Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από desperando »

danirifle έγραψε:
teacher έγραψε:Mετριότατη επιλογή, αλλά αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι τα στεγανά της ΠΑΕ πάνε περίπατο. Τα ονόματα διαρρέουν και πάλι...
αυτό ήθελα να γράψω πριν λίγες μέρες.
οι παίχτες που παίρνουμε έχουν γεμίσει δεκάδες φύλλα
αντίθετα το χειμώνα καμαρά και ολίσε πχ δεν είχαν ακουστεί ιδιαίτερα

υγ. θενξ geo. μανιακέ/despe θέλω ανάλυση :D
για τον κοροβεση δεν μπορω να γραψω τιποτα γιατι τον εχω παρακολουθησει ελαχιστα καθως δεν τον θεωρω κατι σπουδαιο.ειναι ενα παιδι με ταχυτητα οπου επαιζε φετος σε μια καλα οργανομενη ομαδα και εκανε το μπαμ.εχει ενα μεγαλο κοινο με κουτσια,και αυτος το ποδοσφαιρο το εμαφε στις αλανες και οχι μεσα σε μια ακαδημια.
για τον κολοβο τωρα πιστευω οτι το μεγαλυτερο του προτερημα ειναι η σωματοδομη του,ειναι ενας παικτης που ναι μεν εχει μια καλουτσικη τριπλα αλλα υστερει σε πολλα αλλα.για παραδειγμα εχει κακη πρωτη επαφη με την μπαλα,ακομα και στην γκολαρα που εβαλε στο μουντιαλ το κοντρολ του ηταν κακο ασχετα αν τον εσωσαν οι δυο αμυντικοι που τον μαρκαραν.γενικα να πω την αληθεια δεν πιστευω στον Ελληνα μεσοεπιθετικο ταλεντο,ακομα και τα δυο μεγαλυτερα ταλεντα που βγαλαμε τα τελευταια χρονια ακομα δεν καταφεραν να παιξουν ποδοσφαιρο,ο ενας μαζευει τις μπαλες στον γαυρο και ο αλλος μεσα σε δυο μηνες θεωρηθηκε μια αποτυχημενη μεταγραφη για την παρμα η οποια ψαχνει πως θα απαλαγει απο τον μεγαλο συμβολαιο του.
γενικα πιστευω οτι αν θελεις Ελληνες παικτες παιρνεις στο κεντρο και την αμυνα οπου υπαρχουν πραγματικα πολα αξιολογα ταλεντα με πιο χοτ αυτη την εποχη τον κουρμπελη(ο οποιος εχει παρεπιπτοντως εχει πολλη υψηλη τεχνικη για την θεση του και την ηλικια του)και τον μανταλο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

john4serres έγραψε:
rainmaker έγραψε:Διαβάζω για 400 χιλιάρικα για Κολοβό. Υπερβολή δεν είναι;
Ο Δικέφαλος δίνει 400.000 ευρώ για την απόκτηση του Κολοβού, δανεικό τον Αποστολόπουλο, τον νεαρό Παναγιωτούδη ως ελεύθερο και θα αφήσει και τον Κολοβό για έναν ακόμα χρόνο στον Πανιώνιο!

inPAOK
μηπως και κανενας θηλασμος θα βοηθουσε?
αντε απο δω ρε
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Για μένα ποτέ δεν υπήρξε παίχτης Σπυρόπουλος... Προτιμώ τον Ισπανό που ακούγεται, κι ας μην τον ξέρω, παρά τον Σπυρόπουλο...
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Είπαμε αναμονή και στήριξη αλλά τα ονόματα που ακούγονται είναι εξωφρενικά. Ποιός Σπυρόπουλος??? Ποιός Καμαρά??? Τόσα φράγκα/ανταλάγματα για Κολοβό??? Θα μας τρελάνουνε μωρέ??? Έρχεται και το μπαμ του teacher μετά ότι διαρρέουν ονόματα από την ΠΑΕ και δεν ξέρεις τι να συμπεράνεις για τις πιθανές κινήσεις. Λυπηθείτε μας ρε παιδιά. Ήμαρτον δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Αληθεύει ότι ακούστηκε ο Μπουμσόνγκ ως στόχος για να "κουμπώσουμε" στα σέντερ μπακ;;;

