Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
με τόσα εξτρεμ που έχουν έρθει λογικά ο Μακ φεύγει. Αν και 5 εξτρέμ για ομάδα που παίζει σε 3 διοργανώσεις δεν τα λες πολλά, τόσα θέλεις. Αν ο Μακ είναι για Φιορεντίνα, θα ήθελα πολύ μία τράμπα με Μάτι Φερνάντες, και ας έχει κάνει εγχειρηση μηνισκου
Μέσα και του λόγου μου!!!!gergeo4 έγραψε:boyko & douglas και κλεισαμε απο ντνιπρο![]()
![]()
![]()
![]()
Ας γίνουμε και Π.Α.Ο.Κ.-Ντνίπρο που έγραψε κάποιος αδερφός πιο πάνω, αλλά μόνο έτσι παλεύουμε είσοδο σε ομίλους C.L. και χτυπάμε άμεσα Πρωτάθλημα αλλά ακόμα και "Πρωκτάθλημα"!!!!

- Chuck Norris
Αμα έρθει ο Matheus παρακαλώ πολύ να με αφήσετε να το ανοίξω εγώ το τόπικ!
Από τον Δεκέμβριο "δουλεύει" ο Μίχελ φίλε μου, άρα το "πατ-κιουτ" δεν ισχύει!!!!spyretto έγραψε:Δεν νομίζω να έρχεται για τα τελευταία ένσημα γιατί φέτος ξανακέρδισε θέση βασικού στην ομάδα, άρα σίγουρα η πορεία του δεν είναι πτωτική.
Μέχρι να δούμε πως θα "δεσει" όλο αυτό το Ουκρανοβραζιλιάνικο πάρτυ στο χορτάρι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Πάντως εντυπωσιάζει το πως ο Μίχελ τους κλείνει "πατ-κιουτ" χωρίς πολλά νταραβέρια.

Ειδικά στα της Ουκρανίας, οικονομικά & άλλα προβλήματα λόγω πολέμου είναι αυθεντία, μην το ξεχνάμε...

