Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
tasso85

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από tasso85 »

επιασαν τα γουρια μου, οποτε μπορω να γραψω ελευθερα
μπραβο στην ομαδαρα μας που σιγα σιγα υλοποιει αυτο που φανηκε στα μεσα της χρονιας με τις διορθωσεις των λαθων του καλοκαιριου
υπεροχο ξεβρακωμα στον ακατανομαστο και παμε δυνατα κατα προτιμηση με φοινικα συρου
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sera4 έγραψε:
pilotos έγραψε:Εγώ θα το πω από τώρα...
Στον τελικό δεν χρειάζεται να υπερφορτωσει τον Σεπεδα ο κουρνετας!
Τους έχουμε και με τους άλλους, αργές ομάδες...

SM-G920F
ολα θα κριθουν στο χιμενεθ...ειναι τρελος με ολες τις εννοιες αν μπορεσει καρατησει το μυαλο στο κεφαλι να βοηθησει τοτε εχουμε προβαδισμα γιατι εχει το απροβλεπτο στα χτυπηματα του...απο τον γιαμπλονσκι μην περιμενεις πραγματα και με μονο μπλοκ να τον βγαλεις το χτυπημα του ειναι πολυ αδυναμο παει παντα τεχνικα και τον ξερουν ολοι...

απο το κεντρο εχουμε βελτιωση σημαντικη επιθετικα και στο μπλοκ αμυνα τοσο με το λι οσο και με την αποκαλυψη σμαραγδη...πργαματικα δεν τον εβλεπα να ερχεται αυτον με ξαφνιασε ευχαριστα 8-)

η κηφισια βγαζει φοβερες αμυνες να ξερεις καλυτερες και απο το γαυρο...βεβαια εχω καιρο να την παρακολουθησω δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι τωρα...
Δεν είναι πολύ καλά τώρα, άλλη φάση όμως ένας τελικός...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε:επισης τελος τελος ( :lol: ) προτιμω τη συρο στον τελικο...με φοβιζει η αμυνα της κηφισιας μπορει να κανει ζημια μεγαλη...

στον τελικο στο κυπελο....δεν θυμαμε.....
με αυτους επαιξε ο γαυρος???

αν ναι τσαμπα αγχωνομαστε η διαφορα των ομαδων ειναι μεγαλη
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Sera4 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ...

ειχα γραψει προχθες οτι το τριτο ματς χαθηκε αμεσως μετα το 0-2 στα αγαπημενα στεκια του αμερικανικου στολου καθως ολος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ εδειξε μεγαλη αλαζονεια...αποκορυφωμα για μενα τα χαμογελακια πριν την εναρξη του αγωνα και οι μπαλες που πετουσαν στην κερκιδα οι δικοι μας στην παρουσιαση των ομαδων...αντιθετα εβλεπες τους αλλους ηρθαν για πολεμο και δικαια το πηραν το ματς και θα διαφωνησω με τον φιλο μου τον ανψοφαμπλ οτι το εκρινε η διαιτησια...

οι δηλωσεις των παιχτων επιβεβαιωσαν κιολας την προχθεσινη μου επισημανση...ουτε ο σεπεδα εγινε μονοπατος ουτε ο χιμενεθ κακος, ουτε ο λι κλπ...

στο συνολο ο γαυρος φετος η αληθεια ειναι οτι ειχε καλυτερη ομαδα (και λογω των γνωστων συνθηκων που διαμορφωθηκαν φετος) απο εμας και αυτο κανει την προκριση μας ακομα πιο σημαντικη....σημερα η ομαδα λοιπον κατεβηκε και αυτη για πολεμο και πολυ δικαια επικρατησε...
ελπιζω τα παιδια να πηραν πλεον το μαθημα και να παραμεινουν συγκεντρωμενοι για τους τελικους πραγμα το οποιο ειναι πολυ δυσκολο...θα πρεπει να δουλεψουν σκληρα...μπορει το ματς με τον γαυρο να ειναι υψηλοτερου πρεστιζ αλλα η κουπα σηκωνεται με κηφισια ή συρο γι αυτο και δε με αρεσαν οι υπερβολικες αντιδρασεις του κοσμου στο τελος που μπορουν να αποσπασουν και τους παιχτες...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