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Αμα ειναι να αλλαξουμε κ το σημα σε τριφυλλι να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:
rainmaker έγραψε:Διαβάζω για 400 χιλιάρικα για Κολοβό. Υπερβολή δεν είναι;
Ο Δικέφαλος δίνει 400.000 ευρώ για την απόκτηση του Κολοβού, δανεικό τον Αποστολόπουλο, τον νεαρό Παναγιωτούδη ως ελεύθερο και θα αφήσει και τον Κολοβό για έναν ακόμα χρόνο στον Πανιώνιο!

inPAOK
Παναγιωτούδης ελεύθερος;;;
Γράφετε που γράφετε *αλακίες, μην γράφετε εκνευριστικές *αλακίες.....!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

desperando έγραψε:
danirifle έγραψε:
teacher έγραψε:Mετριότατη επιλογή, αλλά αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι τα στεγανά της ΠΑΕ πάνε περίπατο. Τα ονόματα διαρρέουν και πάλι...
αυτό ήθελα να γράψω πριν λίγες μέρες.
οι παίχτες που παίρνουμε έχουν γεμίσει δεκάδες φύλλα
αντίθετα το χειμώνα καμαρά και ολίσε πχ δεν είχαν ακουστεί ιδιαίτερα

υγ. θενξ geo. μανιακέ/despe θέλω ανάλυση :D
για τον κοροβεση δεν μπορω να γραψω τιποτα γιατι τον εχω παρακολουθησει ελαχιστα καθως δεν τον θεωρω κατι σπουδαιο.ειναι ενα παιδι με ταχυτητα οπου επαιζε φετος σε μια καλα οργανομενη ομαδα και εκανε το μπαμ.εχει ενα μεγαλο κοινο με κουτσια,και αυτος το ποδοσφαιρο το εμαφε στις αλανες και οχι μεσα σε μια ακαδημια.
για τον κολοβο τωρα πιστευω οτι το μεγαλυτερο του προτερημα ειναι η σωματοδομη του,ειναι ενας παικτης που ναι μεν εχει μια καλουτσικη τριπλα αλλα υστερει σε πολλα αλλα.για παραδειγμα εχει κακη πρωτη επαφη με την μπαλα,ακομα και στην γκολαρα που εβαλε στο μουντιαλ το κοντρολ του ηταν κακο ασχετα αν τον εσωσαν οι δυο αμυντικοι που τον μαρκαραν.γενικα να πω την αληθεια δεν πιστευω στον Ελληνα μεσοεπιθετικο ταλεντο,ακομα και τα δυο μεγαλυτερα ταλεντα που βγαλαμε τα τελευταια χρονια ακομα δεν καταφεραν να παιξουν ποδοσφαιρο,ο ενας μαζευει τις μπαλες στον γαυρο και ο αλλος μεσα σε δυο μηνες θεωρηθηκε μια αποτυχημενη μεταγραφη για την παρμα η οποια ψαχνει πως θα απαλαγει απο τον μεγαλο συμβολαιο του.
γενικα πιστευω οτι αν θελεις Ελληνες παικτες παιρνεις στο κεντρο και την αμυνα οπου υπαρχουν πραγματικα πολα αξιολογα ταλεντα με πιο χοτ αυτη την εποχη τον κουρμπελη(ο οποιος εχει παρεπιπτοντως εχει πολλη υψηλη τεχνικη για την θεση του και την ηλικια του)και τον μανταλο
ευχαριστώ.
και γω τον κολοβό τον έχω παρακολουθήσει κάπως.
τον κοροβέση καθόλου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

OI ΑΠΑιτησεις λογω ιβαν και νεοπλουτισμου ανεβηκαν υπεβολικα αλλα κπ πραγματα αν ισχυουν απλα δεν καθονται καλα ειναι αληθεια...τεσπα περιμενω να ολοκληρωθουν οι κινησεις για να μη βγαλω βιαστικα συμπερασματα...