- ΑποστόληςΑ
Μπορεί για έναν παίκτης που έχει αμοιβή κοντά στο 1 μύρο το χρόνο η ομάδα του να ζητάει 3 ή 4, οπότε το κόστος ανεβαίνει στα 5. Είναι πολύ μεγάλο οικονομικό πλεονέκτημα να μπορεί να βρεις παίκτη ελεύθερο.Alastor έγραψε:Αν παρουμε 5-6 μυρια απτην πωληση Λουκας και ειχαμε ουτως η αλλως ενα μπατζετ διαθεσιμο κοντα στα 10 μυρια,αν παρεις 6-7 παικτες του 1μιση εκατομμυριου κανεις ομαδαρα.
Για μενα ολες οι μεταγραφες στις θεσεις που προανηγγειλε ο Μιχελ πρεπει να ναι πανω του εκατομμυριου αν θελουμε οντως να παλεψουμε για μια προοπτικη ομιλων τσουλου,η εντελει για κατι πραγματικα καλυτερο απτις αλλες χρονιες και φετος εχουμε τις καλυτερες προυποθεσεις για να το πραγματοποιησουμε
- Mr.Charlie
http://www.transfermarkt.co.uk/europe-s ... rater/1635
Πολλα γνωριμα ονοματα στη λιστα αυτης της εταιρειας που εκπροσωπει τον Matheus
Gustavo Bou
Sebastián Blanco
Miralem Sulejmani
Juan Vargas
Cristian Rodríguez
Ονοματα που εχουνε ακουστει για εμας κ σε αυτην την περιοδο κ σε προηγουμενες καθως κ τον Seba του γανυμηδη κ τον Moledo του βαζελου
Πολλα γνωριμα ονοματα στη λιστα αυτης της εταιρειας που εκπροσωπει τον Matheus
Gustavo Bou
Sebastián Blanco
Miralem Sulejmani
Juan Vargas
Cristian Rodríguez
Ονοματα που εχουνε ακουστει για εμας κ σε αυτην την περιοδο κ σε προηγουμενες καθως κ τον Seba του γανυμηδη κ τον Moledo του βαζελου
unpsofable αυτά αλλού. μια χαρά το μεταφέρει εκεί που πρέπει και όλοι θα τον δούν κτλ. εδώ μιλαμε για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και δεν θα μας πεις εσύ ποια πρέπει να είναι η ροή στα τόπικ και για τί να συζητάμε σε κάθε ένα απο αυτα.
το υφάκι αυτό παρακαλώ κομμένο. σου έχουν εξηγήσει πολλάκις τι παίζει και εσύ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όλο περι εξουσίας και πράσινα άλογα.
λίγο σοβαρότητα. το ποστ σου δεν το ενέκρινα εγώ.
το υφάκι αυτό παρακαλώ κομμένο. σου έχουν εξηγήσει πολλάκις τι παίζει και εσύ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε όλο περι εξουσίας και πράσινα άλογα.
λίγο σοβαρότητα. το ποστ σου δεν το ενέκρινα εγώ.
Αν ερθει ο Ματεους φερτε μου την σαχταρ στα προκριματικα, ο τυπος οπου τους βρει τους καρφώνει.
Γκεο το θεωρω δεδομενο πλεον για τον περειρα,δεν τον ανεφεραν καθολου στην παρουσιαση παροτι ρωτηθηκαν γιαυτον εμμεσα,οπως επισης εχω γραψει εδω και καιρο οτι ο Μακ εχει τελειωσει,το μονο που μενει ειναι πια ιταλικη ομαδα θα πλειοδοτησει,λεω ιταλικη γιατι για καποιο λογο πιστευω οτι ο παιχτης εχει επιλεξει να ζησει στην Ιταλια.
Αλλωστε ολα τα δημοσιευματα απο τη γειτονα το ψιλομαρτυρουν.
Αλλωστε ολα τα δημοσιευματα απο τη γειτονα το ψιλομαρτυρουν.
- pisakaipoupoula
Η gazzetta έγραψε ότι ο Μακ έχει ρήτρα 4 μύρρια και τόσο θα πουληθεί είτε Ιταλία είτε Τουρκία, δε ξέρω αν ισχύει
- sourmenetes
- Moderator
Μην τρελαινεσαι...για να ερθει ο παιχτης ηταν καιρο στο στοχο..goran 64 έγραψε:Αν ισχύει, ο Μακ υπέγραψε ήδη αλλού...nothu έγραψε:Πήραμε Ματέους ?![]()
![]()
Προσωπικά τον θέλω τον Ματέους...Προσθέτει εμπειρία, ποιότητα και πιο εύκολη ομοιογένεια με Μάτος και Σάκχοφ!!!!
Το μειγμα νεων με εμπειρων ποιοτικων πολυ πιθανον να μας εκτοξευσει.
πολυ αξιοπιστο σαιτ.Δηλαδη κοστιζει 250 χιλιαρικα παραπανω απο Σαλπι?RoMaN έγραψε:Αλητάκος φαίνεται, μ'αρέσει...
Πάσες δίνει όμως;;
Εν τω μεταξύ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Unpsofable, θα διαβάσω το post σου τώρα...λογικά θα το βάλω στο προβλήματα και λύσεις...

- sourmenetes
- Moderator
Αν ερχεται για διακοπες...Sera4 έγραψε:αν ερχεται να καλυψει το κενο του του μακ στα παλγια ειμαι ενθουσιασμενος, αν ερχεται να καλυψει το κενο στο 10 ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αν και θα ηθελα διαφορετικο στυλακι...αλλα αν ερχεται να καλυψει το φορ δεν καλυπτομαι...
σαν παιχτης παντως φερνει πολυ ποιοτητα...
υγ ο τζαμπας ζει

-
http://www.transfermarkt.co.uk/stefan-b ... eler/29237
https://www.youtube.com/watch?v=MzNn5Ts7DM8
Εγω τον παραπάνω θα τον εφερνα απλα για να υπαρχει ,δεν ξερω γιατι εχει πτωτικη πορεία ,αλλα νομιζω μας ταιριάζει . Αρχηγος της Παρτιζαν.
https://www.youtube.com/watch?v=MzNn5Ts7DM8
Εγω τον παραπάνω θα τον εφερνα απλα για να υπαρχει ,δεν ξερω γιατι εχει πτωτικη πορεία ,αλλα νομιζω μας ταιριάζει . Αρχηγος της Παρτιζαν.
- sourmenetes
- Moderator
Φετος δεν εδειξε κατι...με τη νεα χρονια ισως..παντως με τις εμφανισεις του δε θα τον ηθελα.αν ανεβει καλως.northend4 έγραψε:Άσχετο, είχα ακούσει την Παρασκευή κάποιον Τσιομπανογλου ανταποκριτή σε ράδιο στην Αθήνα να λέει με βεβαιότητα πως ο Ζάιρο ειναι εκτός πλάνων.
Ελπίζω πως δεν ειναι καλα ενημερωμένος γιατι τον παίκτη δεν προλάβαμε να τον δούμε κ έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πρέπει να αξιοποιηθεί.