υγ επειδη γραφτηκαν καποια πραγματα για τον κουρνετα θα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι ο ανθρωπος ειναι σαρανταρης και οκ τον βγαλαμε απο τη συνταξη για να ερθει...δεν μπορουμε να τον συγκρινουμε με τον κωλοπαιδαρα φιλιποφ που κατα την αποψη μου ειναι ο κορυφαιος πασαδορος των τελευταιων ετων στο πρωταθλημα...ειναι αδικο...

υγ2 παλι καλα γλυτωσαμε το σεπεδα απο την οργη του παοκτζη :lol:
Δικαιωμα σου να διαφωνεις φιλε μου.Απλα καντο με επιχειρηματα:Ειδες τις 7 φασεις που ανεφερα (συνολο 14 ποντοι) και εκανα καπου λαθος?Αν ναι σε παρακαλω πολυ να με διορθωσεις.Αραγε οταν παρεις ενα καλο προβαδισμα με βοηθεια απο τη διαιτησια σε κρισιμα σημεια δεν απλοποιουνται τα πραγματα?
Και σημερα γινανε λαθη.Φυσικα οχι τοσα πολλα.Αλλα νομιζω οτι γινανε και 2 εις βαρος το.υ γαβρου.Εις βαρος μας νομιζω 3.
Καμια σχεση ομως με προχθες.Οπου τα λαθη ηταν τουλαχιστον 7-1.Και το χειροτερο απ ολα ηταν οτι τα προχθεσινα ηταν πιο οφθαλμοφανη.
Αν καποιοι θελετε να ειστε "αντικειμενικοι" για να μην σας αποκαλουν γραφικους οκ.Ευχαριστω δεν θα παρω.
Ελπιζω να μην παρεξηγησεις την τελ μου φραση αλλα εγω δεν αντεχω να μου βιαζουν την λογικη ουτε οι διαιτητες αλλα ουτε και οι σχολιαστες.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σαββίδη δώσε τα φράγκα να δυναμώσει η ομάδα να παίξει και Ευρώπη...
Αυτό θέλει τίποτα άλλο.
Και θα δείτε πως μαζεύεται ο κόσμος.

Μεγάλη υπόθεση να έχεις σε βόλεϊ τέτοιο γήπεδο

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 13 Απρ 2016, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Π ξ σ

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

stelyk έγραψε:Ο Γκαντεμης.....
Εικόνα
:mrgreen:
Μεγάλη ανακούφιση του ιβαν του έφυγε η ρετσινιά :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Στανταρ ξηγηθηκε πριμ στους παικτες αυτος που δεν εχει δευτερο παντελονι να βαλει
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

abg12d34 έγραψε:
Sera4 έγραψε:επισης τελος τελος ( :lol: ) προτιμω τη συρο στον τελικο...με φοβιζει η αμυνα της κηφισιας μπορει να κανει ζημια μεγαλη...

στον τελικο στο κυπελο....δεν θυμαμε.....
με αυτους επαιξε ο γαυρος???

αν ναι τσαμπα αγχωνομαστε η διαφορα των ομαδων ειναι μεγαλη
δεν ειχε ομως τον διαγωνιο της η κηφισια
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Oι gay ηταν καλυτεροι σαν ομαδα αλλα η ομαδαρα μας εχει μοναδες που μπορουν μονες τους να κερδισουν ενα σετ,οπως εκανε ο Χιμενεθ που πηρε ενα σετ μονος του!!

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ,ΟΜΩΣ,ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ!

Βγαλαμε γουστα οσοι ειμασταν αποψε στο γηπεδο!!Κριμα για αυτους που ελειπαν!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ!!!

