για τον κοροβεση δεν μπορω να γραψω τιποτα γιατι τον εχω παρακολουθησει ελαχιστα καθως δεν τον θεωρω κατι σπουδαιο.ειναι ενα παιδι με ταχυτητα οπου επαιζε φετος σε μια καλα οργανομενη ομαδα και εκανε το μπαμ.εχει ενα μεγαλο κοινο με κουτσια,και αυτος το ποδοσφαιρο το εμαφε στις αλανες και οχι μεσα σε μια ακαδημια.danirifle έγραψε:αυτό ήθελα να γράψω πριν λίγες μέρες.teacher έγραψε:Mετριότατη επιλογή, αλλά αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι τα στεγανά της ΠΑΕ πάνε περίπατο. Τα ονόματα διαρρέουν και πάλι...
οι παίχτες που παίρνουμε έχουν γεμίσει δεκάδες φύλλα
αντίθετα το χειμώνα καμαρά και ολίσε πχ δεν είχαν ακουστεί ιδιαίτερα
υγ. θενξ geo. μανιακέ/despe θέλω ανάλυση
για τον κολοβο τωρα πιστευω οτι το μεγαλυτερο του προτερημα ειναι η σωματοδομη του,ειναι ενας παικτης που ναι μεν εχει μια καλουτσικη τριπλα αλλα υστερει σε πολλα αλλα.για παραδειγμα εχει κακη πρωτη επαφη με την μπαλα,ακομα και στην γκολαρα που εβαλε στο μουντιαλ το κοντρολ του ηταν κακο ασχετα αν τον εσωσαν οι δυο αμυντικοι που τον μαρκαραν.γενικα να πω την αληθεια δεν πιστευω στον Ελληνα μεσοεπιθετικο ταλεντο,ακομα και τα δυο μεγαλυτερα ταλεντα που βγαλαμε τα τελευταια χρονια ακομα δεν καταφεραν να παιξουν ποδοσφαιρο,ο ενας μαζευει τις μπαλες στον γαυρο και ο αλλος μεσα σε δυο μηνες θεωρηθηκε μια αποτυχημενη μεταγραφη για την παρμα η οποια ψαχνει πως θα απαλαγει απο τον μεγαλο συμβολαιο του.
γενικα πιστευω οτι αν θελεις Ελληνες παικτες παιρνεις στο κεντρο και την αμυνα οπου υπαρχουν πραγματικα πολα αξιολογα ταλεντα με πιο χοτ αυτη την εποχη τον κουρμπελη(ο οποιος εχει παρεπιπτοντως εχει πολλη υψηλη τεχνικη για την θεση του και την ηλικια του)και τον μανταλο