για μπουμ ή κυργιακο με μπονους συμμετοχων δεν ειμαι αρνητικος εγω παντως αν δεν ειμαστε διατεθιμενοι για μεγαλο στοπερ,,
τωρα για σπυρο παλι εξαρταται απο τι ειναι διατεθιμενοι να φερουν ....αν ειναι β λυση καναν αγνωστο καλυτερα σπυρο με οικον συμβολαιο...αν και πιστευω στα αρ μπακ πρεπει να κανεις επενδυση,,,και επειτα τοσο καιρο ειχαν....

για κολοβο στα συν του ειναι ο σωματοτυπος πιο ολυ προς λαζαρο παει,,οαιζει ολες τις θεσεις πισω απο φορ εχει πολλες ατελειες βεβαια και να δωσουμε τον παναγιωτ ενα χαφ με αξιολογα στοιχεια ελευθερο....ενω οι ελλην χαφ ειναι λιγοι μου κανει ασχημη εντυπωση..

Για λουκας πολυ αργει και φοβαμαι....εχουμε κτ νεο?

Για καμαρα δεν ξερω να ρθει ως τι?

τεσπα λεμε δεν πειραζει για αμυνα αρ μπακ και αμ χαφ οικονομικα θα τα σπρωξουν μπροστα...μπροστα ηρθε ο ολισε μακρι να ρθει και ο λουκας αλλα θελει 3 παικταραδες καινουργιους το ροστερ...δεν ειναι μαγος ο στεφενς...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για ποιόν ακριβώς γ@μημένο λόγο θεωρείται πως ισχύουν όσα γράφονται-λέγονται;Δηλαδή είναι κάτι παραπάνω από ΦΑΙΔΡΟ,με ή δίχως λόγο,να "πανηγυρίζουν" κάποιοι για το ότι η ΠΑΕ πλέον έχει κόψει τα πολλά-πολλά με τους "επαγγελματίες" της ενημέρωσης,αλλά ό,τι δίνεται προς τα έξω περί ΠΑΟΚ από τους νύν "αποκλεισμένους" να γίνεται αφορμή για μουρμουροκράξιμο.
Ξεσηκωμός για Τζιμπούρ,απογοήτευση για ΣπυροπουλοΚολοβοΚαμαράδες και πάει λέγοντας.Ακόμα ούτε για Λούκας δεν έχει σημειωθεί εξέλιξη επίσημη.Δείχνουμε παντελώς αδύναμοι να διαχειριστούμε την κατάσταση της αναμονής μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.Με την τακτική αυτή -και παιχτάρα τέλη Αυγούστου ή και νωρίτερα αλλά όχι άμεσα να κλείσουμε- θα υπάρξει γκρίνια και ξενέρωμα για όλους όσοι θα ...τρώγονται με τα ρούχα τους κοντά ένα 3μηνο.Ήδη άλλωστε ακούγονται στον αέρα της πόλεως κάτι "βαρύμαγκες" ανάρθρως να λένε "και τι να τον κάνω δηλαδή τον παιχταρά-όνομα ρε συ τάδε τέλη Αυγούστου να'ούμε που δε θα'χω μπεί ομίλους τσ.λίγκ;".

Που και να μην είχαμε ... ήσυχο το κεφάλι μας λόγω Στίβενς δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Η αποψη μου ειναι πως ο Παναγιωτουδης σε δυο τρια χρονια θα αξιζει αρκετα περισσοτερο απο τον Κολοβο.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

+ 1000 στον πλοηγό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ρε μαγκες μια μερα δε μπηκα και το τοπικ εγραψε ενα σκασμο σελιδες... Λεω πλακα κανεις εχω ποσο καιρο επαθα τενοντιτιδα να παταω ανανεωση και τωρα εγινε το μπαμ; Αλλα φευ ουτε ουτε ο κλεισμενος Λουκας δεν εκλεισε...Παλι καλα ηρθε ο Ολισε! Αλλα βγηκαν καλα ανεκδοτακια με Σπυροβλακα και κατι με ελευθερο τον Παναγωτουδη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για λουκας και ρουμπιμ καζαν εχει διαβασει κς κτ σχετικα
?
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Γιατι εγω βλεπω οτι στην περιπτωση Λούκας παμε για φιασκο;;;;Στο transfermarkt τον εχει στον ΠΑΟΚ....μπορουμε να εμπιστευτουμε το transfermarkt ή και αυτο ειναι κατι σαν την wikipedia;;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”