλέν!
Συμφωνω. Αντιπαλοι του ομαδες της ιταλιας Α και Β .ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τι αντιπάλους;Mauricio-8- έγραψε:Τώρα βλέπω Βιντεακια του Μπρουγκμαν μου φεναιτε πολύ καλύτερος του Κανιάς πολύ ποιο γρήγορος τεχνίτης έχει μακρινές μπαλιές καλές παρόλο που είναι κοντούλης είναι πολύ δυνατός.Μακαρι να αποκτηθεί! Είναι το δικό μου πουλέν!
- ΑποστόληςΑ
Το ινπαοκ λέει δεν έκανε ακόμη την επέμβαση, αλλά ΘΑ την κάνει σε νοσοκομείο της Βραζιλίας. Μικροεπέμβαση είναι, λέει το ινπαοκ και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, γιατί θα του αφαιρεθεί ένας αδένας της στοματικής κοιλότητας.spiridoula έγραψε:Σε νοσοκομειο της Βραζιλιας o Σιλβα εκανε επεμβαση στους αδενες. Μια χαρα
Μετά την αφαίρεση υπάρχουν 20% πιθανότητες να εμφανίσει τραύλισμα στην ομιλία του και μια μικρή αστάθεια στο περπάτημα. Το τρέξιμο θα είναι απαγορευτικό για τις πρώτες δύο εβδομάδες, αλλά θα καταβάλει προσπάθειες να είναι παρών στην Ολλανδία έστω και με μπαστουνάκι του γκολφ.
Υπάρχουν 5% πιθανότητες να μην μπορεί να φορέσει τα παπούτσια του (λόγω κορδονιών) και οι επιτελείς μας ψάχνουν στην αγορά για επαγγελματικά παπούτσια με σκρατς - σκρουτς.
Επίσης μόλις 2% πιθανότητες εμφανίζει το γεγονός να του δημιουργηθούν παρενέργειες τύπου αποπροσανατολισμού (vertigo) και να μπερδεύει τα αντίπαλα δίκτυα με αυτά της ομάδας του. Οι γιατροί λένε ότι οι πιθανότητες εμφάνισης αυτής της παρενέργειας είναι όντως αξιοθρήνητες αλλά ακόμη και να ισχύσουν δεν πρόκειται να κρατήσουν πάνω από 3 έτη (όσα και το συμβόλαιό του).
Ο Κανιας είναι πιο καθαροαιμο 6αρι και πάει πιο δυνατά στις φάσεις, τάκλιν κ.λ.π. απ' ότι αυτός. Δεν είδα δλδ αντίστοιχα ανασταλτικά στοιχεία. Απο την άλλη ούτε σε στυλ Τσιμιροτ είναι.constadine έγραψε:Στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει πιο μπροστά από τον Κάνιας .
Κι ένα σχετικά πιο προσφατο παιχνίδι. Με αντιπαλο την Ιντερ.
https://www.youtube.com/watch?v=C8UsTvV8aZk&t=1202s