Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

.τεστ 1,2,3 έχω φωτό;
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Πιστευω απο τις λιγες φορες που γελασε το χειλακι του στα 3 χρονια που ειναι στην ομαδα και σκεφτηκε οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να παει και μπροστα!

Αντε ρε Ιβαν να χαιρομαστε και να πανηγυριζουμε παρεα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ekatnetworkltd έγραψε:.τεστ 1,2,3 έχω φωτό;
Εσύ δεν έχεις άλλα το λάμα βγαίνει συνέχεια να πούμε. ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ναι εχει ακομα την φωτο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο με τη φωτο δεν το καταλαβα καλα παλικαρια αν μπορει κανεις να το εξηγησει λιγο... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Οσοι μπαινουν με ταπαταλκ βλεπουν αυτην τη φωτογραφια στο συγκεκριμενο τοπικ:
john4serres έγραψε:Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις εγώ με Tapatalk μπαίνω τόσα χρόνια και δε βλέπω τίποτα. Σε smartphone βέβαια οχι ταμπλετ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

K_geo έγραψε:αυτο με τη φωτο δεν το καταλαβα καλα παλικαρια αν μπορει κανεις να το εξηγησει λιγο... :roll: :roll:
Αργείς... Κλείσε αυτό και άνοιξε το τρίτο...

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

rainmaker έγραψε:Ρε σεις εγώ με Tapatalk μπαίνω τόσα χρόνια και δε βλέπω τίποτα. Σε smartphone βέβαια οχι ταμπλετ
Έχεις ανοικτές τις φωτογραφίες στα θέματα;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εμένα και με τις φωτογραφιες απενεργοποιημενες παλι το βγάζει το κωλοζωο

Εδιτ
Πήγα ρυθμισεις, discussion card και έβγαλα το photo preview. Δε βλέπω άλλο λαμα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

nothu έγραψε:Εμένα και με τις φωτογραφιες απενεργοποιημενες παλι το βγάζει το κωλοζωο

Εδιτ
Πήγα ρυθμισεις, discussion card και έβγαλα το photo preview. Δε βλέπω άλλο λαμα
Σωστός! Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Επιτέλους, για πρώτη φορά πήρε ενα θάρρος ο Σαββίδης πως κάτι καλό μαγειρεύεται. Τεράστια υπόθεση, πέραν όλων των άλλων!!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

http://www.paokfc.gr/nea/20150821-90-xronia-paok/

«Αγαπητοί φίλοι,

Η χρονιά που ξεκινά σηματοδοτεί μια πολύ σπουδαία και συναισθηματικά φορτισμένη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Την προσεχή άνοιξη ο αγαπημένος σύλλογος εκατομμυρίων ανθρώπων θα συμπληρώσει 90 χρόνια ζωής.

Ο ΠΑΟΚ φτάνει σε μια ηλικία που θεωρείται πια ώριμος, σοφός και ικανός να αναλύσει το παρελθόν δημιουργώντας παράλληλα ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον με όπλο τα συσσωρευμένα συναισθήματα πάθους, αγάπης στη θέα του Δικέφαλου Αετού, αλλά και τη συσπείρωση γύρω του φιλάθλων που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε με την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ευκαιρία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων του ΠΑΟΚ, θέλω να είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε την μεγάλη αγάπη μας για τα τέσσερα γράμματα που μας συγκλονίζουν!
Μέσω αυτών των εκδηλώσεων δεν θα τιμήσουμε μόνο την πλούσια ιστορία μας· θα πατήσουμε το κουμπί μιας ακόμη πιο λαμπρής επανεκκίνησης· θα βροντοφωνάξουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του Συλλόγου, την μοναδικότητά του ανάμεσα στις ομάδες του κόσμου!

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ενενήντα λεπτά αγώνα, δεν είναι μόνο έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα· είναι μια οικογένεια· είναι τρόπος ζωής· είναι Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο και Κατάκτηση, όπως πολύ σοφά μεταφράστηκε στις κερκίδες της Τούμπας· είναι ο κοινός μας τόπος όπου επί 90 χρόνια μοιραζόμαστε τα πιο βαθιά και έντονα συναισθήματα.

Ήταν βασική μου επιδίωξη να δω τον ΠΑΟΚ απελευθερωμένο να γιορτάζει τα 90 του χρόνια και να δημιουργήσω τις συνθήκες για να επιστρέψει το μεγάλο όραμα στις κερκίδες και σε όλη την οικογένεια του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ είναι πια ελεύθερος. Ελεύθερος από χρέη, ελεύθερος να ονειρευτεί, ελεύθερος να οραματιστεί, ελεύθερος να ανοίξει τα φτερά του προς το μέλλον.

Σας ζητώ να συμμετάσχετε και να καθοδηγήσετε τις εκδηλώσεις αυτές, να μοιραστείτε μαζί μας τις δημιουργικές σας ιδέες και την ευρηματικότητα που καθιστά τον ΠΑΟΚ μοναδικό.

Ελάτε να τιμήσουμε μαζί την ιστορία μας! Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον του ΠΑΟΚ μας!

Με ειλικρινή σεβασμό,
Ιβάν Σαββίδης»
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ιβαν Σαββιδη σε ευχαριστουμε!
Κερδισες με το σπαθι σου και με το παραπανω αυτο που ζητησες: Να εισαι ενας απο εμας. Ο αρχηγος μας!

Περα απο την οικονομικη ευεργεσια που εχει προσφερει αυτος ο ανθρωπος, δειχνει πως αντιλαμβανεται και σεβεται την ιδεα ΠΑΟΚ και εχει γινει πραγματι ενας απο εμας.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά, πλέον όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Μεγάλος άνθρωπος για ένα τεράστιο ΠΑΟΚ. Συνέχισε και θα βάλεις έναν ογκόλιθο ώστε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”