ΥΓ.Μακρυα απο την Κηφισια.Δεν εχουμε μαθει σε χαμηλοταβανα γηπεδα!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Α και φιλε Sera διαφωνω οτι στο συνολο ο ο γαβρος εχει φετος καλυτερη ομαδα.
Ειχε την καλυτερη ομαδα πριν την ελευση των Λι , Γιαμπλονσκι,Τακουριδη και Σμαραγδη.Ειχε την πιο ομοιογενη ομαδα ακομη και στο Λιγκ καπ αλλα και το κυπελο ισως.Στην σειρα των ημιτελικων νομιζω αποδειχθηκε παντως οτι η κλαση των παικτων μας ειναι μεγαλυτερη.Το μονο που εχει ο γαβρος παραπανω απο μας ειναι η αλλαγη ακραιου:Κοκκινακης αντι Τσουκ η το αντιθετο οταν καποιος απο τους 2 κανει κοιλια.
Στο μονο κομματι που υπερτερει ο γαβρος ειναι του πασαδορου κι αυτο οπως ειπες κι εσυ λογικο λογω ηλικιας.
Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να συγκρινω την ποιοτητα των υπολοιπων παικτων.

Και μιας και το φερε η κουβεντα να πω και το εξης.Αν ειχαμε τους παικτες που ηρθαν τον Ιανουαριο απο την αρχη της χρονιας νομιζω οτι τουλαχιστον θα ειχαμε περασει την φαση των ομιλων του Ch.L.
Και μου δινεται η ευκαιρια να προτεινω 2 πολυ καλους παικτες κατα τη γνωμη μου για μπακ απ βεβαια για του χρονου αν με το καλο παρουμε φυσικα το πρωταθλημα.Ρουμελιωτακης για πρωτη αλλαγη ακραιου.Παπαγγελοπουλος για μπακ απ κεντρικου.Και φυσικα ανανεωση σε Λι,Σμαραγδη και ενος εκ των Παντακιδη,Τακουριδη.Προτιμω το ΠΑΟΚτσακι ;)
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Και Σερα αν αμφισβητεις εμενα ελπιζω να μην αμφισβητεις τον ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ καλυτερο Ελληνα προπονητη :

Συγκρατημένα χαρούμενος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά τη νίκη - πρόκριση (επί του γάβρου) στον τελικό...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού:
Αρχικά είπε: "Έχω την εντύπωση πως έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Το αποδείξαμε στα παιχνίδια αυτής της σειράς. Κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός τα καταφέραμε. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει στο στερέωμα του volley -και όχι μόνο- ο σύλλογος αυτός. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μάς η πρόκριση, καθώς για δεύτερη σερί χρονιά είμαστε στον τελικό".
Για το τι σημαίνει αυτή νίκη για τον ίδιο: "Σημαίνει δικαίωση, όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε την πρόκριση, παρόλο που είχαμε δυσκολίες".
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Ειπα σημερα να μην αλλαξω το προγραμμα μου και δεν προλαβα να δω καθολου απο τον αγωνα......Απ'οτι ειδα στην διακυμανση ημουν τυχαιρος.....Θριλερ στα 3 πρωτα σετ.......
Εσεις που ξερετε, μπορουμε να βρουμε καπου τον αγωνα ολοκληρο??????????????

υγ:Το πρωτο βημα εγινε!!!!Αλλα 3 εμειναν......

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Στανταρ ξηγηθηκε πριμ στους παικτες αυτος που δεν εχει δευτερο παντελονι να βαλει
Κώστα παραποιεις, δεύτερο παντελόνι έχει, δεύτερο σακάκι δεν έχει!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

pyrgioths έγραψε:Ειπα σημερα να μην αλλαξω το προγραμμα μου και δεν προλαβα να δω καθολου απο τον αγωνα......Απ'οτι ειδα στην διακυμανση ημουν τυχαιρος.....Θριλερ στα 3 πρωτα σετ.......
Εσεις που ξερετε, μπορουμε να βρουμε καπου τον αγωνα ολοκληρο??????????????

υγ:Το πρωτο βημα εγινε!!!!Αλλα 3 εμειναν......

:opaokara:
Αδερφε Πυργιωτη αν εχεις νοβα στις 00:00 το εχει επαναληψη.Εγω θα κατσω να το ξαναδω με ηρεμια να το απολαυσω :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”